עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shaithebest,

שלום לכולם, אני רוצה לערוך טקסט בעזרת dreamweaver cs3 me הבעיה היא שאני מדביק את הטקסט בעברית אני מקבל אותו כתוב הפוך מה עושים בdreamweaver שיראה טקסט כמו שצריך??

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  2. Started by tomerico210,

שלום לכולם, לאחרונה פירמטתי את המחשב וכמובן שכל הדרייברים של הכרטיס רשת,קול וכרטיס מסך נמחקו. אני לא מצליח לשחזר את הדרייבר לכרטיס רשת ועקב כך לא מצליח להתחבר לאינטרנט. אין לי מושג מה לעשות כדי לסדר את זה. כל עזרה תתקבל בברכה. זה ווינדוס XP בעברית עם ראוטר ADSL D-LINK. המחשב הוא פנטיום 3.4 GHZ. תודה מראש

3. רציתי לברר אם זה תקין. כאשר אני פותח את הדפדפן Chrome ב-Task Manager נפתחים כ-10 +\- קבצי chrome.exe וזה רק בפתיחה עם דף הבית, ללא Others Tab. האם זה בגלל התוספים שהתקנתי? זה תקין? ואם לא מה צריך לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שמעתי על זה ואני מעוניין להישתמש בזה כי מפריע לי להתקין הכל מחדש כל פעם. יש באת תוכנה כזאת בתוך הWIN 7? תודה.

5. בעבר העתקתי שירים מדיסקים למחשב. בגלל שהם היו צרובים לא היו פרטים של השיר אלא "unknow" והתאריך של ההעתקה. שיניתי את שם הקובץ אבל ב-properties עדיין נשמרו השמות חסרי המשמעות ולצערי זה מה שמוצג בנגן. אני יכול לשנות כל קובץ בנפרד אבל זה מייאש וגם מפוזר בכל מיני תיקיות ואין לי יכולת לדעת איזה קובץ הועתק מדיסק ואיזה הורד מהאינטרנט (במקרה כזה אין בעיות תצוגה). האם יש תוכנה שמשנה את ה-properties לפי שם הקובץ? או שאולי יש פתרון אחר ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן תקשיבו קניתי לפני שבוע וחצי+ את המסך הזה, מבחינת גודל, FHD, וזה הוא אחלה, רציתי מסכים יותר טובים(והוא מעולה, אז תתארו לכם את התיאבון שלי)אבל רובם יקרים יותר מחנויות שלא סומך עליהם. בכל אופן הבעיה היא ש אני נכנס למשחק הוא טוען אותו ומיד ממזער אותו למטה. אני מנסה להיכנס אליו והוא ממזער שוב. פעם ב..אני מצליח להפעיל, אין לי מושג למה זה ככה. הוא פשוט עולה טוען תמשחק וממזער אותו. כל משחק זה ככה, זה פשוט מעלה לי ת'פיוז, במסך הקודם לא היה שום תקלה, לא עם המסך ולא עם הכרטיס מסך הכל עבד פיקס, ככה שפתאום אם אני החלפתי תמסך זה לא צירוף מקרי סתמי משו קשור למסך ואני לא יודע מה. המסך מתפקד עכשיו מעולה אבל הדבר הזה מפריע מאוד אין לי מושג למה זה ככה כל משחק זה ככה. הכרטיס מסך שלי 960…

7. Started by eladbu,

שלום לכולם אני נעוניין לדעת נהו המושג המדוייק של POSTSCRIPT אני מחפש מדפסת A3 לתוכנת AUTOCAD

8. Started by xyo,

כשרשמתי בגוגל אלבום תמונות דיגיטלי צפיתי במספר דוגמאות והעיצוב שלהם זה תמונה עם מסגרת בצורה של מלבן כמו שניתן לעשות ב PAINT ב 10 שניות באיזה חנויות בארץ מוכרים מסגרות כאלו ,או משהוא דומה? כל מה שראיתי דרך חיפוש זה מלבן מסביב לתמונה

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Burkey,

שלום, קיבלתי מחשב נייד קטן של חבר (נטבוק) של אסוס, עם מעבד אטום חלש, גיגה זיכרון, כרטיס מסך לא משהו וחלונות XP. המחשב עובד קצת לאט, ורציתי לבצע תחזוקה וניקוי. קראתי באיזשהו מקום שלא מומלץ להשתמש בתוכנות שעושות ניקוי לרג'יסטרי ואופטימיזציות, כי זה יכול להרוס. עד היום השתמשתי בכאלה ולא קרה כלום. רציתי לבקש את עצתכם, באילו כלים (חינימיים אם אפשר) הייתם משתמשים, מה הפעולות שהייתם נוקטים כדי להמהיר את המחשב ? אני חשבתי על תוכנה כמו Advanced System Care, שעושה הכל, אבל אין לי בעיה לעשות את זה "בחלקים" עם Ccleaner, ותוכנה לדיפרג, וכל מה שצריך. מה דעתכם ? תודה !

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  10. זה שולח לי מהאנשי קשר שלי אליי הודעות זדוניות כל פעם..(מאנשי קשר ספציפיים) ברגע שאני פותח את המנסן אני ישר מקבל הודעה כזאת אם שאר האנשים אני יכול לדבר רגיל ואין בעיה אז מזה אומר? הוירוס אצלי או אצלהם? ואיך פותרים את זה? זה ממש מנגס ההודעות האלה וגם אי אפשר ככה לדבר ולתקשר עם האנשי קשר האלה יש לי את Malwarebytes' Anti-Malware ואנטי וירוס החינמי של AVAST והם לא מצאו שום דבר מיוחד... מה אפשר לעשות? הבעיה אצלי או אצלהם?

11. אני רוצה שכל המיילים ישמרו על השרת של BEZEQINT ולא בקובץ PST איך אני עושה את זה?

12. כאשר מוחקים קובץ והוא נמצא בסל המחזור, הוא עדיין תופס בהרדיסק את אותו המקום שתפס בתיקיה המקורית שלו, וכדי שהמחיקה שלו תפנה מקום מן ההרדיסק יש צורך למחוק אותו לחלוטין מסל המחזור. השאלה שלי היא; האם קיימת תוכנה עם סל מחזור מיוחד שניתן להעביר לתוכו קבצים באופן כזה שהם כן יפנו מקום מן ההרדיסק? ואמנם לא ניתן יהיה להשתמש בהם באותו סל מחזור מיוחד, אבל ניתן יהיה להעביר אותם בחזרה למחשב מתי שרק רוצים ואז ניתן יהיה להשתמש בהם, ובהתאם, הם יחזרו לתפוס שוב מקום בהרדיסק. נגמר לי המקום בהרדיסק ותוכנה כזאת תוכל להועיל לי מאוד. כמובן שזה עדיף על פני קניית הרדיסק נוסף.. המחשבה על כך שאולי יש תוכנה כזאת עלתה לי לראש בעקבות תוכנות שחזור שמסוגלות לשחזר קבצים שנמחקו לחלוטין מסל המחזור.. והר…

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  13. Started by erez213,

למרות שזו בעיה במשחק מסויים (COD4) אני חושב שזה מתאים לתמיכה טכנית. לענייננו, במשחק הוספתי מספר שרתים, אבל משום מה אני לא מקבל מידע על שום שרת. הפורטים פתוחים, ואין פיירוול שחוסם, ואני משתגע... אני פשוט רואה את האייפי של השרת בלי שום פרטים, ואם אני מנסה להכנס זה פשוט טוען את השרת במשך הרבה מאוד שניות ואפילו לא עושה timeout... יש אולי איזשהוא כלי שמאפשר לי לבצע חיבור לשרת דרך הפורט המתאים כדי לראות אם מתבצע חיבור ואם לא אז למה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. האנטי וירוס שלי, AVG FREE התחיל לזהות את כל הקבצים במחשב כוירוסים ומקפיץ הודעות כל פעם. כמובן שהקבצים הללו לא וירוסים מדובר בכמעט כל קובץ במחשב שבטוח מגיע ממקור מהימן (תוכנות Office, Winrar מקוריים וכו') קיצר, מישהו שמע על זה? האם זה וירוס ששיגע לי את ה-AVG?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  15. Started by Artista,

היי לא שיתפתי הרבה זמן עבודות שלי וגם לא ממש יצא לי לעצב בכלל. בכל אופן אילוסטרציה של חברה קרובה : http://artista67.deviantart.com/#/d4nnwce עבודה גרפית קטנה (אולי כשיהיה יותר זמן אני אשפר אותה ואיסף לה אלמנטים נוספים): http://artista67.deviantart.com/#/d4nvo6m

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  16. Started by stone cold,

צריך המלצה לתוכנה שיודעת לעשות פירמוט למערכת הקבצים של אפל בהפעלת המחשב (אחד מהארד דיסקים שלי כזה -וWIN לא מזה אותו )

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  17. מחפש דרייבר לתוכנת אגרון 2006 כדי להתאים ל64 ביט תודה איציק

• 1 תגובה
    • 14.1k צפיות
  18. Started by אחד שיודע,

הי רציתי לדעת אם התקנתי את SPLASH PRO בנוסף ל - BS Player, באיזה קודקים ה - SPLASH PRO ישתמש? או יותר נכון, איך אני בטוח שהוא ישתמש בחבילת קודקים שלו? ואם אני מסיר את ה-BS , אני מסיר גם את הקודקים המובנים שלו? חפרתי קצת... תודה בכל אופן !

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  19. Started by nathan932,

אוקיי, אני רק מקווה שאני בפורום הנכון יש לי תמונה שצילמתי, שאני מעוניין לחתוך חלק ממנה. חבר המליץ לי להשתמש בתוכנת "פיקאסה", הורדתי ו... לא מצאתי כפתור לחיתוך תמונות. האם ישנה תוכנה שיכולה לעזור לי ולחתוך תמונות היכן שארצה? אולי "פיקאסה" דווקא יכולה להתאים ואני לא יודע לתפעל אותה? אגב, אני מחפש תוכנה חינמית, שכן איל לי צורך בעבודה על מס' מצומצם מאוד של תמונות. תודה רבה לכל מי שיענה ויסייע !!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. עד היום נהגתי לעבוד עם SyncToy של Microsoft. תוכנה חינמית פשוטה. הממשק מאוד התאים לי. רק דבר אחד מפריע לי שם - התוכנה "שותלת" בתיקיות היעד קבצים, שככל הנראה עוזרים לנהל את הסנכרון. במילים אחרות, הקבצים מכילים מידע הקשור בסנכרון. מה הבעיה שלי עם זה? שאם תיקיה מסוימת תימחק (ולא משנה מאיזו סיבה), המידע על הסנכרון יאבד, ולכן אצטרך ליצור "מנהל" סנכרון חדש לאותה תיקיה. ראוי לציין שמדובר במספר רב של תיקיות, ולכן מדובר במספר רב של קבצי סנכרון. בקיצור עבודה קשה אם רוצים לבנות הכל מחדש. אני צריך תוכנת סנכרון שמסוגלת לשמור את המידע בקבצים, כך שמיקומם יהיה ידוע מראש ובתיקיה אחת, וכך שיהיה ניתן לגבות אותם (ולכן לשחזר את המידע על הסנכרון). האם יש תוכנה חינמית כזאת? אשמח לשמוע.

21. Started by digixd,

איך אני מעביר קבצים מהמחשב לVirtualBo ?? תודה לעוזרים

22. Started by ColorPencils,

עבדתי עד לפני מספר ימים באופן קבוע עם הדפדפן של פיירפוקס והוא עבד באופן חלק. אבל לפני מספר ימים נוצרה לי תקלה מוזרה בדפדפן, שכל פעם שניסיתי להעלות סרטון ביוטיוב או אתר שיש בו חלון פופאפ כלשהוא, הדפדפן פשוט קפא ולא היה אפשר להגיב בו כלל, והייתי צריכה לסגור אותו דרך הטסק מנג'ר של המחשב, וכל הפעלה מחדש של הדפדפן זה היה מתרחש שוב. התקנתי את פיירפוקס מחדש, ומחקתי את כל ההגדרות האישיות בהתקנה והבעיה חזרה על עצמה. אם זה משנה משהו מדובר על גרסה 9 ומשהו של הדפדפן, אבל גם כשניסיתי להתקין גרסה מעודכנת או שונה זה לא פתר את הבעיה. אבל כשהתקנתי את כרום, גם עם הסימניות האישיות שלי בהעברה, הדברים עבדו בצורה חלקה. כרגע אני עובדת עם כרום בגלל הבעיה הזו. אבל התרגלתי לפיירפוקס, והתוסף פיירבא…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by daido,

היי ושלום ראיתי את ההמלצות לגבי תוכנות, אך לא הצלחתי להבין איזה תוכנה יכולה לענות על שאלתי: אני מחפש תוכנה שנועלת עם סיסמא, וגם כאשר אני מוחק את התוכנה לנעילת התיקיה לא אוכל לפתוח את התיקיה. כלומר אצטרך בכל מקרה להקין את התוכנה וגם להכניס סיסמא. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  24. Started by yossi21,

אני משתמש ב- Chrome ועד היום בבוקר זה עבד לי, כעת כשאני מנסה לעלות את העמוד כתוב לי: "Missing plug-in" וזה רק ב- Chrome. חשוב לי לשחק בפוקר איתו דווקא כי התקנתי סרגל כלים של זינגה עליו ומידי פעם יש Lottery שנותן לי צ'יפים מתנה. אז איך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. תיאור: אני נכנס לאתר http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=344&pagenumber=1&r=1 אני רואה את הדף בדיוק כמוכם, אלא שכשאני רוצה לפתוח לקרוא הודעה מסויימת - זה לא נפתח לי (כאילו לא הגיב בכלל לקליק שלי) ניסיתי את כל האפשרויות: מחיקת Cookies, והיסטוריה ופריטי אינטרנט. הסרת JAVA והתקנת JAVA (עם העדכון האחרון), הסרת Flash Player והתקנה מחדש (כולל הPlugin), ניסיון לפתוח את ההודעה בדפדפנים אחרים (אני משתמש בכרום) כדוגמת Iexplorer, Firefox, Safari. יש לי Windows 7 Home Premium. בבית במחשב אחר, זה עובד (מה שאומר שזה כנראה לא קשור לפורטים חסומים או משהו כזה). יש לכם רעיונות לעוד דברים לנסות?? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.