עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by krabby,

..

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  2. מה שרשום בכותרת. רק להוסיף שהתוכנה צריכה גם לחתוך קטע וידאו מסוים, כי אין לי וידאו שהוא בול באורך של האודיו.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. האם תוכנה Asureus פועלת על קובץ קרדיט? האם ככל שאני מוריד יותר קבצים הקבצים הבאים ירדו יותר מהר? איך המבחינה הזאת התוכנה פועלת?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  4. יש לי כמה פרקים מסידרה ואני רוצה לצרוב מספר פרקים לDVD אחד. ברצוני שלאחר הצריבה אני אוכל לדפדף בין הפרקים בDVD רגיל ( תומך בהרבה פורמטים ) הערה : אני די חדש בתחום הזה אבל מבין במחשבים אז בבקשה אם אתם יכולים אנא הדריכו אותו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  5. אני מחפש תוכנה כמו Alcohol 120% אבל משהו שיהיה אפשר לעשות Virtual CD במקום לקבצים כמו iso וcue אלא מקבצים דחוסים כמו rar, tar, zip... תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  6. שלום אני צריך להמיר קבצי AMR (קובץ הקלטה של מכשירי נוקיה) לMP3 כל התוכנות שמצאתי מפסיקות לפעול אחרי 5 המרות... תודה

7. Started by galedri,

יש לי מצלמה מובנית במחשב הנייד שלי ואני לא יודע איך להפעיל אותה אני אתן לכם את הדגם אולי זה יעזור לכם hp pavilion dv6700 ומערכת ההפעלה היא ויסטה אולטימט

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by gal atedgi,

אני רוצה לצרובב סרט של 3 חלקים לדיסק dvd ושזה יעבוד בdvd רגיל יש לי נרו 6 איך עושים את הצריבה הזאת? ואם אפשר לענות על זה כמה שיותר מהר אני צריך את זה דחוף תודה מראש

9. זקוק לתוכנה אשר סורקת מדף רגיל או מספר, עם אפשרות לעריכה במחשב ולהכנסה לעבודה עם Word שמעתי על תוכנה בשם CTR משהו כזה התואילו בטובכם לעזור לי בבקשה? אני נואש בתודה מראש אנשים!!

10. המחשב מקצה לאי סי קיו עד 50 אחוז אבל אם הוא עובר אותו הוא ניתקע בעצם כי הוא לא יכול לעבור אותו וניסיתי לשחק עם העדיפויות וכאלה אבל זה עדיין נישאר תקוע הייתי צריך ליסגור את האי סי קיו כדי שהוא ימשיך לעבוד אז אני חייב שמישהו יעזור לי זה מעצבן ככה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by waizman,

לאחר קריסות רבות שהופיעו לאחרונה נאלצתי להחליף את האייסיקיו שלי מגרסה 2001 לגרסה 2003... מיד זיהיתי מלא אופציות חדשות (אם כי לא תמיד טובות) שלא הצלחתי להתרגל אליהן ואני רוצה לשנות אותם... 1. למה איקס ממזער ולא סוגר? ואיך אני משנה את זה שיסגור עם איקס? 2. מה זה הסמיילים המכוערים האלה? איך אני חוזר לקודמים (היה פה פעם איזו הודעה עם לינק ל DLL עם התמונות אבל לא מצאתי אותה)? 3. למה כשמישהו מתחבר ואני לוחץ על הפרח הוא לא מראה לי תיבה עם הודעה מי זה כמו מקודם? תודה

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by kobibo,

יש לי את האימיול של xvooM 2.1 ( שלפי דעתי אחד המהירים שאני מכיר ) הבעיה באימיול הזה היא כאשר מבצעים בו חיפוש בעברית לא תמיד אני רואה את התוצאות בעברית ולפעמיים אני מקבל אותן בגיבריש. העברית במחשב מותקנת כמו שצריך, נסיתי גם לשחק עם האופציות של : server ו- Global בחיפוש אך זה לא עזר. אודה לעזרה ממי שמכיר או נתקל בבעיה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  13. יש לי מיקלדת USB של HP אני מיתחרפן הפחתי עולמות בישביל לימצוא דריבר ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי חברה :HP שם: hewlett packard

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by daido,

היי אני מחפש תוכנה פשוטה מאוד וחינמית שיכולה לחתוך סרטים וגם להדביק. משהוא ממש פשוט תודה מראש דידו

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by My_Name,

לאחר פירמוט מחשב בעל לוח אם של Gigabyte רציתי להתקין את הדריברים. הכנסתי את הדיסק המצורף עם הלוח אם והתקנתי את כולם. ראיתי שהתוכנה שהייתה מותקנת לי פעם קודמת (של הקול)הייתה מותקנת, ורשןם שהדריבר מותקן אבל עדיין - אין קול (התוכנה הדובר היא Realtek ובדקתי וגם ה-High Definition מותקן). אבל עדיין, אין קול. מחקתי את כל מה שקשור לקול מ"הוספה והסרה" ונכנסתי ל"מנהל ההתקנים" ובקטגוריה של הקול היה איזה 2 דברים (לא זוכר בדיוק איזה) שהיה עליהם סימן קריאה ושניסיתי להתקין אותם מהדיסק הוא התחיל להעביר קבצים ואז הייתה תקלה והיה רשום "קוד 10". אח שלי החכם ( ) הסיר את 2 הדברים האלה ממנהל ההתקנים ועכשיו בכלל לא רואה אותם (הם נמחקו סופית). ועדיין - אין קול. ניסיתי להוריד ולהתקין דריבר …

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by assaf990,

הנה הוא: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 04:01:25, on 08/26/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Nod32\nod32krn.exe C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\services.exe C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Documents and Settings\…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by 11moshiko11,

ניסיתי להתקין את NOD32 ואז הוא רושם לי: (106) error occured while extracting archive file. ניסיתי להוריד גרסאות שונות אבל הוא רשם אותו דבר. נכנסתי ל REGEDIT ומחקתי משם את כל NOD32 אבל עדיין לא עובד ורושם אותו דבר. יכול להיות שזה קורה בגלל ה TEMP2? אמרו לי להתקין את האנטי וירוס הזה ולהוריד אותו...

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by skywalker13,

שלום אני צריך בבקשה לינק לתוכנת גיבויים טובה. אני מחפש אותה לאימא שלי שעובדת אם וורד והיא צריכה לגבות מדי יום את הקבצים על cd-rw. תודה מראש.

19. Started by BIGWOLF,

שלום לכולם ללקוח שלי כל הזמן יש את ההודעה הזאת: Critical System Error ! Your computer was infected by Worm.Win32.Sober It's dangerous for your system, some files can be lost and your browser can be slow! Click OK to download the antispyware program to clean your computer! מישהו יודע מה זה אומר ? מה צריך לעשות ? גם אחרי התקנה מחודשת של מערכת הפעלה, + NOD32 וכל העדכונים... ההודעה הזאת חוזרת אחרי מספר שבועות. תודה לכם

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה משהו בסיגנון emulator או כל כלי אחר שניתן להריץ תוכנות של PDA

21. Started by icebreak,

http://pack.google.com/ מכיל גם את הגרסאות הכי חדשות של כל התוכנות של GOOGLE שזה בין היתר, EARTH, PICASA, DESKTOP וגם דברים יפים כמו TRILLIAN, FIREFOX, ADOBE7 וגם חצי שנה חינם של NORTON ANTIVIRUS 2005 (היו חייבים להרוס?)

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  22. לאבא שלי בעבודה יש מחשב אחד שמחובר לרשת והוא רוצה שרק הוא ועוד שני אשים יוכלו לגלוש באינטרנט. כי הם היחידים שצריכים ונשאר סתם משחקים ולא עובדים (רק להזכיר שהוא המנהל ולא סתם מנייק שרוצה לנעול את המחשב ;D) אז יש תוכנה שמבקשת סיסמה כדי להתחבר לרשת, כך שבלי הסיסמה לא יהיה אפשר להתחבר לאינטרנט?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by pms1,

יש לי סרט שבמקור הקול התמונה והכתוביות תואמים ,אבל אחרי שהדבקתי כתוביות לצמיתות ,החצי הראשון של הסרט הכל תואם ,ואח"כ הקול מקדים את התמונה עד סוף הסרט . מה צריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by shaithebest,

שלום יש לי בעיה כשאני פותח עמודי אינטרנט מופיע משהו לא מוכר שכדי להתעלם ממנו ולהמשיך הלאה בדף אני צריך ללחוץ שוב על הכפתור של אותו העמוד וככה בפעם השניה העמוד עולה בסדר כתוב כך: eSafe Security Warning! An attempt was made to exploit a security hole and activate malicious code! "Drive-By Spyware/Downloader" communication detected and blocked by eSafe close this message This message does not relate to the site you are accessing now: http://www.mccanndigital.co.il/ramatgancollege/ba1107/ הקיצר,איך מטפלים בזה? מה זה בכלל? זה spyware? אבל יש לי אנטי רוגלות אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by Goose,

אני עובד עם ZA כבר הרבה זמן ושמתי-לב שכשהיא עובדת במקביל עם ה Emule היא טוחנת ים זיכרון. יש קובץ שהיא מריצה שנקרא vsmon.exe הוא מתחיל ב 5MB ווככל שהזמן עובר הוא רק גודל !!!! לאחר 12 שעות הוא הגיע לי ל 60 MB !!!!!! מישהו יכול לעזור לי ....

• 7 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים