תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מיתווכח עם משהו איזה אנטי וירוס יותר טוב avg 8 או BitDefender אני טוען ש BitDefender יותר טוב אבל הוא לא מאמין לי מי צודק? סליחה עם זה לא קשור לפה
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני לא יודע להשתמש לא ב c4d ולא ב 3ds max, אני רוצה לבחור אחת מהן, ולהתחיל ללמוד להשתמש בה. אני יודע להשתמש בפוטושופ. (אני מציין את זה למקרה שזה יעצור לכם ליעץ לי עם איזו תוכנה עדיף להתחיל). איזו תוכנה קלה יותר, ידידותית יותר ושווה ללמוד אותה בתור התחלה?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה להחבאת קבצים, אבל רמה מאוד גבוהה, זאת אומרת שהיאל א תוכל להתגלות בהוספה והסרה למשל, או בתוכניות בתפריט "START" וכו'. שיהיה קל להחזיר ולהחביא את הקבצים, למשל מקש מסויים. כמו כן, תוכנה שתוכל לרמות את כמות המידע שמופיע כפנוי בהארד דיסק (אם קיים כזה דבר). אודה לכם מאוד אם מישהו מכיר/נתקל בכזה דבר, תודה רבה על העזרה מראש.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים חדרו אלי מספר וירוסים במחשב ונראה לי שהצלחתי למחוק אותם עם האנטי וירוס שלי (Avira Antivirus), ולאחר מכן שמתי לב שאין לי את הלשוניות והאפשרויות של Desktop ושל Screen saver בתיקייה של Display ב- Control Panel. מה אני עושה ואיך אפשר להחזיר את הלשוניות האלה? תודה רבה מראש...
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני תיאור הבעייה, הינה תיאור המערכת – win XP proSP3. וכעת לעניין – התקנתי לאחרונה גרסה חדשה של spyware doctor (6) שהורדה מהאתר של היצרנית pc-tools. והנה, על אף שמדובר בגרסה מקורית של התוכנה (הפעלתה לא נעשתה באמצעות patch), אחד מהרכיבים שבה מנסה לבצע שינויים במספר רב של שרותים השייכים למערכת ההפעלה, בעיקר בזמן הפעלה מחדש של המחשב. את ההתרעות אודות הנסיונות הללו אני מקבל מ-process guard של diamond, שגם היא מותקנת אצלי, לצורך פיקוח על תהליכים. בנוסף לכך, ישום מסויים שטרם זיהיתי אותו, שותל לי מדי פעם בתיקיית ה – temp, קובץ בשם radXXX (ה – XXX מייצגים ספרות, כל פעם מדובר במספר אחר, כנראה אקראי). הינה צילום מסך שמדגים כיצד מתנהגת spyware doctor, וכן צילום מסך של תי…
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי את הפירפוקס החדש עכשי יש את השורה שכותבים בה את האתרים עכשיו יש בה את האתרים שאני מבכר בהם אבל לא את כולם אני רוצה שהרשימה תכיל את רוב האתרים שאני גולש בהם ולא את חלקם יש אפשרות להגיד לו שיציג יוצר אתרים ..כלומר רשימה גדולה יותר? תודה רן
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שהסרתי את IE7 וחזרתי ל6 אני לא מצליח להיכנס לאף אתר חוץ מוואלה. עשיתי איפוס לכל ההגדרות, מחקתי קוקיז וקבצים זמניים. כמו כן שחזור מערכת לכמה ימים אחורה לא עזר. חשוב לציין שבפיירפוקס ניתן לגלוש. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום איך אפשר לעשות OVERLAY בניגון קובץ וידאו ולהגדיל את התמונה ב TV OUT יש כמו מיסגרת שחורה מסביב לתמונה במחשב אחר עם NVIDIA ישן 5200 OVERLAY יכול להגדיל נוסף יש לי מלא בעיות עם ה CLI.EXE ניסיתי כל מיני גירסאות דרייברים לא נתן כלום.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום אני זוכר שהיה דבר כזה אם אתה לא נמצא ליד המחשב אז אתה יכול להפנות הודעות שמגיעות לאסייקיו לפלאפון שלך מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני צריך לצרוב דיסק שאחד הקבצים יותר גדול מ 2 גיגה , אני צריך לצרוב את זה כבוט , כאשר אני מנסה לצרוב אותו זה כותב לי הודעת שגיאה שאי אפשר לצרוב את זה כי הקובץ הוא מעל 2 גיגה איך אני עושה בנרו שאאני אוכל לצרוב אותו בכל זאת כבוט תודה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה לדעת איזה תוכנה יכולה לקרוא מילים בעברית בקול אני יודע שיש את זה באנגלית לקריאת mail
