עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hellyeahmofo,

אני משתמש עדיין עם partition magic 8... מה יש היום?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by Axel Foley,

השאלה הכותרת. אם מישהו מכיר את היכולות שלו אשמח לשמוע . תודה לכולם. http://www.pandasoftware.com/

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by סיוון,

שלום לכולם , הסתבכתי קצת עם נושא הצריבה , ממה שקראתי כאן בפורום... יש לי צורב DVD במחשב ודיסקים לצריבה של CD ו-DVD . בסלון יש לי מכשיר DVD קצת מיושן ...שאינו קורא DIVX , אלא רק צרובים VCD . אני רוצה לצרוב סרט שיש לי במחשב בפורמט DIVX . האם עליי לצרוב על דיסק של CD בפורמט VCD , SVCD או בדיסקים של DVD . הרעיון הוא שיש לי גם כתובית של הסרט באותה תיקייה של הסרט ובאותו שם. ככה שהכתובית לא מובנית...מה שקצת מסבך. אז איך עליי "להצמיד" אותם בזמן צריבה (הנרו עושה את העבודה?) אגב,הסרט שיש לי בעצמו הורד בשני חלקים ככה שלדעתי אם אני אקודד אותו בנרו ל-SVCD הוא ייצור לי 2 דיסקים לכל חלק....מפחיד. מה עושים ??? אני חסרת ניסיון בתחום הצריבה של DVD . תודה למי שיעזור...

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי את מסנגר לייב ואחרי קצת חפירות מצאתי קובץ ששוקל 8 גיגה!!!!!!!!!!!!!!!! של מסנגר בשם SimilarityTable_2 מישהו יש לו מושג במה מדובר

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by shainov,

אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות... התקנתי אמיול במחשב פנטיום 4 3.2 כפול ליבה חדש דנדש שקניתי עם זכרונות של סמסונג 1 גיגה. המחשב עף לחלל...והשקעתי בערך 7K היה לי לפני זה מחשב משופצר פנטיום 3 עם מאווררים ומארז שהכנתי בעצמי והיה מותקן עליו אמיול והוא עבד נקי בערך הוריד 60-90 ק.. על המחשב הזה התקנתי את אותו האמיול של WAREZ-FAW ולאחר שעה או שעה וחצי שאני מוריד ואפילו לא נוגע במחשב או שמשחק משחק זה לא משנה הוא "נופל" ולאחר מכן כותב הודעת שגיאה "ווינדוס שחזר את המערכת לאחר שגיאה חמורה".. מה יכולה להיות הבעיה???? אני משתמש בפלטפורמת WINXP SP2 חדשה ומקורית. ורק באמיול זה נתקע לי,לאחר שעה + של עבודה ונופל.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by iakovl,

בקיצור בגלל שאני כל הזמן בצבא, אין לי זמן לבדוק לאיזה תוכנות יצאו עדכונים יש במקרה תוכנה שעושה את זה בשבילי? אני זוכר שהיה אמור להיות משהו דומה אני יודע שיש דבר כזה לדריברים, השאלה היא האם יש דבר כזה לתוכנות

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  7. חברה אני צריך אנטי וירוס נוד 32 תישלחו לי לינק ישיר האם אפשר אני צריך את זה דחוף מאוד !!! :-\

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  8. שלום. יש לי איזה אתר שניתפס לי בIE מישהו יודע איך אני מוריד אותו זה ניסית להכנס לאתר והוא גם לא מראה לי כלום העלתי תמונה זה הTEENKELLY הזה מישהו יודע איך אני מעיף את זה? ניסיתי DEL קוקיז&קבצים זמנים&היסטוריה יש עוד פתרונות הרצתי גם סריקה של אנטי וירוס&רוגולת כל מה שרק יכולתי לחשוב עליו למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  9. Started by shahafco,

האם יש תוכנה שיכולה להראות משתמשים שחוסמים אתכם במסנג'ר ובאי סי קיו???

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  10. Started by Ran B,

שלום לכולם. חבר שלי קנה מסך LCD של MAG דגם B716. עכשיו אני והוא מחפשים דריברים באינטרנט בצורה נואשת למסך שלו. האתר של MAG מביא קובץ להורדה שבו יש מספר קבצים עם דגמים למסכים של MAG שכאשר אתה עושה update driver בדוויס מנג'ר למסך אז אתה בוחר בדגם המתאים לך. אבל אין קובץ עם הדגם של המסך שלו. חפשתי בgoogle ובכמה מאתרי הדריברים הכללים הנמצאים בסטיקי ולא מצאתי. אין זכר לדרייבר כזה! אשמח אם מישהו יכול לעזור לי למצוא דריבר למסך מהדגם שציינתי, או שיש אפשרות אחרת. כרגע המסך שלו מוגדר שplug and play. תודה, רן.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by elad-r,

התקנתי מחדש את הווינדואז ואח"כ גם את האיי סי קיו וכשהוא נפתח הוא פתאום ביקש סיסמה אז הכנסתי את הסיסמה שאני זוכר ששמתי לו לפני כמה שנים והוא אומר שהיא לא נכונה... אני בטוח שזה איזשהי וריאציה של מה שכתבתי וניסיתי כל דבר אפשרי וזה לא מקבל את זה.... למישהו יש פיתרון בשבילי? איזשהי תוכנה שתעזור לי לעלות על הסיסמה? נ.ב, כנראה שלא הכנסתי באיי סי קיו אימייל אז אני לא יכול להשתמש בשירות שיחזור סיסמה של התוכנה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  12. Started by ashkenazone,

שלום, אני צריך תוכנה שתסדר לי את הMP3 במחשב לפי תיקיות או איזושהי קטגוריה מסודרת. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Master-Chipsets,

קצת שעמם לי אז: נעשה בפוטושופ

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  14. אני מחפש תוכנה שאם אני מדבר למיקרופון ישר ישמעו אותי ברמקולים של המחשב (בלי להקליט קודם) האם קיימת תוכנה כזאת? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם תצטרכו הסבר נוסף לגבי מה אני אחפש אני אשמח לתת...

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by FARKASH7,

לחבר שלי יש בעיה באימיול כשהוא מבצע חיפוש קופצת לו הודעה "your client is old register a new one" מה זה אומר? איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  16. מדוע כאשר אני מגביל את מהירות ההעלאה של האימיול למהירות נמוכה יותר מהירות ההורדה עולה?

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי בעיה במסנג'ר עם חלק קטן מהאנשים ברשימה שלי[בערך 2 אנשים..] שלפעמים אחרי שאני מקבל מהם קובץ, המסנג'ר מקפיץ לי הודעה עם הסמל של הפיירוול של מיקרוסופט שאומרת שאני לא יכול לקבל את הקובץ כי הוא נחשד למסוכן ואני לא יכול לקבל אותו אחרי ההודעה אני לא יכול לפתוח את הקובץ, והוא נעלם מתיקית הקבצים שקיבלתי... גם בחיפוש במחשב אני לא מוצא. מיותר לציין שהקובץ ממש לא מסוכן, ושאנשים אחרים קיבלו אותו בהצלחה וזה לא הקפיץ להם שום הודעה.. הפיירוול של הווינדוס מכובה, והגדרתי בהגדרות של המסנג'ר שלא יסרוק קבצים עם אנטיווירוס. הבעיה הזאת מאוד מעצבנת אותי - יש פתרון? תודה, אבי.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by zahi,

שלום יש לוח n4 ultra dfi lanparty האם יש לתוכנה הזו גם יכולת תמיכה בwindows xp 64 bit כי אני ניסיתי וזה לא הלך

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  19. בבקשה, יש לי מקלט אינפרא-אדום שמחובר למחשב ואני רוצה לשלוט עליו דרך המחשב כף-יד...ולשם כך אני צריך תוכנה שאני אוכל לערוך איתה שלטים כמו שאני רוצה...ולא שלטים בנויים... בבקשה תעזרו לי כי אני כבר נואש..

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  20. Started by M.G.,

מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא את הקליינט LHbittorrent? אני יודע שב-Lionetwork אין אותו, ניסיתי לעשות חיפוש ב-google, אך לא מצאתי כלום. מישהו יכול לשלוח לי לינק לאיפה שאפשר למצוא אותו?

21. Started by blanco,

שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך לגבות את כל האייקונים שלי המסנגר ולהעביר אותם למחשב אחר? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  22. Started by benx,

2 רקעים ישנים שמצאתי באיזה תיקיה נידחת בעת גיבוי המחשב. והשני בכמה גרסאות : בהירה : רגילה : וכהה : מה דעתכם ?

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by matityahoo,

הווינדווס שלי רוצה להתעדכן מהרשת אמרתי לו שרק יודיע לי למה כשכיביתי הוא נדנד לי שאני בסכנה עכשיו הוא מציק שמוכנים לי עידכונים גם לגבי האנטי וירוס השאלה היא העם הווירוסים לא מנצלים את הורדת עידכון אוטמטית כדי להיכנס בעצמם? וכמה עידכונים אלו חשובים ? אולי עדיף להיות מיושן או חסר הגנה כדי לבלבל את האויב??

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by ido-nava,

אני מחפש תוכנה שתוכל לקחת קובץ MP3 ולקבץ אותו ... יש לי טלפון A840 עם 32MB אז אני רוצה להכניס כמה שיותר שירים

• 6 תגובות
    • 517 צפיות
  25. פרמטתי את המחשב וכמו תמיד הבעיה המעצבנת הזו ותמיד אני שוכח איך אני פותר אותה. בכל אופן התקנתי את, Java Virtual Machine ועדין לא ניתן לצפות באובייקטים של Java. אני גולש דרך הדפדפן Maxthon. איך פותרים את הבעיה הזו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים