תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
למעבדה והם שמו לי Panda Titanium Antivirus 2005 ו-Microsoft AntiSpyware עכשיו אני בא להתחבר לאימיול והוא כותב לי ששרת ריזבאק מת (והאיקון של החמור באפור) הורדתי את כל ה-V ב-Panda ומרכז האבטחה של הווינדוס קפץ עם איזה הודעה והאיקון של הפנדה הפך לאפור האם המחשב נמצא בסיכון מסוים
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה שהפיירוול יאפשר את האימיול, יש יש לי LOW-ID. שאני מבטל את הפיירוול, אז אין בעיה.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה מאוד שכאשר אני פותח את האאוטלוק 2010 שלי השפת כתיבה משתנה לעברית ואין שום דרך לשנות אתה לאנגלית עד שיוצאים מהאאוטלוק ואז כאילו כלום לא קרה מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לי יש על הFF 1.0.4 את : FlashGot- ממשק בין FF לתוכנות הורדה שונות Adblok - חוסם כל POPUP ושטות אחרת Tabbrowser Preferences - שינוי הגדרות הטאבים IE view - מפעיל את העמוד הנוכחי בIE DownLoad maneger tweak - שינוי ממשק ההורדה המובנה בFF Gmail Notifier - בודק את הGMAIL שלכם CuteManus 2 - מוסיף איקונים לתפריטים Translate - מתרגם עמודים לאנגלית מכל מני שפות Disable Targets For Downloads - מונע מאתרים לפתוח סתם עמודים ריקים כשאתם מתחילים בהורדה ChatZilla - הIRC המובנה ל FF my IP tool - מראה לכם את הIP שלכם wizz RSS news reader - קורא RSS, רק עכשיו הורדתי. יש לכם במקרה המלצות לRSS אחר?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנת פיירוול שאני יוכל לשים בה חוק/אקסס ליסט שבה אני יוכל לאפשר גישה למחשב שלי בפורט מסויים רק לכתובות IP ספציפיות... מישהו מכיר ? ד"א אני צריך שהיא לא תיהיה כבדה מידי. את bit defender המחשב שלי לא סוחב... תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר ב EMULE והוא אומר לי שיש לי LOWID ושאני אבדוק את ה NETWORK CONFIG שלי! הוא לא מתחבר לי לשום שרת!!! מה אני צריך לעשות??? תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בגירסה האחרונה שלה (6),יש את האפשרות לבחור ב Audio Booster Pack ,הייתי משתמש בזה הרבה (היית יכול להשתיק את הסנטר ולשמוע רק את הסראונד,דיי פצצתי),משום מה בזמן האחרון אני לא יכול לבחור שם,הייתי בוחר ב listen on: Speakers ושם היית לי את האופציה לבחור...מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתעשה לי גיבויי אוטומטי של סיפריות מוגדרות מראש כאשר הספריות נמצאות על מחשבים שונים ברשת במשרד, אני רוצה שהתוכנה תעשה את הגיבויי אוטומטי בזמנים מוגדרים מראש לכונן גיבויי חיצוני, כמו כן אני רוצה שהתוכנה תמחוק גיבויים ישנים של מעל זמן מוגדר כדי לפנות מקום בהארד דיסק. האם משהו פה יכול להמליץ לי על תוכנה כזאת? משהו בעל ניסיון אם תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1.כאשר אני פותח סרט בתוכנה הנ"ל מופיעות לי כתוביות קטנות שקשה לראותן בצפיה מהמיטה למסך. 2.ומשהו נוסף, הסרט מוצג לי בwide screen (עם שני פסים,ז"א לא במסך מלא 100%). בקיצור השאלה שלי היא האם יש דרך לשנות את ההגדרות האלה? ואם יש רז מה הן ? אם אפשר הסבר די מדויק! תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אמרו לי שזו תוכנה בשם sysmetrix אבל הורדתי אותה והתקנתי וזה הופיע לי בצורה אחרת ולא על הרקע כמו שבתמונה... אם זה אכן נעשה עם אותה תוכנה אז בבקשה תסבירו לי איך אני משנה את זה לכמו שבתמונה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום, עשיתי פירמוט היום למחשב דרך הדיסק של מערכת ההפעלה, אבל יש לי כמה בעיות. בעיה 1- זה לא מזהה את הכרטיס מסך והרזולוציה המקסימלית אמורה להיות 1920x1220 שפה המקסימום זה 1600x1200 תמונה- בעיה שנייה- התקנתי הכול מהדיסק של הלוח אם ואת ה-Catalyst ואין לי איך לפתוח אותו הוא פשוט לא עולה איך שהמחשב נפתח, כמו שהיה לפני הפירמוט. בעיה שלישית- כל המחשב תקוע, שאני יוצא מדברים זה יוצא לי בתקיעות מוזרות וזה נכנס לי באיטיות לאינטרנט. בעיה רביעית- לפני זה היה לי Intrenet 8 עכשיו אחרי הפירמוט יש לי את ה-7 ורציתי להתקין את ה-8 זה רשם לי שזה לא יכול לפעול על מערכת הפעלה זו (משו כזה). לפני זה זה עבד, אני חייב לסדר את זה. מישו יודע איך אני מסדר את כל זה? זה ממש דחוף לי :'( נ.ב זא…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ואין לי כח להעתיק את כל המועדפים שלי ואחר כך להכניס אותם אחד אחד יש איזה דרך להעתיק אותם לקובץ? (חוץ מלהעתיק את הכתובות של כולם אחד אחד - כמובן) תודה
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הסרתי תקספרסקי פרסונל שכן סרק תאאוטלוק אקספרס והתקנתי תקספרסקי פרופשיונל והוא אמר שהוא לא מצא OUTLOOK (לא אקספרסס) ולכן הוא לא מפעיל את הבודק מיילים.............מחפש תוכנה לבדיקת מיילים באאוטלוק אקספרס.תודה עריכה: או למי שיש קספרסקי פרופשונל ויודע איך להפעיל תבודק על אאוטלוק אקספרס...טנקס
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיית SPYWARE: מופיעה לי על שולחן העבודה הודעה ענקית שאומרת "warning spyware detected on your computer". לפי חיפושים הבנתי שזה DESKTOP HIJACKER אבל אין לי מושג איך אני מסיר אותו. זה גם הופך את הגלישה לבלתי נסבלת.. אני זקוק לעזרה בדחיפות, תודה לעוזרים :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
חברה התקנתי שלשום NERO7 DEMO עכשיו הורדתי גרסא יותר חדשה (נרו 9) אני רוצה למחוק את הנרו הישן וזה לא נותן לי אני נכנס ללוח בקרה להסרה מסיר וזה כותב לי שגיאה עכשיו אמרתי אני ינסה למחוק אותו ידנית נכנסתי למחשב שלי וניסיתי למחוק את כל תיקיית הנרו זה מחק לי את רוב הקבצים פרט ל4 קבצי DLLשנמצאים בתיקייה בשם:Nero BackItUp כשאני מנסה למחוק אותם זה כותב לי שהם בשימוש ואי אפשר למחוק אותם ניסיתי גם עם UNLOCKER אבל זה לא עוזר עכשיו אני לא יכול להתקין את הנרו 9 כי זה אומר לי שאני חייב להסיר את הישן ורק אז להתקין את החדש מדובר בויסטה 32 ביט מה עושים? כרגע אני בלי תוכנת צריבה... ואני חייב נרו
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
-
הסרתי את השדריברים של הכרטיס מסך מפני שרציתי להתקין גירסה יותר ישנה, ועכשיו לאחר שהסרתי את הדריברים אני לא מצליח להתקין אתהדריברים החדשים. בפועל אני מצליח להתקין אבל אין כל סימן שהם הותקנו: הקצב ריענון ירד, מישחקים לא פועלים הוינדואס לא מזהה את הכרטיס וכו' כשאני מעלה את הוינדואס רשום שחסר קובץ mvnctray.dll, העתקתי אותו לאן שצריך ועדיין הכרטיס לא מזוהה. מישהו יודע איך אני יכול להתקין את הדריברים החזרה? הכרטיס מסך שלי הוא Gforce 4 Ti, וביטלתי את השיחזור מערכת אז זה לא יעזור :-\. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם : אני לא ממש יודע אם זה המקום להודעה הזאת אבל לא מצאתי שום מקום אחר.... ככה : לפני יומיים קניתי מחשב ולאחר שהתקנתי כל מיני דברים חיוניים הופיע לי משהו מוזר בדפדפן : מתחת לשורת הכתובת מופיע לי מעין Toolbar" שכולל לשוניות כאלו שכתוב עליהן : book, travel, html וכו'. מלבד זאת, במועדפים נוספו לי דברים שלא אני הוספתי וכוללים גם שטויות כמו שהזכרתי. אגב, שאני לוחץ על אחת מהלשוניות, זה מכניס אותי לאתר כחול כזה שכתוב עליו בגדול open search web. ניסיתי את כל הדברים הרגילים של אפשרויות סרגל הכלים והגדרות נוספות אבל אני מבין שזה לא זה. אמרו לי שהוכנסה לי מעין תוכנת ריגול. הבעיה היא שלא האנטי וירוס ולא ה Ad ware הורידו את זה. יש למישהו פתרון ??? בבקשה !!!
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש איזה מדריך ללמוד גרפיקה בעברית אולי איזה אתר שמסביר טוב
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אך אני יכל למחוק את עצמי מהרשימה שלה ...אתם לא מבינים פשוט ...אני חייב ..לעשות בדרך כל שהיא , שהיא לא תצליח לקורא את האויי שלי גם עם היא תנסה.
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
התקנתי ופשוט לא מצאתי איזשהו תפריט בחירה יש למישהו פתרון ?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לשלב שני כוננים יחד בחזרה בעזרת התוכנה, יש כונן אחד מפורמט (ריק) ובשני יש מלא מלא מידע הכי חשוב לי, השאלה היא האם יש סיכון שאני אאבד את כל המידע או שזה פשוט ואפשרי, אז איך עושים את זה מבלי לפגוע במידע שקיים, ז"א אני רוצה שיהיה לי כונן גדול אבל עם כל המידע שהיה לי.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
Sygate Personal Firewall Pro גירסה 5.5.2637 - אני צריך לבטל את התוכנה בשביל שהאינטרנט היפעל מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מישהו בפורום יכול לתת קצת מידע על התוכנה הזאת ואיך לעזאזל מקנפגים אותה חיפשתי באינטרנט לא מצאתי כלום תודה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאפשר לשנות רזולציה של תמונות.. יש לי תמונה שצילמתי בדיגיטלית כל תמונה שוקלת 1 מגה... רציתי לשנות רזולציה ואיכות עם תוכנה שיכולה לשנות ל 100 תמונות במכה אחת..ושישקלו כל תמונה 50 קילו 100 קילו בייט... רק לא ידוע איזה תוכנה ואין לי כוח לעבור תמונה תמונה
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-