תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו נתקל במצב המעצבן של ניסיון גישה לגוגל או לאתר אחר והפנייה לאתר WWW.CPANEL.NET עם הודעה שאין אתר פעיל בכתובת הנתונה ? מישהו מוכן להדליק את האור במערה שלי ? אני לא זוכר שמכרו את גוגל :-\
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כפתור על הרמקול שלי, שכשאני מסובב אותו הוא מפעיל את הבאס, ב Winamp הוא לא עובד, בנגנים אחרים כמו למשל Windows Media Player הבאס כן עובד, עכשיו - הבעיה היא לא באקוליזר, כבר אמרו לי לנסות לסדר באקוליזר, אבל זו לא הכוונה, הכוונה להפעיל את הבאס דרך הרמקול עצמו, כמו בנגנים אחרים.. בטח צריך לסמן איפשהו בהגדרות של הווינאמפ אבל אני לא יודע איפה! תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
חברה יש לי סוני 2 ואני רוצה לצרוב משחק אליו הורדתי את המשחק אני צאיך תוכנה והסבר איך צורבים בבקשה תביאו לי..!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה הכל עובד טוב אבל כשאני מפעיל סרט אני רואה אותו רק במחשב ובטלויזיה אני רואה רק שחור. תעזרו לי בבקשה הורדתי את התוכנה TV TOOL אבל אני לא יודע להשתמש בה .
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום יש לי על המחשב כמה פרקים מסדרת טלוויזיה, שהם באיכות HDTV. אני רוצה לצרוב אותם על DVD כך שהאיכות תישמר, וגם אני אוכל לצפות בהם במכשיר שבסלון. בהנחה שהמכשיר לא קורא SVCD ו/או AVI, אלא מכשיר רגיל לחלוטין איך אני יכול להכין DVD עם הפרקים האלה, ושהאיכות שלהם תישמר? חשבתי על משהו בסגנון של לצרוב את הקבצים איכשהו ואז כשאני אכניס את ה-DVD למכשיר יפתח מסך עם selection (כמו שבוחרים פרקים [סצנות] בכל DVD רגיל), רק שאין לי מושג איך לעשות את זה... אם משהו כזה מחייב הורדת איכות, אולי אפשר לשלב את כל הפרקים לסרט DVD אחד, כשהחלוקת פרקים תהיה לפי הפרקים של הסדרה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מחיר: ישולם עבור הכנת עבודה שלמה. דרישות: - ידע בתיכנות בסיסי של AS2/AS3. - ידע בפלאש - אנימציות והכנת סרטים. - ידע בפוטושופ. - חובה תיק עבודות. - שאפתן, ראש פתוח, אוהב ללמוד ולהתפתח. - רצוי שיעבוד עם חשבונית. - זמין די מיידית לעבודה. כללי: התחלתי פרוייקט מיזמי חדש לפני מספר שבועות, אשר דורש ממני גרפיקאי/פלאשיסט מוכשר לעבודה די מיידית. השכר יהיה פר עבודה. יש כבר מוצר בסיסי, אבל הייתי רוצה לשפר אותו/לבנות אותו בצורה יותר כללית וגמישה. אני מחפש מישהו מוכשר עם רצון גבוה מאוד והתלהבות למקצוע. מי שחושב שהוא מתאים לדרישות שיצור איתי קשר בהודעה פרטית, או במייל: chen.rvn@gmail.com * נ.ב: אני בא מתחום הנדסת תוכנה.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם שבת שלום יש לי תיקייה שלמה מלאה בקבצי PDF ואני רוצה להריץ עם פוטושופ פקודה כוללת על כל התיקייה. 1) לתת לכולם אורך ורוחב של 700 על 1000 פיקסל, זתומרת לכווץ 2) להפוך את כל הPDF לJPG אשמח לעזרה איפה נמצאת הפקודה הזו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני מדביק על מאות תמונות שיש לי את כתובת האינטרנט שלי בדרך הכי קלה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בפלאגין ששולח SMS דרך ICQ, רציתי לדעת אם יש דרך לעשות במירנדה רשימה קבועה של נמנעים ל- SMS ולא שאני יצתרך לכתוב את המספר כל פעם מחדש, הייתי רוצה שיהיה לי רשימה בחלון המכרזי של התוכנה של נמנעי SMS כמו ה- ICQ והמסנג'ר. אולי יש פלאגין אחר יותר טוב, בחיפוש שעשיתי לא מצאתי כזה דבר. (אני יודע רק שאפשר לשייך מספר SMS למישהו ברשימה הרגליה אבל זה לא עוזר לי) זה הפלאגין שאני משתמש, עובד מצויין חוץ מהבעיה הזאת. תודה למי שעונה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שאלתי היא , האם כל צריבה תוכן על דיסק היא נעולה , הכוונה שאם אני מכניס אותו למחשב לא יכול להיכתב על הדיסק כלום רק להיקרא? נגיד אני צורב דיסק באפשרות DATA ואני מכניס אותו למחשב של חבר שלי שיש לו במחשב וירוסים שנדברים להתקני מדיה הם יועברו לי לדיסק שלי הוא זה בלתי אפשרי כי ניתן רק לקרוא מדיסק ולא לכתוב ? תודה רבה , אשמח לדעת גם אם צריך אפשרות מיוחד בצריבה כדי שלא יהיה אפשר לרשום על הדיסק והיה סגור או שכל צריבה היא לא מאפשרת כתיבה על הדיסק שמכניסים אותו למחשב ומשתמשים בו ... תודה מראשץ
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי אנטי ווירוס ששמו BITDEFENDER שיש לו FIREWELL בנוי בתוכו השאלות שלי הם : א. האם יש מניעה מלשים את ה- FIREWELL של WIN סרווס פאק 2 יחד עם ה - FIREWELL של האנטי ווירוס? ב. מהו ה- FIREWELL הטוב יותר של WIN סרווס פאק 2 או של האנטי ווירוס BITDEFENDER ?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלומלום. הותקן לי בעבר על המחשב ע"י החברה ממנה קניתי אותו - symantec antivirus. (אין עליו שום פרוט פרט לכך, זה לא נורטון, משהו אחר. פרימיטיבי יותר). בימים אלו הורדתי למחשבי אנטיוירוס טוב יותר אשר יגן על מחשבי ביתר נאמנות (אני מקווה). רצוני היה להחליף בין השניים. מטלה פשוטה כך חשבתי. התקנתי את החדש והתפניתי לחיסולו של הזקן. מסתבר שהוא לא חושב ממש כמוני, די טוב לו במחשב שלי. לא הצלחתי להוריד אותו בשום אופן, איומים לא עובדים... ניסיתי דרך ההוספה/הסרה של תוכנות הרגיל של ווינדוס, הוא תמיד מנסה בעקבות כך לתקן את ההתקנה שלו ומחפש בשלב מסויים את חבילת ההתקנה (msi.*) אותה הוא לאמצליח למצוא משום שהיא פשוט לא מתקיימת על מחשבי, שם הוא מחליט שהוא נשאר ונגמר המשא ומתן. ניסיתי להיות יות…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות דיסק עם מצגת תמונות אבל לא בתור סרט אלא בתור תפריטים , למישהו יש מושג איך עושים את זה או איזה תוכנה עושה את זה ?
