תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הי אני מנסה ליצור קובץ הפעלה batch file אשר יבצע סגירה של תוכנת האוטלוק גיבוי הקובץ PST שלה והפעלה מחדש של ה Outlook. מה שקורה זה שהכל עובד לי עד לשלב של ההפעלה מחדש של הOutlook משום מה הוא לא מפעיל לי אותה. להלן הקוד של הקובץ bat שיצרתי : Echo off Echo Backuping your mailbox please wait... wscript closeoutlook.vbs Copy C:\MailBox\MailBox.pst G:\MailBox\MailBox.pst /V /Y C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\OUTLOOK.EXE עריכה: הבעיה נפתרה לי אבקש למחוק את הודעתי.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
בגירסה האחרונה שלה (6),יש את האפשרות לבחור ב Audio Booster Pack ,הייתי משתמש בזה הרבה (היית יכול להשתיק את הסנטר ולשמוע רק את הסראונד,דיי פצצתי),משום מה בזמן האחרון אני לא יכול לבחור שם,הייתי בוחר ב listen on: Speakers ושם היית לי את האופציה לבחור...מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם יש לי כמה סרטים בדיסקים שצרבתי (VCD ) ואני רוצה לעלות אותם למחשב (כמה סרטים) ואחר כך להפוך אותם לDVD ולצרוב אותם כסרט DVD .אם תוכנה מתאימה שיש , יש תוכנה כזאת ? תודה לעוזרים [shadow=red,left][/shadow]
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
למה לעזאזל הקצב באימיול כל כך איטי ? אפשר להוריד במקסימום 3 קילובייט לשנייה... אני משתמש באימיול גרסה v2.2
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מנסה להיכנס לאתרים / פורומים שיש איזה סקריפט דוגמה http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=login אני לא מקבל את מסך ההתחברות. מערכת ההפעלה שלי WINDOWS 98SE מוגן עם ZoneAlarm Pro. סגירת התוכנה מאפשרת התחברות. מישהו יודע איך לאפשר גם כאשר התוכנה פתוחה התחברויות כאלה. בעבר זה עבד לי. סגירת התוכנה מיד שולח לי וירוסים דוגמת BRASIL למחשב תוך שניות.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
בשל טעות טיפשית ומצערת נמחקו לי התוכנות: word 2002, outlook2002 and power point המחשב שייך לאחי היקר לי מכל והוא נהרג 3 שבועות לפני שהוא קנה אותו. מאז לא מצאנו את הדיסקים לקנות זה כל כך יקר, יש איזושהי דרך שאני יכולה להוריד את התוכנות האלה? please זה יעזור לי מאוד !!! אני לא יכולה בלי. תודה רבה, טלי.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בתמונה המצ"ב צולם ארור שכל פעם כשאני מפעיל את hwzone עולה לי.... יש לי אקספלורר 6.... plz help!!!
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מוריד עכשיו אנדר 2 ופתאום באמצע זה אומר לי שהתוכנה ניתקלה בבעיה והיא חייבת להיסגר בקיצור זה אומר לי את אחרי 10-30 דק' שהתוכנה פועלת (EMuLe( אם למישהו יש מושג למה אודה לו.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
אני מחפש דחוף תוכנה שמאפשרת לצפות במה שמחובר ליציאת ה video in בכרטיס מסך שלי זאת שאני יכול לראות בחלון קטן או להגדיל לחלון גדול וכ"ד. בכרטיס הקודם שלי את ati multimedia center ועכשיו בכרטיס החדש שלי אין לי תוכנה כזאת והישנה של הכרטיס הקודם לא עובדת לי עם הכרטיס החדש (redeaon 9200vivo 128mb ddr). אודה לעזרתם בנידון.
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
או קיי אז ככה אני גולש במירק באיזה חדר משוחח עם האנשים כשפתאום אחד האופים ביקש ממני את האיי פי שלי בתמורה לזה שאני יקבל אופ... לא הייתי דפוק ולא נתתי לו את האיי פי, פתאום הבן ז*נה (סליחה על השפה אני עצבני!!) מתחיל להביא עליי פרטים מי הספק שלי איזה חיבור יש לי והדבר הבא שקורה זה שהמחשב משתגע כל מני הודעות שגיעה מטומטמות מופיעות ואז הופיעה הודעה שסופרת זמן לאחור עד שהמחשב מתכבה באותו הרגע עשיתי ריסט... עכשיו עם מישהו בבקשה יכול להביא לי תוכנת פייראוול חינמית בבקשה אני צריך את זה דחוף!!! תודה מראש נ.ב אפשר דרך התוכנה לזהות איי פי כדאי להיתלונן לספק שלו?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
פעם קראתי איפשו שאפשר לחסום אותם בדרך כלשהי אני מדבר על הפרסומות הקופצות (למשל בwww.one.co.il ) ולא על החלונות החדשים שנפתחים... תודה יונתן
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני כמה ימים הורדתי את התוכנה SiSoftware Sandra אבל אני לא יודע איך אני בודק כמה נקודות היא נותנת למחשב שלי תודה מראש לכול התגובות!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
-
יש לי בעיה באי מיול שכל פעם שאני נינכס הוא ניכנס למצב של low id ולוקח לו משו כמו 5 דקות להיתחבר קיצר אני צריך עזרה דחוף הוא מוריד לי על 0.5 help me plesaseeeee
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני עובד עם ZA כבר הרבה זמן ושמתי-לב שכשהיא עובדת במקביל עם ה Emule היא טוחנת ים זיכרון. יש קובץ שהיא מריצה שנקרא vsmon.exe הוא מתחיל ב 5MB ווככל שהזמן עובר הוא רק גודל !!!! לאחר 12 שעות הוא הגיע לי ל 60 MB !!!!!! מישהו יכול לעזור לי ....
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק נואשות לעזרתכם פתחתי ATACHMENT של מסמך WORD חשוב ולאחר שעבדתי עליו שמרתי אותו ככורח ההרגל בעזרת ctl. s מה שגרם לקובץ להישמר בספריית ה Temporary files. אם אני לא טועה לאחר מכן פתחתי שוב את הגרסא הישנה של הקובץ מהATACHMENT ואני מניח שמה שקרה זה שאוטמטית המחשב שמר את הגרסא הישנה במקום החדשה, ולכן כשגיליתי ששמרתי בטעות את הקובץ ב-TEMPORARY במקום תחת שם אחר נפתחה לי הגרסא הישנה, האם קיימת אפשרות כלשהי לחזור או לשחזר לקובץ ששמרתי אני בראשונה. אני מודה לכם מאוד אור :'(
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הסרתי את השדריברים של הכרטיס מסך מפני שרציתי להתקין גירסה יותר ישנה, ועכשיו לאחר שהסרתי את הדריברים אני לא מצליח להתקין אתהדריברים החדשים. בפועל אני מצליח להתקין אבל אין כל סימן שהם הותקנו: הקצב ריענון ירד, מישחקים לא פועלים הוינדואס לא מזהה את הכרטיס וכו' כשאני מעלה את הוינדואס רשום שחסר קובץ mvnctray.dll, העתקתי אותו לאן שצריך ועדיין הכרטיס לא מזוהה. מישהו יודע איך אני יכול להתקין את הדריברים החזרה? הכרטיס מסך שלי הוא Gforce 4 Ti, וביטלתי את השיחזור מערכת אז זה לא יעזור :-\. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שדרוגים כלשהם באופק ? *אל תדברו על כמה שפיירפוקס הדפדפן הכי טוב
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כבר ממזמן אני שומע על הפורמט mp4, שהוא מתאים גם לוידאו וגם לאודיו. הורדתי חבילת קודקים ובה גם Mp4, הנה האתר המסביר על mp4: http://www.mp4.co.il אני רוצה דוגמא לקובץ mp4 כדי שאוכל להשוות בינו לבין קבצים אחרים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי יש לי מצלמת וידיאו דיגיטלית פנסוניק NV-GS25 שיש לה גם יציאת FW וגם יציאת USB. אני מצליח לבצע לכידה דרך יציאת USB אבל האיכות לא מדהימה אז ניסיתי לעשות לכידה דרך FW. ניסיתי עם התוכנה שבאה עם המצלמה MotionDV STUDIO LE for DV עם ULEAD ועם ה-MOVIE MAKER של חלונות. כל התוכנות מזהות שיש מצלמה מחוברת וניתן דרך המחשב להריץ את הסרט קדימה ואחורה אבל אני לא מקבל תמונה בלכידה. חיברתי את המצלמה למחשב מקינטוש של חבר עם FW ושם הצלחתי לעשות לכידה. אשמח לקבל הצעות.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי בעייה בערך שבועיים.. ולא זכור לי שהתקנתי משהו שגרם לזה. כל פעם שאני פותח תמונה במחשב אז המחשב נתקע ובמנהל המשימות של WINDOWS יש תוכנית בשם verclsid.exe שאני עושה עליה סיים משימה התמונה נסגרת והמחשב חוזר לרוץ. סרקתי וירוסים ורוגלות ולא מצא כלום. מה לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי משתמש ב-VLC/BSPLAER/WMC ודומיה. אבל הבעיה איתם, שמדי פעם אני כבר לא יכול לשנות את הבהירות של הסרטים, והם נראים ממש כהים ואני לא מצליח לראות בהם כלום! התקנה מחדש לא עוזרת, נראה שזה תמיד הולך לבד. נמאס לי מזה, אז אני מחפש תוכנה לצפייה בסרטים, שתומכת בפורמים ידועים. יש המלצות? כמובן שאפשר לשנות בה את בהירות הסרט K-LITE MEGA PACK מותקנת אגב.
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-