תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה בעייה בקודאק אבל ממה שאני מבין צריך לרכוש אותו ומאיפה יש לי כסף לרכוש אותו אז מי שיכול לארגן איזה משהו שיתקן את זה שלא צריך לרכוש או משהו כזה זה ממש יעזור וזה מה שזה רושם לי this footage shown in black and white for screener purposes only finel product will not be altered in this manner בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בFIRE FOX 3 שהוא לוקח לי 40-50% מעבד שיש 3 לשוניות ושיש 6-7 לשוניות אז בכלל הוא לוקח מלא מהמעבד והמחשב לא זז מה אפשר לעשות? פעם זה לא היה ככה וזה משגע אותי תודה אריאל
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מתשמש בנורטון אנטי וירוס 2002 מעדכן אותו פעם בשבוע ככה הוא מצא לי וירוס במחשב והרבה לי הודעה על כך לוירוס קוראים backdoor .trojan עכשיו מה לעשות ?! הוא כותב לי שהוא לא יכל לתקן את הקובץ .. הוא רק כותב לי שהוא מצא וירוס על המחשב
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום. האם יש אפשרות להאץ את מהירות הביטספיריט? http://img213.imageshack.us/img213/4773/bitspirit9dh.jpg תראו בתמונה זה לא מנצל את כל המקורות שלו. בבקשה תעזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
פעם אחרונה ששיחקתי בו היה על ה386 שלי. קוראים לו deathtrack, והעברתי מולו שעות כשהייתי בכיתה ד הוא רץ תחת דוס. יש דרך להריץ אותו במהירות נורמלית? כל מסלול נגמר לי תוך פחות משניה, פשוטו כמשמעו.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני לפני פרמוט, ולא יודע באיזה קומבינציה של תוכנות אבטחה להשתמש מה לדעתכם כדאי: BITDEFENDER TOTAL SECURITY 2008 שאמור לכלול בתוכו את הכל... NOD32 3.0 עם SPYBOT ו CCLEANER פעם בחודש. קומבינציה אחרת שתמליצו לי. מה לגבי קספרסקי? ראיתי שגם לו יש חבילת הגנה, האם היא מומלצת?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
האל פסק מחובר כמו שצריך מבחינת הכבלים (כשאני מכבה אותו אם גם המסך וגם המחשב נכבים). הבעיה היא בתוכנה שלא נותנת לי לעשות לו AUTO SEARCH במנהל ההתקנים, ה- COM PORT שאליו מחובר האל פסק מראה לי סימן קריאה (שאיגה 10), אז ניסיתי לפעול עפ"י ההוראות שבאתר הזה: http://www.mgeups.com/techinfo/technote/tn21.htm ניסיתי גם לשנות את מספר הפורט לפי ההוראות שבאתר בשביל למנוע התנגשות חומרה אך הבעיה לא נפתרה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בזמן האחרון הWINAMP לא נכנס לי תמיד שאני נכנס אליו הוא אומר לי שיש שגיאה והוא צריך לסגור את הWINAMP
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי K-Lite Codec Pack 1.47 השגיאה הזאת עולה לי
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קיימת תוכנה שמאפשרת לשמור קובץ AI(אילוסטרטור) לEPS? הורדתי קובץ VECTOR עם הסיומת AI ואני לא מצליח לפתוח את זה בפוטושום וגם לא בACROBAT ומכיוון שאין לי אילוסטרטור אז אני לא יכול לשמור את הקובץ בEPS. אם אין תוכנה שעושה פעולה כזו, אז אולי מישהו מכם יוכל לעשות לי את הפעולה הזו? אני העלתי את הקובץ למי שיוכל לעשות. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את תקיות ה-OUTLOOK שלי ואני לא רוצה לעשות זאת דרך הפונקציות הקיימות בתוך ה-OUTLOOK עצמו. אני יודע שב-OE יש תקיה מסויימת שבה נשמרות כל תקיות הדואר. האם ה-OUTLOOK שומר את התקיות שלו באותה השיטה ? אם כן - היכן הן ממוקמות ? ואם לא, אזי בכ"ז היכן ממוקמות התקיות הללו של ה-OUTLOOK?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש תוכנה שגם לאנשים שיש את התוכנה שרואה מי מסתכל באווי לא יכלו לראות אם אני מסתכל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
1) חוץ מהתוכנות שאני מכיר spybot ו ad-aware , האם קיימות עוד תוכנות טובות שאתם ממליצים עליהם [חינמיות] שמוצאות ומסירות ע"י סריקה spyware,adware,trojan.warms וכו'...? 2) לאחר סריקה ב spybot הוא מאתר לי כמעט תמיד דבר אחד או שניים שהוא מגדיר כבעייה,והוא כמובן מוחק אותם. אך לאחר restart של המחשב וסריקה חוזרת בspybot הוא מוצא אותם שוב,כנראה שזה לא באמת מחק את זה או שה"בעיות" האלה מפעילות עצמן שוב . מה אני צריך לעשות כדי להסיר אותן? נ.ב הוא נתן שם לבעיות\קבצי ריגול שהוא מצא...וניסיתי לעשות search במחשב עם השמות האלה ולא מצא כלום. 3) בnorton systemwork 2005 premier אני לא יכול לעשות auto live update ,אני לוחץ שיאפשר את זה ,ולא קורה כלום,כאילו לא לחצתי. ניסיתי גם דרך ה"אפ…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני צריך להמיר קבצי AMR (קובץ הקלטה של מכשירי נוקיה) לMP3 כל התוכנות שמצאתי מפסיקות לפעול אחרי 5 המרות... תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להפעיל את הפיירוול החומרתי שישנו על הלוח אם עכשיו התקנתי את כל הדריברים האפשריים ואני עדיין לא מצליח למצוא את האפשרות . אני כרגע מפעיל את המחשב שלי עם מ.ה. 64 ביט ואשמח לדעת מהם היתרונות והחסרות של הפיירוול הנ"ל ואיך אני מגיע לתמונה הבאה : [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
(אני מדבר על סרברים במשחק CS1.5) כאשר אני כותב : ./hlds_run -game cstrike +exec server.cfg +maxplayers 14 +ip 212.199.163.197 +port 27015 +map de_dust2 -autoupdate & הסרבר עולה לאוויר והכל טוב ויפה, אך שאני מתנתק מהתוכנה Putty ב Exit הסרבר נופל.. מישהו יודע למה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הראוטר מתחבר שוב אוטומטית אם הוא מתנתק, אני מחפש תוכנה שתוכל לתעד לי אם קורים מצבים שהאינטרנט אכן מתנתק. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קודם כל, יש לי XP. כל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנה זה רושם לי את זה: This file does not have a program associated with it for performing this action. Create associaion in the Folder Option control panel מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
צירפתי תמונה עם השגיאה או מה שזה לא יהיה..תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי מצלמה מובנית במחשב הנייד שלי ואני לא יודע איך להפעיל אותה אני אתן לכם את הדגם אולי זה יעזור לכם hp pavilion dv6700 ומערכת ההפעלה היא ויסטה אולטימט
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כל פעם שאני גולש באינטנרנט אחרי כמה דקות קופצת לי הודעת שגיאה , ויוצאת לי מכל הדפים שהייתי ומחזירה אותי לשולחן העבודה..הנה ההודעה: ההוראה ב"0x772791bf" ביצעה הפניה לזיכרון ב"0x000000008" לזיכרון לא הייתה אפשרות להיות read. מישהו יכול עזור ???? אני כבר משתגע עם זה .....
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היה לי פעם תוכנה שהייתי רושם לה את כתובת האתר והיא היתה נותנת לי את כל התמונות שם להורדה ויכולתי לראות איזה תמונות שני רוצה במקום להתחיל להוריד אחד אחד פשוט סימנתי מה שאני רוצה מישהו מכיר תוכנה כזו
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי את האימיול של xvooM 2.1 ( שלפי דעתי אחד המהירים שאני מכיר ) הבעיה באימיול הזה היא כאשר מבצעים בו חיפוש בעברית לא תמיד אני רואה את התוצאות בעברית ולפעמיים אני מקבל אותן בגיבריש. העברית במחשב מותקנת כמו שצריך, נסיתי גם לשחק עם האופציות של : server ו- Global בחיפוש אך זה לא עזר. אודה לעזרה ממי שמכיר או נתקל בבעיה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה פורום המתאים. אני מנסה להמיר וידאו מMKV לAVI ולהוריד לו קצת את האיכות כדי שיכנס לדיסק אחד, הוידאו הוא עם כתוביות מובנות ואחרי ההמרה הכתוביות (בעברית) משתבשות ולא מופיעות כמו שצריך. אני משתמש בFORMAT FACTORY וניסיתי בהגדרות לשחק עם סוג הכתוביות (יש שתי אופציות לכתוביות בעברית) ובשני ההגדרות יש את אותה בעיה. למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-