תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שחבר שלי יוריד ממני איזה כמה קבצים באימיול ואני לא יודע איך אפשר לשתף קבצים..... ז"א איך אני יוצר קישור של הורדה לאימיול נגיד לקובץ כלשהו שחבר שלי מעוניין להוריד ??
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מבצע ניקיון במחשב,השתמשתי כבר בCC,וגם בADVANCED SYSTEM CARE. זה אומנם פינה לי מקום מהמחשב השימוש בשתי תוכנות אלו,אך אני עדיין מרגיש שהמחשב עולה לאט ולפעמים פועל קצת לאט איזו תוכנות ניקוי יגמרו למחשב לעלות מהר ובאופן כללי לפעול יותר מהר? תודה
-
- 14 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי יש לי מיני דיסק של סוני דגם mz-r701 ושמעתח שיש כאלה תוכנות שבערתן היתן להקליט שרים על הדיסיקים של המיני דיסק מבלי להשמיע את כל השירים ולהקליט אותם אחד אחד אם למישהו יש אותה אני ישמח לקבל קישור להורדה תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אולי מישהו מכיר תוכנה שמראה את כמות המתח/הספק שכל המחשב מנצל יחד מתוך הספק?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
ניסיתי את always sync, ואמרתי לו שיסנכרן בין תיקיה בDOK לאחת במחשב, בכל פעם שאני מחבר את הDOK. והוא מסנכרן כל כרטיס זיכרון או HD שמתחבר בUSB... איך אפשר לסנכרן DOK מסוים? אולי להפעיל את התוכנה מהDOK עצמו?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום , הורדתי סרט DVDR כקובץ iso. הקובץ שוקל כ7 ג'יגה (יותר גדול מדיסק DVD רגיל). אני רוצה לצרוב אותו כדי שאוכל לראות אותו בDVD . כפי שאמרתי הקובץ שוקל 7G שזה יותר גדול מדיסק DVD רגיל , לכן אני צריך דיסק DVD יותר גדול. איך קוראים לדיסק כזה ? ואיך אני צורב את הסרט ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה virtuel box. יש הודעת שגיאה . התוכנה עבדה לפני המחיקה . מערכת הפעלה win7 32bit פעולות שנעשו מחיקה והתקנה מחדש התקנה תוכנה ניידת הסרת התיקיה. שינוי vmdk ולא vdi . עדיין אותה השגיאה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני צורב דיסק ומנסה במקביל לגלוש המחשב בקושי זז ממש גמור שהנרו מפסיק לצרוב הכול עובד מעולה אני היחיד בארץ שהנרו דופק לו את המחשב מאיטיות ?
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הוירוס הוא קובץ EXE ששוקל בערך 2KB. אני לא מצליח למחוק אותו כי "תוכנה אחרת משתמשת בו". מה עושים? תודה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הי בדר"כ אני משתמש ב-BS PLAYER להצגת סרטים. אחלה תוכנה ידידותית שמציגה גם כתוביות בלי שינוי שמות והגדרות מסובכות בכללי. עד היום התוכנה הציגה את רוב הקבצים. השבוע ניסיתי להציג דרכה קובץ סרט של 1080i. לא הצלחתי. אפשר להציג אם התוכנה הזו כאלה קבצים, או שיש תוכנות אחרות? VLC יודעת, אבל אני לא כל כך אוהב להשתמש בה. היא פחות ידידותית. תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם אז כככה הורדתי תוכנה אם סיומת של gif וחשבתי שצריך לשנות את הסיומת של הקובץ לexe אז כך עשיתי וזה לא עבד ומאז אני לא יכול למחוק את הקובץ הוא תקוע לי איפה שהוא בזיכרון ואין כול מה שניסיתי לא הצלחתי בבקשה HELP
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של WD דגם WD2000JS ואני חושד שבגללו לאחרונה מתחילים לצוץ רסטארטים אקראיים בלי מסך כחול אני מעדיף את ההמלצות שלכם מתוכנות שיש לכם ניסיון איתם ולא תוכנות שלוקח להם שבועות לסרוק הארדיסק תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי את 7 וחצי היא מתנתקת לי כל כמה דקות ואז זה כותב לי שהתוכנה תתחבר עוד כך וכך שנות ואז זה מתחבר ושוב מתנתק ומתחבר..... מה עושים למישהו יש מושג..?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני צריך דחוף דריברים לכרטיס טלויזיה שיתאימו לווינדוס 7 הוא לא מזהה אותו בהתקנה האוטמטית של הדריברים אז צריך להתקין אותו ידני למצוא ולהתקין תודה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שמסוגלת לייצר קובץ PDF מתוך תכולת תקייה באופן אטומטי כלומר יש תיקייה עם המון קבצי תמונה ואני פשוט רוצה לעשות PREVIEW באופן אוטומטי - לקובץ PDF תודה,
