עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני עובד עם פרונט פייג' ורוצה ליצור גלרית תמונות,בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה , ניכנסים אל הוספה->רכיב אינטרנט->גלריית התמונות רק שברגע שאני בוחר תמונה (תמונות) כלשהיא לגלרייה, אמורה התוכנה לייצור תמונה ממוזערת אוטומטית , ולשמור את התמונה המקורית, במקום שזה יקרה התוכנה מוציאה לי הודעה מוזרה : "תיבת דו שיח של התקדמות" ובתוכה כתוב מפיק תמונות ממוזערות עבור גלריית התמונות, וזהו , כאן זה מפסיק לעשות את העבודה , ושום תמונה לא מיתווספת לגלריה , חוץ מזה התוכנה עובדת מצויין, אנא אימרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת , ומאפשר לעצמי ליצור גלריית תמונות נורמלית. עזרה מיתבקשת באופן דחוף ביותר. תודה יש תמונה כדי שיהיה יותר ברור

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  2. הורדתי אתמול את התוכנה הזאת HijackThis . עשיתי סריקה בסדר מצא הרבה . עשיתי וי על הכל עשיתי FIX תיקון . הוא אמר לי להפעיל מחדש את המחשב . ופיתאום האנטי וירוס לא עובד לי עכשיו. סרגלי כלים של הדפדפן לא נמצאים מלא דברים חסרים לי פתאום מה קרה איך מחזירים אחורה. אזה בלאגן עם התוכנה הזאת. תעזרוו לי ?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  3. את פנדה התקנתי לפני שנה בערך והיא היתה פשוט גרועה. המליצו לי על NOD ,רכשתי אותה וגם היא לא הצליחה לגבור על וירוסים באופן מוחלט. עכשיו אני מתקין את תוכנה חימית שהמליץ לי חבר טוב: http://www.download.com/Avast-Home-Edition/3000-2239_4-10634953.html?tag=lst-0-2 מה אתם אומרים? יש אחרות מומלצות?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by tsuriel,

כדי לשלוח למצב הדפסה בלי לפגוע באיכות הצבע

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by avivhhaviv,

יש לי נירו במחשב לפעמים זה נותן לצרוב לפעמים זה מציג הודעת שגיאה. צירפתי תמונה של ההודעה. http://img177.imageshack.us/img177/7950/999xy1.png

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by RanN19,

יש לי אנטי וירוס Eset.NOD32.Antivirus.v3.0.414 ועד עכשיו הוא עבד לי מצוין בלי בעיות ופתאום אתמול האייקון שלו הפך לי מכחול כזה לאדום ואני לא מצליח למצוא את הבעייה! חשבתי שאולי השם משתמש והסיסמא כבר לא נכונים אבל זה לא זה ואני פשוט לא יודע מה לעשות משהו יכול לעזור לי

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by subarel,

אפשרי? יש איזה פלאג שהופך אותו לעברית? תודה. :clown:

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by Run-Ma,

זה קרה לי עם כמה תוכנות ועכשיו זה קורה לי בגדול עם האייסיקיו. יום אחד סתם פתאום כשניסיתי לפתוח את התוכנה היא לא נפתחה, ניסיתי כמה פעמים וזה עדיין לא עבד אז נסיתי לעשות uninstall וזה כל הזמן אמר לי שהuninstaller כבר פועל ולנסות מחדש. בקיצור זה לא עשה uninstall אז ניסיתי למחוק את כל הקבצים של האייסיקיו אבל משום מה חלק מהם מוגנים. ניסיתי להתקין את התוכנה מחדש אבל ההתקנה פשוט לא עולה. ניסיתי הכל ואין לי מושג מה הבעיה מישהו יכול לעזור לי?? תודה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by ariel-ro,

שלום לכם, ברגע שאני מתחבר לפייסבוק דרך פיירפוקס, אז הוא הפייסבוק נדפק, הוא לא שולח הודעות(ככה אומרים לי), הוא מנתק אותי כל הזמן, הוא תוקע את הדפדפן. מה זה יכול ליהיות? אני כרגע עם IE. אריאל

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by shainov,

שלום, אני לא מצליח להלביש כתוביות על סרט נבחר. למשל אין לי אופציה בתוכנה לקחת קובץ של כתוביות SRT וכדומה ולהלביש אותו על הסרט. איך אפשרי להלביש כתוביות על סרט בצורה הבטוחה והקצרה ביותר?? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  11. שלום!!! אני מחפש תוכנה שבה אני יכול לשלוט על האיקוליזר כמו המיקסר שבא עם הוינדוז רק משהו יותר מקצועי ואיכותי... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by nnfyrbsnss,

לחבר שלי יש את המדפסת הנ"ל והוא ניסה כבר להתקין את של X1250 וX1290 ולא עזר מה עושים? עריכה: זה לVISTA וכבר מצאתי http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/9033/ תודה לכולם בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by iyehuda,

הלוח שלי הוא MSI דגם ms 6728 ואם אפשר אתר בחינם תודה רבה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  14. בזמן האחרון אני נכנס לכונן C ואני רואה 10 GB פנוי אחרי כמה זמן אני נכנס אני רואה 700MB פנוי אני מוריד שירים של 12 MG פתאום הם שוקלים 45 מגה האם הפתרון היחידי הוא להחליף ארד דיסק? הכונן זה samsung 320GB

