תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הוא רושם לי שהוא לא יכל להוריד אפדייט בגלל השפה המותקנת במחשב שלי שונה משפת האפדייט מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
להורים שלי יש explorer 8 יש להם חשבון בHOTMAIL.ברגע שרוצים להעלות תמונות ולוחצים העלה תמונות זה מראה את הפס הצהוב של activex אבל לא נותן להתקין אותו,בכל מחשב אחר שניסיתי יש אפשרות להתקין אותו רק במחשב הזה ספציפית אין אפשרות להתקין וכך נמנעת אפשרות העלאה של התמונות ושלוח אותן. מדוע אין לי את האפשרות לאשר ולהתקין את התוסף הזה כי לחיצה ימנית על הפס הצהוב לא מראה אופצית התקנה כמו בכל מחשב אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בווינדוס XP, כבר הרבה זמן יש לי בעיה שכשאני פותח את מנהל המשימות ומסתכל ב"תהליכים", יש המון יישומי svchost.exe פתוחים. מיותר לציין שזה צורך הרבה זיכרון ומאט את המחשב. איך אפשר לפתור את הבעיה הזו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום, מבקש סיוע לנושא שפתחתי (אולי בטעות)... ב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=475907.0 תודה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה, בהתקנה יצרתי תיקיה לתוכנה בשם "hijackthis" בprogram file, בסיום ההתקנה , הרצתי את התוכנה ובחרתי באפשרות הראשונה " do sysrem scan and save log file" כדי שאני יכול לאחר מכן לנתח את הממצאים של התוכנה באתר לאחר שבחרתי את את האפשרות הראשונה קיבלתי הודעת שגיאה, ניסיתי להתקין מחדש הפעם אני לא מקבל את המסך הראשי אבל שאני בוחר באפשורות scan אני מקבל את ההודעה שוב, בתמונה שהעלתי, ניסיתי גם לפעול לפי ההודעה שקיבלתי הגעתי לתיקיה hosts אני פשוט לא יודע מה לעשות שם? http://www.siz.co.il/my/hymjmznn1zzd.jpg מישהו יודע איך אני מעלה את התמונה אני לא מצליח?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה שבה אפשר לשלוט במחשב המרוחק ואפשר להתקין בו תוכנה , ובמחשב השולט אני לא יכול להיות תוכנה כלומר חייב להיות מבוסס WEB , ובקיצור: controlled-program based controller-web based ללא אישור מהנשלט הרבה הרבה יותר עדיף , אם אין אני אסתפק תודה מראש אריאל
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, המשפחה שלי החליפה מחשב ויש בו windows 7 חיברתי את המדפסת מסוג brother mfc-235c והכל עובד- זה הותקן אוטומטית אבל מתי שמדפיסים זה לא מכויל בכלל!! כמובן שאין לי את הדיסק המקורי של התוכנה בגלל שהם זרקו אותו... אם מישהו יוכל להגיד לי איפה אני יכול להשיג את התוכנה אני אשמח מאוד!... בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי התקנה של תוכנה כלשהי שבאה מחולקת ל4 שחילצתי קיבלתי איזה 700 חלקים ואני לא מבין מה הולך שם הקובץ לא פגום, אבל ווינראר מחפש קובץ בשם שאין לי...מישהו יודע ? http://www.cubeupload.com/files/f9d7392.jpg http://www.cubeupload.com/files/55632c.jpg
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום רב, הגדרתי ברירת מחדל לכתיבה בעברית מימין לשמאל - לחצתי על כפתור ברירת המחדל ואח"כ לחצתי לאישור השינוי. התוכנה לא שמרה את השינוי וברירת המחדל חזרה להיות אנגלית משמאל לימין. האם מישהו יכול לעזור? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להקראת קול (ולא התוכנה של וינדוז). תודה.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום! האם יש לי סיבה להתקין על הנוטבוק שלי את ה K-Lite Codec? מה הוא בדיוק עושה? אני משתמש בVLC אם זה חשוב ... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
התוכנות Jdownloader ו FreeRapid החליטו פתאום שהם לא רוצות להפתח לי ואני לא יודע למה, ניסיתי לעשות הפעלה מחדש לתת להם אישורים מיוחדים באנטי - וירוס (AVG פרימיום) ,כמובן למחוק אותם והתקין שוב וזה לא עוזר בבקשה עזרה :-\
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
driver sweeper error the setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
ישנם מספר אתרים בהם אני לא מצליח לפתוח ולצפות בסרטונים. האתרים: "שעת רצון", "מכון מאיר" ועוד אחד של משרד החינוך. עזרה ממשהו???? תודה.
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
כשאני רואה סרט ושם אותו על מסך מלא אחרי כמה דקות הוא פשוט יוצא ממסך מלא לבד ואז צריך שוב להחזיר אותו ואחרי כמה דקות שוב הוא יוצא!! מישהו יודע אם זה משהו בהגדרות או שזה איזשהו באג? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום עד היום הייתי משתמש בRECOVER MY FILES הבעיה היא שהסריקה שלה איטית מאוד וגם שהיא משחזרת קבצים אז יש כאלה שהם ללא תקייה ואם היא משחזרת אז בלי השם המקורי של הסרט אלא כל מיני מספרים כתוב על שם הקובץ אז איזה תוכנה אתם ממליצים שאין לה את הבעיות שציינתי?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
האים התוכנות הנל עובדות במצב של boot ? MHDD S&M PRIME95 OCCT אפשר להריץ אותם מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
כמובן בעזרת המקשים של המקלדת המולטימדיה קיים חייה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
האם יש מקום מומלץ בחיפה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לצערי הרב קניתי מארז הגה, דוושות גז ברקס, בלם יד ומעביר הילוכים למחשב של חברת MULLER. זוהי חברה ג'נרית ופשוטה, המוצר ידוע רק בישראל מכיוון שחברת dr-byte משווקים אותם. דבר ראשון קניתי את המוצר במחיר מאוד מוגזם מכיוון שלא עשיתי השוואת מחירים, 170 שקל הוא עלה לי בKSP שבכל חנות הוא עולה כ100 שקל. חרא מחיר וחרא שירות. הבעיה העיקרית שהדרייבר שבא עם המוצר לא עובד בכלל, אני לא מצליח להפעיל את ההתקנה בכל דרך אפשרית. אז בהגדרות של וינדוס 7 אני לא מצליח להגדיר את הדוושות גז כדוושות גז. זאת אומרת שוינדוס 7 מגדיר אותם ככפתור גז ולא כדוושה שניתן לשלוט עליה. פניתי לKSP אבל הם מתעלמים מהאימייל. באינטרנט אני לא מוצא דרייברים למוצר, אני מחפש מין דרייבר אוניבסלי שיתן לי להגדיר את זה כ…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום! האם יש דרך לדעת אם מישהו העתיק קבצים מהרד דיסק של מחשב ראשי שאליו מחוברים מחשבים נוספים דרך הרשת? או במחשב פרטי? האם קיימת אפשרות לעקוב אחרי פעולות שמתבצעות במחשבים ברשת לאחר שהועתקו הקבצים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם סתם- המחשב חדש במנוחה וחם לו אמרו לי עם אתה משחק משחקים תקנה קירור מעבד טוב אבל אני רק גולש באתרים שומע ומוריד מוזיקה אז נשארתי עם הקירור סטוק למה בכלל מייצרים אותו עם הוא כזה לא עוזר או שזה רק אצלי ככה אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הקירור בתוכנה, בסמארט הכל על אוטומטי ובחלון של הHW MONITOR אני לא מבין אני רק מבין שזה לא טוב לפי האדום והקולות סכנה Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה Sony Vegas Pro 9.0 עכשיו נקעתי באמצע ההתקנה ורציתי לדעת איך אני פותר את הבעיה הזאת בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-