עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by miki891,

יש לי חלונות XP פרו,ואופיס 2007 בעברית מקורים. אני רוצה להשאיר עידכונים אוטמטי בחלונות XP פרו. ולבטל עידכונים לאופיס 2007. אני לא מצליח לימצוא בהגדרות אופיס ביטול עידכונים לאופיס 2007... איך מבטלים עידכונים של אופיס 2007? בתודה מראש מיכאל

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by darkman,

יש לי קובץ WAV של 100 דקות איך אני מוציא קטעים "נבחרים" מאותו קובץ בבקשה רק תוכנות קלות אין לי כוח להתחיל ללמוד תוכנה בגלל קובץ אחד

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. להלן קוד: % I is a matrix [row;column] parfor k=1:row % can also be 'for' loop, row = 180,000! m=I(k,; % Extract a vector of the matrix x=0:(length(m)-1); % Form new vector from 0 to ... f=fittype('a+b*exp(c*x)','independent','x'); [cfun,gof,output]=fit(x',m',f,'startpoint',[3 7-0.1]); y(k)=cfun.c; % Extract the result end חלק מהוקטורים אינם מתאימים למודל או לנקודה ההתחלתית ומתקבלת הודעת שגיאה: ??? Error using ==> parallel_function at 587 Error in ==> fit at 437 Inf computed by model function. הבעיה שהלולאה נפסקת ויוצאת כאשר היא מגיעה לוקטור בעייתי כזה. א. איך ניתן לכפות על המטלב להמשיך את הלולאה? ב. כיצד ניתן לקבוע y(k)=NaN במקרה של וקטור כזה?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  4. Started by Frozen-Ice,

כשאני מחובר למסנגר ה ZONE ALARM מנתק אותו כל 5 דקות ואני חייב להתחבר עוד פעם מה הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by moshen1169,

איך אפשר לחסום אתרים בדפדפן גוגל?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  6. שלום לכולם דפים שאני מנסה לפתוח בגלישה באינטרנט נפתחים ממש באיטיות ובסופו של דבר לא נפתחים ושוחים לי את הדבר הבא: Gateway Timeout The following error occurred: A gateway timeout occurred. The server is unreachable. Retry the request. -------------------------------------------------------------------------------- Please contact the administrator. מה עושים? איך אפשר לתקן את זה? אולי זה בגלל האימיול? כי שניתי דברים בפיירוול תודה מראש

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by yan,

מישהו יודע איך אפשר לגבות את הסמיילים של המסנגר? כאילו אחרי שהוספתי אותם ועשיתי להם קוד והכל... כי אין לי כוח כל פעם להוסיף מחדש

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  8. מה יוצא לאנטי וירוס החינמיים האלה,כגון"AVG מה הרווח שלהם?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  9. כל פעם שאני גולש באינטנרנט אחרי כמה דקות קופצת לי הודעת שגיאה , ויוצאת לי מכל הדפים שהייתי ומחזירה אותי לשולחן העבודה..הנה ההודעה: ההוראה ב"0x772791bf" ביצעה הפניה לזיכרון ב"0x000000008" לזיכרון לא הייתה אפשרות להיות read. מישהו יכול עזור ???? אני כבר משתגע עם זה .....

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה לדוגמא אני עוצר קטע מוידאו כל שהו, אז אני רוצה שהתוכנה תצלם את הקטע מהוידאו במסך כמו PrtSCR רק שהתוכנה תוכל לצלם קטעי וידאו עצורים..תודה מראש=]

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  11. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  12. ניסיתי להתקין קודק פאק חדש לא עזר. כל תוכנה לא משנה איזו -מדיה פליאר או ווינאמפ או ZOOM או מדה פליאר קלאסיק ארו ווט אבר לא יכולה להפעלי תקבצים האלה כי חסרים פילטרםי הם אומרות.......למישהו יש מושג בבקשה מה עלי לעשות ?

13. Started by daido,

היי אני מחפש תוכנה פשוטה מאוד וחינמית שיכולה לחתוך סרטים וגם להדביק. משהוא ממש פשוט תודה מראש דידו

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  14. יש לי את הלוח ASUS A8N VM ועכשיו לא הורדתי לו דרייברים חדשים עד היום אז משהו יכול להגיד לי אם אלה הדרייברים החדשים בשבילו?? http://www.nvidia.co.uk/object/nforce_nf4_430_410_winxp32_8.26_uk.html ובקשר לדרייברים של הכרטיסי מסך שאני מוריד אותם עכשיו למה הדרייבירים שוקלים כפול פתאום??

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  15. תוכנה חינמית, רצוי בעברית, אבל אם אין ברירה אז באנגלית עם אפשרות להזנת טקסט בעברית. המטרה בעיקר לשמור את פרטי הלקוחות ומעקב אחר תשלומים וחייבים, לא ניהול חשבונות.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by 21gy,

למי שלא מכיר זאת תוכנה להטמעת כתוביות בסרט התוכנה עבדה מצוין מאז שהורדתי אותה (לפני מלא זמן) למרות שזה היה גרסאות אחרות אבל לא נראה לי שזה מה שמשנה.. היא פתאום פשוט הפסיקה לעבוד, אני עושה הכל רגיל זה פותח את התיקיה הזמנית אבל זה פשוט לא מצליח.. מישהו יודע מה הבעיה? ואם לא אז בקשה תמליצו לי על תוכנה אחרת להטמעת כתוביות. תודה.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by moshe_91,

מה המצב חבר'ה ?.. תגידו, Internet Explorer 8 בטוח ?.. כי אני זוכר שהיה לפני איזה כמה זמן התראה מפני טרויאן שמאפשר לכל האקר לפרוץ למחשב שיש בו את הטרויאן הזה ויצא אחרי איזה שבוע תיקון לכל גרסאות ה - Internet Explorer מ - 7 ומטה אבל לא ל - 8 ... האם זה מתוקן עכשיו ?.. תודה מראש, משה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by AdamS,

למישהו כאן יש המלצה לתוכנה טובה להמרת קבצי wma ל-mp3? אדם

19. Started by BONO,

תמיד שאני מנסה להדביק כתוביות לסרט 4 דקות לפני סיום פחות או יותר זה נתקע רושם תקלה אני לוחץ OK ואז זה רושם שגיאה כלשהי וסוגר תתוכנה מה הבעיה ? יש לי מערכת הפעלה חלונות 98

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  20. למעבדה והם שמו לי Panda Titanium Antivirus 2005 ו-Microsoft AntiSpyware עכשיו אני בא להתחבר לאימיול והוא כותב לי ששרת ריזבאק מת (והאיקון של החמור באפור) הורדתי את כל ה-V ב-Panda ומרכז האבטחה של הווינדוס קפץ עם איזה הודעה והאיקון של הפנדה הפך לאפור האם המחשב נמצא בסיכון מסוים

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by $הגוקר$,

שלום אני כבר הרבה פעמים הורדתי אמיול ותמיד הוא לא מוריד לי הוא כל הזמן על צהוב ולא ירוק ואני לא יודע מה לעשות ואיך להגביר את המהירות אז השאלה שלי אם יש למישהו מדריך הוא משהו בשביל להגביר את המהירות של האמיול תודה מראש

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  22. הורדתי סרטים, הסרטים עובדים, שומעים סאונד, אך לא רואים תמונה, מה עושים??? תודה.

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by iakovl,

לי יש על הFF 1.0.4 את : FlashGot- ממשק בין FF לתוכנות הורדה שונות Adblok - חוסם כל POPUP ושטות אחרת Tabbrowser Preferences - שינוי הגדרות הטאבים IE view - מפעיל את העמוד הנוכחי בIE DownLoad maneger tweak - שינוי ממשק ההורדה המובנה בFF Gmail Notifier - בודק את הGMAIL שלכם CuteManus 2 - מוסיף איקונים לתפריטים Translate - מתרגם עמודים לאנגלית מכל מני שפות Disable Targets For Downloads - מונע מאתרים לפתוח סתם עמודים ריקים כשאתם מתחילים בהורדה ChatZilla - הIRC המובנה ל FF my IP tool - מראה לכם את הIP שלכם wizz RSS news reader - קורא RSS, רק עכשיו הורדתי. יש לכם במקרה המלצות לRSS אחר?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  24. שלום לכולם. לאחרונה הותקפתי באחמדינאג'אד חדש שטוחן לי את המעבד על 100% ואינו מניח לי לעבוד עד שאני מעלה task manager וסוגר את ה-service. אני מודע לעובדה שהתהליכים שנקראים svchost (ויש לי 4-5 תהליכים כאלה בו זמנית) הם תהליכים של מעאכת ההפעלה וחיוניים למערכת, אבל עד שאני לא מכבה בברוטליות את השירות אינני יכול להמשיך בעבודה. מותקן אצלי כדרך קבע אנטי וירוס NOD-32 מעודכן, כמו כן הייתי מחובר לפיירוול של windows עד שקיבלתי הודעה (מצ"ב קובץ תמונה). כמו כן הרצתי אין ספור פעמים avg anty spywear ו- search & destroy ולא נמצא שם ממצא מחשיד. הרצתי גם סריקות מאתרים און-ליין ונאדה. גם מעקב אחרי תהליכים ב- msconfig ו-regedit לא העלו ממצאים מלבד אולי הקובץ נווידיה nvcpl.dll ש…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  25. פני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש.. עכשיו התקנתי פאר קריי והוא אומר לי לעדכן את הדרייברים הדרייבר הנוכחי של הכרטיס הוא 8.522.0 אפשר דרייבר הכי מעודכן ויציב לכרטיס הזה אם יש? והאם אפשר להתקין את הדרייבר ישר, או שצריך להסיר את מה שיש? תודה [=

דיונים חדשים בפורומים