עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by samiso,

הורדתי קובץ (משחק לסוני) בקובץ ראר אך הוא נעול איך אני יכול לפתוח אותו? תודה מראש ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by T-Flash,

שלום. כשאני שומר קובץ בפורמט JPEG בפוטושופ, יוצא לי שם חלון של הגדרת איכות... לגבי ה QUALITY הבנתי.... רק לא הבנתי מה עושה ה כFORMAT OPTIONS... יש שם BASELINE, BASELINE OPTIMAZED,PROGRESSIVE... מה כל אחד מהם אומר... ובמה כדאי להשתמש? תודה

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by et_gershon,

כמו לכולכם יש לי במחשב ווינראר ויום בהיר אחד (אתמול) הוא החליט להיפתח אבל מה שקורה שהוא לא מראה לי תוכן!! אני משתגע כבר אני ניסיתי למחוק ואז שהתקנתי מחדש הוא לא נתן לי הוא אמר לי לנסות לפהעיל מחדש ואז לעשות כי זה עושה מלא שגיאות כאלה בהתקנה בבקשה אני צריך עזרה מה לעשות הוא פשוט לא אראה לי תוכן זאת אומרת קבצי ראר נפתחו אבל לא ראו את מה שצריך לראות ,רק את ה-שלוש נקודות

4. Started by the kon,

שלום מה קורה? אוקי אז ככה יש לי איזה עבודה לעשות ואני סרקתי כמה תמונות עכשיו יש לי תמונות סרוקות מלפני 50-60 שנה ורציתי לדעת אם ישנה אפשרות לחדש את התמונה או להוריד את הצבע הצהבהב? וכן מישהו שלח לי תמונות סרוקות אבל לא יודע אולי זה הסורק אבל התמונות במקום להיות בגודל רגיל הם בגודל של אייקון של תוכנה(קצת יותר) ישנה דרך להגדיל בלי לפגוע באכות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by dvvon,

שלום לכולם הורדתי סרט של DVD מלא ארבע ומשהו ג'יגה ואני לא לאן אני אמור להכניס אותו לנירו יש מיליון אופציות בתודה דני

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  6. אממ אז ככה תמיד אני אהבתי את הXP אפור ופשוט. גם לא כ"כ נורא בלי צבעים וגם תפוס פחות משאבים לאט לאט הבנתי שאני רוצה עוד קצת צבעים תמיד ניסיתי כל מיני תוכנות כמו STYLEXP או ASTON (שבכלל מחליף תshell) ועוד ועוד כדי שהXP שלי יראה יפה אבל תמיד בסוף הייתי מתחרט על התוכנה ומסיר אותה. אני מחפש תוכנה - קלה - לא תופסת משאבים בכלל (ממש ממש ממש קצת כמה שפחות) - פשוטה לתפעול - ממשק ידידותי - בר עיצוב - שיהיה בו אפשרות לעיצובים חמודים נחמדים מודה מודה מודה אם תשתפו נ.ב בבקשה לא WINDOWS BLIND או DESKTOPX

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by rooten,

יש לי את התוסף של ה-Adblock, ויש אתרים מסוימים שבגלל התוסף הזה הם לא עובדים לי טוב, ובדפדפנים אחרים האתרים האלה עובדים סבבה, כמו למשל האתר של ספורט5 שעכשיו שינו אותו. אז השאלה שלי היא אם אני יכול לבטל באתרים מסוימים את התוסף הזה?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  8. Started by avivlevy,

התקנתי zonealrmpro ועכשיו יש לי בעיה ! אתרים מבוימים כמו nana,noacomp...... לא מציגים לי תמונות ! בכלל! עשיתי שבnana (לדוגמה) תיהיה תמיכה בעוגיות בלאה אבל זה לא עזר ! בקשה תעזרו לי !

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  9. (הרחיקו אותי מבפורום לשבועיים בגלל אי הבנה אם אחד המשתמשים...) כמו שהכותרת "אומרת" (חח ממתי כותרות מדברות בפורום הזה? ) הסבר מפורט יותר: בגלל שהפורום הזה הוא חיי ובלי לרשום הודעות ולהיות פעיל בו, אין לי חיים... אבל הרחיקו אותי לשבועיים (שהם היו השבועיים הכי משעממים בחיי :'() והחלטתי לעשות משהו מועיל שרציתי לעשות הרבה זמן - להכין חתימה לRegMan! (מי זה REGMAN???? לא משנה... :-\) טוב לעניין, הנה החתימה שעבדתי עליה יומים, לא ברצף... לא יודע, נראה לי שאפר לשפר את זה, בהרבה...

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by omrij,

שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת: אני משתמש בAZUREUS והתוכנה פשוט נסגרת לי אחרי זמן פעילות מסויים(שעה, שעתיים, לא משהו קבוע) יש לי את הגירסה האחרונה של התוכנה ושל ג'אווה מותקנים במחשב ניסיתי להפעיל ולבטל את הPATCH שמגביל את מספר החיבורים (SP2) וזה עדיין לא עוזר כמובן שניסיתי למחוק הכול ולהתקין מחדש, זה עדיין לא עוזר. יש משהו שאני מפספס? אני מבקש רק תגובות שיעזרו לפתור את הבעיה ולא תגובות בסגנון של תעבור לuTORRENT/BITCOMET/משהו אחר בסגנון תודה

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by נ,

flash 8 - יש חיבור מהיר - יש רמקולים - יש אקספלורר - יש פיירפוקס - יש להירשם? - נרשמתי (כולל הזיפ האמריקאי המקולל) אבל הפנדורה? מסרב לעבוד ולא משנה שאני כבר חצי שעה מאיימת על המחשב במוות איטי ואלים Please help http://www.pandora.com/

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני לא מוצא קובץ DRIVER של סורב ... אנא משהו יש סורב בשם canonscan lide 35 ששלח לי בשביל DRIVER ישומיי תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  13. המהירות הקודמת היתה מגה וחצי ומהירות ההורדה בביטורנט (ABC) היתה 187 הורדה ו 10 העלאה. יש צורך לשנות למשהו אחר?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by GRiM,

אני פשוט משתגע עם המחשב הזה, אני אומר לכם. ברוב הקבצים המפוצלים שאני רוצה לפרוס יש שגיאות CRC משונות: ! E:\GTAVCRIP\GTAVC[1].part01.rar: Packed data CRC failed in GTAVC\GTA Vice City.rar. The volume is corrupt אני לא זוכר שזה קרה לפני מספר חודשים, רק בחודשים האחרונים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by compman112,

למישהו יש ? הצצלחתם להתשמש באפשרות של לשמור מהאתר של apple טריילרים באיכות HDTV למחשב שיש את זה באפשרויות של PRO ?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by LiranT,

יש לי איזה בעיה הורדתי איזה קובץ מהאינטרנט והנורטון זיהה אותו בתור סוס טרויני. עכשיו אני מנסה למחוק אותו משולחן עבודה והוא פשוט לא רוצה להימחק... אומר שאיזה תוכנה משתמשת בו... הפעלתי את המחשב במצב בטוח ועדיין לא נמחק... תודה למי שעוזר....

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  17. 1. מה קרה לאתר ההורדות הגדול www.torrentleech.org 2. יש תוכנה שנותנת הרשמה לאתר www.torrentbyte.net?... אם יש תנו שם או קישור 3. אילו דרכים יש עוד לזייוף ratio יחס כלומר העלאה?..................... אני מזייף עם ratio maker אבל קצת כדי שלא יעלו עלי אבל אני הכי צריך אני לא מוצא את המוד של אזוארס שמזייף רטיו איך קוראים לו וקישור

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by bugosdckh,

מישהו יודע איך אפשר להוסיף עוד אפקטים לפרמייר? כמו תוכנות של Hollywood FX תודה

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by fireskill,

שלום אני בדרך לפרמוט והעברה של מחשב עכשיו איך אני מגבה בoutlook את האנשי קשר (לא את ההודעות, אני יודע איך מגבים את ההודעות) את האנשי קשר, הרשימה שברגע שרושמים אות במקום של איימיל אז יש רשימה של כל מי ששלח לך הודעה, איך אני מגבה את זה ומעביר למחשב חדש? אני מדבר ב-outlook 2003

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  20. איפה אני מוצא את רשימת המועדפים של פייפוקס וכיצד אני מגבה את כל המיילים באווטלוק אקספרס ? באווטלוק אקספרס כשאני מנסה לגבות הוא עושה EXPORT אבל אין לי מושג איפה הוא שומר את זה, הוא לא מבקש שאני אציין מיקום...

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by gigi,

שלום מישהו מכיר תוכנה שכאשר אתה לוחץ עלייה אז היא מראה לך את הסימאות של כל מי שהתחבר אצלך מהמחשב שלך זה ממש חשוב אני לא זוכר את הסיסמה של האייסקיו שלי בבקשה תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by ORrrr,

שלומות אני מנסה לצרוב על דיסק דיוידי כמה דברים. המשקל הכולל: 3.72 ג'יגה. כמו כן אני משתמש בתוכנת הצריבה נרו והצורב Nec3540a אני מתחיל את הצריבה ומיד אחרי שהוא מסיים את ה caching files שלו הוא מפסיק את הצריבה בטענה ש Buffer too large. אנלא'דע מה לעשות... כמו כן דיברתי על התוכנה כעל בן אדם. אז מה. בתודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. Started by Evyatar,

שלום, (רשמתי את זה גם בפורום מצלמות דיגיטליות כי לא ידעתי לאיפה זה שייך למרות שפה זה נראה יותר מתאים). צילמתי סירטוני ווידאו במצלמה הדיגיטלית שלי ועכשיו אני רוצה לעשות מהם סרטם, הבעייה היא שהם עם סאונד ואני רוצה להוריד להם את הסאונד ואם אפשר דרך התוכנה movie maker שמגיעה עם הווינדוס. (XP) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by Evyatar,

שלום לכולם, צילמתי סירטוני ווידאו במצלמת הCANNON שלי הG2, ועכשיו אני רוצה לעשות סרט מהסירטונים. הבעייה היא שזה צילם עם סאונד את הסירטונים ואני רוצה שהם יהיו ללא סאונד, אני משתמש בתוכנה Windows movie maker. תודה לעוזרים.

25. Started by liransho,

היי מחפש תוכנה קלה לפיצול סרט הוידאו מהאודיאו - לא מסובכת ולא עם פונקציות... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים