תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כשמזמינים חבר ל-Dropbox והוא מתקין את התוכנה אני מקבל ישר חצי ג'יגה מקום לחשבון שלי - מה קורה אם אותו חבר הסיר את התוכנה - האם המקום שנוסף לי נלקח ממני ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
באקספלורר ו - Firefox ניתן ללחוץ לחצן ימני על כל תמונה מהאינטרנט ולקבוע כרקע מבלי להוריד את התמונה בשונה מ Chrome, שפשוט אין את האפשרות הזאת. ניסיתי לחפש בחנות אם יש תוסף, אבל לא מצאתי אחד כזה למרות שהיה פעם אבל הוא כבר הוסר מהחנות. אני יודע שזה שטותי יחסית, אבל יש איזה פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של ASUS עם מערכת הפעלה WINDOWS8 64bit - מקורית\חוקית ברגע שאני מנסה להתקין עליו JAVA אני מקבל הודעה שאומרת 'הגישה נדחתה' ניסיתי גרסאות של 64 ו32 ביט, הWINDOWS מוגדר כמובן למצב DESKTOP מותקן גם CHROME בנוסף לאקספלורר.. צירפתי את ההודעה שקיבלתי מקווה שמישהו יוכל לעזור בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אתר שאני משתמש בו באופן קבוע (trakt.tv) מאתמול בערב נטען לי בלי העיצוב, אני מקבל רק טקסט ותמונות בצד השמאלי של הדפדפן וזהו.. ניסיתי לרסט את המטמון של הדפדפן, למחוק עוגיות, לנסות בדפדפן אחר, לרסט את המחשב וגם את הראוטר ושום דבר לא עוזר. כשאני נכנס לאתר דרך הפלאפון (WIFI או סלולארי) האתר עולה כמו שצריך. איך אפשר לסדר זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי OneDrive במחשב (Windows 8.1) וכל פעם שאני פותח את שורת המצב אני רואה מצב כמו בתמונה המצורפת. בכל פעם שאני מרחף עם העכבר מעל אייקון של OneDrive הוא נעלם. אני אפילו לא מקליק עליו, אלא רק מרחף עליו. רציתי לבקש עזרה, האם אולי מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
הורדתי את ה30 ימים ניסיון שלו עכשיו יש שם בהגדרות את הדבר הזה Tune-Up. With OneClick Optimizer NEW Your anti-malware software isn’t slowing down your computer. So what is? Bitdefender OneClick Optimizer is a new feature in Bitdefender Total Security 2015 that automatically speeds up your system and frees up disk space by running every known optimization. All in one click. זה הפירוט שלו לפי האתר שלהם מזה עושה בדיוק? זה טוב למחשב? יכול למחוק קבצים בטעות חשובים או משהו כזה? כלחצתי זה אמר שהוא יכול לפנות 2GB מהזיכרון ולמחוק מלא קבצים שהוא נתן לי רשימה שלהם
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני מספר ימים המחשב "זרק" לי הערה שיש התנגשות IP בין תוכנות, דבר שלא ראיתי אף פעם וחשבתי שRESTART יסדר. מאז, בכל פעם שאני מפעיל את FF שום טאב לא נפתח, ואני לא יכול לגלוש גם בדפדפנים האחרים (כרום,אקספלורר). כדי להשתמש בהם, עלי לרסטרט. אשמח לשמוע עצות לפתרון התקלה, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן או להתקין מחדש את הסקייפ הוא מופיע לי הודעת שגיאה 1603עשיתי לו ניקוי מלא גם מהרגיסטרי ועדין לא מצליח להתקין אותו גם אחרי שהורדתי את ההתקנה המלאהכנל לפייסבוק לפלאגין של השיחות בתחילת ההתקנה הוא מפסיק עם הודעת שגיאה והוא בחיים לא היה מותקן אצלי במחשבאז חשבתי שזה הNET FARME שיש לי עכשיו 4.5.1 הסרתי אותו לגמרי ושניסיתי להתקין ידנית הוא העלה לי את ההודעה הבאה Fatal Error ולא התקין לי אותו בכללהוא כן התקין אותו דרך העדכונים של הווינדואוס..אבל עדין שום דבר לא עובד ואני לא מצליח להתקין כלוםאני יושב על זה כבר כמה שעות ואני על סף יאוש ניסיתי כל תוכנה אפשרית לפתרון הבעיה אך ללא הצלחה כולל התוכנה של התיקון בעיות לNET FRAME של מיקרוסופטבבקשה תצילו אותי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתתן לי מעקב של שעות עבודה בכל מסמך שעבדתי עליו. לצורך העניין, ברגע שהתוכנה מותקנת, ועבדתי על מספר מסמכים כל אחד בזמן שונה, אני מחפש תוכנה שתתן לי פלט: מסמך *** נכתב בתאריך *** בין השעה** לשעה **** וכו... האם הדבר קיים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להוריד סרטים באיכות גבוה ועכשיו הורדתי את הרובוטריקים Transformers.Age.of.Extinction.2014.1080p.BluRay.REMUX.AVC.TrueHD.7.1-RARBG את הגרסא הזו הקובץ של הסרט הוא MKV ושאני מנסה לפתוח אותו בBSPLAYER הוא לא פותח אבל כאילו נתקע עם אני מריץ הוא פשוט עוצר על תמונה ולא ממשיך לנגן ועדכנתי אותו. בVLC זה עובד סבבה אבל אין סאונד למישהו יש פיתרון? ועכשיו הורדתי גם את MPC-HC וזה אותו דבר כמו הBSPLAYER אותו דבר מישהו יכול לעזור לי בבקשה<?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
תשכחו את כל מה שידעתם על מצגות עד היום - סוואי של מיקרוסופט יכין עבורכם מצגת שתרשים את כולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-sway-%d7%90%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%92%d7%a0%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%a4%d7%90%d7%95%d7%95%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך, ומופיעה לי שגיאה באמצע ההתקנה. ניסיתי כמה פעמים, ניסיתי להסיר את כול מה שקשור לAMD ולהתקין ועדיין עושה לי שגיאה.מישהו נתקל בזה? מה אני עושה איך אני מסדר את זה שמתי תמונה עם הודעת השגיאה.מדובר בלפטופ עם כרטיס מסך ATI HD 5650.תודה מראש איתי.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
לצפייה בסרטים/קטעי וידאו וכו ...
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
למי שעדיין לא מכיר את התוכנה המצויינת הזאת מדובר על אחד הכלים הישמושיים ביותר בניהול של multi boot מבוסס BCD. אחרי שנתיים של חוסר עדכונים יצאה גרסא 2.0 שמביא איתה הרבה שינויים חשובים. ניתן להתרשם בפיצ'רים החדשים בעמוד החגיגי ולראות גם תצלומי מסך מהגרסא החדשה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
הורדתי תכנה ettercap-NG-0.7.3.tar.gz ואני רוצה לדעת כיצד מתקינים!
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
Spyware Doctor כבד מדי אני מחפש תוכנה הכי טוב לנקות עמוק! תודה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
במקרה הזה פיילזילה. אני משתמש בווינדוס 7 ומחפש איתך להתיר את העובדה שהתוכנה פתוחה..
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס טלוויזיה DVB-T. (דגם Gigabyte GT-PTV-TAF-RH) אני משתמש בProgDVB Pro בשביל לראות את השידורים. הצלחתי לקבל אות וידאו תקין, אבל אני לא שומע כלום. נראה לי יש לי בעיה עם ה-codec של הסאונד, משתמש כרגע בזה של FFDShow. זה אמור לעבוד? יש איזה Codec אחר שכדאי להשתמש בו? תודה
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
ניסיתי במספר אתרים כולל האתר של מוזילה ואני לא מצליח להוריד את ההתקנה של הקובץ..הקובץ עצמו שוקל 9 מגה והוא מוריד לי 7.2 באופן קבוע ניסיתי גם במספר דפדפנים גם לא עזר וניסיתי גם מהפלאפון...מישהו יכול להציע פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
טוב אין לי מושג אם זה המקום המתאים אבל זה נראה לי הכי הגיוני בכל מקרה התחלתי להתעסק עם ה-3D של הפוטושופ CS5 החדש ה-extended בכל מקרה שמתי לב שאם אני רוצה לעשות ללייר\טקסט\SHAPE או כל דבר אחר Repousse זה לא נותן לי פשוט לא נותן לי לפתוח את האפוציה הזאת אני לוחץ על 3D ואז אין לי אפשרות כאילו להיכנס לקטגוריה של Repousse ניסיתי להדליק את הפוטושופ מחדש\לעשות ריסט למחשב וראיתי סירטונים ביוטיוב שאנשים משתמשים בזה ככה שאני עושה את זה בצורה נכונה אבל זה פשוט לא נותן לי בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי שקרה למישו משו דומה ואמרו לו לבדוק את הדרישות של הפוטושופ אם מתאימות למחשב ואני אין לי מושג בחומרה אבל אני יודע שהמחשב שלי ממש גרוע אז בגלל זה אני שואל הדרישות של פוטושופ CS5 ג…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתשמור את כל הנתוני גלישה של העלה והורדה בזמן שאני גולש מהלפטופ שלי,אני משתמש במחשב נייד של פאלפון lg והתוכנה שהם נתנו לי לא כזאת שימושית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר חוטי, נוח ומדויק לעבודה ממושכת ,לשימוש כללי ולתוכנות עיצוב גרפי .במחיר של עד 140 ש"ח . כף יד ~קטנה .... שיהיה כפתור נוח לשינוי רזולוצייה מהיר. איך אלו: ??? Saitek Cyborg V.3 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7212 Gigabyte Laser Gaming Mouse (GM-M6880) 1600DPI http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=11463 Gigabyte Gaming Dual Lens (M6800) 1600DPI http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=8070 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר במערכת XP, ודפדפן IE גרסא 7 לדעתי. פרסומות Flash, סרטים ב- Youtube עולים כרגיל. אך סרטים באתרים כמו: One, Mako וכו', לא עולים. איזה תוסף חסר? מה אפשר לעשות על מנת שהוא יתמוך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-