עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by adfx166,

היי אנשים, אינני מצליח להריץ סרט באיכות DVD באמצעות wmp. למישהו יש מושג למה?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  2. Started by שריה 24,

כשהקובץ וורד שלי גדול, ואני עושה חיפוש של מילה - התוכנה שלי נתקעת... כאשר במחשב אחר על אותו קובץ תוכנת הוורד כן מבצעת חיפוש. מה עושים??

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  3. Started by holly man,

שלום לכולם ושבת שלום! התקנתי את החמור ואין לי שום שמץ של מושג איך אני משתמש בו הצילו הצילו הצילו בבקשה עזרה איך משתמשים בו תודה מראש ושבת שלום לכולם!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  4. Started by ozba77,

שלום מישהו אולי יודע איך אפשר לשמור קבצי וידאו שמוצגים אונליין לדוגמא כמו באתרים - נענע וידאו, או טריילירים של סרטים באתר של apple תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  5. Started by Moo^Moo,

התקנתי את IIS של מיקרוסופט מהדיסק של הXP. טוב לא קרא כלום. אני לא עבדתי עם IIS אבל לפי מה שהבנתי צריך להיווצר לי איקון חדש. הדבר היחידי שקרה זה שבדיסק (כונן C), נוצר תקייה שקורים לה INTERBUP וזהו. מישהו יודע מה קרה? זה בסדר? ואיך פותרים את הבעייה? בתודה MOOMOO

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  6. Started by tomer_et,

רציתי לדעת אם יש דרך לחלוק קבצים בקאזה מספריה השונה מהסיפריה שאליה יורדים הקבצים. הכוונה שלי היא אם לדוגמה אני מוריד את הקבצים לכונן C ואני רוצה לחלוק קבצים שנמצאים בכונן D. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. שלום, יש תוכנה בשם EVEREST שבא ניתן לראות את המפרט הטכני של המחשב, אני יודע שיש ב WIN אפשרות דומה ע"י פקודה שכותבים ב RUN. רק אני לא זוכר את שם הפקודה, זאת מילה אחת משהו עם X משהו.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  8. מחפש תוכנה חינמית או בתשלום להמרת קבצי מוסיקה מדיסקים מקוריים ל ogg, flac, olac . משהו קליל שלא אצטרך מדריך חח תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  9. כל פעם שאני מנסה להריץ קובץ exe אז זה פותח לי את זה בווינדוס מדיה פלייר...|: אפילו ישומים של לוח הבקרה אני לא יכול לפתוח, כי הם exe.. בבקשה עזרה, אולי יש איזו תוכנה שמריצה exe, או אולי דרך לעשות ברירת מחדל לפתיחת הקבצים...בבקשה עזרה. אני מתחיל להתייאש.. :'(

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  10. אני משתמש בווינדאוס XP SP3, ובזמן האחרון קורים דברים מוזרים: הגלישה מפסיקה לפעול, המסך נכבה ומקבל הודעה כאילו שהכבל שלו לא מחובר למחשב או שהוא נהיה לגמרי אפור, כשהמחשב עולה הוא לפעמים פשוט נתקע וכו'. אני לא יודע עד כמה יעיל להתקין אנטי ווירוס כשהמחשב כבר נגוע, אז עדיף להתקין אחד ב-safemod? ועל איזה אתם ממליצים? אני מכיר רק את AVG, אבל לפי נסיון הוא לא מוצא כלום.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  11. Started by yuval48,

אהלן יש לי בעיה מוזרה באייטיונס, יש לי סאונד והכל בסדר, אבל מהאייטיונס הוא כאילו מנגן את השיר אבל אין סאונד, והווליוןם על הכי גבוה. יש לי עוד חיבור לאוזניות בקדימה של המארז, ואם אני מחבר לשם את הרמקולים\אוזניות אז האייטיונס כן משמיע, אבל רק משם.. למישהו יש מושג מה לא בסדר באייטיונס?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  12. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. תמליצו על תוכנה טובה לצפייה ב VCD תודה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  13. Started by idoj,

אני מחפש בנרות ולא מוצא מדריך לעבודה על :avid media composer 6 אם תוכלו לעזור זה יהיה נהדר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by YAELCA,

שלום, בעת רשימת מסמך ב WORD 97 מופיע בחלק קטן של המילים,הסימן X במקום אחת האותיות במילה. לאחר מחיקת ה X שב וחוזר הסימן, וכך לא ניתן לבצע למעשה הדפסה תקינה. כאשר העליתי את המסמך במחשב אחר בתקליטון, הבעיה נפתרה. שאלותיי הם: 1) האם מודבר בתקלה ב WORD או בתקלת מחשב פנימית כללית? 2) כיצד ניתן לפתרון? אודה מאוד לתשובתכם, תודה יעל

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  15. Started by מתן123,

1.אני ממש חדש ולא מבין בתוכנה ואני לא יודע אבל איכשהוא נעלם לי הסרגל כלים של צד ימין בדף - זה שנותן לפתוח layers והחלק שמעליו. [photoshop cs2] ..איך אני מחזיר אותו ? 2.אם יש לכם אתר אחד או שניים טוב וברור למדריכים בפוטושופ ,זה יהיה נחמד מאוד אם תביאו לינק. זהו תודה

16. Started by avipeso1,

היי חברים רציתי לדעת אם כשאני שומע מוזיקה במדייה פלייר ומשחק במקביל במשחק- האם ניתן להעביר שירים? אין לי במקלדת את הכפתור של העברת שירים. אני יודע ש-Ctrl+F במדיה פלייר מעביר לשיר הבא, אך רק כשאני נמצא במסך של המדיה פלייר. יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  17. Started by אבי11,

כנראה שסוס טרויאני השתלט לי על המחשב. האם מישהו יודע איך ניתן להסיר אותו? אני משתמש באנטיוירוס AVG אבל הוא לא מזהה ולא מסיר אותו. גם ADAWARE לא עוזר. אשמח להצעה לפתרון.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  18. Started by DL,

טוב, אני דיי חדש בעסק של צריבה אז תעזרו לי קצת... הורדתי את ה NERO 6 Ultra מספר 1 מ www.downloads.com (היו שם שלושה כאלה ונראה לי שהראשון זה מה שצריך). התקנתי אותו, עכשיו יש לי בשולחן עבודה קובץ Nero StartSmart , אני פותח אותו, ומופיע לי תפריט. עכשיו, יש לי שני קבצים, Cue and Bin של משהו שאני רוצה לצרוב לדיסק, איך אני עושה את זה? לאן אני הולך מהתפריט הראשון של התוכנה? יש לי צורב Lite-On 52x32x52 אם זה משנה... תודה מראש דרך אגב, לינק לאיזה שהוא מדריך גם יעזור...

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  19. Started by gkman,

שלום יש לי את windows media player 11 אבל כשאני פותח איתו סרטים הוא לא מציג את הסרט אלא רק משמיע אותו והמסך נשאר שחור אני יודע שזה אומר שאני צריך להתקין CODEC אבל יש כלכך הרבה ואני נשארתי מבולבל איזה חבילה להתקין? אין אחד שמיקרוסופט הוציאה? (הרי אחרי הכל זה הנגן שלה) תודה מראש לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  20. תוכנה קלה שניתן לעבוד בה בקלות לערוך קבוצות ללא בעיות תודה

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  21. שלום, אי מתכנן לעבור בקרוב מאוד למחשב חדש ורוצה להעביר אליו את כל ההיסטוריה של ההודעות ואם אפשר גם יומן שיחות, כלומר שאני אוכל להמשיך מאותו מצב בדיוק מבחינת מה ששמור אצלי במחשב שקשור לסקייפ. לכן אני רוצה לשאול איך אני מעביר את זה למחשב החדש? ובנוסף איך אני מייצא מגבה את זה למקרה הצורך? (אם זה לא אותו דבר בעצם) יש לי skype 3.0.0.188

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  22. Started by Lavelle,

עם איזו תוכנה ניתן לעבור פריימים בלחיצת כפתור בלי ללחוץ כל הזמן על pouse ו play, אני צריך ששום פריים לא יתפספס לא ראיתי את האופציות האלה בתוכנות כמו: bsplayer WMP VLC תודה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  23. היי שלום לכולם אני צריך חבילת מקודדים לצפייה בסרטים תודה

24. Started by tamir2,

שלום לכולם! יש לי בעיה באיסיקיו... כל פעם שאני שולח הודעה זה עושה לי חלונית כזאת שבה רשום "אל תשלח" לפעמים זה אפילו.. שאני רק נכנס לאסיקיו. מחקתי את האיסיקו והתקנתי אותו.. 700 פעם! וזה זה לא עזר.. ואפילו. הורדתי גירסות אחרות..מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  25. Started by smulikon,

יש לי מספר מסגרות לתמונות בבית ואני רוצה לפתח תמונות שיש לי במחשב ככה שיתאימו בדיוק לגודל של המיסגרות. יש תוכנה כלשבי שאני יכול לתת לה אורך ורוחב רצוי של תמונה והיא תשנה את זה ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.