תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. התוכלו בבקשה להמליץ לי על תוכנה טובה שמגבילה את הגישה לאתרי סקס אלימות וכדומה? ותוכנת Fire Wall טובה שתחליף את ה Fire Wall של XP SP2? תודה מראש L.A
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
למי שלא מכיר את התוכנה ניתן http://www.oovoo.com. תודה מראש וחג שמח, dr70
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לא מצאתי כותרת יותר טובה מזו יש לי סרטים במחשב (ישנים מאוד) ששומעים בהם רק בצד ימין \ צד שמאל רציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה שיכולה להשמיע לי את סאונד של צד ימין של הסרט גם לצד שמאל (במקרה שרק ימין עובד) וכנ"ל לגבי פעולה הפוכה. יש חיה כזו?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
יש לי חומרה שלא הותקנה בהצלחה..... פירמטתי את המחשב.... וזה לא מזהה לי את הכרטיס קול... ועוד איזה משהו...... במנהל התקנים כתוב:seriel bus controller-(קוד 28) והכרטיס קול... c-media ac97 audio device -עם סימן קריאה צהוב לידו.... ובהגדרות כתבו שזה לא עובד....-קוד 10 מישהו בבקשה יכול לעזור לי...? תודה אלון
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
התקנתי את KASPERSKY anti-virus personal pro 5.0.14 ומתי שאני מדליק את המחשב מחדש קופץ לי ERROR מה אני עושה? ניסיתי להתקין מחדש לא עוזר כלום.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי יש לי את מילון ספיר והוא מיועד ל 95 או 98 כיצד אני יכול להריץ אותו על 'ןמ XP? יש אמולטורים? בתודה יהודה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
זה קצת בעיה קטנה ולא חשובה אבל זה ממש מציק לי. קניתי מחשב חדש Pentium 4 2.66. לוח של ASUS P4P800. בא לי עם הלוח דיסק עם התוכנות והכל. אבל לא יודע למה ואני לא מצליח להתקין את ה- Intel® Application Accelerator. זה כותב שלא זה לא תומך ב Chipset. אבל תנו לי להבין אם זה בא עם הדיסק של הלוח מה קשור לא תומך? ניסי להתקין גם את ה RAID EDITON וגם בלי RAID. למישהו יש תשובה למיסתורין? תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן אנשים. קראתי בספר הדרכה של התוכנה Partition Magic שאפשר להדליק את המחשר ישר לתוכנה מה-CD מלי להיכנס לווינדוס. כיצד אני צריך לצרוב את התוכנה על הדיסק? חייב שתהייה בקובץ bin,iso....... או שאפשר גם כשהיא מקובצת בקובץ rar פשוט לצרוב אותה פתוה על הדיסק?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מה להעיף? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 20:55:43, on 24/01/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE C:\WINDOWS\system32\LEXPPS.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Intel\IDU\IDUServ.exe C:\WINDOWS\system32\inetsrv\inetinfo.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5\kavmm.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\System32\igfx…
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איך אני עושה שלא ישמר לי כול דבר שאני מחפש באינטרנט למשל אני מקליד מילה באות א' אז כול מה שחיפשתי אי פעם עולה לי כול הזמן וזה מעצבן.. ודבר שני שלא יודע אם זה אותו דבר אבל בכול זאת: יש לי את אותה בעיה אם אני למשל רושם נושא כאן בפורום אז כול נושא שכתבתי פה מופייע לי ברשימה כזאת למטה בכותרת...מאוד מעצבן. תודה למי שעוזר, כבר מאז שהגיע המחשב אני לא מצליח לסדר את זה.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הרבה זמן שלא עשיתי ללפטופ שלי ריסטרט עשיתי לו היום אבל אז נהייתה בעיה. הוא כותב לי שקובץ Royal.sys מקולקל. עשיתי start in last known configuration לא עבד. ניסיתי סייפ מוד, לא הלך. הכנסתי את הדיסק של ויסטה, ואי אפשר לתקן את הקובץ הזה. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו כמו המקרה שלי.. היה לי גם לינוקס במחצית הדיסק אבל מסתבר שגם הוא התקלקל ואין לי מושג בלינוקס כל כך כדי לתקן הוא רוצה שאני אעשה FSCK או משהו כזה. אני אשמח אם מישהו יציע לי פתרון. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבצורה אוטומטית (בתיזמון מוגדר מראש)תוכל לגבות/להעתיק סיפריה מהארד דיסק משותף (הארד דיסק של החברה) להארד דיסק במחשב שלי. האם יש כזו תוכנה שכזאת? אפילו בתשלום.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מחפש דריוור למודם ADSL מדגם ALE150 בחיבור USB האם יצא כזה דבר??? איפה אפשר לחפש??
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
באמצע משחק המחשב נפל (הודעה כחולה וכתב שיש בקובץ alcxsens.sys בעיה. מישהו יכול להגיד לי למה שייך הקובץ הזה ואיך לפתור את הבעיה? מקווה שתוכלו לעזור.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כמו בכותרת. אני אסביר בדיוק מה אני רוצה שלא תתנו לי תוכנות סתם.. קרה לכם פעם שנגיד צילמתם סרטון בפלאפון, וראיתם אותו יופי בפלאפון, אבל כשהעברתם אותו למחשב פתאום גיליתם שרואים אותו על הצד?... מעצבן נכון?... אני צריך תוכנה שתוכל להחזיר את זה לנורמל כדי שאני לא אהיה צריך לראות את זה עם הראש נטוי 90 מעלות... חח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי קובץ ISO ואני לא מצליח בשום אופן לצרוב אותו.....גם ALCOHOL 120 ודם NERO אומרים לי .......קבלו תמונה..... איך אני צורב את ה ISO הזה??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בבקשה מיכם,אם מישהו מכיר שיתן לי בבקשה לינק. אני יודה למי שיביא לי לינק נורא,תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ובכן, לאחר שהתוכנה הזאת נשכחה קצת במחשב לפני כמה ימים נתקלתי בה שוב והחלטתי לרענן את זכרוני. התוכנה כעקרון מורידה את כל התמונות מאתר מסוים שהגדרתם, כמובן עם הגדרות של גודל מינימלי וכדומה. בפועל התוכנה מתבררת כיעילה ביותר, ומאוד שימושית במיוחד בשביל אוהבי תמונות למיניהם. הדיפדוף בין תמונות הוא נוח וקל ובכלל השימוש בתוכנה הוא מאוד פשוט. החסרון היחידי הוא שהיא מוגבלת ל30 יום, אבל בשביל תוכנה כזאת הייתי משלם אפילו את זה. להורדה www.express-soft.com תהנו
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איני יודע מה גורם לבעיה הזאת אבל כשאני רוצה לפתוח קבצים ששמורים לי על הכונן הוא מודיע שישנה שגיעה והתוכנה תסגר!!! ו-UNABLE TOOPEN THIS FILE/FORMAT תעזרו לי בבבקשה , הקבצים האלו חשובים לי נורא!!!! מראש תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, יש לי ICQ LITE ושאני מנסה להתחבר למספר ICQ שלי התוכנה פשוט יוצאת החוצה... לכל מספר אחר היא מצליחה להתחבר אבל לשלי לא.... ב-ICQ PRO זה גם לא מצליח להתחבר אבל התוכנה נשארת פתוחה... אין לי בעיה להעביר את כל המספרים שיש שם למספר חדש אבל כבר התרגלתי למספר הזה {אני איתו כבר איזה שנתיים...} וכולם יודעים שאני במספר הזה ולהתחיל לשלוח הודעות לכולם שאני במספר חדש זו בעיה... אז תודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. פירמטטתי את המחשב שלי אתמול ואני מחפש דרייברים לכרטיס מסך שלי (כמובן הכי עדכני שיש כלומר עידכון)( אשמח אם תביאו לי לינק להורדה תודה. חיפשתי כבר באתר ולא מצאתי משהו מתאים.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מחפש אחר התוכנה הכי פשוטה שתעשה את העבודה. פשוט לחבר את הכתוביות לסרט! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אתם משתמשים בגירסא האחרונה? ואם כן, מחקתם לגמרי את ה NET LIMITER או שהצלחתם לסגור אותו איכשהו? כי הגירסא האחרונה של סבבה דיסי לא מוכן לפעול עם NET LIMITER, וגם שאני סוגר אותו ידנית הדיסי עדיין מודיע שהנטלימיטר פתוח.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
פשוט חייב חייב חייב להמליץ בחום על norton ghost! פשוט לא להאמין שקוד כזה פשוט הוא כלי כל כך חזק וחושב! איך לא השתמשתי בו קודם?!?!?! עכשיו הוא הציל אותי,הייתי צריך לעשות ת'נוהל הרגיל של הrepair console ,מה שעשיתי,מה שהוביל לאיבוד משתמש קודם וקריזה רצינית. מה שעושים זה (מתקינים...)כשהמערכת במצב אידיאלי מגבים את כונן C,אויש שכחתי להגיד שמומלץ שתיהייה תיקייה אליה מותקנות כל התכנות(לא c...) כשקורה משהו(חלילה וחס)אם נשאר הווינדוס מה טוב,פשוט עושים restore דרכו,אם לא אפשר לפרמט(תיכף תבינו למה המלצתי למחיצה לתוכנות)מפרמטים מתקינים שוב את ghost(עדיף לC,בהנחה שלE כבר מותקן(ואי אפשר להפעיל התקנה קודמת כן...)),מריצים את הrestore והופה יש לכם מערכת קודמת מתפקדת במצב אידיאלי,המהדר…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-