תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
מחפש שם של תוכנה שאפשר לעשות בה הדמיה לבניינים ומבנים וזה רץ בסרטון כזה ועובר מסביב לבניינים ובפנים. איך קוראים לתוכנה הזו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאפשר לעדכן בה דברים שצריך לעשות, כלו מיני task ו jobs וגם ניתן לשתף דרכה עוד אנשים שיכולים לעדכן את ה- task מקווה שהייתי ברור תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מחפש משהו טוב קל ופשוט כמו נרו אם יש תביאו תודה אה ועוד משו אם יש לי דיסקים של 4 גיגה של די וידי אני יכול לצרוב עלהם מידע גם אם אין לי צורב די וי די אלה רגיל?
-
- 14 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מקלדת פשוטה של קוואנטום חסרת דרייברים ואני רוצה תוכנה שאיתה יהיה אפשר להקצות לכפתורים במקלדת תפקידים כמו הנמכה או הגבהה של הווליום, העברת שירים ועוד. עשיתי חיפוש בפורום לא מצאתי תשובה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאפשר לשנות רזולציה של תמונות.. יש לי תמונה שצילמתי בדיגיטלית כל תמונה שוקלת 1 מגה... רציתי לשנות רזולציה ואיכות עם תוכנה שיכולה לשנות ל 100 תמונות במכה אחת..ושישקלו כל תמונה 50 קילו 100 קילו בייט... רק לא ידוע איזה תוכנה ואין לי כוח לעבור תמונה תמונה
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבו אוכל לדעת IP של מישהו אחר ולא את שלי
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי המון עבודות WORD או כל מסמך טקסט אחר ואני דואג שלא יהיו לי כפילויות בעבודות. יש איזו תוכנה שבודקת כפילויות של משפטים/מסקאות/מאמרים? באנגלית ובעברית עם אפשר?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מחפש את התוכנה הרגילה שנותנת איפי לפי מספר איסיקיו, אלא את התוכנה ההפוכה לה, אם יש כזאת שתבדוק אם איפי מסוים משתמש באיסיקיו ואולי אפילו באיזה מספר איסיקיו אם תוכנה כזאת לא חוקית אז אנא לסגור את הנושא תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
NחW9 ת!כנה 2W!דקת אם ק**מ*ם Xצל* הDLL-אים הנח!צ*ם אם יש דבר כזה בכלל
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הכותרת די ברורה אני חושב. במשך השנים הצטברו לי ב-Favorites מאות אתרים (מקוטלגים לפי נושאים ותתי-נושאים), כאשר חלק מהם כבר לא קיימים ברשת בכלל. אני מחפש תוכנה שיודעת אוטומטית לעבור על כל אחד מהלינקים ב-Favorites, ולמחוק אתרים שכבר לא קיימים (=לא מגיבים). מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בודקת רכיב רכיב אם הוא טוב כרטיס מסך לוח אם וכו' תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
ואם לא, אז ממליצה מה להוריד, או אפילו נותנת לינקים... ניסיתי אחד כזה, אבל הוא דורש הרשמה של 30$ לחודש.... מישהו מכיר? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבלחיצת כפתור אחד יכולה לסגור את כל החלונות הפתוחים כמו : וורד ,אינטרנט אקספלורר והסייר למשל.. .שלא תוריד לי תהליכים שבזיכרון כמו למשל אם אני מחובר למסנג'ר שלא תנתק אותי ממנו אלא רק אם יש חלונות שיחה פתוחים במסנג'ר אז שאותם תסגור... תודה מראש, דודו.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאחרי שאני מגדיר את המקשים היא תיתן בלחיצת כול מקש שיר ספציפי... אם מישהו מכיר משהו כזה..... WINAMP נותנת אפשרות כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני מדבר על תוכנה ,שנגיד אני עושה פורמט אז בעזרת הגיבוי הזה אני מעלה הכול בחזרה את כול התוכנות??
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
סרט מחדש מאיכות Divx לאיכות Divx יותר נמוכה.
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
הכותרת מדברת בשם עצמה, אני מחפש תוכנה שתוסיף טאב או משהו בכיוון של זה למאפיינים של כל התיקיות בווינדוס ויאפשר לי לנעול את התיקיה עם סיסמא, וכשמנסים לפתוח אותה היא תדרוש את הסיסמא בשביל להכנס. אני מניח שיש הרבה תוכנות כאלו, אבל מה שאני מצאתי היו בעיקר עם GUI מטופשים ומיותרים. תודה רבה! (אגב, כל תוכנה, גם לא חינמיות יתקבלו בברכה)
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה שבעזרתה אפשר לשחק משחקי Play Station 2 על גבי המחשב? (זהו לא WARZ, כי אחרי הכל הדיסקים הם מקוריים, נכון?) היתה לי פעם תוכנה לPS הראשון, לא זוכר את שמה, (יכול להיות Bleem?) פתאום בא לי חשק לשים תוכנה ושני ג'ויסטיקים במחשב....(אם זה נקרא WARZ, אני מצטער, אני מייד שולף את ארנק הקסמים שלי וקונה את הקונסולה.)
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אתה מכירים שכשאתם פותחים איזהשהוא סרטון ברשת לא ניתן באמת לשמור אותו אלא קובץ asf או משהו בסגנון בגודל של כמה KB ואז אתם פותחים ב MEDIA-PLAYER והוא בעצם מתחבר לרשת וזה עובר ב Broadband או משהו כזה ? בקיצור אני רוצה לשמור את זה בגודל מלא ושזה ירוץ גם אם אני לא מחובר לרשת יש למישהו פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
ניסיתי את PC ANY WHERE REAL VNC ולא מצאתי הם את האופציה הזאת אני מעוניין להתחבר למחשב מרוחק על מנת לשלוט במחשב, אבל כאשר אני מחובר אני מעוניין להחשיך את המסך של המשתמש ככה שהוא לא יכול לראות מה אני מבצע, ובנוסף כמובן לא יוכל להשתמש בעכבר או מקלדת. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
המטרה היא להריץ לוגו מסויים מעל סירטוני וידאו שרצים ברקע במסך מלא. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי יש פנטים אחד או 2 בקיצור גוטאה והוינאמפ הורג לו תמחשב אז הוא מחפש תוכנה קלה יותר אך עם האפשרויות הבאות: play list אפשרות לטעון ולשמור play list כמו בוינאמפ שלוחצים על קובץ אחד וזה כבר טוען את כל השירים עם ממשק נוח וקל תוכנה לא כבדה מבחינת זיכרון ומשקל שהיא תתמוך ב - mp3, wav וכל הפורמטים הידועים או לפחותת ברובם תודה
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-