עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shimronfio,

כשאני מנסה להכנס למסנגר מאז העדכון שהיה ב-15 אני כל הזמן מקבל את ההודעה שהשרות לא זמין ןקוד 8000FFFF ניסיתי לתחבר ממחשב אחר בבית לחשבון שלי והצלחתי , נסיתי לפתור ולחפש מידע בגוגל ולא הצלחתי ... יש איזה דרך מסוימת לפתור את זה?

2. Started by B@By-KiLLeR,

? תודה

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  3. Started by es88,

מסך CRT, כ.מסך 8500GT המסך עובד על 85HERTZ, במשחקים הוא גם נמצא עם 85, וזה מפריע למשחק לעבוד רגיל וטוב. אם איזה תוכנה או אם אפשר דרך ההגדרות של הכרטיס לקבוע למשחק מסויים, או לכל 3D, אפשרות שה-HERTZ יפעל על 60 בלי קשר למה שזה עובד בווינדוס.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  4. Started by Pc_Ghost,

אני הופכת מוזיקה WAV מדיסקים לMP3 דרך המדיה פלייר...רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את סוג הקבצים... הוא הופך לי לקבצים של WMA...יש אפשרות לשנות בהגדרות ככה שהוא יהפוך את הקבצים לMP3? אם לא...אז אתה יכולים להמליץ לי על תוכנה טובה שהופכת קבצים...שפועלת בXP? תודה...

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  5. Started by MDK,

אני הולך לקנות מחשב חדש, ושאלתי היא - האם אשאר כאותו משתמש ואוכל להיכנס מהמחשב החדש בתור המשתמש או שמא אצטרך ליצור משתמש מחדש?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  6. Started by trman,

הבבילון לא עובד טוב ומזהה מילים לא נכון או כ ג'יבריש. מה עושים?

7. Started by Radeon38,

שלום רציתי להתקין את התוכנה והלכתי לאתר היצרן.נסיתי להתקין את גרסא 8 ואת גרסא 7 וקיבלתי הודעת שגיאה כזו : unicode system are corrently not sppurted אני עובד עם XP 32 ביט באנגלית עם 1.5 גיגה זיכרון ומעבד אתלון XP 1.8

8. Started by parker8,

אם מישהו מכיר או יודע, אשמח להמלצה... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  9. Started by eranaviv,

האלן חברים. לידידה שלי יש כרטיס קול מובנה ואין לה את הדיסק של הלוח אמ,הלוח הוא mainboard p4vxad+ ,חיפשתי בלי סוף והורדתי עשרות קבצים שלא עזרו לי!! מישהו יכול לעזור?תודה רבה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  10. מדובר על כרטיס ATI HD4870x2 ותוכנת Sony Vegas pro 10, בכל פעם שאני מנסה לרנדר וידאו בעזרת הGPU התוכנה קורסת והדרך היחידה בה ניתן לרנדר היא בעזרת ה CPU בלבד... אשמח לעזרה בנושא!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by tomer92,

בעיה בהתקנת דרייבר לכרטיס מסך כתוב: ati readon setup has fail to lauch installation engine RPC server is unavailable.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. יש לי מחשב שאין לו מסך (בכוונה זה ככה אני לא רוצה לשים לו מסך) ואני רוצה לדעת את הטמפ' שלו יש עליו מותקן אוורסט וגם על המחשב הראשי שלי עכשיו השאלה שלי היא האם יש תוכנה שמציגה לי את הטמפ' של המחשב בלי המסך על המחשב הראשי שלי? תודה מראש טל

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  13. Started by xTz,

היה לי דיסק קשיח אחד אותו הוא קורא הכל טוב ויפה לאחרונה הוספתי עוד דיסק והוא לא מצליח לתמוך בו, הוא מראה נתונים של הדיסק הראשו בטאב של הדיסק השנין ולא מראה את הטמפרטורה..מה אפשר לעשות? אני מצרף תמונות: הדיסק הראשון: http://img403.imageshack.us/img403/8929/18638135hd8.gif הדיסק השני: http://img509.imageshack.us/img509/7500/72654257pi0.gif

14. Started by aqwe,

הי אני מנסה להפעיל סרט AVI וברגע שהוא מופעל המחשב עושה...RESET במכה... זה לא הנגן... מה זה יכול להיות? תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2007 בשעה 14:05:59

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  15. Started by mechubar,

שלום רציתי לדעת אם בהפעלה של אימולטור Ps2 למחשב, האם יכול להיגרם נזק כלשהו (בעיקר בלתי הפיך) למחשב? מדובר במחשב Intel Core Duo E7300 2.66Ghz -Nvidia 9800GEFORCE GT

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  16. שלום רב. אני מחפש זמן רב דרייבר לכרטיס טלוויזיה SAA7130 TV Card Driver של חברת Philips ואני לא מוצא כלום. יש את הדיסק שהגיע עם הכרטיס אבל הדרייבר משום מה לא מתאים (זה מה שמערכת ההפעלה אומרת Windows xp). בעבר במחשב אחר הכרטיס עבד עם הדרייבר שהגיע על הדיסק. במחשב בו אני מנסה להתקין את הכרטיס יש SP3 והכרטיס עבד על Windows XP Professional SP2 אני לא יודע אם זה קשור. אם מישהו יוכל לתת לי קישור להורדת הדרייבר המעודכן או לתת לי פתרון לבעיה אני מודה לו. תודה מראש אורי.

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  17. אני עובד עם הפקס של XP והמקסימום שמצאתי זה יבוא(כלומר יבוא של מסמכים/פקסים אל תוך תוכנת הפקס). לגבי דואר נכנס אין בעיה למצוא את התקיה ולשמור אך לגבי הפקסים ששלחתי והם שמורים אצלי בתיבת דואר יוצא בתוכנת הפקס של - SENT לא מצאתי דך להגיע לתקיה בה הם שמורים ולא דרך להעבירם באמצעות EXPORT לתיקיה ששמורה מחוץ לכונן C בדומה לתוכנות אחרות כמו OUTLOOK וכד'. אשמח גם לקבל המלצה לפקס חינמי שעובד טוב (ושאינו מקטין את הרזולציה של הפקסים שנשלחים) אם מישהו כאן מכיר תוכנה כזו אשמח מאד להמלצה. אני משתמש בכרטיס מודם פקס שמותקן באמצעות חיבור PCI תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  18. Started by shoeyal,

יש לי שאלה אם אני וחבר רוצים לשחק ON-LINE GAMES ביחד איך אפשר להתחבר ל SERVER פרטי כי ראיתי בנתיים שסרברים פרטיים של TS או VTRLO הם לא חינמיים.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  19. Started by morg01,

אני לא יכולה להכינס לאתר מסויים אני לא יודעת איך אפשר לההוריד אותו מהחסימה כי משום מה פתאום הוא מופיע לי כחסום מופיע לי ההודעה הבאה :

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  20. Started by sha1823,

אני מנסה לפתוח קובצי word או pdf זה רושם לי שהקובץ לא זמין למרות שאפילו אני פותח דף חדש ושומר אותו ואז מנסה לפתוח אותו הוא רושם לי שהקובץ לא זמין מה עושים???

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  21. Started by zx1993,

התקנתי את ויסטה 32 בדיסק חדש לאחר פירמוט ואח"כ חיברתי את הדיסקים הישנים עם WINXP. איך אני שולף מהווינדוס הישן את "אנשי הקשר" (כלומר כתובות מייל) ואולי גם את הדואר עצמו, בלי לנתק שוב את הדיסק ולעלות את הXP? בתודה,

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  22. Started by Avivf88,

שלום, יש לי בעיה עם השפות בתוכנות כמו Outlook ותוכנות אופיס נוספות... אני מעוניין להעביר את הכל לאנגלית, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך עושים את זאת על מנת שאני אוכל כבר להחליף לאנגלית. תודה מראש, אביב עריכה: נ.ב אני ממצטער אם פרסמת את זה בתת פורום הלא נכון.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  23. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! לפני שבוע בערך הורדתי משחק שמורכב משלושה קבצים : mds , mdf , md0 . בקיצור פתחתי את הקבצים בעזרת deamon tools , ואחרי זה שפתחתי את הסי.די הוירטואלי יש לי קובץ שנפתח באמצעות הוכנה winimage . ניסיתי לראות מה הולך שם אבל לא הבנתי כלום . (ניסיתי לפתוח גם את הקובץ בעזרת win iso וגם cdspace אבל זה לא נותן) . רציתי לשאול אם משהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור לי ולכתוב איך משתמשים בה . תודה רבה לכולם !

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  24. Started by radicus,

שלום רב, אני משתמש ב word 2003 על windows 7, מחשב חדש. נתקלתי בבעיה שלא הייתה לי במחשבים קודמים - כשאני לוחץ Alt+Shift השפה לא מתחלפת מעברית לאנגלית. ניסיתי לעשות את זה בשני צדי המקלדת וגם לשנות באופן ידני את השפה בבר התחתון, אבל גם אם זה מתחלף שם (כתוב EN) בוורד עדיין נכתב בעברית. ניסיתי לסגור ולפתוח מסמכים ולפעמים אני מצליח לקבל אנגלית, אבל זה מאד אקראי ולא הצלחתי להבין מה גורם לזה. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. אני צריך להכניס קובץ שמיעה לתוך סירטון, וגם לערוך אותו טיפה... אם מישהו מכיר תוכנה טובה אני אשמח... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.