עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by HumanFly,

שלום, אני מעוניין לקבל המלצות בעבור קורס אפטר אפקס איכותי ולא מתברבר, עם סדרת שיעורים כללית (לא פריסה של שנה אלא הרבה פחות מזה.. קורס מזורז) אשמח לקבל המלצות בעבור מקומות כאלו בארץ תודה!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  2. Started by Bengo5,

איזה אנטי וירוס יותר טוב ועדיף? נוד 32 שקיבלתי על המחשב ויש לי אותו שנה כבר.. או נורטון 2007 מקורי שקיבלתי בדיסק+סריאלים שרשומים על הדיסק?

3. Started by naki,

פתחתי חשבון לאחיין שלי, קניתי לו csgo. הוא טוען שכל פעם שהוא מעלה את steam עולה לו השגיאה הזאת... הוא עובר למצב אופליין, חוזר לאונליין וזה מסתדר, וחוזר חלילה. מה אפשר לעשות כדי שזה יסתדר? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  4. Started by bushman,

שלום קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש שאמור לסחוב כל עבודה עם Autocad intel i7 3700k gtx 560 ti 448 gb16 ram 1600mhz ומשום מה הוא עדיין מקרטע בעבודה עם אוטוקאד יש למישהו רעיון ללמה זה קורה ואיך אני יכול לסדר את הבעיה? בתודה דור שרייר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ofir667,

נעלמה לי שורת הכתובת באינטרנט (איפה שרושמים את האתרים), לחצתי מקש ימני ורשום שהיא מופעלת אבל היא לא נמצאת.. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  6. Started by mat77,

אני צריך מדריך מפורט כיצד להתקין xp ולמחוק את הויסטה. אם אפשר מדריך מפורט בגלל שאני לא כול כך מנוסה תודה

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  7. Started by patrik,

אני מעוניין לכווץ קבצים תחת DOS (מה שלא מתאפשר בווינדוס כי הם בשימוש) , מצאתי Winrar בגרסת DOS , אך אני לא יודע איך להישתמש: 1. לכווץ מקור כמו: "C:\" , "C:\foldername" , "C:\file.exe" 2. לחלץ למקור: "D:\" , "D:\newfolder" *עוד שאלה לא קשורה לנושא: איך אפשר לבצע העתקה בDOS של תיקיות עם כל הקבצים והתתי תיקיות (לדוגמא C:\Windows) למקור כלשהו (לדוגמא D:\newfolder) ? תודה מראש על כל עזרה.

8. שלום רב, הורדתי משחקים ל- Dream Cast שזה מכשיר כמו פלסטיישן, וחלק מהמשחקים ירדו לי בקובץ cdi ואני לא יודע איך צורבים אותם. אפשר לדעת איך להמיר לקובץ image כי יותר נוח לצרוב בנרו... תודה לכולם...

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  9. Started by sshhaayy11,

zsp משהוא יכול להגיד לי איך אני פותח את הקובץ הזה zsp זה הקלטה חשובה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  10. Started by Lancer,

שלום לכולם. יש לי סורק דיי ישן מדגם AVISION 363C ,ואני עובד במערכת הפעלה XP. כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר נכתבת לי הודעה שמצביעה על איזה קובץ ובנוסף כתוב WINDOWS 16-BIT SUB SYSTEM. יש למישהו מושג איך אני מתקן את זה? או איפה אני יכול להוריד דרייבר חדש? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  11. שלום!, יש לי שתי תיקיות מוצפנות בשני דיסקים-קשיחים-חיצוניים בתוכנת TrueCrypt, קורה לי לפעמים כשאני עושה mount-all, אבל אחת משתי התיקיות לא עולה, אז אני עושה ריסטארט למחשב, מנסה שוב ואכן שתי התיקיות עולות....אלא שהפעם, עכשיו, עשיתי חמישה ריסטארטים וזה לא עוזר....אחת משתי התיקיות מסרבת בכול-תוקף לעלות.... 1) מישהו יכול ללמד אותי איך מעלים אותה בכוח? 2) עוד דבר, כשהיתקנתי את התוכנה, שמתי סיסמא ארוכה ומעצבנת ואני רוצה לשנות אותה לקצרה וקלה, כי הילדים שלי ממילא לא יצליחו לגלות גם את הסיסמא הקצרה גם אם יהיו נורא סקרנים...אבל אני לא מוצא בהגדרות בשום-מקום שינוי סיסמא, מישהו יודע איך? - בתודה מראש! - שאול ו'1015

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  12. Started by if_ka,

מחקתי בטעות את השורה של הכתובות מהאקספלור ואני לא יודעת מה עושים עכשיו

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  13. Started by Rebellion,

צריך את הדרייברים למעבד הזה.. אפילו אין תמיכה שם למודם אז אני בכלל לא יכול להתחבר לאינטרנט משם. זאת אומרת אני צריך גם את הקבצים לתמיכה בבקר איטרנט

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  14. שלום יש לי בעיה עם הדרייבר האחרון של NVIDIA ל GeForce 6600 אחרי ההתקנה שלו הרזולוציה קפוא על 640*480 עם 4bit Color Quality. לפי מה שהבנתי זה בעיה עם הדרייבר עצמו. מישהוא נקתל בבעיה זו? מאיפה ניתן להוריד גרסאות קודמות של הדרייברים? כי מה שיש לי כרגע זה אחד שבא יחד עם המחשב וזה משהוא כמו 71.XX שזה דיי ישן. (ה 71 בא קודם, בפורום זה הפוך :\ )

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  15. מאז שהתקנתי במחשב הישן שלי את הדרייברים של VIA אין לי בתפריט התחל אפשרות turn off computer יש רק log off ואין אפשרות RUN ניסיתי ALT +F4 והוא כותב לי the operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer. please contact your system adminstrator כנ"ל גם לגבי windows key + R ככה שאין אפשרות בכלל לכבות את המחשב או להשתמש בפקודת RUN עד שאני עושה logoff ומחליף משתמש HELP :s05: הנה זה בדיוק הבעיה שלי: http://www.cisco-cert.com/Windows_XP_General/625594-Shutdown-Button--Run-Command-Disappeared

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by BenK,

יש לי רשת ביתית עם חבר שלי לו יש Win98 לי 2000! לי אין בעיה להיכנס אליו אבל משום מה יש לו בעיה להכנס אלי כי הוא מבקש סיסמא.... לא שמתי סיסמא והAdministrator pass שלי זה כלום! אם משהוא יודע מה עושים ...... תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by url,

אהלן, אני משתמש בwin vista ובwinamp 5.541 יש לי תופעה מוזרה שבה חלק מהשירים שלי בעברית מוצגים כג'יבריש בPlaylist או בmedia library למרות שאם אני מסתכל על הInfo שלהם הם מוצגים בעברית. צריך להדגיש שזאת בעיה רק בוינאמפ, לא נתקלתי בבעיות עברית בשום תוכנה אחרת במערכת. גרסת הויסטה היא גרסא אנגלית אבל בהגדרות השפה הכל מוגדר לעברית כולל ההגדרות לתוכנות שלא משתמשות בUnicode (system locale) ניסיתי גם לשנות פונטים בוינאמפ וכל הפונטים האפשריים עדיין מציגים את השירים בג'יבריש. למישהו יש רעיון במה מדובר ואיך אפשר לפתור? תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  18. Started by rrt,

שלום, פתאום הופיע לי קובץ חדש התיקייה המחשב שלי, הקובץ הוא ללא כל שם, אי אפשר למחוק אוו ולא קורה שום דבר אם לוחצים עליו. צירפתי תמונה שמראה את התקייה. דרך אגב אני משתמש ב windows 98 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  19. Started by FIRE-KID,

שלום לכולם... היה לי את האנטי ווירוס PANDA ומפני כל מיני סיבות החלפתי אותו בNOD32... כשהיה לי את הPANDA הוא היה מודיע לי על פוול ווירוסים ועל מלא האקרים שניסו לדחוף לי למחשב והוא חסם אותם... מאז שעברתי לNOD32 (אולי כבר 4חודשים) לא ראיתי הודעה אחת!! וגם שאני עושה איתו סריקה הוא לא מוצא לי כלום.. איך אני יכול לוודא שאכן הוא עובד ? נ"ב: הוא מתעדכן ואין שום שגיאות איתו.. פשוט לא מרגישים שהוא עובד או עושה משהו (אולי אפשר לראות בתוך התוכנה אם הוא חסם ווירוסים או משהו כזה)? תודה לכולם..

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  20. שלום , כאשר אני מנסה לעדכן את הדריברים של הכרטיס מסך מופיעה לי השגיאה הבאה : geforce 8500 gt 512 pcie xp sp2 תודה .

21. זה הדגם דרייבר לכרטיס רשת Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  22. Started by גיאאא,

חברים אני חייב עזרה... התמונה של המסך של המחשב שלי מתכהה אחרי כמה זמן ללא שימוש, זה נראה כאילו כל הצבעים מתחשכחים והמסך נהיה חשוך עד נקודה מסויימת... ואין שאני נוגע בעכבר זה חוזר למצב הרגיל... בנוסף זה קורה לי גם כאשר אני רואה מצגות בפוורפוינט.... חייב עזרה מישהו יכול להגיד לי מזה ולמה זה קורה???

23. יש איזה תוכנה שיכולה להגיד לי איזה תדר של צלילים מושמעים בזמן שאני מנגן איזה שיר ?

24. Started by udi,

שלום אני צריך המלצה על תוכנה שבעזרת אני יכול לעשות מעקב אחרי הכספים והחשבונות שלי לא משהו יותר מידי מתוחכם . אני כמובן מתכוון לקנות באופן חוקי את התוכנה . אני פשוט לא מכיר אף תוכנה כזאת ושאלתי חנויות למינהן וגם להם אין מושג . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by volvo2005,

יש לי בעיה מעצבנת שכל הזמן שאני ניכנס לאקספלורר הווינדוס נותן לי הודעת שגיאה מעצבנת (ההודעות האלה של ה-dont send) בקוצור אני לא יודע מה לעשות איך אפשר לתקן את זה מבלי לפרמט את המחשב ?? תודהה מראש!

• 1 תגובה
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.