תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להתחבר למצלמה שמחוברת למחשב מרחוק. מישהו מכיר כזה דבר? תודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי קודק (העתק מהמאפינים) KS-MPEG-4 VKI Codec 3 מה הקודק הזה מכיל? ובמה הוא שונה מאחרים ? איפה ניתן למצוא עליו מידע קצת יותר עינייני? וברצוני להשוות את זה לקודק ISO MPEG-4 VIDEO, V2 שני הקודקים הם בפורמט ASF מה ההבדל בינהם?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
החלון של המסנג'ר מופיע רק כחלונית בשורת המשימותלמרות שהוא מופעל . רק אם משהו שולח לי הודעה נפתח חלון הדו שיח בשולחן עבודה אבל אחרת כלום. ניסיתי לעשות restore ו maximize מחלון האפשרויות של התוכנה וזה לא עזר. עשיתי הסרה של התוכנה והתקנה מחדש ועדיין אותה תופעה זה לא קורה בתוכנות אחרות כמו למשל netmeeting . התופעה התחילה לפני שבוע בערך. יש למשהו מושג איך לתקן את הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להגדיר הרשאות ntfs על תקיה אבל אין לי את הלשונית אבטחה במאפיינים מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לתוכנה בסיסית פשוטה ונוחה לבדיקת FPS וטמפרטורות. אם ניתן לקבל גם קישור להורדה זה יהיה מעולה. תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעדכן דרייברים של NVIDIA ולא מצליח. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני משתמש בWINDOWS 7 Build7100(ששוחרר כרגסא חינמית ע"י מיקרוסופט). גרסת הדרייבר הנוכחית שלי היא 186.18 ואני הורדתי את העדכון האחרון שהוא גרסת 190.62 אבל ההתקנה נכשלה, פעמיים. החלטתי להוריד את העדכון דרך windows update manager וגם שם ההתקנה של העדכון כשלה. האם מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
איזה דרייבר הכי טוב שיש עבור כרטיס GEFORCE4 TI4400?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
לא בטוח שהדיון מתאים לכאן. ככה הבעיה היא במחשב של דוד שלי. הוא מדליק את המחשב וזה רושם לו DATA BOOT DISK (ואין לו שם דיסק או דיסקט במחשב) ואז פשוט זה לא מעלה את המערכת. חשוב לציין שלפעמים זה רושם לו ארור עם הערה הקודמת שרשמתי. מה צריך לעשות? פשוט להביא את הדיסק של המערכת הפעלה ולעשות תיקון? זה יסדר את הבעיה? תודה, ניר.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אז ככה, אני מתקין את הנרו (עם סיריאל תקין), עושה את הריסטר שהוא מבקש בסיום ההתקנה מפעיל את ה-StartSmart, הכל טוב. ואז אני יוצא מה-StartSmart ורוצה להכנס שוב הוא מציג לי את זה: בבקשה פתרון! תודה!
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי פרק בסדרה"Largo", הבעיה שהוא בדיבוב לרוסית, אבל עדיין יש אנגלית(הם הקליטו על, וברקע עדיין אפשר לשמוע דיבור באנגלית..) יש אפשרות לקודד מחדש בלי הפס קול ברוסית?? ניסיתי בעזרת "VirtualDubMOD" ולא ראיתי שם אופצייה לקידוד האודיו,זה אפשרי??
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
תמיד ראית את הבאג\בעיה הזאת בFF ועד עכשיו התייחסתי לזה אבל זה מפריע לי עכשיו האם הבאג\בעיה הזאת ידועה לmozilla כי זה גם ככה היה בגרסאות הקודמות של FF וזה לא רק בפורום הזה ראיתי בעוד כמה מקומות... האם זה קורה גם לאחרים...? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
נגיד ויש לי כמה אלפי תמונות בהיררכיה מסויימת של תיקיות על המחשב, ואני רוצה לשבץ אותם בעמודות בטבלה של ACCESS לצורך העניין. האם יש תוכנה או כלי כל שהוא שעושה זאת? כלומר מעתיק אותם מההארד דיסק אל הטבלה כתמונה מוטבעת בעמודות?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
לי יש אי-מייל בוואלה משתי סיבות:1. בגלל שאפשר לאחסן בו עד 6 מגה 2. בגלל שאין מספר מוגבל של גודל הקובץ שאני יכול לשלוח. אזל יש לי בעי אחת, והיא שאני לא יכול לשלוף ממנו או לשלוח ממנו דרך ה OUTLOOK אז רציתי המלצה שלכם על אתר שהוא גם נותן שירות טוב כמו וואלה ושאני גם אוכל לשלוח ממנו ולשלוף ממנו את ה אי-מיילים שלי דרך האווטלוק או האווטלוק אקספרס או איזה תוכנה אחרת כל שהיא....
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אז הסיפור הוא כזה: המון פעמים בשיחות סקייפ יש רעשי רקע מעצבנים, ולגרום לצד השני להחליף מיקרופון אני לא ממש יכול. הרעשי רקע האלו הם הצלילים הגבוהים יותר ואני מחפש איזה אקולייזר שאני אוכל להשתיק\להנמיך אותם בשביל שהם יהיו פחות מורגשים. ווינדוס 7 אם זה משנה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש WIN XP עם OFFICE XP או OFFICE 2003 על המחשב. בתוך ה office יש לו outlook express ובתוכו כל מיני תיקיות של מיילים וכד'. עכשיו הוא רוצה לעבור ל WIN7 עם office 2013 ולגבות הכל ולייבא לאופיס החדש. איך עושים את זה ? והאם לא תהיה בעיית תאימות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי תיקיה של 304 דיסקים,כול פעם שאני צורב דיסק מוזיקה אני לוקח דף רושם עליו את האלבומים שצרבתי ומכניס תדף לתיקיה,עכשיו זה ממש מעייף ומעצבן לעשות את זה כולם פעם מחדש,אז חשבתי אולי יש איזה תוכנה שעושה את זה בדיוק בגודל המתאים.[גודל של דיסק אבל בצורת ריבוע]. ניסיתי לעשות עם התוכנה של נרו שניקראת "Nero CoverDesigner" אבל זה סתם קקה ולא יוצא שום דבר איתה.
-
כשאני נכנס דרך הפיירפוקס לאתרים מסוימים בשביל לראות. סרטון מסויים ( לא, לא מדובר באתר פורונו) אלא למשל סרטון בואלה או בנענע , הוא פשוט לא מתחיל לנגן לי אותו לא משנה כמה זמן אני מחכה. לעומת הYOUTUBE שם אני כן יכול לראות הכל. ניסיתי לראות את הסרטונים האלה דרך M.EXPLORER וזה מראה ללא שום בעיה או זמן המתנה. בנוסף יש את אותה בעיה שאני נכנס לאתר של אורנג' לדוגמא כדי לראות איזה מכשירים יש להם.... זה פשוט לא מראה לי את התמונות. לעומת הEXPLORER כמובן. ממש לא מבין איפה הבעיה.... וממש לא בא לעבור לאקספלורר. תודה על העזרה מראש.
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
כשאני גולש באינטרנט פתאום נפתחים לי מלא מלא מלא מלא טאבים ריקים (BLANK) וזה לא מפסיק וצריך לצאת מהאינטרנט עם מנהל המשימות. זה כבר ניהיה מעצבן, עד אתמול זה היה פעם ביום , עכשיו זה לפעמים כמה פעמים ב10 דק' זה כבר מעצבן... http://up38.siz.co.il/up1/xkt1tmymz4oo.jpg זה מה שקורה... למישהו יש פיתרון? (חוץ משחזור) - התקנתי מחדש את האקספלורר - התקנתי את כל העידכונים האחרונים. - הווינדוס חוקי, עם רישיון חוקי. - סרקתי מלא פעמים קבצים מרגלים,וירוסים,וכל הג'אנק שמסביב.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
הי אני יודע שניתן להצמיד כתוביות לסרט בפורמט AVI וקראתי קצת בפורומים שונים וראיתי שניתן להוסיף תרגומים לסרט SVCD עכשיו בדקתי והדי וי די שלי יכול לעבוד עם תרגום PAL CVD ל SVCD יש לי מספר שאלות: 1)משהו מכיר מדריך טוב אפשר גם באנגלית להוספת תורגמים לSVCD? 2)נגיד ויש לי תרגום לסרט בפורמט AVI שהוא פחות דיסקים האם יש אפשרות להתאמיו לסרט בפורמט SVCD? כי סרט בפורמט AVI שוקל נגיד 2 דיסקים ובSVCD הוא ישקול 4 דיסקים אז התרגום לא יהייה מתאים
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הגרסא האחרונה של המסנג'ר... ובכל פעם שאני משאיר את המחשב דלוק ללא כל פעילות, לאחר זמן מה הנסמג'ר מתנתק מעצמו. יש לי פיירוול של קספרסקי, והגדרתי אותו כדי שיוכל לעבוד טוב יותא מול המסנג'ר, ללא הצלחה. יש פיתרון? (WIN XP)
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
למישהו יש כתובות של שרתים מהירים שמהם אפשר להוריד את העידכונים? אני צריך משום שההורדה של העידכונים מהשרתים של קספרסקי איטיים.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
רוב השאלה בכותרת, יש לי דיסק שמכיל מוזיקה (בפורמט אודיו סידי) ומכיל גם סרטים יש לי מקודד FLAC ופחות או יותר זהו, איזה תוכנות אני צריך כדי לבצע את זה? בנוסף חשוב שהפורמט יהיה לוסלסס, יש אפשרות מוגבלת לעשות את זה דרך הנרו בפורמט שהוא לוסי ואני לא מעוניין בכך
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הסרתי את המסג'ר 8 שלי במחשבה שזה יפתור את הבעיות בהתחברות שלו (היו לי כמה תקלות איתו בכמה ימים האחרונים) עכשיו שאני מנסה להתקין מחדש הוא נותן לי תשגיאה הבאה - [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
get data back בתוכנה כתוב שמתי שרוצעם לשחזר קבצים מכונן מסויים אז צריך שהכונן יהיה ריק למה? ואם אני מתקין משהו אז זה יפגע לי בשחזור?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה שתשחזר לי נתונים שהיו על דיסקט שאותו אתחלתי. יש תוכנה כזו בכלל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-