תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת עם 3 מחשבים (כולם WINDOWS7 אחד מהם 64bit) המדפסת מחוברת בחיבור USB לאחד המחשבים עם מה"פ (32BIT ואיני מצליח להדפיס מהמחשב שלי(64BIT) למרות שתהליך הוספת המדפסת(רשת) עובר בהצלחה. מהמחשב השני (עם מה"פ 32BIT) אין שום בעיה בהדפסה. תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה שאני יוכל דרכה לעשות מדריכים אני צריך תוכנה שתצלם את המסך באיכות HD (או איכות ממש טובה) כי זה מדריך אז צריך לראות בדיוק מה אני עושה, מה אני בוחר ואיך וגם שיהיה אפשר לדבר כאילו עם המקרופון משו קל ופשוט בלי יותר מידי פונקציות שאני לא סתם ייסתכך יש המלצות??
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי קטע וידיאו HD עם חוסר התאמה בין הסאונד לוידיאו (כרטיס זיכרון לא מתאים) מישהו מכיר תוכנה שתוכל לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
יש לי נייד של LG X110 התקנתי עליו WIN 7 שלא מזהה לי את המודם המובנה של אירקסון שקיים עליו מישהו אולי נתקל בבעיה ? יודע איפה ניתן להוריד דריבר?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום רב, כשאני נכנס לפייסבוק (עברית), ישר קופצת לי "תצוגת תאימות" והבלאגן חוגג. דווקא ללא תצוגת התאימות הדף מוצג כראוי. ברצוני לבטל את התצוגת התאימות הזאת ולא הצלחתי. כשאני לוחץ על "כלים" ואז מסיר את ה- V תחת הסעיף "תצוגת תאימות" - מיד הפייסבוק מתרענן וחוזר חזרה לתצוגת תאימות. אגב, הסרתי את כל האתרים מהרשימה ב- "כלים" > "הגדרות של תצוגת תאימות" וכמו כן הסרתי את כל שלושת ה- V ולא עוזר. איך מבטלים את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן.. אני חדשה כאן.. יש מצב שמישו מסביר מההתחלה וקצת מופרט איך אפשר להוריד סרט ממאקו. (ואם דרך מגה-וידאו, אז כיצד..) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק כמה לינקים מרפידשר ל JDOWNLOAD אבל לא מצליח CTRL+C לא מסמן את כל הלינקים זה נראה ככה חלק 1 חלק 2 חלק 3 וכן הלאה מה שאני מצליח זה להעתיק אחד אחד הצעות בבקשה
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בנוגע לאופיס 2010. קניתי אופיס 2010 בגרסה המקצועית בעברית (דרך מקום העבודה, ולא היה אנגלית), וקיבלתי איתו דיסק של ערכת שפה של אנגלית/עברית/ערבית. איך אני משנה את השפה ? פשוט אחרי התקנה מלאה של האופיס להכניס את הדיסק של ערכת השפה ולהתקין ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
COOKIES וBOOKMARKS.. אני מפרמט את המחשב , איך לגבות את המידע מהדפדפן הזה?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה במחשב,ו...רציתי לדעת איך אפשר "לשדר"/לשתף צפייה? כלומר אני צופה בערוץ מסוים,ואני רוצה שגם אחרים יצפו במקביל במה שאני צופה... איכשהו באינטרנט/שיתוף צפייה... חשוב. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
בעיה שאגב לא קוראת לי בfirefox. כל פעם שאני מקבל לgmail מייל עם תמונות הן תופסות את שטחן המקורי (ויזואלית) בהודעה אבל אי אפשר לראות אותן. לאלוהים פתרונים?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
אני מוריד מדיי פעם קבצים מהאתר הזה וזה פשוט ישר פותח את המדיה פלייר וזה ממש לא מה שאני רוצה. אני רוצה שזה יציג הודעה אם לפתוח או לשמור ואז כמובן ללחוץ לשמור. איך אני משנה את זה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
לא כולם, אבל לאחרונה הרבה סרטים שאני מפעיל עם ספלאש לייט הם בלי קול . לעיתים עם קול אבל מאוד חלש, או שקול חלש אבל כשיש יריות למשל אז הוא מתחיל להשתגע וניהיה יותר מדי מה הבעיה? קודקים? אם כן, למה בנגנים אחרים אין את הבעיה הזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
אחותי רוצה ללמוד פוטושופ, יש איזה ספר מומלץ או אתר טוב בעברית בשבילה?? היא מתחילה אז לא משהו מתקדם מידי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! רציתי לברר איך אפשר לראות בו זמנית מספר קריאות של טמפ' בTASKBAR ע"י תוכנת SPEEDFAN. ראיתי באיזה סרטון ביוטוב את SPEEDFAN עם ארבעה קריאות שונות וצבעים שונים ולא מצאתי איך להגדיר זאת. בתודה מראש. נ.ב גרסאת תוכנה 4.41.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
כשאני עושה צילום מסך על מצב וידיאו לא שומעים אחרי זה את מה שהוקלט . מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=jtgPvHD6HmU&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=fSfULFoMxe0&feature=related זה ממש יפה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום אינני מצליחה לפתוח קבצי אינטרנט אותם אני מקבלת במייל. כשאני לוחצת על הלינק מופיעה הכתובית "פעולה זו בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה. נא לפנות אל מנהל המערכת" אנא עיזרו לי
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך תוכנה שתוכל לגבות לי את כל הסריאלים של התוכנות במחשב שלי ראיתי פעם תוכנה כזאת רק שאני לא זוכר את השם שלה בתודה רונן
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכם בלי כוונה מחקתי תוכנת עריכת וידיאו וזה מחק לי את כל התיקיות עם הוידאו שערכתי דרכה....יש תוכנה שיודעת לשחזר קבצים? חינמי ולא חינמי לא משנה לי זה דיי חשוב...מדובר בקבצי וידאו .AVI .MPG .MP4 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה/דרך שתמנע גישה לתקיות. מי שירצה להיכנס לתקיות או להפעיל קבצים שבתוך התקיות יצטרך להכניס קוד. יש דבר כזה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אני מנסה להתקים את התוכנה כדי לקרוא מסמכי PDF הורדתי אותה מהאתר המקורי של החברה נראה שהוא מתקין ומסיים את ההתקנה אבל התוכנה בפועל לא מותקנת אין לה זכר במחשב וקבצים שלה לא פועלים כמובן! מה יכולה להיות הבעיה? תודה רן
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה ואמינה לבדיקת כונן קשיח של hitachi תוכנה שתעבוד יחד עם ההפעלה ולא דרך מערכת ההפעלה. אשמח לקבל המלצות בתודה daido
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני עובר ממחשב פנטיום 3 לפנטיום 4 . ורוצה להעביר את רכיבי התקשורת שיאפשרו לי להשתמש בתשתית הוט ובספק אקספון שיש לי על המחשב הישן .החיבור הוא של 2.5 מגה עם מודם טומפסון TCM425 ,האם יש דרך להעביר את מה שחסר כדי שאוכל להשתמש בתקשורת במחשב החדש?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב ממצב כבוי החיבור לאינטרנט לא עובד ואני צריך לעשות הפעלה מחדש כדי שהוא יעבוד. וגם שהמחשב נכנס למצב שינה החיבור מתנתק וחוזר רק כשאני יוצא ממצב שינה. ובעיה אחרונה ה-QUICK LUONCH אייקון עברו לצד ימין של שורת המשימות,ליד כפתור ההתחל, ואני לא מצליח להחזיר אותם. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-