תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים.. יש את האתר Logmein.com , התקנתי את התוכנה והכל נראה טוב, אבל כדי ליצור USER - זאת אומרת כדי להתחבר מהפלאפון אני צריך לשלם 300 דולר לשנה.. האם קיים אתר\תוכנה שנותנים את השירות בחינם? אני מעוניין להתחבר ולראות את הדסקטופ שלי ממחשב אחר \ אייפון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליטה על הנגן (media player) דרך השלט של הXBOX אני לא רוצה שהתוכנה תיהיה כמו עכבר, אלא לדוגמא כאשר אני לוחץ על B זה מתחיל/עוצר X מעביר שיר וכו' האם יש תוכנה כזאת? תודה מראש ערן.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לנתק מהאינטרנט מחשב ברשת ביתית (LAN), ללא אפשרות של המחשב הנשלט לשלוט בזה או לדעת מה מקור הניתוק. אני מעוניין שאת הניתוק יהיה אפשר לבצע מהמחשב השולט כמובן. זה בסדר אם התכנה תדרוש התקנה מסוימת במחשב הנשלט. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש ב speed fan לשלוט על 2 מאוררים אבל בקרוב אני מוסיף עוד מאוררים אז אני מחפש תוכנה שאיתה אני אוכל לשלוט בהם
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני אסביר את עצמי: יש לי מחשב נייד עם יציאת טלוויזיה ויציאת VGA ואני מחבר את המחשב לטלוויזיה לשם צפייה בסרטים דרך יציאת הVGA. עכשיו, בכל פעם שאני מחבר את הנייד TVל אז זה מצריך הגדרה כדי שהאות ילך ליציאת הVGA של הנייד ולא לLCD של הנייד, מה שמצריך סדרה של לחיצות לשם כניסה לתפריטי הDRIVER ושינוי ההגדרות. תהיתי אם יש איזו תוכנה לעצלנים כמוני שתוכל לצמצם לי את התהליך ללחיצה בודדת במקלדת?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי לוח אם lanparty ultra-d ויש בו בעיה עם המאוורר של הלוח אם שמאוד מרעיש ולא מפסיק וזה פשוט משגע את השכל. אני מחפש תוכנה מאוד פשוטה ונוחה שתעלה עם הווינדוס וישר תכוון אוטוטומטית את המאוורר למהירות נמוכה כדי שלא יעשה רעש. יש למישהו המלצה לתוכנה? ולא SPEEDFAN שבחיים לא הצלתי לכוון איתה כלום... תודה!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתדע לשלוט במהירות (עד כדי כיבוי) של מאווררי המארז המוזנים מלוח האם. מדובר בלוח אסוס מסידרת ה-P5 ולתוכנת ה-AI שמגיעה איתו יש שליטה מאוד מינימלית. תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יכול לשלוט איתה על המאוררים שיש לי במחשב יש כזה דברר??
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
תוכנה בסגנון של radmin (Remote Administrator) רק משום מה ,כשאני מנסה להתקין הפעם על המחשב האנטי ווירוס מוחק את הקובץ עקב זיהוי ווירוס. איזה עוד תוכנות קיימת בסגנון? עדיף לנוחות לשימוש וקלות מבחינת דרישות מערכת. תודה,בר
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש על תוכנה לשליחת פקודות מקלדת או שלט רחוק דרך הרשת המקומית ללא הצגת שולחן העבודה המרוחק. מדובר על פקודות קונטרול+P V B N M S וכדומה. אם יש לכם משהו אז גם לינקים להסבר דרכי שימוש. תודה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
-
אין יותר מדי מה להוסיף על הכותרת.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום . מעוניין אני לשלוט במחשב PC בקבצים של מוזיקה וסרטים מרחוק - דרך נגן / אייפוד . האם יש עוד תוכנות טובות יותר מ TVersity . ???
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? תחנות רדיו מכל העולם לא רק ישראליות.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לשמיעת קבצי mp3 במחשב + אקולייזר [ לא מצליח להוריד את winamp ]
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שניתן יהיה להגדיר לשמור דף אינטרנט כלשהו עם כל תתי הקישורים שבו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני לומד באוניברסיטה הפתוחה, וחלק מהקורסים אני לוקח בהנחיית וידאו. הבעיה היא, שאפשר לראות אותם רק סטרימינג ועד היום לא מצאתי דרך להקליט אותם. יש תוכנה שעושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתוריד לי את כל הדפים מאתר לא וידאו ותמונות רק משפטים וטקסטים ניסיתי את Neo Downloader והיא מורידה רק סירטונים ותמונות שמעתי על התוכנה httrack היא תוכל לעשות את מה שאני צריך ? לשמור משפטים ומילים על קובץ טקסט ?
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בעבודה שלי אני משתמש בלפטופ עם תחנת עגינה, ולכן יש לי מסך ראשי גדול והמסך של הלפטופ בתור מסך משני. ואני עובד כך שאני שם מספר חלונות על המסך של הלפטופ. כשאני מוציא את הלפטופ מתחנת העגינה, הוא הופך להיות המסך הראשי וכל התוכנות מופיעות עליו. הבעיה היא שאני מחבר מחדש את הלפטופ לתחנת העגינה, כל התוכנות מופיעות על המסך הגדול ומסך של הלפטופ הוא ללא מסכים של תוכנות. אני מחפש תוכנה שיודעת לזהות אם ישנם מספר מסכים במערכת ואם ישנם אז למקם אוטומטית תוכנות מסוימות במסך המשני. דוגמה: הייתי רוצה שכל פעם שאני מחבר את הלפטופ לתחנת העגינה הoutlook ו messenger יעברו לחלום המשני. מישהו מכיר תוכנה עם יכולות כאלה? ואם אפשר הייתי שמח שהיא תהייה חינמית.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שתשמור את הההיסטוריה של האינטרנט לדפדפן אקספלורר / מוזילה . וגם אם ימחקו את ההיסטוריה זה יישמר באיזה מקום . תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שתשמור את כל הנתוני גלישה של העלה והורדה בזמן שאני גולש מהלפטופ שלי,אני משתמש במחשב נייד של פאלפון lg והתוכנה שהם נתנו לי לא כזאת שימושית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה כולשהיא שתאפשר לי לשנות את רמת הבהירות במסך (יותר כהה , יותר בהיר וזה...) בעיקרון אני יודע שניתן לשנות את זה על ידי הלחצנים שבמחשב, אבל גם אחותי משתמשת בחמשב ואני אוהב שהמסך כהה (הבהירות עושה לי כאב ראש) והיא רוצה בהיר. אז כל פעם צריך לשנות דרך המסך וזה ממש מעצבן.(!) אז אם יש איזה תוכנה שתאפשר את זה בצורה נוחה ומהירה זה מאוד יקל עליי. תודה מראש ולילה טוב!
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-