תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להיכנס לצ'ט של נענע וזה שואל אותי אם להתקין את חבילה ההרחבה. אני מאשר לו וזה מתקין, ולבסוף זה מקפיץ לי כה חלונות שאומרים לי שלא ניתן היה ליצור כמה תיקיות למרות שהן לא קיימות. מישהו יודע מה הפיתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין winks של מסנגר אבל אני נתקל בבעיה הורדתי את *.mco אינסטולר אבל משום מה זה עושה כאילו מתקין אבל לא! הבנתי שחוץ מהנ"ל אני צריך לשים עוד קובץ ב sys32 מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
התוכנה מציגה לי הודעה שגיאה ואני לא יודע איך לטפל בה..מישהו יודע? :s05: ניסתי ללחוץ על Reconnect אבל זה לא עוזר.. מנהלים אם זה לא בפורום הנכון נא להעביר. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, האם משהו יכול בבקשה להמליץ על תוכנה חופשית (חינם) לשליחה וקבלה של פקסים דרך מודם המחשב ? בברכה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ MPG שאני מנסה לצפות בו דרך מדיה פלייר של windows 7 אבל יש בעיות צפיה קלות, וחשבתי להתקין נגן אחר שיריץ את הסרט בצורה חלקה. האם יש קשר בין הדברים?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מי שמכיר תוכנה כזאת שאני יוכל ליראות טלויזיה של העולם במחשב אז תביאו .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שניות ספורות של בנצ'מארק זה מפסיק בפתאומיות ומביא לי את ההודעה הבאה:
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור קובץ לא דחוס תוך כדי לכידה של קלטת וידאו. כרגע יש לי באופציות של וירטואלדאב את HUFFYUV V2.1.1, מה שנותן לי קובץ של 100 מ"ב על כל דקת וידאו. נראה לי עדיין שאיכות קובץ ה-AVI שהקודק הזה נותן נופלת מאיכותה של קלטת הוידאו והייתי רוצה כמובן קובץ איכותי ככל הניתן כדי שאוכל להמיר בהמשך ל-SVCD בצורה האיכותית האפשרית. אז שאלתי, האם קיים קודק מלבד HUFFYUV שמאפשר קידוד לא דחוס באיכות מעולה? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
למה הם משמשים? האם צפוי בעיה אם אסמן ב MSCONFIG שלא יעלו עם המחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל הזמן,כשאני גולש באינטרנט ולא עושה משהו מעמיס על המחשב,תמיד בctrl+alt+delte אני רואה שiexplore לוקח בין 10 ל30 % ... המעבד שלי הוא intel i2500k ,וכמו שאתם יודעים זה מעבד חזק מאוד. עם כך למה זה קורה?< הCPU הופך להיות במאמץ בקלות ..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום שלום משהו מעצבן קורה בזמן האחרון אצלי במחשב, אני מתקתק בויזואל סי עושה קומפייל, ולפעמים זה נתקע בקומפייל ולא נותן לעצור. הוא כותב לי שאם אני רוצה לעצור אז ללחוץ על STOP, אבל הסטופ לא מגיב, אותו דבר לגבי הבילד. בדקתי על קבצים אחרים וגם על קבצים שעבדו נקי לפני זה, ועכשיו הם עושים בעיות עם הקומפילציה. מה שמוזר שאני מריץ אותה תיקייה ופעם זה נתקע על קובץ אחד שאני עושה לו קומפייל, ופעם אחרת על קובץ אחר. הקטע שזה שזה קורה ממש הרבה.. וזה ממש מעצבן כל הזמן לעשות END PROCESS בTASK MANAGER.. הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש מדיסק אחר, אבל הבעיה נשארת. למישהו יש מושג? אני משתגע פה..
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
צריך אנטי וירוס חזק במיוחד חוץ ממקאפי תודה רבה! :-*
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לעבוד עם הרבה קבצי איזו של תוכנות שונות שאני עובד איתם המון.(HIREN ERD ) אבל הקבצים האלה מאד קטנים ותופסים אולי 50 מגה.יש אפשרות לצרוב את שתי התוכנות יחדיו על אותו דיסק ולעשות מולטיבוט ולבחור עם מי לעבוד ואז לעלות איזה תוכנה שצריך באותו רגע ?? כי יש לי הרבה תוכנות עבודה באותו עיקרון אבל הן מאד קטנות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום! יש איזה סרטון mpg שאני מעוניין לחתוך ממנו כמה שניות מהסוף... איך אני עושה זאת עם Virtual Dub ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מה עושים? עדיין לא הוציאו איזה תוספת. ynet הוציאו בזמנו, וניסיתי להתקין אותו, אבל הוא לא הצליח להתקין. יש למישהו פיתרון אולי? חוץ מלשנות מנוע לIE? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הורדתי את קובץ ההתקנה של תוכנת Open Office ורציתי להתקין אותה, אבל כשההתקנה מתחילה, התפריט כתוב בג'יבריש. אני משתמש ב- Windows 2000. ניסיתי להעביר את כל המאפיינים ב- Regional settings לעברית, אבל זה עדיין לא סידר את הבעיה. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה ממש טובה ואיכותית ליצירת אנימציות בפורמט - GIF ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שטח המסך שלי(רזולוציה) הוא 600*800.בכל האתרים הגודל מתאים לאתר עצמו. הבעייה שלי היא עם האתר הזה,כלומר בפורום,הגודל המתאים הוא 1024*768.אני בדר"כ עובד עם מספר מסכים , האם יש אפשרות לשנות את הרזולוציה לפי אתרים?
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
http://img261.imageshack.us/my.php?image=16447831tx0.jpg זה קורה לי כל הזמן, נסיתי לפרק את הכרטיס מסך וחבר, להדק אותו לא עבד עדכנתי דריברים גם לא עבד מה לעשות כדי שהבעיה תפסיק?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי ישנה תוכנה שנקראת 3deep של Ecolor! וכיום היא בגירסה 4.משהו אני מחפש גירסה שנקראת 3.4 אם למישהו יש רעיום איפה אני יכול למצוא את הגירסה או למישהו יש אותה ויוכל ליצור איתי קשר אז אנא.... תודה.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
שלוםלכולם אני מחפש תוכנה להמרה בין קידודים שונים של סרטים יש לי DVD שקורא DIVX אבל לא את כל הפורמטים האם יש תוכנה שבעזרת אני אכניס את קובץ הסרט והחליט לאיזה פורמט של אודיאו ווידיאו להמיר אותו לשם ההמחשה קובץ WMV ל AVI רגיל בתודה מראש אודי
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
Your client is too old, please upgrade it to last version מה אני צריך לעדכן לא הבנתי גם בתוצאות חיפוש הוא כתוב
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לא speedfan בבקשה כי אני לא מצליח לשנות דרכה את מהירות הסיבוב של במאורר למעבד תודה
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-