תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי כמה קטעי וידאו ואני מחפש תוכנה שתיצור תפריט שיציג אותם וניתן יהיה לגשת אליהם. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי פאב ואני רוצה לשדר בו קליפים ותוך כדי להריץ מין מצגות או כתוביות על המסך תוך כדי הניגון של הקליפים (מבצעים וכל מיני פרטים). אשמח אם תוכלו לחפש עבורי תוכנה טובה בלי באגים בחינם שעושה את העבודה. בטוח יש תוכנה כזו לא? חשוב ביותר שתתמוך במקלדת עברית כמובן. רוצים ממני 200 שקל לחודש רק בשביל התוכנה שזה הזוי.
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם ..אני חדש בפורום התוכנה ;D יש לי תוכנה לשינוים עוצמה של רמקולים ומגביר עוצמה אבל זה של חברת אינטל מלוח אם מובנה ואין בו אפשריות להגביר עוצמה לסאב וופר אז תמילצו איזה תוכנה אמינה וקלה להגביר עוצמה לסאב וופר וגם לכללי כלומר לרמקולים אחרים עריכה: יש לי מערכת קולנועי בייתי 5.1 ערוצים בתודה
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הכוונה היא למן פתקיות וירטואליות שיהיו על המסך. אפשר גם בתור תוסף למוזילה. תודה למי שייעזור לי
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זוכר שפעם היתה תוכנה כזו לחלונות, מה שזה עושה זה פשוט משתמש במקום שיש לך בGMAIL לאיכסון קבצים. היופי שזה עושה את זה בצורה אוטומטית (פשוט להעביר וזהו)... אני מחפש את התוכנה הזו גם לחלונות וגם למק OSX (גם בתור widget זה יכול להיות נחמד). אם מישהו מכיר ויכול לעזור אני ישמח. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שניתן בעזרת עט סטיילוס לשרטט מבנה UML ושהתוכנה תזהה את הצורות ותהפוך את השרטוט ממשהו שצוייר ביד למשהו מסודר ורישמי יותר...במילים אחרות שתזהה את הקווים והצורות ותהפוך אותם למשהו מובנה...משהו בסגנון S-NOTE של סמסונג אבל עבור WIN8.... רצוי חינמית
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, אשמח לשמות זה מהצייר, מחפש משהו איכותי יותר תודה : )
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה שתהיה לתוכנה אופציה של חיוג מודם 56K למחשב אחר שיש עליו את אותה התוכנה (לא דרך האינטרנט) ושיוכלו לדבר דרך מיקרופון ולשמוע דרך הרמקולים כמו שיחת טלפון רגילה רק במקום המכשיר טלפון עומד מחשב.. יש כזאת תוכנה? או תוכנה שאחת האופציות שלה זה האופציה הזאת.. לא אמור להיות מסובך מידיי למצוא כזאת תוכנה VIRTUAL PHONE או משהו דומה כל מה שאני מוצא מחיפושים באינטרנט זה VOIP של שיחות דרך IP ולא דרך חיוג מודם כמו שאני צריך תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
משום מה ב- adobe acrobat (המלא, לא החינמי), לא מצאתי אפשרות זו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני פשוט לוחץ על משהו ומשתנה לי האיי פי אוטומטי כל כמה זמן... תודה מראש.. :]]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. אני מחפש תוכנה שאני פשוט לוחץ על משהו וכל כמה שניות האיי פי שלי מתחלף.. ראיתי פעם תוכנה כזאת שעושה את זה שאני לוחץ פעם אחת ואז כל איזה 10 שניות מתנתק מהאינטרנט לשנייה מחליף איי פי וחוזר וזה לא מפריע לשום תוכנה כמו איי סיקיו וכאלה.. בבקשה מכם אני חייב את זה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה. קיצר אני מחפש תוכנה שהאייפי שלי יראה כאילו אני גר בחו''ל. אני מחובר ברשת אלחוטי לראוטר ומודם. כמה שאלות: 1. במה זה כרוך שהIP שלי יראה כאילו אני גר בחו''ל. 2. האם זה יעזור לי להכנס לאתר פנדורה שסגור לIP ישראלי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשינוי גודל מחיצות בדיסק קשיח שתרוץ על win7 64bit
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתעזור לי לשנות את הגודל של מספר אנימציות מסוג gif בו זמנית (batch) מישהו מכיר תוכנה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי קובץ אנימציה GIF והגודל שלו (הרזולוציה) 176X120 ואני צריך שהוא יהיה ברזולוציה של 320X240 אני צריך תוכנה שמשנה את הרזולוציה של אנימציות (קבצי GIF), אפשר בבקשה את השמות של התוכנות המאפשרות את זה?
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מ-MP3 ל-MP3, רק להוריד נגיד מ-bitrate של 320 ל-192 לדוגמא. יש למישהו הצעות? כל מה שאני מצאתי זה תוכנות שמשנות פורמטים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה חינמית לשינוי האייקונים במחשב בפשטות! בלי ליצור אייקונים והכל... משהו בסגנון של IconPackager רק שיהיה חינמי. אני רוצה שיהיו לי כמה PACKים של אייקונים עם תצוגה מקדימה כזאת כמו בתוכנה הנ"ל ושאני אבחר וזה ישנה את הכל... אשמח לתושה כמה שיותר מהירה תודה.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הכותרת ממש לא מובנת אני יודע.. אני רוצה לשנות מידע מסויים (לדוגמא אלבום, או סגנון), של כמות גדולה של קבצי MP3 במכה... יש את האפשרות הזאת בתוך המדיה פלייר10, אבל היא אף פעם לא עובדת כמו שצריך... אני צריך תוכנה כמה שיותר קלילה וכמה שיותר מוצלחת. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיימת תוכנה (רצוי חינמית) שיודעת לשנות מהירות נגינה של שיר ללא ירידה בטון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה לשינוי מהירות המאוורר של המעבד (אינטל E6300). באוורסט לא ראיתי אפשרות.. בספיד פאן לא הצלחתי.. אשמח לעוד שמות של תוכנות.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ש: ALT+CTRL+C יהיה כמו CTRL+V(הדבקה).
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עד היום השתמaתי בתוכנה המאוד מוצלכת של tgtsoftwear הנקראת style xp היא פגה לפני כמה ימים ורציתי לדעת עם מישהו מכיר תוכנה הדומה לה. (מישהו יודע למה זה אומר לי שהתוכנה לא יכולה לרוץ בwin32?)
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היתה לי תוכנה שמצאתי פה, שמנמיכים /מגבירים את הווליום דרך המקלדת אז יש עיצוב שונה מהברירת מחדל של Logitech. עשיתי חיפוש ולא מצאתי. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
צריך שתתמוך בntfs ושתעבוד בווינדוס רצוי חינמית (לא partition magic)
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-