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני מוחק\מוסיף סימניות ואחרי שאני מפעיל מחדש את הפיירפוקס הסימניות חוזרות למצב הקודם ניסתי להתקין מחדש את הפיירפוקס(בלי מחיקה) אבל זה לא עזר
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הורדתי סרט וכתוביות בנפרד . כשאני גורר את הכתוביות לסרט , במקום להרות לי את הכתוביות זה מראה לי ריבועים. מה לעשות כדי לפתור את זה?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתמיר קובץ וידאו לפורמט DVD עם כתוביות. על מה הייתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז סרקתי וזה מה שקיבלתי בלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:59:30, on 16/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe C:\Program Fil…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה הנ"ל ולפני ההתקנה היא שלחה לי הודעה שבגלל שאין לי winmedia player 9 יכול להיות שיהיו בעיות בהרצתה.. אז הורדתי את המדיה פלייר 9 והתקנתי את התוכנה .. כשאני בא להיכנס לתוכנה היא שולחת לי 2 errors . משהו על קובץ keren32.DLL מה הבעיה ?! אני זוכר שפעם מישהו רשם שצריך לעשות משהו אבל אני לא זוכר מה וגם עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי שום דבר.. :-\ צריך עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הורדתי ספר בפורמט IRF ואין לי מושג איך קוראים אותו. מישהו יודע באמצעות איזו תוכנה אני יכול להמיר או לקרוא את הספר?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
המובי מייקר עשה לי בעיות(כל מיני בעיות שפשוט לא היה אפשר לתקן ) אז התקנתי אותו מחדש (היה לי 2.1) אז עכשיו זה Movie Maker 1 אז חסרים המון פיצ'רים... אז רציתי לעדכן אותו ל2.0 , ראיתי שאפשר לעדכן אותו ל2.1 אם מתקינים SP2(לא תודה , באמת לא תודה) אז עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי שבDownload.com אפשר להוריד את 2.0 , הורדתי , התקנתי וכלום >< זה נשאר גירסא 1! עיזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. מה זה אומר שהמחשב נתקע באמע משחק? ב SIMS 3 תודה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אצל כל החברים שלי האימיול הרבה יותר מהיר והחצים למטה שנייהם בצבע ירוק ואצלי אחד צהוב אחד ירוק יכול להיות זה משפיעה האימיול מוריד לי מקסימום 2.5Kb/s לקובץ הורחב פס לי הוא 1.5 מגה איך אפשר לסדר את הבעיה או לעשות שהאימיול יהיה יותר מהיר ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, לאחרונה החלטתי להתנסות בשימוש ב lyx. התקנתי מהאתר את הגרסה האחרונה שקיימת, חיטטתי בהגדרות כדי לאפשר כתיבה מימין לשמאל ושיניתי בשפה היכן שאפשר לעברית. אז התוכנה נראית מגוירת להפליא, אבל אולי מעט מדי, שכן אני יכול לכתוב מימין לשמאל עברית, אבל אם אני מנסה לשלב טקסט באנגלית, למשל איזשהי הגדרה או מושג מתמטי, זה בכ"ז נכתב מימין לשמאל ובעצם הופך לי את הסדר מילים. חיטטתי קצת לגבי זה ברשת ומצאתי את זה ועקבתי אחרי ההוראות אבל עדיין הבעיה נותרה בעינה. אשמח לשמוע את המלצתכם כיצד לסדר את הבעיה. תודה מראש, ערן
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
אתמול לפני שהלכתי לישון התקנתי פאטצ' למשחק RISE OF NATIONS אחרי זה שיחקתי קצת ואז זה נתקע שיתי ריסט ומאותו רגע המחשב שלי פועל לעטטטטט לאללה וזה מראה לי CPU USEAGE: 100% ואין לי מושג למה אם למישהו יש פתרון אני נורא אשמח לשמוע הנה הפרטים של המחשב שלי amd athlon xp 2500+ 1.83 ghz 512 mb of ram 333 ddr redaon 9200
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-