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בכרסת הניסיון של ulead VideoStudio והבעיה היא שאחרי קצת יותר מ5:45 דקות של סרט, הסרט נעצר ולמרות שיש עוד פריימים "הקו האדום" מפסיק!! למה??? איך עושים שאפשר יהיה להמשיך?!?!?! אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי - לא היה לי קל.. חייב לסיים את הסרט בדחיפות אז תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לא מצאתי כלל. אולי דרייברים של מצלמות אחרות יהיה טוב?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי שאלה קניתי מחשב חדש ורציתי תוכנה שאני יכול ליראות איזה מעבד יש לי איזה זיכרונות כל מפרט ומפרט במחשב ליראות שבאמת מה שקניתי בתוך המחשב שבתוכה שיהיה אפשרות ליראות אם המעבד duall core בתודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
-
עשיתי חיפוש קטן בפורום וראיתי באמת איך בודקים איזה גרסא יש לי התחל,הפעלה,dxdiag) יש לי גירסא 9C..זו הגרסא החדשה ביותר? והשאלה הכי חשובה..ראיתי שיש דיירקטX כזה גם למוזיקה וגם לוידאו..מזה בדיוק..מזה עושה בכלל למה זה חשוב?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי חבר'ה. כפי שכבר ציינתי אני לומד עכשיו את 3dsmax. בתרגילים מהדוקומנטציה, פעמים רבות מבקשים ממני לבחור בEDIT MESH דרך הmodifiers. בפעמים אחרות, נאמר לי ללחוץ לחצן ימני במשטח העבודה ולבחור באפשרות - Convert To - editable mesh. רציתי לדעת מה ההבדל בין השניים? אגב, אותה דבר תקף לגבי Edit Poly וEditable Poly. אבל אני מניח שהתשובה תהיה זהה לשני המקרים.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לאחר פירמוט של מחשב די חדש והתקנת MUI ודריברים יש כמה בעיות . . . ה-MUI אמור להפוך את הכל לעברית, משום מה הדבר היחיד שהוא עשה זה להעביר את כל הסמלים ואת ה"התחל" לימין (אבל עדיין כתוב Start), שהמחשב עולה רשום Wellcome ולא "ברוך הבא" והוא בעצם כמעט ולא שינה עוד שום דבר חוץ מכמה דברים בלוח הבקרה, שגם שם השמות הם עדיין באנגלית והתפריטים גם באנגלית אבל יש רק כמה דברים שהוא שינה להם את השם לעברית. אבל אני יכול לכתוב בעברית. מה הבעיה? זאת לא פעם ראשונה שאני מתקין MUI וזה תמיד עובד, למה עכשיו לא ? מה שכן, ה-MUI זה דיסק צרוב שצרבתי לפני כמה ימים וזאת הפעם הראשונה שהשתמשתי בדיסק הזה. אולי ה-MUI דפוק ? בעיה נוספת . . . אין קול. התקנתי את כל הדריברים שצריך, בדקתי במנהל ההתקנים ורשום …
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אין לי מושג איך.. כי לי אישית זה לא קרה כשעדכנתי לגרסא 7 (internet explorer) ובלי קשר אני בכלל משתמש בFIRE FOX אבל בכל זאת זה קרה במחשב של דודה שלי וכשהיא עדכנה פשוט כל המועדפים נמחקו לה.... ופה באה השאלה: נראה לכם שהם נמחקו לגמרי ואין מה לשעות או שהם לא נמחקו וזבה איזה ספייוור ואם הם לא נמחקו אז מה כדאי לעשות? למחוק את גרסא 7 ולהתקין שוב את 6? או לנסות למחוק ספייוורד או אולי מי שמכיר את התיקיה שהאקספלורר שומר בו את המועדפים וההיסטוריה והכל שידבר תודה מראש לאתר ולצוות HWZONE רועי
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה איכשהו כי ראיתי את זה הכי מתאים לכאן אבל פתאום נהיו לי פונטים גדולים באקפלורר ...לא בכל אתר ..אלא בגוגל...בכל האתרים הקידוד הוא על Hebrew (windows) ורק בגוגל הקידוד נהיה על UTF-8 משהו כזה...ואם אני משנה את זה לקידוד Hebrew (windows) אז אני רואה ג'יבריש .... הפונטים גדולים מידי ולא נוח לעבוד עם גוגל ככה...למישהו יש פתרום לזה ?? תודה רבה...יום טוב
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ברצוני לדעת אם ישנה תוכנה שאני יכול לקחת קובץ AVI ולהדביק לו קובץ תרגום מסוג SRT או SUB, וע"י לחיצת מקש ללא שלבים ארוכים ומתוסבכים פשוט ללחוץ ולקבל קובץ AVI עם התרגום מודבק.?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? :s05:
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מחפש עצות לכיצד לשפר את הביצועים במערכת עם 256 RAM בלבד שמריצה XP. אשמח גם לשמוע על תוכנות tweakאו כאלה שגם מנקות זבל מהרגיסטרי וכו'. אודה גם אם מישהו יוכל להגיד לי מה המצב המיטבי של הPAGE FILE במקרה כזה. להגדיל... להקטין? כרגע הוא עומד על 672MB. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
התוכנה בבילון לא מתרגמת לי מילים בקבצי PDF בעבר זה כן היה מתרגם לי אני לא יודע מה קרה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
למה כשאני מוריד משהו בביטורנט אז אחריי כמה זמן ההורדה פשוט ''קופאת'' היא כאילו נתקעת ולא ממשיכה. אני משתמש בlh-bittorent 3.0. מישהו יודע מה לעשות בשביל שזה יעבוד כרגיל?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-