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  15. מאז שהתקנתי Norton Internet Security 2006, כל מה שאני שקשור לג'אווה ואני מנסה להיכנס - זה לא נכנס

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  16. בווינדוס 7 יש אפשרות רק לNEXT שברגע שאתה לוחץ שם כל הווינדוס הישן עובר לתיקייה windows.old ויש אפשרות פירמוט שלא נשארת התיקייה הזאת השאלה שלי היא מה עדיף? הרי מצד אחד זה מעביר הכל לתיקייה windows.old אבל זה לא פירמוט? מה מנקה יותר טוב תמערכת והאם יש עוד הבדל חוץ מזה שהתוכן הישן עובר ל windows.old? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  17. Started by r_h,

אני מחפש איזה מדריך ללמוד גרפיקה בעברית אולי איזה אתר שמסביר טוב

18. לא מזמן נתקלתי במצגת של פאוור פוינט, שבסוף הופיע צליל (או שיר, לא משנה), שלא נראה לי נמצא באוסף של התוכנה. רציתי לדעת אם אפשר להוציא את הצליל הזה (ונגיד לשמור אותו על המחשב בפורמט כלשהו), ואם כן אז איך? ד"א-אני לא מתכוון להקלטה של האודיו מהכרטיס קול או לחילופין להקליט את זה תוך כדי הניגון-אלא לקחת את המנגינה מתוך הקובץ או משהו כזה ולשמור אותה. (טוב נו, אם אתם מוכרחים לדעת, זו המצגת הזאת) עריכה: הלינק למצגת לא עובד, אני מנסה לסדר את זה עריכה2: סידרתי את הלינק (העברתי לשרת אחר.....)

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by roadrunner,

שמתאים ל-PIII 700 עם 128MB זיכרון. המשתמש הוא גם די חסר ידע ולכן רצוי FIREWALL ידידותי.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  20. Started by therealgti,

אז ככה אני עובד עם ווינדוס XP ואני לא מצליח לשמוע סאונד מהאינטרנט ומהמחשב כן... ניסיתי להתקין גוגל כרום גם לא משתנה ניסיתי להתקין עוד פעם את הפלאש לא עזר ... מישהו נתקל בבעיה כזאת??

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by gilp123,

שלום, יש לי לוח אם של ASROCK דגם ConRoeXFire-eSATA2. התקנתי מערכת הפעלה windows 7. לאחר שניסיתי להתקין תוכנה של קומפי ראיתי שלא ניתן להריץ את המשחק. לאחר בדיקה ראיתי שניתן על ידי האפשרות של virtual xp mode של מיקרוסופט להריץ את המשחק. הבעיה היא שאני צריך להגדיר ב BIOS את האפשרות ל VIRTUAL ואני ל יודע איך לעשות את זה. האם מישהו יודע ויכול לעזור לי ? תודה, גיל

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by atlas,

האים יש אפשרות לצפות בסרט ללא כרטיס קול?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by nils,

שלום! יש לי בעיה עם WMP 11 ע"ג ויסטה, אני מקבל הודעת שגיאה C00D11BB. במחשב אחר שמריץ את אותה מערכת הפעלה עם אותה גרסה של WMP אין בעיה. (שניהם ניידים, גרסאות חוקיות) אחרי חיפושים רבים נראה לי הבעיה היא בהעדר של הגדרות, אני מצרף פה את הודעת השגיאה ושני צילומי מסך מתוך ההגדרות של המדיה פלייר אחד מהתקין ואחד מהלא תקין. אם מישהו יודע איך להוסיף את הפרוטוקולים החסרים, אני אשמח לעזרה!!! ניסיתי לחפש את מה שכתוב מתחת, אבל לא מצאתי שום דבר. תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. Started by naoriko,

יש לי שאלה לגביי המחשבים הניידים החדשים שהם עד 10 אינץ' אין להם כונן דיסקים אז איך אפשר להתקין עלייהם מערכת הפעלה?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by Le-Fay,

כבר כמה זמן שאני לא מצליח לפתוח קבצי אימיג' (מסוגים שונים אבל בעיקר cue-bin) בעזרת הכונן הווירטואלי של Alcohol. אני מצליח לצרוב את הקבצים (גם באמצעות Alcohol) אבל כשאני עושה mount לכונן הוירטואלי הוא לא מצליח לפתוח את הקובץ. נראה כאלו האימג' נטען לכונן הווירטואלי אבל כשאני לוחץ על הכונן במטרה לסייר בו או משהו אני מקבל הודעת שגיאה כזו: Windows cannot read from this disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not copatible with Windows.כאמור, אם אני צורב את אותו הקובץ כל עובד. ניסיתי גם להתקין demon tools והבעיה חזרה על עצמה. אני מניח שמדובר בהתנגשות עם איזה דרייבר, אבל חוץ מזה אני ממש לא יודע איפה להתחיל. ??? יש למישהו רעיון? מישהו נתקל בבע…

• 4 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים