עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by 1,

הבעיה היא שאני מפרמט את מחשב המשפחה ששם יש 4 יוזרים עם סיסמא, ורוב הסיכויים שהם לא זוכרים בכלל את הסיסמאות שלהם ואת המספר איי סי קיו אז אני רוצה לגבות את הקבצים שבהם שמורים היוזרים ואז לשחזר לאחר פרמוט. למישהו יש מושג איך אני מוצא אותם? כנ"ל לגבי המסנג'ר.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  2. UAService7 מה זה הדבר הזה פתאום אני רואה את זה במנהל המשימות זה לא היה איך ואיזה תוכנות אפשר להעיף ?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  3. היי אני מחפש תוכנה או תוסף לשליחה של מיילים באופן קבוע כלומר אפשרות מוגדרת מראש לפי תאריכים שונים בצורה אוטומטית לקבוצה מוגדרת (אני משתמש גם בפייר בירד וגם באאוטלוק אקספרס אבל אפשרי גם תוכנות אחרות, חוץ מאוטלוק) תודה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by DJPOWER,

השאלה בכותרת... תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. התקנתי היום את סיגט ומשום מה אני לא מצליח לגלוש שמתי אותו על מצב שיאפשר הכל ועדין אי אפשר רק אחרי שמחקתי אותו הצלחתי לגלוש אתם יודעים אולי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  6. היי, אני מחפש תוכנה קטנה שמראה את הIP של המחשב שימו לב לא את ה איי פי של הראוטר אלה את ה IP של האינטרנט כל התוכנות שמצאתי שהם חופשיות מראות את הIP של הראוטר שלי שמתחיל ב 172. מוכר לי האתר שנקרא what is my ip ושיש אפשרות כזאת במסנג'ר פלוס אבל אני מחפש תוכנה באמת קטנה שמראה את הIP בצורה מיידית ונוחה לתפעול

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by tomer87,

אני צריך מדריכים שיעזרו לי להכין סרט דיוידי רגיל שיכלול כתוביות באצמעות התוכנה Subtitle Workshop ותפריט (כאשר אני רוצה לצרוב עונה שלמה של סדרה מסוימת) בנוסף איך אני יכול לאחד 2 קבצים של סרט באמצעות התוכנה (Easy Video Joiner) תודה על העזרה מראש, תומר

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  8. Started by bugosdckh,

כאשר אני עושה דגימה של סרט בפרמייר 1.5 אז מתקבלת הדגימה . הבעיה היא שאת הדגימה אני יכול לראות רק בפרמייר ולא דרך הווינדוס. הוא אומר שחסר לו פלאג. והורדתי כל מה שאפשר אבל זה עדיין לא מראה. האם מישהו נתקל בבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by dandza,

שלום לכולם אני חדש בפורום, ויש לי בעיה בהסרת ucq5 הלכתי להסרה והתקנה של תוכניות ונסיתי להסיר את התוכנה ויצאה לי הודעה : Error opening file: icqLite.log this file is necessary to perform Uninstall. press OK to quit Uninstall. אני אשמח לקבל תגובות בנושא. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  10. שלום שלשום רכשתי סופסוף אנטיוירוס כמו שצריך, את ZONEALARM, אחת התוכניות היחידות החוקיות שיש לי במחשב :-). בכל אופן, כאשר אני מנסה להתחבר ממחשב אחר אל המחשב שלי דרך PCAnywhere הוא מצליח להתחבר אבל לא מראה תמונה ולא מצליח להעביר כלום... השאלה שלי איך אני מקנפג את הפיירוול ככה שכל תקשורת שקשורה בתוכנה הן נכנסת והן יוצאת תאושר אוטומטית... לא מצאתי את ההגדרה הזאת... תודה מראש, מקווה שלא טעיתי בפורום :-) חן

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by razoli,

מחפש תוכנה שמגבה דריברים לתוך ZIP או EXE רצוי שתיהיה בחינם

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  12. Started by UltraWaveMUSA,

זו תוכנה שמשפרת משמעותית את מהירות הקריאה ומרחיבה את מרחב ההתמקדות של העין, ראיה, רפלקסים של העין וכדומה. אני התחלתי להשתמש בה לפני שלושה ימים, ועברתי כבר שלושה מבחנים. בהתחלה קראתי 80 מילים לדקה ועכשיו 140 מילים לדקה. אני מעוניין לשמוע על התקדמות אצל אנשים אחרים. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by QQQ,

טוב אז ככה, יש לי משחק שהורדתי שהוא בסיומת ISO. כשאני נכנס לקובץ דרך WINRAR, יש כל מיני קבצים ולאחד מהם קוראים data2.cab, והוא שוקל יותר משני ג'יגה. כשאני עושה EXTRACT לכל הקובץ ISO, הdata2.cab מופיע כקובץ ששוקל 0 KB, וכשאני מנסה להיכנס אליו זה אומר ככה: The archive is either in unkown format or damaged. זאת בעיה עם הWINRAR שלי או עם הקובץ? יש דרך לפתור את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  14. Started by dvvon,

שלום לכולם איך אני מעביר קובץ מהטורבו סי אל הוורד מבלי שכל האותיות התבלבלו

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  15. Started by uzana2004,

מופיעה לי ההודעת שגיאה הבאה: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by big foot,

שלום התקנתי WINFAX אבל הפסקתי את ההתקנה כי היא ניתקעה וכשהסקתי אותה מהוספה\הסרה הוא אומר שהוא לא מצליח להסיר אותה וגם מחק את האייקון שלה משם כשאני מנסה להתקין אותה מחדש הוא אומר שיש לי אותה כבר מותקנת ולכן לא ממשיך בהתקנה מה אני צריך לעשות ???

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  17. Started by Dilbert Marker,

מישהו יכול לנתח לי את הלוג? תודה. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:17:44, on 28/01/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\PROGRA~1\Aston\aston.exe C:\PROGRA~1\Aston\XP\internat.exe C:\Program Files\Analog Devic…

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  18. Started by reem,

איזה תוכנת לעריכת סרטים / סרטונים מומלצת ??? לתוכנה תיהיה אפשרות לעשות אפקטים וכו'...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MiGHTyDuCK,

אחרי שאני מתקין את קספרסקי פרסונל 5 גם פרו וגם הרגיל הוא לא נותן לי להתחבר לאינטרנט הוא כאילו מחייג VERYFIYING USER NAME AND PASSWORD ואו שהוא נתקע על זה ולא קורה כלום או שאם הוא איכשו מצליח אז שום דבר בעצם לא עובד וזה כאילו לא מחובר למישו יש מושג ? תודה

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  20. Started by J.allmighty,

[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by ruff stuff,

נסיתי לאתר אותו דרך האינציקלופדיה של avg אבל לא מצאתי למישהו יש פיתרון? ועוד שאלה אם אני לוחץ על heal והקובץ עובר לכספת של האנטי וירוס האם הוא מנוטרל?.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  22. Started by X-Style,

יש לי בעיה באינטרנט אקספלורר והJavaScript או הActiveX (אחד מהם..) פשוט לא עובדים דרך אינטרנט אקספלורר (דרך הפיירפוקס זה עובד)... וזה לא קשור לאפשרויות כי עשיתי reset להכל ובדקתי אחד אחד... אז לדעתי זה קשור לקבצים שלהם שנדפקו או הגדרות חיצוניות או משהו ...אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני מסדר את זה או איך אני יכול למחוק ולהתקין מחדש את הJS או את הactivex או איך אני מתקן אז אני אודה לו מאוד עכשיו גם ניסיתי להפעיל צ'ט דרך הפיירפוקס וגם לא עבד... אין לי מושג מה הבעיה פה אני לא יכול לפתוח את האנטי וירוס גם כדאי להריץ בדיקה לוירוסים בגלל שהאנטי וירוס משתמש באינטרנט אקספלורר אז אני פשוט רואה חלון ריק... ושחזור למערכת גם לא עובד כי גם זה על אינטרנט אקספלורר... למרות שזה לא נר…

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by ברק,

אשמח לשמות ולכתובות להורדה. וגם איזו תוכנה היא הממולצת ביותר. תודה

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by bacoola,

אני מחפש תוכנה שתופעל על המחשב כל הזמן ותמנע כל מיני פונקציות שאני רוצה לדוגמא אם מישהו רוצה למחוק משהו, לשחק בסוליטר וכו' הוא לא יכול. מצאתי תוכנה כזאת אך היא לא ניתנת לקנייה או להורדה אלא רק לבתי ספר (blocktare) קישור:http://www.geocities.com/purenweb/BlocktareHM.htm תודה מראש

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  25. Started by Gal_452,

יש לי בעיה בתוכנה ווינאפ , שאני מפעיל שיר הוא מראה לי שהשיר מתנגן אבל אני לא שומע כלום מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים