תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
הייתה לי תוכנה כזאת פעם שנקראה MULTICQ (משהו כזה... ) אבל כנראה שזה לא השם המדוייק כי אני לא מוצא אותה אחרי שחיפשתי די הרבה... מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
כאילו שתמיד יעבוד....ויהיה ממוזער לסמל ליד השעון??
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אוקי תקשיבו משגע אותי... לפני זה יש לציין שאני משתמש בwindows vista ultimate האנטי וירוס לא מוכן להפעיל לי סקאנים והוא לא מוכן לעשות לי update אין לי מושג מה לעשות.... זה אנטי וירוס תומך vista Symantec Antivirus V.10.2 Build#276 בבקשה עזרה ואם אתם לא יודעים תנו לי שם של גירסאת אנטי וירוס טובה שאני יכול להשתמש בה על ויסטה תודה רבה למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
רשימת המשתמשים הייתה לפי שמות שאני בחרתי, אחרי התקנת Messenger Plus . ואחרי שידרוג המסנג'ר מגרסא 7.5 ל LIVE שמות המשתמשים ברשימה שלי חזרו לשמות הרגילים שנקבעו ע"י המשתמש עצמו. איך אני יכול (אם בכלל) להחזיר את שמות המשתמשים כמו שאני קבעתי ? חוץ מלשנות אותם ידנית מחדש. גם ה Messenger וגם ה Messenger Plus שודרגו ביחד אחד אחרי השני.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי UPS של EverPower והתוכנה שבאה על הדיסקט לא עובדת.. הדיסקט דפוק. תוכלו בבקשה לתת לי את השם של התוכנה על מנת שאני אוכל לישון בשקט בחורף? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע אבל הנה הסיפור מאחורי זה - קניתי מנורת LED שפועלת דרך חיבור USB, עכשיו אני רוצה שהיא תהיה מחוברת קבוע אבל לא רוצה שהיא תהיה פועלת קבוע. אז רציתי להפוך את החיבור USB ללא זמין דרך המנהל התקנים אבל אין את האפשרות הזאת. כי אני לא רוצה לחבר כל פעם ולנתק כל פעם - מסורבל ומעצבן.. יש איזו דרך של כמה לחיצות כפתור להדליק/לכבות את חיבור ה-USB - דרך המחשב עצמו..? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
למה כשמשנים את אזור הזמן של המחשב, אז היומן עצמו גם משתנה? יש אפשרות לבטל את זה? או להזיז במכה את כל האירועים?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
ההורים אהבים שלי נוסעים למדינה רחוקה. בבית שלהם יש מדייה סנטר מבוסס VISTA והוא מחובר למלצלמה USB פשוטה. אני מעוניין לעשות מערכת הבטחה בבית שתאפשר לצלם אם משהו זז בבית וגם תישלח לי תמונה\התארה ל אימייל 1)האם יש משהו כזה ? 2) האם אפשר לחבר יותר ממצלמת USB 1 למערכת ? תודה GSM.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני לא בטוחה אם ההודעה קשורה בהכרח לפורום הזה אך אנסה בכל מקרה.. העברתי את המחשב קומה, ומאז ההעברה אין סאונד באתרי וידאו קליפים למשל כמו יוטיוב או פליקס, בכל שאר האפליקציות הסאונד קיים ונשמע - גם בקבצי מחשב וגם במשחקי רשת לדוגמא. ניסיתי להכנס לאתרים דרך דפדפנים שונים ולעדכן את הפלאש ללא הועיל. יש רעיונות יצירתיים או שאין מנוס מפירמוט?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אם תסמנו טקסט עם העכבר תלחצו כפתור ימני יש פעולה של "חפש בגוגל : טקסט" . מי שחשב על זה גאון.
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני זוכר לפני כמה שנים היה ווירוס בארץ שכיבה לאנשים את המחשב עם הודע כזאת של זמן הולך אחורה היה לזה איזה פתרון של כיבוי משהו בהפעלה של ווינדוס מישהו יכול לעזור לי עם זה? יש פה פשוט מחשב פנטיום 3 שבקושי סוחב XP עם SP1 ויש בו את הבעיה הזאת ואני חייב לפתור אותה כי מעשימים אותי שאני גרמתי לה
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
למישהו יש המלצות למשהו טוב ? שישמור על איכות יחסית טוב בהמרה ? המרתי דיסק על 320 דרך MMJB והוא פשוט על הפנים .
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
עדכנתי לגרסא 3.5 וכשאני גולש דרכו הוא קורע את המחשב. מנצל 50% מ-CPU. אני חושב שמדובר בדפדפן שעושה את הבעיות. המחשב נתקע הרבה וקשה מאוד להשתמש. פתחתי טרד גם בחומרה עם הנתונים אולי יצליחו לגלות מה הבעיה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418418.new#new
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ונשאר לי הHD מהמחשב הקודם. האם כדאי לחבר אותו כMASTER ,כי כבר יש לי עליו מערכת הפעלה ואת כל התוכנות?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
כשהתקנתי אותו לא יכולתי לגלוש יותר... כנראה פורט 80 נחסם,לא הצלחתי לפתוח אותו... האם אתם יכולים לעזור לי להגדיר אותו לעבודת אבטחה גבוהה אבל לאיפשור גלישה ואיפשור פורטים לאיימיול בו זמנית... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קטנות יותר. גם כשלוחצים על F11 זה עדיין בגודל אמיתי ולא נפרס. יש מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
אהלן. אסביר את השאלה שלי. ערכתי שעה של מוזיקה עם מיקסים - העניין הוא שהכל בקובץ MP3 אחד של שעה, כך שזה בעצם כמו שיר אחד ארוך ... האם לדעתכם יש אפשרות ליצור בזמן הצריבה איזשהם מצייני מקום או אינדקס כך שהמאזין שיחזיק את הדיסק יוכל לעבור לשיר מס' 2 , שיר 3 וכו' ? אשמח לקבל עיצה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
: זה כותב: No valid servers to connect in serverlist found מה עושים???
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מדבר על אופיס כזה שאפשר לעבוד איתו בדפדפן , עורך תמונות ועוד כאלה ... מי שמכיר כמה אשמח לכמה ללינקים
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
עוד מישו נתקל במצב בו השועלאש קורס כשהוא מנסה לבצע LOG-IN לחשבון שלו ב PAYPAL?... (דרך paypal.com)
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו נתקל בתוכנה שיכולה לגבות את כל הגדרות הרשת ושיתופי הקבצים כולל משתמשים, סיסמאות והכל בווינדוס XP? על מנת לעשות את החיים יותר קלים אחרי הפירמוט כשיש הרבה משתמשים להגדיר וכו אני חיפשתי קצת ולא ממש מצאתי משהו בסגנון.. תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
איך לעזאזל אני מעיף קיבינימט את הMICROSOFT MESSNGER? הוא לא מותקן כתוכנה שאפשר להסיר והוא כל הזמן נלחם לי עם המסנג'ר של MSN... מישהו יודע איך אני יכול להסיר אותו???
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הרבה זמן שלא עשיתי ללפטופ שלי ריסטרט עשיתי לו היום אבל אז נהייתה בעיה. הוא כותב לי שקובץ Royal.sys מקולקל. עשיתי start in last known configuration לא עבד. ניסיתי סייפ מוד, לא הלך. הכנסתי את הדיסק של ויסטה, ואי אפשר לתקן את הקובץ הזה. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו כמו המקרה שלי.. היה לי גם לינוקס במחצית הדיסק אבל מסתבר שגם הוא התקלקל ואין לי מושג בלינוקס כל כך כדי לתקן הוא רוצה שאני אעשה FSCK או משהו כזה. אני אשמח אם מישהו יציע לי פתרון. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הארור הזה אומר? זה קרה לי תוך כדי שימוש בכרום של גוגל אבל ראיתי אותו כבר כמה פעמים עוד הרבה לפני... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-