עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התחלתי להשתמש בדפדפן מקסטון לפני כמה שבועות, ואני די מרוצה חוץ משתי בעיות: *כשאני פותח TAB חדש בדפדפן, החלון אוטומטית עובר לדף החדש! אני רוצה שזה יהיה כמו בפיירפוקס, שהדף שאני פותח מתוכו את ה-TAB ישאר בתצוגה, ולא יעבור ל-TAB החדש. חיפשתי בהגדרות ולא הצלחתי למצוא לזה הגדרה! בעבודה אגב יש את אותו הדפדפן ושם פועלת התוכנה כמו שאני רוצה... *כשאני עושה חיפוש בגוגל המובנה בדפדפן, לפעמים זה עושה לי את החיפוש באמזון או בכמה אתרים אחרים! זה די מציק. בהגדרות החיפוש השארתי רק את גוגל במנוע החיפוש היחידי, אבל עדיין לא עוזר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by matan_rozen,

העתקתי איזה משהו וזה כתב לי את המשפטים הפוכים לדוגמא במקום שלום זה רושם םולש אני רוצה בעזרת אתר אינטרנט להפוך את זה...

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  3. העתקתי איזה משהו וזה כתב לי את המשפטים הפוכים לדוגמא במקום שלום זה רושם םולש אני רוצה בעזרת אתר אינטרנט להפוך את זה...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by gigi,

שלום יש לי מחשב נייד של lg מדגם nz4 עכשיו המחשב זז נורא לאט והוא אחרי פרמוט וכשאני נכנס למנהל התקנים אז יש לי סמין שאלה על יד בקר מסך כאילו זה לא מזהה את זה ובגלל זה המחשב זז ממש לאט לוקח לו מלא זמן לעשות כל פעולה והמחשב אחרי פרמוט... לפי דעתי זה בגלל שאין דרייבירים למסך.. בבקשה ממכם אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה מאוד אשמח... כשחיפשתי דרייברים בגוגל הגעתי לאתרים בערבית..אז איך אני יכול למצוא פתרון לבעיה שלי... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  5. יש לי בעיה ממש מוזרה , כשאני מושך דואר משרת הדואר שלי ב 013 , יש פעמים שסבבה ההודעות יורדות מהשרת אליי וזהו . ויש פעמים שפשוט אחרי שאני יוצא מהתוכנה וחוזר אליה היא שוב מושכת לי את אותם ההודעות . עברתי על כול ההגדרות שאולי עושות את זה וזה לא מסתדר . בבקשה עזרה אם מישהוא יכול. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לפני שנה וחצי בערך קניתי מחשב, מעבד של אינטל פנטיום 4, 3.0 ג'יגה הרץ, ושני זכרונות של KINGSTONE של 256 כל אחד ועוד משהו CL2.5 או משהו כזה. אמרו לי שעדיף לקנות 2 זכרונות של 256 מאשר אחד של 512 וככה עשיתי, רק שלא חשבתי מה יקרה כשאני ארצה להוסיף זיכרון, שזה מה שקרה לי עכשיו. אז קודם כל, היסבה שאני רוצה להוסיף זיכרון היא שבזמן האחרון המחשב שלי הרבה פעמים נתקע וה-PC USAGE שלו מאוד גבוה, אז חשבתי שהבעיה זה שאין מספיק זיכרון. אם אני טועה, אז מה באמת הבעיה?? ואם באמת הבעיה היא הזיכרון ואני צריך לקנות עוד אחד, אז עדיף 1 ג'יגה או 512 מבחינת האיכות? כי לפי מה שהבנתי ה-512 יותר איכותיים. אם אין הבדל אני מעדיף לקנות ג'יגה, אז אפשר לדעת איזה אחד הכי מומלץ? ויד עוד איזשהי דרך שאני יכול …

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by booster,

שלום.מידי פעם המחשב זורק לי הודעה: mySQL error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11) mySQL error code: Date: Monday 30th of January 2006 08:45:22 PM מה זה??????.??

• 17 תגובות
    • 934 צפיות
  8. שלום. אני מחפש תוכנה שהופכת טקסטים שלמים מאגלית לעיברית.בשביל לימודים.תודה (לא בבילון). :s05:

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by jgrab,

1. עשיתי גיבוי של שני מחיצות, כל אחד לקובץ אחר. עכשיו קבלתי שלש קבצים 2 עם סיומת v2i ואחד עם sv2i ,לא אמור להיות לכל גיבוי קובץ sv2i? 2. המערכת שגיביתי יש לו שני דיסקים של sata בraid1. עכשיו כשאני רוצה לראות את קבצי הגיבוי כשאני מפעיל את הrecovery דרך boot מcd אז הוא בכלל לא מזהה את הraid ואת הדיסקים מה עושים? תודה

10. Started by overload,

השתמשתי במדריך הזה כדי להוסיף כתוביות לקובץ DVD http://planet.nana.co.il/madrihh/dvdr-m1.htm הגעתי לשלב האחרון, לפני הצריבה. והתוכנה IFOUPDATE מציגה לי הודעת ERROR ומבטלת את הפעולה. מה הבעיה, מה זה בכלל PGC ? אגב יש בכונן כמעט 10 GB פנוים אם זה חשוב. הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by junkam,

קראתי שנתגלה כשל אבטחה חמור ב-Winamp האם זאת אומרת שצריך להפסיק להשתמש בתוכנה הזאת? ואם כן יש לכם המלצות לנגן מדיה טוב כמו Winamp?

• 12 תגובות
    • 975 צפיות
  12. Started by aldema,

עוד חודשיים יש לאחותי בר מצווה ואני כנראה יערוך לה את הסרט בר מצווה מבחינת הווידאו עצמו.. הבעיה היא שהיא רצתה שיהיה בתחילת הסרט ובסיומו איזה סוג כזה של אנימציה ממוחשבת כזה עם השם שלה.. מישהו יודע איך לעשות את זה?. בסה"כ לא משהו מתוחכם ומסובך מדי.. תודה.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by mostwanted,

אוקיי רציתי לשאול איך אני יכול לשנות את יחס ה-D\U בתוכנה כי היחס עכשיו הוא 1:1 ואני רוצה לשנות כדי שהתוכנה תוריד הרבה יותר מהר

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ראיתי כל מיני יישומים בנפתחים עם שגרת האתחול, וחלק אני לא יודע מה הם בכלל, אז אני לא יודע אם כדאי להוריד אותם או לא. הנה מה שיש: היישומים שאני לא מכיר זה- SOUNDMAN, NvCpl, nwiz, smc, ctfmon, תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by UltraManII,

שלום הורדתי את הפיירול Kerio החינמי מהאינטרנט והוא חוסם את האינטרנט...מה לעשות? נ.ב: יש לי אנטי-וירוס NOD32 ומערכת Windows XP Home Edition.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by slimshady21,

לא יודע למה, אבל משום מה דווקא את הדרייברים של המקלדת והעכבר שלי אין בשום מקום! העכבר זה- Logitech MX500 המקלדת זה- Logitech Internet Pro Keyboard ולא מצאתי אף אחד מהם באתר של לוג'יטק, ולא בשום אתר דרייברים אחר.... אם מישהו מוצא אותם ומביא לי קישור הוא הכי גבר בעולם. כי פשוט עכשיו אחרי שפירמטתי את המחשב, העכבר ניהיה איטי ומאוד לא מדוייק ונראה לי שהדרייברים יסדרו את זה. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  17. אני חוזר להתאמן בתלת מימד והחלטתי על פרוייקט שיעבור בין poser 3dmax ps סקיצה התחלתית: תגובות- חופשי חופשי לטוב ולרע [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by slim_shady,

ותנו לינקקקקקק דחוף דחוף המחשב מתפרק....

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  19. כלומר נגיד רק להבהיר את הפנים או את החלק העליון לדוגמא ? עפ"י נקודות סימון עם יש דבר כזה בתוכנה בכלל...

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by pyro_man,

טוב זה הולך ככה.. זה התחיל ממזמן כשניסיתי להתקין פלאש והמחשב התקין לי אותו אבל לא הפעיל לי אותו כלומר הכל נטען ויפה אבל הפלאש לא נפתח.. עכשיו אמרתי מה זה? באתי להתקין נורטון 2005 התקנתי ההתקנה עברה רגיל ואז מה? שוב לא פועל לי הוא רק נטען וזהו.. עשיתי סריקה של רוגלות ויש כמה רוגלות עקשניות שלא רוצות שאני ימחק אותם תמיד הם מופיעות מחדש בסריקה אבל אני סבור שהן לא שיכות.. היום באתי להפעיל את הפוטושופ הוא נטען ושוב אותה בעיה ועם הפוטושופ הבעיה לא הייתה קיימת.. כאילו משהו "מכבה מערכות" במחשב שלי ולאט לאט משתיק לי אותו.. ניסיתי אפילו להתקין אנטיוירוס אחרים עם המלצות טובות יותר הוא פשוט מנתרל אותם.. אני לא יודע מה לעשות אני יגבה את הכל לפני שהוא יכבה לי את נרו.. מה זה לדעתכם? ומה…

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by shimon956,

שלום לכולם אני מנוי לדואר של GMAIL ואני מקבל דרך התוכנה של הוינדוס Outlook Express את כול האמילים שלי אחרי שאני מסים לצפות בהם ומחוק אותם הם נמחקים אבל לא מהדואר עצמו שאני נכנס דרך האתר של GMAIL עדין כול האמילים שם ולא נמחק כלום מהשרת עצמו מה לעשות יש דרך לסדר את זה ? או להחליף תוכנה?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by אלעד6,

מי שלא יודע יש גם אתר iWeb

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מעוניין ליצור קובץ Template ל Excel שישמש כחוברת עבודה שתהיה ברירת מחדל. כלומר בכל פעם שמשתמש יפתח את ה Excel העומד שיופיע לו יהיה אותו Template שהכנתי. מישהו יודע אם קיימת כזו פונקציה ב Excel? ואם כן איפה אני מגדיר את זה?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים