תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מה הרעיון של הפורמט הזה? אחרי שגיליתי שאף תוכנה ברשותי לא מוכנה לנגן אותו, ערכתי חיפוש קצר וגיליתי שהוא קשור איכשהו לתוכנת סידור אמפים בשם mp3 collector.. לא ממש הבנתי בשביל מה אני צריך אותה, אני מסתדר די טוב בעצמי ונראה לי טיפשי להוריד את התוכנה רק בשביל לנגן כמה שירים. אין איזה קונברטור איפהשהו ?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להריץ מערכת Server 2003 + שתי מערכות XP במקביל שיהיו מחוברות ברשת Doamin וירטואלית. אני השתמשתי ב-Virtual PC אבל הביצועים לא משהו. אני יודע שיש עוד כמה תוכנות פופולאריות וטובות, אבל אני לא בטוח שהן מאפשרות תקשורת בין המחשבים הוירטואליים כמו ה-Virtual PC. יש הצעות לתוכנה עם ביצועים טובים שתומכת בזה?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
הבעיה לא מופיעה ב IE.. יש פתרון לזה?
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לרגל קניית המחשב החדש רציתי לבדוק כמה אני מקבל ב3Dmark06. לאחר שהורדתי את התוכנה כמה פעמים ממקורות שונים, התקנתי אותה והזנתי את הסיריאל בשדה המבוקש בהתקנה נוצר מצב שכאשר אני מפעיל את התוכנה היא נתקעת (לאחר שמציגה את סמל החברה והוראה לחכות עד דקה). חיכיתי חצי שעה בכל אחד מהמקרים ושום חלון לא נפתח לי. :'( :'( :'( המפרט שלי: 4850 P5E Q9300 500GB 4GB 800MHZ CL4 525W ENERMAX XP 32BIT תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
התחלתי להישתמש במוזילה הכל טוב ויפה אבל כשאני נכנס ל blog tv בתפוז אני לא יכול להצטרף לצ'אט (את השידור החי אני כן רואה) מה אני צריך להוריד בשביל לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את תאריך יצירת הקבצים ושינוי אחרון של קובץ. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רב, בעיה שלא נפתרת לי כבר הרבה זמן: אני לא מצליח לראות וידיאו באתר ספור 5. ניסיתי המון דברים: מקדדים, פירמוט וכיו"ב. שום דבר לא עוזר. מותקן לי WIN XP + SP2 אם מדיה פלייר 11 וכיו"ב (גרסה נפוצה ברשת). שום דבר לא עוזר קבצי ודיאו מאתרים אחרים אני רואה ורק מאתר זה לט (אוהב ספורט). שכחתי לציין אני שומע קול ולא רואה תמונה. אשמח לקבל הצעות לפתרון. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
הורדתי לא מיזמן גירסת ניסיון ומאוד אהבתי תאנטי וירוס הזה אז החלטתי ליקנות במיקרה שהמחיר זול ומוכרים אותו בארץ ואני כמובן מיתכוון לעותק מקורי כי לא תמיד צריך לישתמש בפרד ודרך אגב אני יודע שאפשר ליקנות מהאינטרנט אבל אין לי ויזה שמאפשרת לי ליקנות מיחול ואני לא בוטח בקניה דרך מחשב ביתי(אני תמיד מוצא תוכנות ריגול במחשב שלי) בקיצור מה המחיר? איפה אפשר ליקנות? וכל כמה זמן ניגמר התוקף של העידכונים?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, הורדתי לאחרונה קובץ RAR, הקלקתי עליו ונפתח הווינזיפ (זה לא אמור להיפתח עם הWINRAR?...) אז הוא פותח חלון כזה : http://img148.imageshack.us/my.php?image=problem4iw.png אני בוחר את הספריה ועושה ADD TO ARCHIVE וזה מקפיץ לי הודעה כזאת : error : no files were found that match your criteria - nothing to do (XXX) כאשר XXX זה שם הקובץ. מה לעשות כדי לפתוח אותו?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רב, אמש התקנתי 3DMARK05 הפעלתי וקיבלתי את ההודעה הבאה: הייתכן שהחומרה שלי לא מתאימה ל-3DMARK05 או שאני יכול בכל זאת לעבוד עם 3DMARK ? ואם אני צריך להשתמש ב-3DMARK03, אפשר קישור בבקשה ? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רב. קבלתי מצלמת רשת כזאת למחשב לא מזמן מקרוב משחה שלי, בכל אופן היא לא מחברה מוכרת כל כך. שם החברה הוא: Quantum. יש למשהו מושג איפה אני יכול להשיג דרייברים למצלמה? *למנהל הפורום* בבקשה אל תנהל את ההודעה אם אסור לבקש דרייברים אני משתמש חדש ועוד לא התעקלמתי כל כך כאן. בתודה מראש. VerJil
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
האל פסק מחובר כמו שצריך מבחינת הכבלים (כשאני מכבה אותו אם גם המסך וגם המחשב נכבים). הבעיה היא בתוכנה שלא נותנת לי לעשות לו AUTO SEARCH במנהל ההתקנים, ה- COM PORT שאליו מחובר האל פסק מראה לי סימן קריאה (שאיגה 10), אז ניסיתי לפעול עפ"י ההוראות שבאתר הזה: http://www.mgeups.com/techinfo/technote/tn21.htm ניסיתי גם לשנות את מספר הפורט לפי ההוראות שבאתר בשביל למנוע התנגשות חומרה אך הבעיה לא נפתרה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
Hi I downloaded something from emule that should have helped me to be "genuine" the problem is that now windows doesnot even open and I get the next message a problem is preventing windows from accurately cheching the license of this computer error code 0x80004005 PLEASE HELP!!!!!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הזה - nvidia geforce 7600gt 256 mb אך אין לי את הדרייברים המעודכנים.. יש למישהו לינק להורדה או לפחות תגידו לי מה הדרייברים האחרונים לכרטיס הזה..
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Sunrise-135250316
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול להסביר לי מה ההבדל בין ALBUM GAIN לבין CONSTANT GAIN קראתי בHELP וחיפשתי באינטרנט ולא ממש הבנתי את ההבדל תודה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אין לי מושג איך.. כי לי אישית זה לא קרה כשעדכנתי לגרסא 7 (internet explorer) ובלי קשר אני בכלל משתמש בFIRE FOX אבל בכל זאת זה קרה במחשב של דודה שלי וכשהיא עדכנה פשוט כל המועדפים נמחקו לה.... ופה באה השאלה: נראה לכם שהם נמחקו לגמרי ואין מה לשעות או שהם לא נמחקו וזבה איזה ספייוור ואם הם לא נמחקו אז מה כדאי לעשות? למחוק את גרסא 7 ולהתקין שוב את 6? או לנסות למחוק ספייוורד או אולי מי שמכיר את התיקיה שהאקספלורר שומר בו את המועדפים וההיסטוריה והכל שידבר תודה מראש לאתר ולצוות HWZONE רועי
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס טלוויזיה לפני כמה זמן.... אבל תוכנת WINFASTPVR לא מסכימה להקליט קול אלא רק תמונה. האם יש תוכנה שתאפשר לי להקליט תוכניות ביעילות?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
זקוק לתוכנה אשר סורקת מדף רגיל או מספר, עם אפשרות לעריכה במחשב ולהכנסה לעבודה עם Word שמעתי על תוכנה בשם CTR משהו כזה התואילו בטובכם לעזור לי בבקשה? אני נואש בתודה מראש אנשים!!
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי פרמוט למחשב והתקנתי את vista ultimate השאלה שלי אך אני עושה מחיצות יש תוכנה פנימית או שאני צריך להשתמש במשהו כמו partition magic
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
התקנתי את המקודד הזה והכל היה בסדר. עכשיו אני רוצה להסיר אותו אבל אין בתוכנה שלו אופציה של הסרה, לא מהתפריט ולא מהסיפריה בה הוא נמצא. גם מלוח הבקרה> הסר.הוסף תוכנות אין אופציה כזאת. השאלה היא כיצד אני מסיר אותו בצורה ידנית, ומה שחשוב שלא יהיו התנגשויות עם המקודד הבא שאני אתקין, אני רוצה הסרה כמה שיותר יסודית. תודה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
עד לפני יומיים שלושה הוא עבד כמו שצריך, ואחרי ששיחקתי עם הATI Overdrive הוא התחיל להיות ממש איטי. אחרי שביטלתי את מה שעשיתי בOverdrive ואתחול, לא השתנה כלום, איטי כרגיל. בנוסף להוריד את התמיכת OpenGL לא עוזר, זה עדיין איטי ומעצבן, רק טיפה פחות. במקור זה עבד חלק לחלוטין.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המיקלדת שלי יצאה מכלל פעולה ואני חושב זה אזה וירוס או משו אםמישו מכיר דרך לבדוק מה זה אז תעזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-