תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
סדרת שאלות נוב ברשותכם: הלוח אם הוא: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 והאם מה שמופיע בתמונה מס'1 היא הבחירה הנכונה לדרייברים? והאם באמת צריך להסיר את כל ההתקנות הקודמות כדי להתקין את החדש כמו שכתוב באתר? הכרטיס מסך הוא: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme לעשות את העידכון דרך LEADTEK או דרך אותו האתר של NVIDIA? ואם דרך NVIDIA הבחירה של תמונה מס'2 נכונה? והאם באמת צריך להסיר גם את הדרייברים של הכרטיס כדי להתקין את החדש? אגב יש תוכנה שעושה עידכונים באופן אוטומטי לכל הדרייברים במקום כל הבלאגן הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה Ai Booster של ASUS מישהו אולי מכיר את זה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
עבודה קצת יותר ברוטאלית מהקודמת שלי, שינוי יותר גדול לאופניים. התמונה למטה זה איך האופניים נראו לפני, אשמח לתגובות... [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
החלטתי לנסות את מזלי בפוטושופ...מה דעתכם? אני חייב לציין שזו החתימה הראשונה שלי אז לתת הערות,הארות והערות בונות.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Age of empiers וכשאני רוצה להתקין אותו הוא תוקע לי את המחשב ומופיע חלון קטן:
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
נתחיל באנטי וירוס. אני מעוניין באנטי וירוס לא כבד ויעיל כמה שיותר. ופיירוול שלא יאט את ה5M תעבורה שיש לי וגם לא יהיה כבד מידיי ויעיל כמובן. על האנטי וירוסים שמעתי שה kasprasky וה nod32 טובים. ועל הפיירוולים שמעתי שZoneAlarm והSygate הם טובים. אם יש המלצות יותר טובות אז תגידו.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
למישהו יש איזה שהוא רעיון איך אני יכול לשמור את כל האימיילים שלי בלי שאני אצטרך לעבור אחד אחד להכנס פנימה ולשמור save as style? תודה לכל העונים כתגובה למה שנאמר מתחת עריכה: דרך הדפדפן = YAHOO. כנראה יש פה איזושהי אי הבנה, אני רוצה, להעביר את כל האימיילים מYAHOO להארד דיסק בלי לעבור עליהם אחד אחד. אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
Firefox דפדפן על בכלל אם הייתם בפלנטה אחרת בשנתיים האחרונות או אם שמעתם עליו ופחדתם זה הזמן להכיר ולהתאהב למה להתקדם לפיירפוקס: הוא מהיר יותר מהאקספלורר הוא קל יותר על המערכת הוא מאפשר גלישה בטאבים (לא פותחים יותר חלונות נוספים) הוא בטוח הרבה יותר הוא מאפשר התקנה של הרחבות שהופכות אותו (אחרי שמתרגלים) לדפדפן מושלם החיסרון היחיד הוא: ישנם עדיין אתרים שלא תומכים בפיירפוקס ולא יהיו מוצגים בו כהלכה ככה שלא מומלץ עדיין להסיר את האקספלורר. אבל אל דאגה גם לזה יש פתרון ראוי בואו נתחיל קודם כל תורידו גרסא 1.0.7 http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.0.7&os=win〈=he-IL (אומנם יצאה כבר גרסא 1.5.1 אבל חלק מההרחבות הטובות באמת עדיין לא מתאימות לה ככה שאנחנו נשאר עם הגרסא הז…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לקווץ סרט - dvd נניח מגודל 7.8 ג'יגה לכמעט חצי עם כמה שאפשר לישמור על איכותו של הסרט. תודה לכל המגיבים.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הנה השאלה: יש לי חבר שרוצה לצבור ריטו טוב בtorrentleech עכשיו הוא ביקש ממני להלעות לו כי יש לי מהירות העלאה יותר טובה http://i28.photobucket.com/albums/c243/J0HNi3/taimors.jpg עכשיו כבר דרך החשבון שלי הורדתי קבצים הכל אבל השאלה האם אני יכול להעלולת את הקבצים שכבר הורדתי מהחשבון שלי פשוט להלעות אבל שזה ירשם בTL בחשבון שלו? או שאני צריך להוריד קובצים דרך החשבון שלו ולהעלות דרך החשבון שלו? תודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני לא מצליח להחליף שפה בדפדפן שלי(אינטרנט אקספלורר גירסה 6), וניסיתי לשנות בהגדרות שפה בסרגל שפה וזה לא עוזר, מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם... מישהו יכול לעזור לי בשאלה הבאה ...??? יש לי ווינאמפ 5.13 (הגירסה האחרונה) ויש בה את הרדיו כפי שאתם בוודאי מכירים..... השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך מקליטים מהרדיו הזה..?? או שיש איזושהי תונכה מסויימת שאפשר להקליט דרכה...... ושהקובץ יהיה MP3....? אני אחרי זה רוצה לצרוב את הקובץ המוקלט.... יעני שזה יהיה טראק.... תודה לכל העוזרים..... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שהופכת שמות מעברית לעברית אנגלית לדוגמא בית הבובות לbeit habubut מודה לכל מי שיוכל לתת לי שם של תוכנה כזו..
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב ואתמול הפעלתי את utorrent (בפעם הראשונה אחרי הפרמוט) (התקנתי את הגרסה החדשה 1.4) ושמתי לב שהמהירות איטית הורדתי על 80 kb ניסיתי עוד קובץ והמהירות היתה הרבה יותר נמוכה (החלפתי את הפורט ל 55320 (הוא טוב לא?)) עכשיו, אני לא יודע אם זה בעיה בהגדרות או שפשוט הטורנט איטי אתם יכולים להביא לינק לטורנט(כמובן שיהיה חוקי) שאתם מצליחים להוריד בו מעל ל 150 kb תוודה
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אימג בקובץ mdf אבל חסר לי הקובץ mds ... רציתי לדעת איך אני יוצר קובץ mds. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אפשרות או תוכנה כלשהי שברגע שיוזר מסוים נכנס למצב און ליין או אוואי תשלח אליי הודעה או שאשמע צליל כלשהו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתדביק לי כמה טקסטים שונים. שאני לא יצטרך ללכת לטסקט מסויים, להעתיק, להדביק ואז ללכת לטקסט הבא... אלא שהיא תדביק כמה טקסטים שונים בלחיצות מקלדת. למישהו יש אחת כזאת? תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיות שם{קודקים שבורים למשל מדווחים על בעיות ברגיסטרי ולכן אני לא מצליח לראות סרטים...] אני זקוק לתוכנה.כל המלצה תהיה טובה.תודה.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מספר מחשבים ואני צריך תוכנה או חומרה שיודעת לשמור מספר Snapshots בכדי שאוכל לעבור 1. ממערכת הפעלה שעליה מותקנת מספר תוכנות 2. מערכת הפעלה נקייה 3. מערכת הפעלה רק עם תוכנה מסויימת. בקיצור אני רוצה לעבור בצורה כולשהי בין שלושת הסביבות האלו. האם אתם מכירים משהו? תודה רבה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי בעיה "קטנה" באיסיקיו הוא לא מתחבר אבל מה שמוזר שמסנג'ר כן מתחבר מירנדה כן מתחבר וכל הדברים הרגילים כן מתחברים חוץ מאיסיקיו במחשב אין פיירוול לא של וינדוס ושל תוכנה מותקנת.. יש פתרונות?
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לסמן את כולם ולעשות FIX ? מה התוכנה הזאת בכלל עושה ? מחיקת תולעים וכו' ??
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה שאפשר לצייר באמצעותה ציורים בגאומטריה, כמו הציורים שמופיעים בספרים של גאומטריה בתיכון. קוים ישרים, זויות, מעגל, אולי קצת תלת-מימד, לא דברים מסובכים מדי... אשמח לעזרה !
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבה אוכל להצמיד לסרט כתוביות ואוכל לצרוב אותו בvcd עם הכתוביות, בבקשה עזרו .
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מישהו יודע למה הסוניק סטייג' עושה convert לקבצים של איזה 60k אח"כ שאני מקליט אותם על המכשיר הוא מקליט אותם כ-קובץ מוזיקה של איזה שניה או שתיים.... ראו תמונות מצורפות אני סורק את המחשב לא נגעתי בהגדרות של התוכנה, למה זה קורה לי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-