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום,אני לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים אך אני מבקשת עזרה! אמממ הורדתי פוטו שופ שבע מנענע וכשבאתי להשתמש בזה אז נפתח לי חלון כתוב באנגלית(אני מפרשת)נסה,מידה,ויציאה..אז ניסיתי ללחוץ נסה אבל זה אפור שאי אפשר ללחוץ מישהו יודע למה אני מתכוונת?זה כבר קרה לי.. תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסא האחרונה של התוכנה (v1.9.2.1705) ההתקנה עוברת בהצלחה ובמהירות אבל כשאני בא להפעיל את התוכנה היא פשוט לא עובדת ואני מקבל הודעת שגיאה שעלי לסגור את התוכנה והקובץ האחראי לשגיאה הוא user32.dll. אני מצרף תמונה של השגיאה אולי זה יעזור למישהו. חיפשתי בפורומים ברשת לבעיה דומה ולא נתקלתי בשום דבר דומה, אז אם מישהו יודע במה מדובר זה יהיה לא רע בכלל. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני חושש שעוד מזמן שעשיתי OC נפגמו ארבעת הסלוטים של הזכרונות ממתח גבוהה אליהם. יש תוכנה שתבדוק זאת או בכלל את תפוקת הזכרונות? 2 ג'יגה של קורסייר, ניסיתי גם לשים את הישנים, זכרונות 667 פשוטים של kingstone לא היה שינוי.[br]פורסם בתאריך: 20.08.2008 בשעה 07:47:03 .
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום חבר'ה הורדתי את הדרייבר לצ'יפסט שלי כי רציתי לעדכן אותו (לוח-אם Asus M2n-E, תומך בNfroce 570Ultra). אז נכנסתי לאתר של NVIDIA, נכנסתי לnforce drivers,משם ל570 SLI ואז לprimary download site, ואז זה הוריד לי את הקובץ ''nForce4_intel_8.22_winxp2k_english_whql.exe'' (http://www.nvidia.com/object/nforce_nf570_win2k_intel_8.22.html) אה?זה לא אמור להוריד את nforce5? בכל מקרה, התקנתי את הדרייבר ואז נכנסתי לprogram files כדי להפעיל אותו והוא עולה לשניה (המסל של נוידיה) ואז נכנס לטעינה ואז פשוט יוצא. אני התקנתי את הצ'יפסט הקודם מהדיסק של ASUS, והדיסק נראה לי קצת מיושן. אז זה אומר שהצ'יפסט כבר מעודכן?ויש תוכנה לבדיקת דרייברים של הרכיבים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איך אני סוגר את התוכנית הזאת שמסומנת? היא כל הזמן מופיעה לי, שזה לא ייפתח לבד כל הזמן
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מישהו יוד מתי אקספלוור 7 ומדיה פלייר 10 יוצאים בעברית?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף, באילו תנאים ? מה היתרונות חסרונות ? כול מידע אחר עלמנת להאיר את הנושא.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הנרו במחשב, כשאני מנסה לצרוב קובץ כDATA DVD או DATA CD אני גורר אותו אל התוכנה ואז לוחץ על Burn ובמקום להתחיל את הצריבה הוא מפנה אותי לבחירת קובץ Image ולא נותן לי לצרוב. כמו כן במסך האחרון לפני הצריבה ישנה אפשרות לבחור את הכונן שממנו רוצים לצרוב ומשום מה לא מופיע צורב הDVD אלא Image משהו.. יש לציין שהצורב כן מזהה דיסק חדש ונראה כאילו התקשורת בינו למחשב תקינה . ( בעת הכנסת דיסק חדש קופץ חלון האפשרויות) ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקינה מחדש ולא עזר. אם למישהו יש פתרון אודה לו מאוד!
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
עבדתי על עריכה של קובץ מסויים ושמרתי כמובן. אחה"צ באתי לפתוח אותו והוא לא נפתח.כלומר הוא מגיע לתצוגה מקדימה למטה,אבל מביא הודעה כזאת: cant' open the illustration.the illustration ended unexpectedly. offending operator: "" context: &AI3_EndPattern חשוב לציין שב-PS הוא כן נפתח,למרות שהוא קובץ אילו' ולא עבדתי אתו ב-PS. רק חלק מהקבצים לא נפתחים,השאר כן.מה ניתן לעשות? ע"מ לא להגיע למצב כזה בעתיד,האם יש המלצה לשמירה ו/או עבודה נניח במערך RAID כל שהוא?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני מכין אלבום דיגיטלי , אני רוצה בעמוד מסוים לקחת תמונה ולעשות ממנה תמונה רקע . הכוונה היא שהתמונה תהיה שקופה ושעליה יהיו עוד תמונות. איך אני עושה דבר כזה בפוטושופ ? בעיקרון אני עובד בלופה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-