עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, יש ברשותי מחשב די ישן לפני 3 שנים מבוסס AGP (אינטל 2.4 פרספוקט), ומסך מחשב עוד יותר ישן לפני 6 שנים של פילפס 17'. רכשתי לפני 4 חודשים x1950pro, התקנתי את הדריורים והכול היה בסדרר ורץ מצויין עד עכשיו. אולם עכשיו יש בעייה כלשהיא, (סגרתי 21 ואין לי מושג מה אח שלי עשה למחשב), הבעייה היא שברגע שאני מפעיל את המחשב, ולאחר השלב של הלוגו של XP שנטען, המסך לפתע מתכבה, מופיעה לי ההודעה - 126k/240 hz frequency is out of range, לאחר כמה שניות מופיע לי מסך כחול עם ati2dvag. עכשיו, אני פשוט מפעיל שוב את המחשב, עושה last known good... והמחשב עולה, אך עם הדריור תצוגת הברירת מחדל של וינדוס. נסיתי הלוך ושוב למחוק ולהתקין את הדריור, אך הבעייה חוזרת על עצמה, הדריור מותקן, אני מבצע רי…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by zvkel,

לאחר שימוש דיי ממושך (ונטול בעיות כלשהן) נשברתי והחלטתי לעבור לoutlook2007 (תאימות ...אין מה לעשות) איך אני מעביר את כל החשבון שלי (דואר , רשימת אנשי קשר , כל התקיות ..) מת'אנדרבירד לoutlook?

3. Started by pC gUy,

from where i can download net framework 2.0?

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  4. Started by redead,

אני רק רוצה להבין , זאת תוכנה שנכללת בחבילת אופיס? יכול להיות בשבאופיס 2007 כבר לא קוראים לזה פרונטפייג?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. היי אני משתמש בתוכנה כבר זמן מה... ומדי פעם שאני מפעיל אותה היא תוקעת לי את המחשב בזמן הצגת הלוגו.. יש לי מחשב חדש עם מספיק זיכרון.... ושידרגתי את הדרייברים של הכרטיס קול.... יש למשהו מושג\עוד רעיונות לפתרון הבעיה ? תורה מראש..

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by Iron Man,

בבקשה תמליצו לי על תוכנה לftp search תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Gold shark,

אני כמו כל משתמש רגיל (לדעתי ) מעדיף שכשאר אני נכנס לשרת FTP הוא יוצג לי כסיפריה ולא כרשימת תיקיות משמע שלא יופיעו לי שמות של תיקיות כמו לינקים אלה אני אראה תיקייה באופן פיזי... הבעיה שמשומה ההגדרה הזאת שונתה אצלי ואין לי מושג למה אני לא מצליח להחזיר אותה? למישהו יש רעיון ? בברכה GS

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  8. Started by Nihility,

עוד מישהו שם לב שאי אפשר להכנס לשרתי FTP על ידי הכנסת הכתובת שלו ftp://ftp.xxx.com וכו' זה נותן מסך שגיאה. הדרך היחידה לעקוף את זה היא לפתוח את windows commander ולעבוד דרכו. אגב, אם שם משתמש מסויים הוא tehblah@zubii.com יש דרך להכניס אותו ישר לURL לדוגמא: user:pass@ftp.com? זה עושה לי בעיות בגלל ה @

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by udi,

האם משהוא יודע איפה אני יכול להשיג מדריך העברית לגבי שמוש בתוכנה FTP

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ybe,

כשאני מתחבר לאתר FTP , איך אני יכול להוריד?, האם יש תוכנה ממולצת לכך? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yossi126,

בעיה שלא קרתה לי בעבר ופתאום צצה.. המסך שלי הוא 22" 2243BW. אני משתמש בתוכנה BSplayer. מה יכולה להיות הבעיה?

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. לגבי הכתבה בראשי: http://hwzone.co.il/news/1237648025/74086 אני לא יודע מה יתכם אבל נראה לי שהבדיקה הנ"ל קצת מוטה ולא משקפת את חווית הגלישה של המשתמש. מה אתם חושבים ומה הנתונים שאתם קיבלתם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by er0101,

פרמטתי את המחשב (עקב עומס תוכנות) והתקנתי פנדה טיטניום 2006. ברגע שאני מפעיל FW של התוכנה כל החיבור נחסם. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי WINDOWS XP ולאחרונה אני רואה שה FIRE WALL המובנה שלו מפסיק לעבוד לבד ככה פתאום באופן אותומטי... איך מתקנים את הבעיה? ועל איזה חומת אש אחרת אתם ממליצים?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם, אני משתמש בתוכנת SmartFTP כדי להעביר קבצים משרת FTP אחד לשרת FTP אחר. האם ישנה תוכנה שיכולה לעשות upload (או download - תלוי מאיזה כיוון מסתכלים) של קובץ על שרת HTTP רגיל לשרת FTP ?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by RDS,

יש לי את העכבר G5, ובתוכנות כמו בבילון ומשחקים שצריך את הלחצן הנ"ל, הוא לא פועל, ומפעיל את מה שהגדרתי לו בדרייבר. ניסיתי לא לתת לכפתור זה תפקיד דרך הדרייבר, אבל זה לא עזר... יש למשהו ניסיון דומה? תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  17. שלום אני מרכיב כרגע מחשב , וקיבלתי מפרטים דומים משתי חנויות (בקשר לשאר הרכיבים כבר ביררתי). אחת החנויות מציעה לי את הLeadtek עם קירור Heatpipe (מעין צינור מתכת) , והשניה של Gainward עם קירור Heatsink . שניהם עם Geforce 8500 ו256 מגה בייט DDR2. לא אכפת לי מHD. איזה קירור נחשב לטוב יותר גם מבחינת הביצועים וגם הרעש? איזו חברה נחשבת לאמינה יותר ? (כן, אני יודע ששתיהן לא GigaByte)... אין לי ממש אפשרות לחרוג מהתקציב, כך שאין מה לדבר על שדרוג הציפ עצמו...

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. Started by talgold,

אני מעונין ליצור משחקים פשוטים בסגנון פאקמן וכו איזה אתרים או ספרים אתם ממליצים (יש לי ידע בסיסי ב FLASH)

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  19. Started by urinka,

הי אני בונה מחשב שישמש כמרכז מדיה התקנתי את התוכנה GB PVR וחבילת קודקים של קי לייט רק לרושם כללי מדובר ב P2 400MH עם TNT2 (32MB( עכשיו כשאני מריץ סרט עם ה מדיה פלייר הכל טוב אבל שאני מקרין סרט דרך התוכנה GB PVR אני רואה 3 פסים אני מניח שהתוכנה משתמשת בנגן אצמעי לכן היא צרכה קודקים משלה ואני לא מוצא את הפתרון כי זה כנראה לא נכון מפני שהתיקיה של התוכנה אין שום דבר שקשור בנגן או בקודקים אני מקווה שתוכלו עזור לי תודה אורי

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  20. כיבתי את המחשב והדלקלתי פתאום אני לא מצליח למצוא רווזלוציה שניראת לי טוב. התשנתה הרווזלוציה או משהו אני לא מבין מה קרה למחשב. בהגדרות תצוגה כתוב generic non-pnp monitor יכול להיות שזה קשור ? ניסיתי למחוק ולהקין מחדש דריברים. חייב עזרה.

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by popololo,

Hi I downloaded something from emule that should have helped me to be "genuine" the problem is that now windows doesnot even open and I get the next message a problem is preventing windows from accurately cheching the license of this computer error code 0x80004005 PLEASE HELP!!!!!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by Kidney_stonE,

http://lifehacker.com/5144248/get-acronis-true-image-10-free

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by xTz,

מחפש גירסה לתוכנה שלא מצריכה התקנה, מישהו מכיר? תודה!

24. יש לי משתמש פרימיום של rapidshare ואניח מוריד את הקבצים דרך התוכנה getright ויש לי שאלה על איך התוכנה עובדת : בגלל שיש לי פרימיום לפעמים אני מוריד משחקים שיש להם 47 קבצים נגיד ואני רוצה לדעת האם יש דרך שבתוכנה אני פשוט ירשום את כול הכתובות של ההורדות ואז יגיד לאן להוריד וזה פשוט יוסיף לי את כולם בלי שאני יגיד לתוכנה אחד אחד ? למשל אני יתן דוגמא שתבינו על מה אני מדבר: נגיד באתר הזה : http://wiirap.blogspot.com/2007/11/need-for-speed-carbon-wii-ntsc.html יש לי את המשחק need for speed ואני רוצה להוריד אותו אז אני צריך להעתיק כול כתובת בנפרד להדביק אותה בשורת כתובות של האינטרנט ורק אז אני יכול לשמור אותה איך שאני רוצה ושיש 47 חלקים זה קצת מייאש אז מישהו יודע איך אני יכול להעת…

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  25. Started by eliau21071981,

אפשר בבקשה מדריך לGHOST זה מאוד שימושי וחשוב שכולנו נדע איך להשתמש בכך

• 4 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים