תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קניתי מצלמת אינטרנט סינית 3 מגה פיקסל עם מיקרופון פנימי ו- 6 לדים, המצלמה מגיעה ללא דרייברים והיא של חברת CONTACT ( חיפשתי באינטרנט ולא מצעתי אותה). מה שאני מבקש אם למישהו יש קישור לתוכנה שמפעילה את כל סוגי מצלמות האינטרנט שלא צריכים דרייברים, כדי שאוכל להקליט קבצים מהמצלמה של וידאו עם קול וגם תמונות סטילס. ותודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש את התוכנה הנ"ל כפי שהיתה בווינדוס 3.1
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת לשליטה מרחוק,וגם תגידו אם אני נכנס למישהו למחשב ואני מחבר דיסק און קיי למחשב שלי איך יכול לעשות שאני יוכל להעביר קבצים מהמחשב שאני נמצא בתוכו למחשב שלי או לדיסק און קיי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
מה עושים שהתצוגה במסך מתהפכת וכוונה במקום מלמעלה למטה היא משמאל לימין
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
בוקר טוב , כשאני מנסה להתקין את התוכנה הנ"ל , מופיעה מולי אזהרה , שאומרת שהשם משתמש שלי ו/או הסיסמא שגויים . ניסיתי מספר פעמים וזה לא נפתר , מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
היי חבר'ה בוקר טוב, שאלה לי אליכם: האם יש תוכנה/אפליקצייה לסלולר, למחשב הפרטי אשר תומכת בוידאו וקול ותומכת בהגדרות הבאות: 1. שירשור שיחות - הפיכת איש קשר למוקד , זאת אומרת, במידה ואותו אישר קשר שוגדר כחברה לא עונה האם אפשר לשרשר זאת למוקדן הבא. האם חינמי או בתשלום? הכל טוב גם לכאן וגם לכאן. 2. האם אפשר ליצור הרשאות (מנהל ראשי, מוקדנים)? 3. האם זה תלוי ברישיון, בתוכנות מסוימות (איזה תוכנות)? אני חקרתי באינטרנט אבל לא מוצא תשובות מספיק מדויקות, אשמח לקבל עזרתכם לשאלותיי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
ברגע שמסירים אותך בסקייפ יש סימן שאלה ליד איש הקשר אבל במסנגר אין שום חיווי כזה. איך אפשר לדעת שהסירו אותך במסנגר ?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
היי, הבעיה החלה לפני שבוע. יש לי מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit.אייפוד Touch+אייפון 4S. ניסיתי לפתוח (להפעיל) את הiTunes לשם שמיעת מוסיקה,עריכת רשימות השמעה,סינכרון עם האייפוד+האייפון,כפי שאני נוהג לעשות מידי פעם כשצריך,והiTunes פשוט לא נפתח. עשיתי הכל:הסרתי את התוכנה והתקנתי אותה מחדש - לא עזר,אף פירמטתי את המחשב וגם זה לא עזר,התחלתי לבנות רשימות השמעה מחדש (מאפס) - גם זה לא עזר. התקנתי חלונות בגירסאת ה32-Bit - לא עזר. נראה לי כי ברגע,שאני מוריד אפליקציות מהiTunes Store - לאחר מכן הiTunes פשוט לא נפתח,אלא לאחר הפעלה מחדש של המחשב,וגם אז רק לפעם אחת (חד-פעמי).האייפון,שבו ישנם כ-20 אפליקציות לא מסתנכרן כמו שצריך עם הiTunes ולא מוסיף את האפליקציות שבו לרשימות ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מכירים תוכנה לשיחזור קבצים שעובדת כמו שצריך ובחינם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאוכל להוריד שירים בלי שזה ימצא לי כל מיני חרטות ודברים לא קשורים, תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לPC בסיגנון של http://itunes.apple.com/us/app/color-splash-studio/id459413843?mt=12 או http://www.js8media.com/colordrain/ הבעיה שהכל לMAC. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, השאלה בכותרת. מחכה לתשובה... תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לערוך סרט באמצעות Vidsplitter אבל הסרט יוצא בחלקו העליו בסדר ובחלקו התחתון מעוות. ניסיתי גם סרטים אחרים אבל בכולם התוצאה זהה. האם תוכלו להמליץ על תוכנה חינמית נוספת ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
תמונה מצורפת. הפרסומת הזאת(הריבוע הכחול עם היצור הכתום) מוצגת בכל וידיאו של יוטיוב, אי אפשר לסגור אותה ולחיצה עליה מפנה אותי לערוץ יוטיוב בשם Undefined. הפרסומת בגרמנית(או שפה דומה) ואחרי אנימציה קצרה היא מציגה משהו בנוגע ל google science fair 2012. חיפוש בגוגל העלה חרס, סריקה עם malwarebytes לא מצאה שום רוגלה או מזיק אחר. אם מישהו איכשהו יודע מה קורה כאן, אני אשמח לאיזושהי עזרה. שלחתי גם דיווח באג בנושא ליוטיוב, לא יודע כמה זה יעזור. עריכה: - מתרחש בפיירפוקס ולא באקספלורר - מתרחש, כנראה, רק ביוטיוב(בדקתי וב metacafe זה לא קורה) - ניסיתי לבטל את כל התוספים של פיירפוקס - עדיין קורה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
יש לי במחשב סרט בלו ריי מלא. ז"א עם כל התפריטים והתוספות שיש (ווידאו ולא ריפ). זה כמובן שוקל 50GB. כל העסק הזה נמצא בתוך תקייה אחת שבתוכה יש עוד כמה תקיות שבניהן BACKUP, CLIPINF, PLAYLIST ועוד כמה קבצים ותיקיות. אני מנגן אותו עם תוכנה שיודעת לנגן סרטי BR מתקייה (ולא מדיסק) בשם TotalMedia Theatre 5, ניתן לבחור שם כתוביות מיתוך מה שיש בבלו ריי רק שאין שם עברית. איך אני מוסף תרגום בעברית? אני צריך לזרוק אותו אולי לתקייה מתאימה? באיזה קובץ התרגומים שם, אני לא מוצא אותם?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
נניח שבמסמך וורד (2010) מופיעה המילה "הונולולו" 100 פעמים. איך אני מוחק בבת אחת את כל המופעים של המילה במקום בצורה ידנית 100 פעמים? תודה...! הבעיה נפתרה....לכל המתעניינים CTRL+F עם חיפוש המילה, בלחצן הקטן של "אפשרויות נוספות" ליד תיבת החיפוש, ישנה אפשרות "החלפה" ופשוט החלפתי את כל המופעים ב"רווח" בודד = מה שעושה את העבודה...
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום לכם, עד עכשיו השתמשתי ב-teamviewer גירסה 6, חבר שלי רצה עזרה הוריד את התוכנה ואז נאלצתי לעדכן לגירסה 7, וכעת אני לא מצליח להתחבר לשום מחשב. רשוםלי "ready to connect" הכפתור "connect to partner" מבוטל ולא ניתן ללחיצה, אציין שגם בגירסה הקודמת הכפתור היה מבוטל אך כאשר הייתי לוחץ אנטר החיבור היה מתבצע, כעת לא קורה כלום כאשר לוחצים על אנטר. מה ניתן לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שיש במחשבים ניידים, שכשמנמיכים, או מגבירים רואים לכמה שניות את הווליום על המסך. איפה אפשר למצוא תוכנה כזו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שנמצאים ב-2 רשתות שונות, הייתי רוצה לפתוח על אחד מהם FTP SERVER ועל המחשב השני FTP CLIENT כאשר מה שאני רוצה לעשות זה להעלות ולהוריד קבצים מהמחשב עליו יושב ה- FTP SERVER. איך אני יכול לעשות את זה ? (אני מחפש משהו חינמי וטוב)
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
http://3dmark.com/3dm11/2977262;jsessionid=w1hxjs1t3kzh1c19gup2vifas הורדתי 3DMARK 11 והרצתי ... וזה כתב לי שהתוצאה נמוכה ביחס לאנשים שיש להם את אותו המפרט... ואני לא מבין מה הבעיה.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום לאחרונה הצטרפנו לטריפל של הוט, המחשב שלי ושל ההורים חובר למודם קווית, והלפטופים אלחוטית(ככה אנחנו ביקשנו..) לאחר שהמחשב שלי חובר התחלתי לראות בעיות, המחשב נהיה איטי, נתקע הרבה וכו' והמחשב של ההורים עובד כרגיל. לאחר מספר בדיקות שמתי לב שכאשר אני הולך לnetwork ומבטל את החיבור לאינטרנט(עושה עליו disable) המחשב עובד חלק ללא כל בעיה, אבל ברגע שאני מחזיר ועושה ENABLE הוא חוזר לעבוד לאט ולהתקע. יש לציין כי המחשב נתקע וקופא לא רק בפיירפוקס, אלא בכל תוכנה אפשרת זה כותב לי not responding ואז אני מחכה קצת והוא חוזר לעצמו ולאחר זמן מה קופא שוב. הורדתי כלי של גיגבייט לבדיקת הכרטיס רשת, לא מצאתי משהו חריג. בנוסף הסרתי את הדרייבר והתקנתי את הדרייבר החדש ביותר. אבל עדיין אין פתרון ל…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
האם אפשר להגביל את השימוש במחשב אליו אני מתחבר? (לנטרל מקלדת+עכבר למשל)
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אנשים יקרים, יש לי בעיה הורדתי לא ממזמן virtual pc for win 7 ולא מהאתר של MICROSOFT, הייתי בטוח ששמרתי את הקבצים וזכור לי שהיה שם סיראיל. אך לצערי לא שמרתי את הקובץ... וכעת זה מבקש ממני אקטיבציה, הכנסתי לו אין ספור KEYS של WINDOWS ולא עובד. לכל החכמים האלה "תקנה/תשלם" מה אפשר לעשות חוץ מלקנות ואו לשלם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-