תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ובכלל לניקוי מערכת ההפעלה , (אני לא מתכוון לתוכנות כמו SPYBOT? )
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת אם מישהו שם לב לבעיה שנוצרת כאשר מתקינים את הגרסא החדשה 77.72 ל כל סוגי ה GEFORCE למיניהם... הבעיה היא בניגון קובץ DIVX הצבעים נמרחים לגמרי... פשוט איאפשר לראות את הסרט חזרתי אחורה לגרסא 71 הכל עובד יופי! עוד מישהו ניתקל בזה? אולי יש CODEC חדש שמתקן את זה? תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שמאפשרת שיחות וידאו ולא על חשבון הרוחב פס- אלא בתוך הרשת הביתית, יש לי שני מחשבים ברשת עם ראוטר... בראל.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ישי לי בעיה עם ה- Remote Administration בתוכנת NetLimiter 2.0.9.1 אני לא מצליח להתחבר אל המחשב השני . אני מקבל הודעת: "Access Denied" . בשני המחשבים מותקנת התוכנה. (מערכת הפעלה Windows XP ). וידאתי את כתובת ה- IP של המחשב השני ואת הסיסמה, הגדרתי את ה firewall בהתאם וגם ניסיתי לסגור אותו לחלוטין. שום דבר לא עוזר. מישהו מכיר את התוכנה ונתקל בבעיה הזו ? מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לא מצאתי כותרת יותר טובה מזו יש לי סרטים במחשב (ישנים מאוד) ששומעים בהם רק בצד ימין \ צד שמאל רציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה שיכולה להשמיע לי את סאונד של צד ימין של הסרט גם לצד שמאל (במקרה שרק ימין עובד) וכנ"ל לגבי פעולה הפוכה. יש חיה כזו?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לתרגם מסמכים מאנגלית לעברית עדיף שתיהיה חינמית
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
התקנתי את KASPERSKY anti-virus personal pro 5.0.14 ומתי שאני מדליק את המחשב מחדש קופץ לי ERROR מה אני עושה? ניסיתי להתקין מחדש לא עוזר כלום.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1. כשאני בא להפעיל קובץ סאונד לפעמים מוצא לי ERROR שאומר שSOUND DEVICE IS NOT INSTALLED, למרות שכמה שעות לפני זה הפעלתי קובץ סאונד וזה פעל בלי בעיה, אני מפעיל את המחשב מחדש וזה מסתדר. 2. בעת הפעלת המחשב מופיעה הודעת ERROR מוזרה ( מצורפת תמונה), מדי פעם לאחר שאני חוזר ממצב המתנה מופיע לי ERROR מוזר JUSCHED.EXE( מצורפת תמונה) 3. צירפתי תמונה של הTASK MANAGER, מישהו יכול להגיד לי אם מותקן במחשב SPYWARE, והאם יש דברים שאפשר לסגור תמידית ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתדע לשלוט במהירות (עד כדי כיבוי) של מאווררי המארז המוזנים מלוח האם. מדובר בלוח אסוס מסידרת ה-P5 ולתוכנת ה-AI שמגיעה איתו יש שליטה מאוד מינימלית. תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
לפני זה הייתי עם 3.1 והאמת שאני לא רואה שיפור או משהו. הם שינו בכלל משהו חוץ מאת המספר האחרון? גם פתאום ה ADDON שהופך לי אנגלית לעברית לא תומך (העיקר ב 3.1 הוא כן תמך). מה השיפור פה? אם כבר הייתם משפרים את זה ככה שאני יכול לשמור את הADDONים שלי. יש למישהו המלצה ל ADDON שיוכל להפכוך לי את האותיות באנגלית לאותיות בעברית (שכן תומך ב 3.5)?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
התרגלתי להשתמש ב ad-aware ועכשיו עברתי למחשב אחר והרודתי לשם את זה וזו כנראה כרסה חדשה יות רוהיא קצתך אל ברורה לי לא ברור לי אם זה כן מוצא קבצים מסוכנים, ואם כן איך להסיר אותם.. מישהו יכול להמליץ לי למשהו טוב ופשוט לשימוש? תודה
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ברצוני לצרוב את תיקיית המעודפים שלי ואינני מוצא היכן היא. ברשותי מערכת הפעלה XP בעברית.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני יודע שזה בעייה בקודאק אבל ממה שאני מבין צריך לרכוש אותו ומאיפה יש לי כסף לרכוש אותו אז מי שיכול לארגן איזה משהו שיתקן את זה שלא צריך לרכוש או משהו כזה זה ממש יעזור וזה מה שזה רושם לי this footage shown in black and white for screener purposes only finel product will not be altered in this manner בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבצורה אוטומטית (בתיזמון מוגדר מראש)תוכל לגבות/להעתיק סיפריה מהארד דיסק משותף (הארד דיסק של החברה) להארד דיסק במחשב שלי. האם יש כזו תוכנה שכזאת? אפילו בתשלום.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום. האם יש אפשרות להאץ את מהירות הביטספיריט? http://img213.imageshack.us/img213/4773/bitspirit9dh.jpg תראו בתמונה זה לא מנצל את כל המקורות שלו. בבקשה תעזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
Hi everybody?(נראה אם זה מצלצל מוכר למישהו ) יש לי שאלה. לאחרונה הורדתי ממקום מסוים 2 קבצי BIN ואיתם כמובן את הCUE המתאימים,עכשיו כאשר אני מנסה לפתוח אותם בDAEMON TOOLS אני מקבל הודעה של "Unable to mount image:Cue sheet:line 1 -file not accesible". עד כמה שדוע לי הCUE הזה הוא חלק של הBIN הזה,אז אני מניח שאולי התפקשש אצלו איזה משהו בכתובת,איפה אני יכול לערוך את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
פעם אחרונה ששיחקתי בו היה על ה386 שלי. קוראים לו deathtrack, והעברתי מולו שעות כשהייתי בכיתה ד הוא רץ תחת דוס. יש דרך להריץ אותו במהירות נורמלית? כל מסלול נגמר לי תוך פחות משניה, פשוטו כמשמעו.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי. אני חושב שיש לי בעיה חמורה במעבד. דבר ראשון, יש לי מעבד Pentium D 920. מהירות שעון: 2800.0Mhz מכפלה: 14. מתח: 1.200-1.212 ברגע שאני נכנס לתיקייה שיש בה סדרות (100 פרקים, 17 ג'יגה), המעבד קופץ מ 3%, ל 100%. וגם אחרי שאני יוצא מהתיקייה, הוא ממשיך לפעול על 100% ולא מפסיק, כל מה שנותר לי לעשות זה להפסיק את הפעולה של explorer.exe ולהפעילו מחדש. וגם, היום אני נכנס לקרייסיס לשחק ופתאום המשחק נופל ורושם בדו"ח שגיאות שיש בעיה ב "cryphysics.dll", משמע בעיה בפיזיקה של המשחק, ומה שאחראי על הפיזיקה מן הסתם זה המעבד. וגם בדקתי, הוא פועל על 89-95% כשהו במשחק. עכשיו אני לא יכול לשחק במשחק ולא יכול לראות את הסדרות שאני רואה במחשב. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אין לי BOOT דרך דיסק ואין לי צורב ואין לי BOOT דרך דיסקט ואין לי כונן תקליטורים אבל אני צריך להפעיל את המחשב.
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
חבר שלי הלווה לי את הכרטיס טלוויזיה שלו ותמיד שאני "לוכד" וידאו נגיד מממיר / מצלמה אני לא יכול יותר מ 750X570 משהו כזה. אני "לוכד" דרך הMovie Maker, יש לי גם את ה Sony Vegas אבל היא לא קולטת שמחברים. יכול להיות שזה הגבלה של הכרטיס או של התוכנה? או בכלל ה Output של הוידאו? למרות שלא נראה לי, כי גם דרך המממיר וגם דרך המצלמה היה לי מקס' אותה רזולוציה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי AVI.. אני רוצה לצרוב אותם על דיסק DVD ולהוסיף לדיסק תפריט ניווט.. אפשר לעשות את זה? בשלי לשנות את גודל הסרטים.. יש לי את התכונה NEROVISION 4..
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
-
מאז שהתקנתי K-Lite Codec Pack 1.47 השגיאה הזאת עולה לי
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כאשר אני מעלה את הסרטון באינטרנט הוא מופיע בגוונים ירוקים כחולים ואדומים. מה עושים? דרך אגב ניסינו להוריד קדוקים אם יש קודק מסויים נא להודיע. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-