תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לכווץ מרזולוציה זהה של מספר תמונות.. לרזולוציה קטנה יותר.. לכל התמונות לדוג' יש לי כ500 תמונות ברזולוציה של 2816X2112 ואני רוצה להקטין את כולם לרזולוציה של 704X528 כלומר להקטין את על התמונות פי 4 בתודה מראש דור,
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי את הלוח ASUS A8N VM ועכשיו לא הורדתי לו דרייברים חדשים עד היום אז משהו יכול להגיד לי אם אלה הדרייברים החדשים בשבילו?? http://www.nvidia.co.uk/object/nforce_nf4_430_410_winxp32_8.26_uk.html ובקשר לדרייברים של הכרטיסי מסך שאני מוריד אותם עכשיו למה הדרייבירים שוקלים כפול פתאום??
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את NOD32 ואז הוא רושם לי: (106) error occured while extracting archive file. ניסיתי להוריד גרסאות שונות אבל הוא רשם אותו דבר. נכנסתי ל REGEDIT ומחקתי משם את כל NOD32 אבל עדיין לא עובד ורושם אותו דבר. יכול להיות שזה קורה בגלל ה TEMP2? אמרו לי להתקין את האנטי וירוס הזה ולהוריד אותו...
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
הי לכולם לאחרונה התחילו להיות לי מדי פעם בלו סקרינים, שאחריהם או שהמחשב עושה ריסטרט... בבלו סקרין מופיעה הודעה כזאת: DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUALאין לי מושג מה זה אומר. בנוסף מופיע מדי פעם הודעת שגיאה בווינדוס, ואני לא יודע מה היא אומרת, אז צירפתי אותה כדי שתסתכלו ותגידו לי מה לעשות.... הבעיה האחרונה שאתמול התחילה - המחשב עולה, הדסקטופ מופיע ואז כל הסמלים נעלמים וגם הסרגל כלים למטה(כולל ה-start). למזלי מופיע המסנג'ר, דרכו אני יכול להיכנס לאינטרנט ואז אני כותב בשורת כתובת desktop, ומשם אני יכול להגיע לזה. מה אני עושה לשם פיתרון קבע אני לא יודע אם השגיאות קשורות, מה אתם אומרים איך לפתור אותם?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
תמיד שאני מנסה להדביק כתוביות לסרט 4 דקות לפני סיום פחות או יותר זה נתקע רושם תקלה אני לוחץ OK ואז זה רושם שגיאה כלשהי וסוגר תתוכנה מה הבעיה ? יש לי מערכת הפעלה חלונות 98
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מסיבה לא ברורה היום פיירפוקס מתחיל להוריד לי דברים שלחצתי להוריד לפני שהוא מביא לי את ההודעה של לשמור או להפעיל עם תוכנה ורק אחרי שהוא מסיים את ההורדה הוא מביא אתצ החלון הזה ומוסיף את הקובץ שהורד לרשימת הורדות.... זה משפיע גם על הצגת סירטונים - רק אחרי שהוא סיים לגמרי את הטעינה, הוא יציג את הסרט. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש וזה לא עזר... למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
לי יש על הFF 1.0.4 את : FlashGot- ממשק בין FF לתוכנות הורדה שונות Adblok - חוסם כל POPUP ושטות אחרת Tabbrowser Preferences - שינוי הגדרות הטאבים IE view - מפעיל את העמוד הנוכחי בIE DownLoad maneger tweak - שינוי ממשק ההורדה המובנה בFF Gmail Notifier - בודק את הGMAIL שלכם CuteManus 2 - מוסיף איקונים לתפריטים Translate - מתרגם עמודים לאנגלית מכל מני שפות Disable Targets For Downloads - מונע מאתרים לפתוח סתם עמודים ריקים כשאתם מתחילים בהורדה ChatZilla - הIRC המובנה ל FF my IP tool - מראה לכם את הIP שלכם wizz RSS news reader - קורא RSS, רק עכשיו הורדתי. יש לכם במקרה המלצות לRSS אחר?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
היי, לאחרונה המחשב שלי קורס ללא כל התרעה בפתאומיות. אני חושד שהמעבד מתחמם יותר מידי או שמא דווקא הכרטיס מסך הוא זה שמתחמם. מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר לברר את הטמפרטורה של הן של המעבד והן של הכרטיס מסך. בבקשה תציינו מהיכן אפשר להוריד את התוכנה.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חלונות XP-PRO . עם הפעלת המחשב וסיום ה-POST, מתקבל מסך WINDOWS (עם 3 נקודות רצות) ולאחר מכן מסך שחור רק עם החץ של העכבר . נראה שהחלונות עלו אך לא רואים. כיבוי ע"י לחצה קצרה על כפתור ההדלקה.
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
מיהו יודע כיצד מבצעים שמירה לקבצי מערכת לאחר שהם שונו ע"י העידכונים האוטומטיים של וינדוס?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הסרתי תקספרסקי פרסונל שכן סרק תאאוטלוק אקספרס והתקנתי תקספרסקי פרופשיונל והוא אמר שהוא לא מצא OUTLOOK (לא אקספרסס) ולכן הוא לא מפעיל את הבודק מיילים.............מחפש תוכנה לבדיקת מיילים באאוטלוק אקספרס.תודה עריכה: או למי שיש קספרסקי פרופשונל ויודע איך להפעיל תבודק על אאוטלוק אקספרס...טנקס
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת לגבי התהליכים האלו חלק אני חושב שייכים לאנטי וירוס אבל יש כאלה שאני לא יודע של מה הם, לא ידעתי ממש איפה לשאול מקווה שזה לפה EKRN.EXE - EGUI.EXE - TSNP2STPD.EXE - NVSVC32.EXE - NOTEPAD.EXE - VSNP2STD.EXE - IGFXSRVC.EXE - IUSCHED.EXE -
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום חברים עכשיו יש לי בעיה מעצבנת עם האוטלוק הוא מראה את התפריטי והכותרות בג'יבריש. עכשיו האאוטלוק הוא גרסא עברית שמותקן על מערכת הפעלה win xp pro באנגלית serivce pack 2 בכל מקרה כל פעם שאני עושה את הדבר הזה באקספלורר בתצוגה של הקידוד זה חוזר למה שבא לו למרות שבחירה אוטומטית לא מסומנת. נסיתי גם להתעסק קצת עם הOffice font tool לפי איזה מדריכון שראיתי וגם לא עזר. אני נואש חברים אם מישהו פה יודע את הפיתרון.. ד"א אני חייב לציין שהתקנתי את כל הhebrew שהיה והכל בררית מחדל לעברית. אם למישהו יש מדריך כולל בבקשה.. זה יכול ממש לעזור לי או איזה פאטצ' מתקן בנתיים אני מנסה להוריד את האופיס 2007ץ
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
גלשתי באינטרנט (אין לי פאייר וול) ותוך כדי גלישה משהו נכנס לי למחשב, הוא שינה לי את הרקע של השולחן עבודה לרקע כחול כזה עם הודעת fatal error. וגם שינה לי את ההגדרות בהגדרות תצוגה של המחשב, אני מתכוון איפה שמחליפים שומרי מסך וכו'. אין לי הוא העלים את הלשונים theme, wallpaper ואולי עוד אחד או שניים (אפשר לראות בתמונה) הרצתי סריקה עם האינטי וירוס קספרסקי והוא מאצ וירוס, והמליץ למחוק את הקבצים. חלק מהקבצים הוא לא יכל למחוק אז אני נכנסתי דרך סייף מוד ומחקתי ידנית. עכשיו אני יכול לשים רקע בשולחן עבודה מישהו יודע מה לעשות נגד הדבר הזה?? זה קרה למישהו ויכול להמליץ על אנטי וירוס שיוריד אותו או דרך להעיף ולסדר את מה שהוירוס עשה תודה הינה התמונה http://img241.echo.cx/img241/8441/1232…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
Team fortress 2: hl2.exe-Application error The exception privileged instruction. (0xc0000096) occured in the application at location 0x00010102. click on OK to ternimate the program
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
www.macromedia.com מוביל לאתר של adobe :s05: ידוע מה יקרה עם התוכנות של מקרומדיה? ימשיכו פיתוח ל freehand וכו'?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתפעיל לי סירטונים או סרטים מהקובץ WINRAR לפני שזה מסיים (ננגיד יש 5 חלקים והורדתי רק 2 אז אני רוצה לראות את מה שזה סיים להוריד בנתיים- הכוונה כמו Crystal Player ) יש בכלל דבר כזה? אם כן משהו יכול להביא לי בבקשה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
Sygate Personal Firewall Pro גירסה 5.5.2637 - אני צריך לבטל את התוכנה בשביל שהאינטרנט היפעל מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי דיסק קבצי מוזיקה בפורמט MPEG. כשאני מנסה לשמוע אותו במערכת הוא לא עובד... אני צריך להמיר אותו לפורמט שאפשר לשמוע בו, כגון MP3 ועדיף.., איזו תוכנה יכולה לעזור לי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני כמה ימים הורדתי את התוכנה SiSoftware Sandra אבל אני לא יודע איך אני בודק כמה נקודות היא נותנת למחשב שלי תודה מראש לכול התגובות!
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לא מצאתי דרייבר בכל האינטרנט, אין לי מושג מה הדגם, זה כנראה מה שנפוץ בארץ... אני צריך דרייבר בשביל להתקין אותה... זהו המצלמה: מקווה שמישהו יוכל להפריש לי את הדרייבר מהדיסק של המצלמה תודה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי סרט למחשב שאני מעלה את הסרט אני רואה אבל לא שומע כלום במחשבים אחרים הכל בסדר רואים ושומעים האם זה יכול להיות בעיה של מקודדים ???? ואם כן האם מישהו מכיר את חבילת המקודדים הכי טובה לויסטה כי ניסית י כמה ולא ממש התרשמתי תודה
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לאנטי וירוס חזק, משהו יעיל שלא יכביד לי על המחשב. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-