עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RayZ,

היה לי סתם משעמם, אז פתחתי פוטושופ, והתחלתי לעצב. בסוף יצא שעיצבתי את הדבר הבא: HWzone - לוגו ;D איך יצא?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש לי במחשב אלבום שלם, אבל הוא לא מחולק למספר קבצים של שירים, הוא כולו בתוך קובץ APE אחד. אני רוצה להשאיר את האלבום באותו הפורמט, אבל במקום שיהיה לי את האלבום בקובץ אחד, אני רוצה לחלק את הקובץ למספר השירים של האלבום במקור, כל אחד בנפרד. איך אני עושה את זה? פרטים של הקובץ:

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by yosef_yaniv,

מדי פעם קופצת לי הודעה מציקה ב-Explorer ורשום בה: "this page provides potentially unsafe information to an AvtiveX control. your current security settings prohibit running controls in this manner. As a result, this page may not display correctly" מה אני עושה כדי להפסיק את זה? זה משגע... תודה.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  4. http://ogle.eyebeamresearch.org/ לפי הדוגמאות שם נראה מבטיח, התוכנה מנטרת את התקשרות בין תוכניות/משחקים שמתמשים ב OPENGL לבין הכרטיס מסך, ושומרת בקובץ מודל תלת מימדי שאפשר לפתוח אותו אח"כ ולשנות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by compman112,

איזה BT אתם משתמשים, ולמה?

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום, כנראה בקרוב אני אקנה מחשב חדש (או בשבועות הקרובים או שהוא ידחה בחודש לקראת ליבת הM2). מכיוון שזו פעם ראשונה שאני קונה מחשב ועושה את התהליכים לבד (הרכבה, התקנת מערכת הפעלה וכו..), אני צריך קצת עזרה מהפורום פה. אני רוצה לגבות ולהעביר למחשב החדש שאני לא מעביר עליו כלום מהמחשב הזה מבחינת חלקים כמה שיותר מהמידע הקיים. אם אפשר לגבות את כל כונן C זה יהיה משובח. בקשות: *הכול אני יודע איך לעשות בערך - תיאורטית מאוד, רציתי הסבר איך כדאי לעשות את זה (יש לי צורב דיוידי אם זה עוזר). גם קישור למדריך שמישהו הכין יהיה טוב. (כמו המדריכים הנפלאים של התקנת וינדוס והרכבת מחשב). *יש לי גם שאלה, נגיד אני מגבה ומעביר, אני יכול להגיע למצב שאני לא צריך להתקין מחדש את BF ולהכנס שוב למשתמשים …

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  7. ניסיתי להעתיק דיסק מוסיקה לדיסק אחר... פעם אחת זה הצליח ופעם אחת לא ואני לא יודע מה הבעייה... כשזה לא מצליח הוא נעצר לי במשהו כמו 14% וקופצת הודעת שגיאה כזאתי של ה-NERO... זה גם דופק את הדיסק (בזבזתי כבר 5 דיסקים) וזה גם מעצבן.. ניסיתי לצרוב גם באלכוהול 120% גם שם זה חוזר... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך עוד פרטים על הבעייה אשמח לתת רק תגידו...

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  8. Started by coorva,

מבקש עזרה בקישור ללינק ששם ניתן להוריד את macromedia stand alone flash player 8 תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by Br33z3R,

שלום, יש לי בעיה בקבלת הקבצים מאז התקנת ראוטר אלחוטי של EDIMAX. המחשב שלי הוא זה שמחובר ישר לראוטר. הקטע הוא, שלא כתוב לי כלום כשמנסים לשלוח, פשוט את ההודעה של השליחת קובץ אבל שום דבר לא זז! מה עושים? צריך לפתוח פורט בראוטר? להגדיר משהו אחר בטאבים של ההגדרות איסיקיו? (ד"א עשיתי כבר חיפוש בפורומים ולא מצאתי פתרון ). עכשיו, ההגדרות באיסיקיו מוגדרות כך: http://www.hwzone.co.il/newspics/theporscher/Stuff/icq-connections1.png

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by generalA,

איך אני מוצא את תמונות ה סנאפשוט שצילמתי במהלך שיחת וידאו אייסיקיו? זה דחוף בבקשה !!!!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by shlomi8,

אוקי אז התקנתי תוכנה דיי מוכרת שמשנה את הסקינים ביינדוס ונעלם לי הסל מיחזור....יש דרך להכנס אליו לא דרך שולחן עבודה או להחזיר אותו איכשהוו? זאת התכונה שהשתקנתי...http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5638

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by עובדיה,

אוקי אני כבר משתגע מהבעיה הזאת! יש לי צורב של NEC DVD RW ND3540A וכאשר אני מנסה לצרוב קובץ ISO ע"י שימוש ב DEAMON TOOLS + NERO 7 אני מקבל שגיאה: POWER CLIBRATION ERROR והדיסק הריק נהרס. אני מצליח לצרוב בעזרת הנירו הכל חוץ מקבצי ISO ניסיתי להשתמש באלכוהול 120% וגם הייתה שגיאה. כאשר אני צורב דיסקים אחרים של DVD לא בכיווץ של ISO אני מצליח ללא שום בעיה. צריבות באופן כללי בצורב עובדות בצורה טובה לא נתקלתי בשום בעיה כלשהי עם הצורב חוץ מזה. יש לי מחשב של פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ וזיכרון פנימי של 1.5 ג'יגה הרץ על לוח של גיגהביט.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

מאיפה ניתן להוריד פונטים בעברית לעבודה עם פוטושופ CS? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 7.2k צפיות
  14. כל פעם שאני מחפש זה מציג לי הורדה אחת, אותה הורדה! ולא מבין למה אם אני לא טועה רק שאני מחפש קבצי אודיו זה לא עושה בעיות! אני יביא תמונה שאני יצליח לעלות אותה לאינטרנט יש לי פשוט עם זה בעיה

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by imac,

אני חושב שמישהו פה בבית מחטט לי בהיסטוריה של האיסיקיו שלי ובמסנג'ר האם יש תוכנה שמציגה לי לוג של כל מה שעשו במחשב לאן נכנסו וכו' ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  16. Started by shlomifounis,

בבקשה BIOS motherboard is p4p800e deluxe cpu Intel Pentium 4, 3200 MHz

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. אני צריך המלצה לתוכנת ציור . אני מעונין לצייר /לשרטט מעבדת מחשבים קיימת שיש בה כל מיני תחנות מחשב (יוניקס.לינוקס וגם פי.סי) וגם ציוד תקשורת אחר(ראוטרים, האבים). כך שזה יקל להתמצא באותה מעבדה. האם מישהו מכיר תוכנה כזו? משהו מכיר אולי תוכנה או בסיס נתונים שיחזיק את המלאי במעבדה?(שם של כל תחנה, החומרה שבתחנה, מה מותקן..... ) למרות שהכל מחובר ברשת אין צורך שהתוכנה תתעדכן על שינויים דרך הרשת (למרות שעדיף).

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by UltraWaveMUSA,

עכשיו יש ברשותי את תוכנות הפיירואלס הבאות : ZoneAlarm Pro גרסה 6 Sygate Pro 5.6 Kerio v4.2.2 מה להתקין? אני מחפש תוכנה שתהיה כמה שפחות מורגשת, הן אם זה בניצול משאבים והן אם זה בהתערבות שלי לתכנות התוכנה וכדומה [פורטים] כמו כן, שתעשה את הפעולה הפשוטה ביותר של לחסום גישה של תוכנות מהמחשב שלי אל האינטרנט [מה שקספרסקי לא עושה] וכמובן פריצה של קראקרים. תודה מראש. נ.ב. באמא שלכם, אל תגידו לי עכשיו לעשות חיפוש כי אני ישבתי חצי שעה וקראתי פה דיונים על חומות אש כמו מים אך עדיין לא הצלחתי לבחור בתוכנה האולטימטיבית. שוב תודה.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  19. Started by dvaknin,

איך אני מעלה דרייבר לכרטיס קול RAID ?

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by גלית,

אני חדשה פה.. אז תבינו.. בבקשה תעזרווו ליי פירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים... ואני לא מצליחה להתקין את הסורק... ניסתי מ-2 דיסקים מקוריים.. הדיסקים עצמם טובים..אבל ההתקנה מגיעה עד 99% ומפסיקה... איך אוכל לסדר את זה ולהשתמש סופסוף בסורק?? :-\

• 9 תגובות
    • 540 צפיות
  21. יש לי מקאפי 2006 וזה עושה לפעמים הורדה של עידכונים למקאפי היום זה הוריד לי משהו ואחרי זה גיליתי שבכונן c ששם נמצא הווינדוס והפוגרם פיילס תיקיה חדשה בשם פוגרם פיילס אבל עם שגיאת כתיב ובתוכה כל מני תיקיות עם מוצרים של וינדוס כמו תיקיה של מדיה פלייר וכדומה והתיקיה ריקה בעצם.... העם המקפאי יצר אותה בישביל הטייה לוירוסים שיכנסו לשם או משהו?........

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by helga,

אומרים שהתפוח לא נופל רחוק מהעץ...ואז אץ לו רץ לו ביל גייטס ואוסף אותו. ה"השראה" של אפל על מיקרוסופט היא ידועה. כעת מעביר ביל גייטס מצגת על חלונות "ויסטה" ויש תחושה חזקה של דז'ה וו... האם זה צירוף מיקרים??? http://www.metacafe.com/watch/66582/microsofts_forbidden_apple/

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by puuma,

שלום אני צורב בתוכנת נרו. צרבתי 2 סרטים אבל זה צרב לי רק א ת הסרט בלי הסאונד אולי מישהו יודע למה זה ככה? תודה :s05: הצורב שלי בסדר בדקתי וצרבתי מצשהו אחר וזה עבד אבל חלק מהסרטים הוא צורב ללא סאונד

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  24. שלום לכולם, התקנתי אנטי וירוס של !AVAST , ומאז אני לא מצליח לפתוח קבצים של אופיס. כגון WORD , EXCEL וכו' לא רק קבצים שקיבלתי במייל גם קבצים שיש אצלי במחשב כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ יש הודעה: "אין אפשרות לפתוח את הקובץ מכיוון שסורק הווירוסים שלך זיהה בעיה עם הקובץ". ויש עוד המשך ארוך אח"כ. מישהו יכול לתת לי פתרון תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים