תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה אלבומים בפורמט DTS וWAV שרק הVLC יודע לנגן, ואלו קטעים בסראונד. שומעים הכי טוב נראה לי שאני שם על full bass and treble, אבל אני חושב שכאשר אני שם לו אקולייזר, הוא מבטל את הסראונד כי אני פשוט לא מרגיש אותו, ובזרמי אדיו הוא מראה שהוא משמיע דרך 5.1 אז מה לעשות? יש נגן אחר? איך אפשר לגרום לו לנגן את הקטע בצורה האולטימטיבית? בלי אקולייזרים ושטויות, כי ההבדל הוא ענק, ויש מלא סוגי אקולייזרים, ואני לא יודע מה הוא המקורי והאולטימטיבי תודה
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האמת שזה נורא פשוט... קניתי כונן קשיח חדש, התקנתי את כל המערכת ממהתחלה... כל התוכנות שאני רגיל אליהם ואז בדקתי אם יש גרסא חדשה ל ICQ. מצאתי את החדשה שיש היום 3916 והחלטתי לנסות אותה. הוא היה מנתק אותי כל איזה 30 דקות בערך... כותב איזה מספר הודעת שגיאה זאת ומפנה אותי ללינק מטומטם באתר של ICQ. בכל אופן מחקתי אותה לגמרי... התקנתי את מה שהיה לי עד היום... גרסא 3800. ושוב! זה מנתק אותי כל פרק זמן מסוים... קצר יחסית לפני הפרמוט זה לא היה לי... מה עושים? תודה! אגב, יש לי ADSL... הפעלתי את ה FIREWALL הבילד אין של XP. אני נמצא מאחורי גייטויי... שתמיד היה ופועל מצויין... קיצור כלום לא השתנה תודה! יניב
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אנשים יש לי שאלה, איך אני מציג מונה שמתחיל ב 1 ומסתיים ב 100 ואיך אני שולט במהירות העלייה של המונה?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי NORTON ANTIVIRUS GAMING EDITION 2009 והיא עושה לי "בעיות" כאשר אני רוצה להכנס לצאט כלשהו באינטרנט. כאשר אני נכנס לצאט אז הצאט רוצה להתקין את קובץ ההתקנה שלו במחשב.הבעיה היא שאחרי ההתקנה הנורטון חושב שזה מעין קובץ מסוכן ואז מוחק אותו ככה שבכל פעם שאני נכנס לצאט אני צריך להתקין את הקובץ מחדש כי הנורטון מחק אותו. בעיה נוספת והיא שהנורטון מבקש בכל כמה שעות איתחול על מנת שיוכל לטפל ולהסיר את קובץ ההתקנה של הצאט שאותו הוא רואה בתור קובץ מסוכן. איך מסדרים את זה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב-Agnitum Outpost, הוא מגן עלי בצורה טובה אבל אני לא יודע עד כמה. יש פיירוולים אחרים שאתם ממליצים עליהם? אל תמליצו לי על ZoneAlarm כי הוא מסובך ומסורבל נורא ולקנפג אותו זה סיוט.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי איך אני מפסיק את זה שמידי כמה דקות יש refresh של הדף למשל אני גולש בפורום של ynet וכל כמה דקות firefox עושה רענון ואז אני שוב צריך לפתוח את השורה שהייתי בה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי פרויקט בPremiere שאני רוצה לשמור כסרט. עכשיו שמרתי כמה פעמים, ובכל פעם שאני שומר, הסרט לא יוצא טוב ומופיעים בו כל מיני בעיות כמו: פיקסלים מהצד, תמונות שיוצאות מהתבנית,ותמונות חתוכות. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני צריך לכוון את ההגדרות של השמירה, ככה שהסרט יצא בדיוק כמו הפרויקט. אני לא יודע אם זה משנה, אבל הסרט אמור להיות מוצג בעזרת מקרן. תודה מראש. מצורפות תמונות. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
1. האם ניתן לקבוע (להגדיר) מראש את הזום שבו יפתח דף חדש ב - Word. 2. האם ניתן להגדיר מראש לגבי קובץ קיים בוורד (ספציפי) את הזום שבו הוא יפתח, בכל פעם שפותחים אותו. אני משתמש ב- Office XP תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
הסרתי תקספרסקי פרסונל שכן סרק תאאוטלוק אקספרס והתקנתי תקספרסקי פרופשיונל והוא אמר שהוא לא מצא OUTLOOK (לא אקספרסס) ולכן הוא לא מפעיל את הבודק מיילים.............מחפש תוכנה לבדיקת מיילים באאוטלוק אקספרס.תודה עריכה: או למי שיש קספרסקי פרופשונל ויודע איך להפעיל תבודק על אאוטלוק אקספרס...טנקס
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
A script in this movie is causing Macromedia Flash 6 to run slowly. If it continues, your computer may become unresponsive. Do you want to abort the script? מה אפשר לעשות.... לעדכן גירסת פלאש או משהו?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קיבלתי משימה להביא לצוות תוכנה חדשה ויעילה היא לא חייבת להיות קשורה לעיסוק הצוות. כעיקרון אני מתעסק בבדיקות תוכנה ותיכנות. יש המלצות לתוכנות שימושיות? שמעתי על resharper חקרתי קצת את התוכנה אבל לא מצאתי בה שום דבר מיוחד... אם מישהו יכול להגיד לי מה מיוחד ושימושי בה אני ישמח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
-
הורדתי MIRC v6.16 והייתי רוצה לדעת כמה דברים: האם הMIRC בטוח? איך אני עושה פילטר לקודים זדוניים? איזה פלאגים מומלץ להוסיף? כל מה שרק תוכלו להמליץ
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, לפני המון זמן קראתי איפשהו, שישנה תוכנה שמקום האיקסים בסיסמאות היא מציגה את המספרים. כלומר: שאתה מתחבר לפורום, תוכנה, אימייל וכד' אז אתה מכניס username וסיסמא, שמוצגת באיקסים או נקודות. אז התוכנה ההיא מציגה את המספרים של הסיסמא עצמה במקום את האיקסים\כוכביות\נקודות. חיפשתי ולא מצאתי אבל אני בטוח במאה אחוז שהיא קיימת, אני זוכר שהיה אותה למישוה אבל זה היה עוד ב- windows 98. בבקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב לי אני לא סתם צריך את זה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם : אני לא ממש יודע אם זה המקום להודעה הזאת אבל לא מצאתי שום מקום אחר.... ככה : לפני יומיים קניתי מחשב ולאחר שהתקנתי כל מיני דברים חיוניים הופיע לי משהו מוזר בדפדפן : מתחת לשורת הכתובת מופיע לי מעין Toolbar" שכולל לשוניות כאלו שכתוב עליהן : book, travel, html וכו'. מלבד זאת, במועדפים נוספו לי דברים שלא אני הוספתי וכוללים גם שטויות כמו שהזכרתי. אגב, שאני לוחץ על אחת מהלשוניות, זה מכניס אותי לאתר כחול כזה שכתוב עליו בגדול open search web. ניסיתי את כל הדברים הרגילים של אפשרויות סרגל הכלים והגדרות נוספות אבל אני מבין שזה לא זה. אמרו לי שהוכנסה לי מעין תוכנת ריגול. הבעיה היא שלא האנטי וירוס ולא ה Ad ware הורידו את זה. יש למישהו פתרון ??? בבקשה !!!
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
התקנתי את מירנדה תחת WINXP אך כל העברית בתכנה מופיעה כסימני שאלה. ניסיתי לשנות את כל הפונטים בתכנה לקידוד HEBREW ב- messeging log אך הדבר לא עזר. גם השמות ברשימה וגם כל מה שכתוב ואמור להיות בעברית מופיעה ככה : "?????". יש לציין שאצלי בבית אין את הבעיה הזו ולכן אני משער שזו בעיה בהגדרות של המחשב. מה עליי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בעיה במחשב על מיקרופון יש לי בעיה במחשב אני לא מצליח להפעיל תמיקרופון הנה אני מחבר יש 3 ירוקים תמונה:http://www.siz.co.il/my.php?i=xwmdlyodqmj4.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=xwmdlyodqmj4.bmp http://www.siz.co.il/upload.php?type=1 וגם איפשר ללחוץ על select תמונה:http://up131.siz.co.il/up2/3zyymdocjkmj.bmp בבקשה עזרה!!!!!!!!!!!!! __________________ (F.B.I)
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מנסה בעזרת התוכנה My Screen Recorder Pro 3.2 לצלם את שולחן העבודה שלי כאשר אני עם ויסטה (בילד 5728), וזה פשוט לא מצלם טוב! התקנתי את הדריבר החדש בשביל כרטיסי ג'יפורס (96.33), יש לי FX5200 (לא חושב שזה קשור). התקנתי את K-Lite Codec Pack 2.77, ניסיתי להשתמש בכל הקודקים, הרוב פשוט לא עובדים, ואלה שכן עובדים מראים תמונה מפוצלת\צבעים נמרחים\טישטוש ושלא נדבר על הפרעות בשמיע. בקיצר, אני צריך עזרה, יש שתי אפשרויות: א) אני צריך את הגירסה היותר חדשה של התוכנה. ב) אני צריך תוכנה אחרת. נ.ב אותה תוכנה עובדת מעולה ב-XP. אם זה לא הפורום הנכון אז אני מצטער. דבר אחרון, בבקשה לא לפתור אותי בתירוץ מטומטם כמו "זה בטא ולכן זה לא עובד"\"ויסטה זה דבר גרוע", בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם MPC. כשאני מריץ סרטים עם VMR9 Renderless (נחוץ בשביל כתוביות) ישנה רצועה דקה בחלק העליון של הסרט שבה יש כל הזמן קרטועים וקפיצות. הדבר מורגש בעיקר ב-fullscreen. אם אני משנה את הרנדר ל-system default הסרט נראה מצוין, אבל אני לא יכול להכניס כתוביות. ניסיתי כבר לעדכן דרייברים ו-DX, וזה לא עזר. אשמח לעצות, גיא.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת ביתית... האינטרנט והשיתוף מדפסות עובד מצוין אבל שיתוף קבצים לא... הנורטון אינטרנט סקיוריטי חוסם את זה ורק עם אני מבטל אות ואני יכול להעביר קבצים... מישהו יודע איפה בהגדרות אני אומר לו לאשר את הרשת?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
פירמטתי עכשיו את המחשב והתקנתי u torrent ,ברגע שאני מגביל את האפולווד המהירות צונחת ל-0 כנראה בגלל שמי שבה את המוד עשה הגבלת בדיוק כמו שיש באימיול. אני לא רוצה להשתמש בנט לימיטר,איזה מודים של ביטורנט יש שהם טובים ואין להם את הדבר המעצבן הזה שיש ב u torrent ?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אחרי מלא זמן שלא נגעתי בתוכנה, הפעלתי עכשיו את ARES LITE ונראה שהיא לא מתחברת. אם מישהו עדיין עובד עליה אחרי כל השנים הללו, אנא עיזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על תוכנת גיבוי טובה שתגבה בין השאר על טייפ גיבוי קבצים במחשב וקצבים שעל השרתים (מדובר בעסק).
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
kazza , shareaza, ובכלל כל תוכנות השיתוף לא מצליחות להתחבר אצלי..כמו כן עוד כמה דברים... לתגובות גולשים באתר ynet אני לא מצליח להתחבר, לא רואה את המבזקים, לא מצליח להיכנס לקישורים מסויימים, בטוח יש מכנה משוף אחד הגורם לכל התקלות האלה. אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מקרב לב תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש אתרים שממש לא עולים זה עולה דף ריק ניסיתי עם פיירפוקס לעלות את הדף וזה עולה...............
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-