תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כמו כן יש לי ויסטה אולמטה 64BIT וקיבלתי הודעה על עדכונים חשובים לPACK1 וויסטה לא מצילח לקבל עדכון של זה וצירפתי תמונה של הבעיה למישהו נתקל בבעיה כזו ויש פיתרון? בתודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך טובה קטנה - אם למישהו יש את האפשרות להכין עבורי אנימציית GIF ממס' תמונות. הדרישות הן: 1) שהמעבר בין תמונות יהיה בצורת Fade כזאת, לא מעבר חד כזה. 2) בהמשך ל-1: שהמעבר בין התמונות יהיה רגיל, ללא אפקטים מיוחדים(למעט ה-Fade), כמו מצגת פשוטה. 3) האנימציה צריכה להיות אך ורק בפורמט GIF(לא פלאש וכד') 4) שגודל התמונות ישאר כמו שהוא. אני מאוד בור בנושא, לכן אני אודה מאוד למי שיוכל לעשות זאת עבורי. תודה *קובץ ה-RAR עם ה-6 תמונות: תמונות לעריכה.
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
ראיתי את זה במירק...מה זה איזה כווץ או משהו? אם כן איזה תכנה צריך להוריד בשביל לפתוח אותו?
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי יש לי ( או יותר נכון היה לי ) דיסק של 160GB שהיו בו 2 מחיצות של 20 ו 140 GB המחיצה של 20GB היתה ריקה ובמחיצה של 140 היו קבצים ( תמונות, סרטים, מסמכים וכו' ) השתמשתי ב- PowerQuest PartitionMagic גרסה 8 כדי לאחד ביניהם כלומר להעביר את ה 20GB כספריה במחיצה של 140GB, ואז באמצע התהליך קיבלתי שגיאה - משהו כמו גרסאות שונות בכל אחת מהמחיצות והתוצאה היא (רחמנא ליצלן) שכרגע אין לי גישה לאף אחד משתי המחיצות ויש הודעה שהדיסק לא מפורמט !!! איך אני יכול להציל את המידע - בעזרת תוכנות או שיטה אחרת ( אני פניתי לחברות שחזור מידע ושם אמרו לי שזה יכול לעלות בין 500 ל 1500 שקל ) אז איך אפשר לבד ? כל עזרה תתקבל בברכה...
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
ש-לום. אז ככה,עכשיו התקנתי Ad-Aware SE (לאחר פרמוט),והוא פשוט לא נותן לי לעדכן אותו, הוא רושם לי - Error retrieving update. והורדתי את גירסת ה-SE (החינמית כמובן) מכל מקום אפשרי,ובכולם הוא רושם לי את הודעת השגיאה הזאת. הייתי רוצה לדעת אם זה קורה לכולם,או רק לי (משום מה).
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
משתמש מערכת ויסטה 64 ביום בהיר אחד תוכנת הברידג' הפסיקה לעבוד, כאשר אני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את המסר: "adobe bridge has stoped working" מישהו מכיר?ניתקל?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ההרד דיסק שלי מחולק ל-3 חלקים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה את הדבר הבא C - מציין חלק 1 של ההרד דיסק D - מציין חלק 2 של ההרד דיסק E - מציין את כונן הדיסקים F - מציין חלק 3 של ההרד דיסק אני מעוניין שהאות E תציין את החלק השלישי של ההרד דיסק כך שהאותיות C-D-E יציינו את ההרד דיסק ושהאות F תציין את כונו הדיסקים. האם צריך תוכנה לשם כך? ואם כן איזו?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כותרת, ועוד שאלה, האם ישנה אפשרות לשלוט על כל מאורר בנפרד? כי לפי המדריך באתר הוא מגדיר אצלי ש fan1 = מאוורר של המעבד fan 2= שאר המאווררים במארז
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אבל אחת שתומכת בעיברית או שיש לה לפחות SKIN בעיברית. תודה
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יודע איך אני מגדיר דוא"ל של ואללה ו hotmail co il באאוטלוק אקספרס?? תודה לעוזרים! ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי תהליך במחשב שרץ דרך system ואני רוצה להעיף אותו, העפתי מה-startup (msconfig) אבל בכל זאת אני רוצה להרוג אותו עכשיו. ניסיתי taskkill /pid=123 /f, לא הולך (Access is denied) הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יש לי פוטו שופ 8 בעברית וסתם בא לי לעצב כל מיניי דברים למשל איך עושים ריבועים בבטן וכל מיניי כאלה..? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אהלן, אני ממש מחפש בנרות תוכנה שאני יוכל להריץ איתה תוכניות באסמבלר.. על אתר בגוגל בסופו של דבר מוביל לאתר של emu8086.com ומשם ההורדה היא רק ל16 יום (ניסיתי לשנות את השעון/הסרה התקנה וזה לא עזר) אשמח לתוכנה שאני יוכל להריץ איץה תוכניות באסמלי.. (מקווה שמקובל לבקש כאלה בקשות בפורום, אם לא אז סליחה, אנא תמחקו.)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב לכולם... יש לי בעיה בתוכנה של נרו(גרסה חוקית) לעיתים התוכנה לא פועלת כלל ולעיתים היא פועלת אך לאחר צריבה קורה דבר מוזר אני מנסה להפעיל אותה והשעון חול(זה שמופיע לאחר שלוחצים על האייקון) עובד אך התוכנה לא עובדת... כמו כן בTASK MANAGER כן מופיע שהתוכנה רצה.... למה זה ואיך אפשר לפתור את זה... יש לי AMD 3000 512 MB XP SP1 NAV2005 תודה לעונים....
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אולי חלק מכירים http://www.cd-lock.com כמה פעמים רציתם לשמור על פרטיותכם בלי שהאח הקטן\אמא\f.b.i.\קומנדו מס הכנסה יוכלו לשלוף ולעיין בדיסקים שצרבתם? תוכנה זו אמנם מסחרית אבל יעילה מאד בהגבלת גישה בסיסמא לתקליטורים, גם אחרי שנצרבו-בתנאי שלא "חסמתם" צריבה נוספת. מעתה אוסף הPRON שלכם יהיה פרטי בהחלט... רק אל תשכחו את הסיסמא רחמנא ליצלן...
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר שלי יש מחשב בן 6-7 שנים והוא צריך להתקין עליו מערכת הפעלה DOS . יש לו 2 שאלות: א. האם זה אפשרי? ב. האם ניתן להשיג את מערכת ההפעלה הזאת? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן WIN XP ו IE7 העלאת דפי האינטרנט איטית- האם תוכנת FIREFOX תשפר את זמן התגובה?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איפה אני משיג סקינים למסנגר בגרסה 7.0.0777 ולא כל הבטות שיש לנו כבר 3 חודשים? <צונזר. קרא את חוקי הפורום.> תודה!
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה שנים בערך 2-3 מחקתי תהיסטוריה של המסנג'ר היו לי שם שיחות עם אנשים שאני כבר לא בקשר איתם ממזמן ועוד כמה דברים חשובים. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לשחזר איכשהו ? ניסיתי כל מיני תוכנות ואני לא מצליח כל כך , אולי אתם יכולים להדריך אני אשמח תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש מגוון דרכים לשמור קטעי וידיאו מאתרים כמו YOUTUBE . אולם בכל הנוגע לוידיאו שמשולב באתרים ישראלים ובמיוחד של YNET , האמצעים הללו אינם יעילים . לדוגמא : כיצד ניתן לשמור את קטע הוידיאו המופיע בקישור הבא : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3917712,00.html
-
- 7 תגובות
- 15k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במשחק Generals ( זה מה שקורה שאני נכנס למשחק ) עכשיו יש לי DirectX 9 ויש לי כרטיס מסך שעומד בהגדרות של המשחק.... ( אני שיחקתי בו בעבר והוא עבד לי ) הוכחה ל DirectX 9 : זה אומר שיש לי DX 9 נכון? תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי בעיה לעשות capturing ו-print screen אני מנסה לעשות print screen מתוך וידאו מאיזהשהו נגן , שאני עושה paste (לצייר למשל.) אני מקבל באותו מקום של הוידאו חלון שחור ! אותו דבר שאני מנסה לעשות capturing בעזרת casmtasia , אני מקבל מסך שחור במקום הוידאו. מישהו מכיר את הבעיה והפיתרון ?? תודה
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בשבוע האחרון, ה-Google Chrome התחיל לעבור לאט רצח.. אמרו לי להוריד איזה משהו, כנראה גרסה חדשה יותר.. הורדתי את הגירסה החדשה וכל המועדפים שהיו פשוט נעלמו.. הדפדפן מבקש ממני להכניס אימייל וסיסמה כדי למצוא את המועדפים.. אבל זה מראה את המועדפים שנמצאים במחשב אחר בבית ולא את המועדפים שהיו על המחשב הזה לפני שעדכנתי את הגירסה.. יש דרך לסדר את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום! הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לאשכול שלי ולכן פתחתי אותו פה. קניתי מחשב נייד לא מזמן שיש בו כבר ווינדוס והכל ,ועכשיו יש לי במחשב 2 אפשרויות להיכנס לאקספורר :ההאחד הוא רגיל והשני הוא 64 סיביות. עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף ?ולמה הביאו לי את שניהם?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בהודעה כזו של יאהו שקופצת כל כמה שניות? http://www.zix.co.il/images/z-1115928591.JPG מה עושים עם זה?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-