עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by krispelj,

שלום חברים, אני משתמש בHTPC בבית והתוכנה היא XBMC, הבנתי שיש אפשרות לשלב בין התוכנה לבין מערך הערוצים של עידן + (אני פשוט לא רוצה לחבר ממיר בנפרד, אלה לחבר למחשב ומשם לשלוט על הכל). האם מישהו עשה את זה? יודע איך עושים? יכול להמליץ על מקלט טוב למחשב עבור שידורי עידן +? אני מקווה שאני במקום הנכון (התלבטתי בין הפורום הזה לפורום קולנוע ביתי, אבל XBMב זאת תוכנה...) תודה מראש, יונתן

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  2. Started by em28,

מיד עם שחרור הגרסה הרשמית של של כרום 6, החלו בגוגל לפתח את הגירסה הבאה: כרום 7. אמש שוחררה להורדה גירסת בטא לכרום 7, להורדה: http://www.filehippo.com/download_google_chrome/ המתחרים מצמצמים את פערי המהירות ? גוגל פותחת אותם שוב ! אחרי ש-FF4 ו-IE9 הצליחו לעמוד כשווים בקרב המהירות מול גרסת כרום6 , גוגל פותחת חזית מהירות חדשה : ההאצה הגרפית. עפ"י מבחנים שנועדו לבדוק את מהירות הדפדפנים ברינדור תקן המולטימדיה החדש HTML5, משיגה גירסת הבטא של כרום 7 ציון של 231 נק' מ-300 אפשריות. לשם השוואה: FF4 מגיע לציון של 199, פיירפוקס 3.6.9 מגיע ל-139, IE9 מגיע ל-85 נקודות, ו-IE8 ל-27 נקודות תמימות. מוזילה מעתיקה את מיקום הטאבים ? גוגל מעבירה את הטאבים לצד ! לאחר הביקורת הרבה שספ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. אני עובד על 3DMAX9 . בבי"ס מותקנת 3DMAX 7 . איך אני יכול לשמור פרוייקטים עם תאימות לאחור לגרסא 7? -ברוב התוכנות תמיד יש אפשרות שמירה עם תאימות לאחור (וכן אני מבין שיש אפקטים וכו' שזה מבטל-אבל אנחנו עדיין במטלות מאוד בסיסיות כך שאני גם ככה לא מגיע אליהם) - מוזר לי שבתוכנה כזאת לא מצאתי אפשרות לשמור פרוייקט עם תאימות אחורה. עזרה מישהו פליזזזז???

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  4. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

פתאום נעלמה האפשרות, יש MiniDVD אבל זה לא ממש עוזר לי. מה לעשות?

5. Started by enzo,

ישנם תהליכים במנהל המשימות שצורכים משאבים רבים מדי. יש אחד שמוזר לי מפני שלא נתקלתי בו בעבר: Tea Timer.exe צורך הכי הרבה משאבים- 39,416K מה זה בדיוק והאם ניתן לסיימו? ekrn.exe גם לגביו האם ניתן לסיימו? כל השאר כבר מוכרים.תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  6. Started by daniel0089,

היי, רציתי לדעת למה בעצם יש כמה אפשרויות צריבה.. לדוגמא.. צריבת מוזיקה או תמונות וכו'... מה ההבדל בין צריבה כזאת לבין לצרוב בדרך הרגילה? (Data,Make data disc,add files,burn) תודה.

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  7. לאחרונה התקנתי SP2 על הWinXP שיש על המחשב השלי, לאחר ההתקנה האימיול נחסם ולא רוצה להתחבר, ביטלתי את הפיירוול של הווינדאוס ושל האנטי וירוס והוא עדיין לא מתחבר. איך אני מסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  8. Started by Jeka90,

כשאני נכנס לאתר "רשת" אני רואה אותו ככה: http://www.2send.us/uploads/347f9d4950.jpg http://www.reshet.tv/ כשאני לוחץ על איזשהו וידאו אני רואה מסך שחור וזהו... קיצר האתר לא עובד לי. יש לי את גרסת הפלאש האחרונה וגם בפיירפוקס אני רואה אותו דבר את האתר... גם לכם זה ככה או שרק אצלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  9. יש לי DVD שמחובר לטלויזיה שרואה תמונות JPG אבל אין לו את המצב של SLIDE SHOW. יש לי הרבה מאוד תמונות מחו'ל ואני רוצה שהם יעברו אחד אחרי השנייה בלי שאני אצטרך ללחוץ על כפתור. האם יש תוכנה שעושה את זה? ואם היא הופכת את התמונות לוידיאו אני לא רוצה שהיא תהרוס את האיכות של התמונות.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  10. Started by y42r,

אני רוצה לגבות את תקיות ה-OUTLOOK שלי ואני לא רוצה לעשות זאת דרך הפונקציות הקיימות בתוך ה-OUTLOOK עצמו. אני יודע שב-OE יש תקיה מסויימת שבה נשמרות כל תקיות הדואר. האם ה-OUTLOOK שומר את התקיות שלו באותה השיטה ? אם כן - היכן הן ממוקמות ? ואם לא, אזי בכ"ז היכן ממוקמות התקיות הללו של ה-OUTLOOK?

11. Started by Bessmertniy,

אז ככה אני מנסה לראות סרט xvid שהורדתי אבל יש בעיות וידאו רואים מין קישקושי פיקסלים ירוקים... התקנתי את הכל ה codecim האפשריים ועדין לא עובד אולי מישהו יודע מה הבעיה?אולי הייתה לו את אותה הבעיה והוא פתר את זה.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. Started by nim901,

http://a.viary.com/bizblog/posts/how-to-draw-anything-in-1-step פשוט גאוני

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  13. Started by roeesnir,

שלום. יש כמה דברים שאני לא מצליח לעשות, ואשמח לקבל עזרה. 1. איך עושים Template באאוטלוק? (ז"א שכשכותבים מייל חדש, כבר יהיה מוגדר שגודל הפונט (למשל) על 20)? 2. יש לי כמה קבוצות של אנשי קשר? אני רוצה שכשלוחצים על הנמען בהודעת דואר חדשה, אגיע ישירות לקבוצה הזו. תודה.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  14. Started by the red dragon,

אני לוחץ על קישור כדי להוריד מהשו ויש לי אמיול וזה עושה את זה http://img400.imageshack.us/my.php?image=91542727lr5.jpg

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  15. אחרי שחילקתי את ההארדיסקים לכמה כוננים. אני רוצה להוסיף לכונן C עוד כמה ג'יגה, כי נגמר שם המקום..ושם אני מתקין משחקים. איך אני עושה את זה בלי לפגוע במשהו?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  16. היי, רציתי קודם לומר שנאי ממש לא מתמצא בפוטושופ ואני אפילו לא יודע עם איזה פוטושופ להשתמש ומה ההבדל בין ADOBE FHOTOSHOP CS2 ל - ADOBE IMAGEREADY CS2. TZ יש לי את הפוטושופ CS2. אני מעוניין להוסיף לצילום של תכשיט אפקט של ניצנוץ (שהתכשיט יראה נוצץ ומושך). איך אני עושה את זה? ובאיזה מהתוכנות הנ"ל להשתמש?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by yair67,

שלום רב! יש לי בעיה דיי מעיקה .. יש לי הארדיסק בפורמט NTFS של 149 גיגה. עכשיו כאשר אני מסמן את כל הקבצים של הארדיסק כולל קבצים מוסתרים וכאלה זה מראה 119 גיגה תפוס מה שאומר שאמורים להיות לי 30 גיגה פנויים. עכשיו הוינדוס מראה רק 5 גיגה פנויים. איך אני מחזיר ת'25 גיגה שלי !?!?!?

18. Started by tiger2014,

המצלמה עובדת בסקייפ אך עם אפשרויות הגדרה מעטות הורדתי והתקנתי את הדרייברים והתוכנה LifeEnC2.exe לא נפתחת יש לי ווינדוס 8.1 64ביט מישהו יודע אם התוכנה manycam בטוחה לשימוש?

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  19. Started by גליל,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת להשתמש במחשב כמכשיר טלפון תוך שימוש במיקרופון וברמקולים של המחשב,כהחוגה תוצג על המסך ואולי תהיה אפשרות להשתמש בו כפקס. התוכנה לא תשתמש באינטרנט לשם ביצוע שיחה אלה בקו נזק רגיל כמו טלפון רגיל אם מישהו מכיר תוכנה כזו אשמח לקבל לינק. חג שמח :smoke:

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  20. Started by imac,

למשל שאני פותח חלון שני הוא פותח אותו בלי הStatus Bar וכל הזמן אני צריך ללכת לVIEW וSHOW STATUS BAR זה מעצבן יש למשהו רעיון? (אל תגידו לי SP1 כי גם שזה היה מותקן הייתה הבעיה הזאת) תודה לתגובות

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  21. Started by thebenjamin,

אהלן, יש לי בעיה בפיירפוקס גרסה 30.0. בשלב מסויים כשאני לוחץ על קישורים להורדת קבצים הוא "טוען" את העמוד ללא סוף, לא מופיע חלון דו-שיח לשמירת הקובץ. לפעמים זה נפתר ע"י ריסוט של הדפדפן ולפעמים אני צריך לרסט את המחשב כולו. יש פיתרון לדבר המעצבן הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ofer_shm,

שלום לכולם בגלל וירוס שלא ניתן למחיקה אני נאלץ לפרמט את המחשב מה שקורה שיש לי במחשב תוכנה מאד מאד יקרה שאי אפשר להשיג אותה באינטרנט השאלה שלי האם יש דרך לשמור את התוכנה ואח"כ להעתיק למחשב לאחר הפירמוט (אין לי את קובץ ההתקנה שלה) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  23. Started by Icontrol,

הי, אני צריך ליצור תיבת טקסט שתחליף בזמן ריצה מילים לתמונות . איך עושים את זה???? דחוף!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  24. Started by דודי הסטלן,

יש לי סרט בקובץ mpg, אבל כשאני מנסה להפעיל אותו במדיה פלייר, וגם בתוכנות נוספות אחרות, הסרט פשוט לא עולה, לפעמים יש הודעת שגיאה, ולפעמים הסרט עובד אבל רק עם סאונד ובלי תמונה. ניסיתי את כל הפרוצדורות של המקודדים, ושל כל התוכנות אבל סרט לא ראיתי עדיין. אם יש לכם פיתרון או עצה, בבקשה תעזרו לי כי זה חשוב לי ביותר. בתודה, דודי.

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  25. שלום אני מחפש תוכנה שיכולה להמיר כל סרט שאני אכניס לכל פורמט אחר באיזו רזולוציה שאני רוצה מה התוכנה הכי טובה בשביל זה? תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.