עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by heyimgod,

טוב אז כך יש לי שתי בעיות אני משתמש בנגן VLC 2.0.4 1. איך מסדרים את זה שהניקוד לא יופיע תחילת משפט למשל "." שצריכה להיות בסוף נמצאת בהתחלה של המשפט 2. בחלק מהפרקים של סדרות הכתוביות גדולות ממש על כל המסך כמעט וניסיתי להקטין דרך ההגדרות ב VLC לא עוזר כי למשל שתי פרקים אותויות גדולות ושתי פרקים רגיל וב MEDIA PLAYER CLASIC זה לא כך שם זה עובד טוב האם אפשר לסדר את זה כי אני לא רוצה להחליף נגן נ.ב 3. לחבר יש חבילת קידודים של SHARK007 האם הוא יכול להשתמש בהם בייחד עם WMP-HC או שהוא צריך CCCP תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  2. יש לי קובץ אנימציה GIF והגודל שלו (הרזולוציה) 176X120 ואני צריך שהוא יהיה ברזולוציה של 320X240 אני צריך תוכנה שמשנה את הרזולוציה של אנימציות (קבצי GIF), אפשר בבקשה את השמות של התוכנות המאפשרות את זה?

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  3. מישהו יכול לשלוח לי קישור למדריך להדבקת כתוביות בעברית בבקשה בתוכנה virtualdub? אני חייב לדעת איך מדביקים תרגום לסרט שהורדתי כדי לרארות בדי וידי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by motiyair,

שלום לכולם, הורדתי סרט שהסיומת שלו או "סוג הקובץ" הינו BSplayer Pro file. איך אני צורב את הסרט הנ"ל בכדי לראות אותו בDVD שקורא DIVX? האם לצרוב אותו "סתם" כקובץ רגיל, והDVD הסלוני שלי ידע לפענח אותו? או האם בנרו יש ללחוץ "צרוב DVD VIDEO" (מה שלא הצלחתי לעשות, ז"א ניסיתי אך שבאתי לבחור את הקבצים לצריבה נרו בכלל לא נתנה לי את הקובץ הנ"ל כאופצייה). תודה על התשובות מראש ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by sos,

שלום לכולם, רציתי לשאול אותכם,יש איזושהי תוכנה שיכולה למחוק את רשימת החיפוש באימיול? ככה שכל פעם שאני מחפש משהו שלא יקפצו לי מילות חיפוש אחרות שמתחילות באותה אות... תודה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  6. אני מכיר את 360desktop אבל היא לא תומכת ב64 ביט (יש לי ויסטה 64 ביט) יש תוכנה כזאת שתתאים למערכת ההפעלה שלי? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום אני רוצה לדעת איך אני עושה שלא ישמר לי כול דבר שאני מחפש באינטרנט למשל אני מקליד מילה באות א' אז כול מה שחיפשתי אי פעם עולה לי כול הזמן וזה מעצבן.. ודבר שני שלא יודע אם זה אותו דבר אבל בכול זאת: יש לי את אותה בעיה אם אני למשל רושם נושא כאן בפורום אז כול נושא שכתבתי פה מופייע לי ברשימה כזאת למטה בכותרת...מאוד מעצבן. תודה למי שעוזר, כבר מאז שהגיע המחשב אני לא מצליח לסדר את זה.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by nikon,

שלום! כל הזמן נשאר לי איזה שורה מסרגל הכלים של התוכנה האחרונה שפתחתי ורק עם אני עןשה RESTART זה נעלם אבל חוזר עם התוכנה הבאה שאני מפעיל ראו צילום מסך מצורף בבקשה סימנתי באדום

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by coolpix23,

שלום לכולם. יש לי בעיה טכנית נורא מוזרה בכול הקשור להתקנת פוטושופ 4. אז ככה: הורדתי את פוטושופ 4 וברגע שניסיתי להתקין אותו על מחשב נייד (מערכת הפעלה XP) הכול הלך חלק וההתקנה הושלמה כראוי והוא עובד מעולה. עכשיו ברגע שהעברתי את תקיית ההתקנה למחשב הPC החדש שרכשתי (בעל win 7 64 bit) והתחלתי את ההתקנה הופיעה לי כותרת מסוג: "please insert photoshop cs4 into drive c" עכשיו במחשב מותקן לי דיסק קשיח יחיד לבנתיים ועדיין לא חילקתי אותו לC,D יש לי רק את C. עכשיו נסיתי אין ספור פעמים ואין ספור שיטות להתקין אותו. רשמתי את ה"EROR" בגוגל ומסתבר שלעוד מספר אנשים הייתה את אותה הבעיה ונסיתי להיעזר בפתרונות שלהם.. את חלקם לא הבנתי וחלקם פשוט לא עבדו. אז אשמח לכול עזרה בנידון... ועוד עיניין …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. היי, יש לי כתובות mms שבהן יש סרטוני וידאו. אני רוצה להוריד את הסרטונים האלה באמצעות תוכנה. כיצד אני יכול לעשות זאת? אם זה משנה, הסרטונים נמצאים ברשת פרטית אליה אני מחובר מהבית בפרוטוקול L2TP.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנה שתהיה פופולרית וטובה שתוכל לשחזר לי מידע שנמצא באחד מהדיסקים הקשיחים אצלי... עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי מישהו עם בעיה כמו שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=57389.20 אז כמו שהבחור בלינק שהבאתי כותב, הוא אומר שהוא הצליח לשחזר עם EASY RECOVARY 6.03 אבל הבעיה היא שלא מצאתי תוכנה כזאת... מישהו מכיר תוכנה פופולרית שעושה ת העבודה כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום רב המחשב שלי מפורמט עם וינדוס xp sp3. עכשיו הכל עובד יפה חוץ מהקול, אין לי תדיסק של הדרייברים אז הורדתי מהאתר של הלוח אם, בכל פעם שאני מנסה להתקין אותם הוא רושם לי תהודעה עם ה continue anyway אחרי שאני לוחץ על זה הוא מסיים תהתקנה ועושה לעצמו ריסט, ואחר הוא כותב שהיתה שגיאה נוראית. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר להתקין דרייברים של חברות אחרות אבל כולם עושים לי בעיות ואני כבר ממש נואש. רצוי להוסיף שאני כן מוחק את הדרייברים שלא עובדים לפני שאני מתקין חדשים, אבל יכול להיות שהם לא נמחקים טוב וזאת הבעיה? אם כן מה אני יכול לעשות כדי למחוק אותם? תודה רבה למי שעוזר אני כבר ממש נואש..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Yossarian22,

שלום לכולם מישהו מכיר קליינט טוב, מומלץ והכי חשוב מהיר לאימיול? רוב ההורדות שלי אני מבצע בעיקר בביטורנט אבל יש דברים שפשוט אפשר למצוא רק באימיול[חוקיים, כמובן]. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by lexxx,

צריך דרייבר ללוח אם הזה: נ.ב. המחשב שלי לפני שנתיים... תודה לעוזרים

15. האתר http://prosearching.com/ פשוט השטלת על אתר הבית שלי ואין לי מושג איך להפתר ממנו, מחקתי את כל הקוקיז, את כל ההסטוריה ועשיתי מיליון סריקות כדי לאתר כל קובץ שקשור אל האתר הזה וכלום לא עזר.... אז בבקשה תעזרו לי להפטר מהאתר המציק הזה...

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by dvido,

הורדתי סרט דרך תוכנת האימיול. כשאני מנסה לראות אותו, הוא מוציא הודעת שגיאה על התוכנה שאיתה אני פותח אותו (ניסיתי 3 תוכנות שונות) וסוגר אותה ואח"כ רושם שאין דיסק ב D (הסידירום שלי) ואני לא מבין מה הקשר כי הסרט נמצא על ההארד דיסק ואין לו שום קשר לסידירום. יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  17. ניסיתי כל פתרון שראיתי ברשת כמו תיקון דרך לוח הבקרה בהוספה\הסרה. הסרה מלאה, שימוש בפידג'ין למשל אבל כלום, נאדה אני מתחבר לכאורה ורואה את כל רשימת החברים Offline. שום הודעה שלי לא יכולה להשלח בכל מקרה במצב הזה. אני עצמי במצב Online תקין לגמרי. שמעתי שיש קבצים מסויימים שאפשר למחוק וזה ישחזר הגדרות לברירת מחדל אבל ממש לא יודע איזה. הכלי הזה הוא כלי תקשורת קריטי בשבילי, אודה לנותן הפתרון בהקדם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MYST,

Prevx חבר המליץ לי עליה אני לא מכיר הוא אמר שתחליף מצוין לחומת האש והוכיח לי את זה הוא בא לבית שלי וניסה לדפוק את המכונה שלו מהחשב שלי ומה אני יגיד לכם לא ציפיתי להרבה אבל השתכנעתי האם Prevx באמת תחליף סופי לפירוול

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  19. Started by borg,

אני מחפש תוכנה שמשווה בין עשרות קבצי וידאו בתיקייה מסויימת (השוואה של פריימים מסויימים בקבצים בעלי גודל זהה), ומציגה רשימה של קבצים שייתכן והם זהים. יש תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by bikram,

שלום, משום מה אני לא מצליח להעלות בדפדפן אתרים של מפות (כמו וואלה מפות למשל). הדף עצמו עולה אבל המפה לא נפתחת... זה קורה גם באקספלורר (6) וגם ב-firefox. כבר ניסיתי להוריד מחדש ג'אוה ופלאש. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  21. Started by desheh,

אני חייב עזרה דחופה - אני צריך לעבוד על הפרוייקט שלי (פרוייקט ב-VB6 עם אקסס), ואני לא מצליח לעבוד, ברגע שאני פותח Form שמור הוא קורס! ניסיתי להתקין גרסאות שונות של VB6, וכולן קורסות... ניסיתי גם להתקין מחדש את ה-Runtime Packet של VB6, כלום לא עוזר.. על מחשב אחר אין בעיה שכזו - בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעיה במחשב שלי... :-| [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by meir549,

שלום לכולם ..... הורדתי לפניי זמן מה אנטי וירוס של קאפרסקי ותוכנה להורדת מוזיקה של אימיול וכנראה בגלל שיש לי ויסטה הוא לא תומך בהם ואני רוצה למחוק את הקבצים האלו כי הם תופסים לי מקום אבל כל פעם שאני בא למחוק אותם קופץ לי חלון שמבקש ממני לאשר את הפעולה הזאת מה לעשות כדיי לאשר את הפעולה הזאת ולמחוק את הקבצים האלו מהמחשב הניייד שלי.... תודה רבה מראש על העזרה..... החלון שעולה לי אומר לי you need to confirm this operation

23. בסריקה ב-NOD32 לא נמצאו וירוסים עשיתי סריקה ב-KASPERSKY ONLINE SCANNER הנה ה-REPORT Scan Settings Scan using the following antivirus database extended Scan Archives true Scan Mail Bases true Scan Target Critical Areas C:\WINDOWS C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\ Scan Statistics Total number of scanned objects 16518 Number of viruses found 2 Number of infected objects 5 Number of suspicious objects 0 Duration of the scan process 00:21:51 Infected Object Name Virus Name Last Action C:\WINDOWS\CSC\00000001 Object is locked skipped C:\WINDOWS\Debug\PASSWD.LOG Object is locked skipped C:\WINDOWS\SchedLgU.Txt Object is locked skipped C:\WINDOWS\SoftwareDistribut…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by lharpaz,

שלום, יש לי קובץ כתוביות שלא מתאים בדיוק לסרט, אלא יש הפרש של כמה שניות. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה (רצוי תוכנה חינמית) שבעזרתה ניתן לערוך ולסדר את הבעיה הזו בקובץ הכתוביות? (באותה הזדמנות, אם יש אתר שבו יש כתוביות בעברית - אני אשמח לשמוע על כך). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Guarding angel,

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.