תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש סיכוי שקיים דרייבר לכרטיס מולטימדיה BrookTree BT878 Video Capture Device ו-BT360 Mediastram Controller (שניהם בכרטיס PCI אחד) עבור Win7 32BIT? אני מחפש בנרות ואפילו באתר הרשמי אין..
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי avant browser...ברגע שאני מקיש על אות מסויימת בשורת כתובת הוא משלים לי כתובת נגיד אני כותב n הוא משלים ana.co.il זה קורה גם עם האקספלורר הרגיל...איך מעיפים את זה??? תודה=]
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
לאימא שלי יש מכשיר אל פסק אדוויס PRV700 Pro, שתוכנת ההורדה שלו היא Viewpower. התוכנה משתמשת בסביבת Java ככל הנראה. עכשיו, במנהל המשימות של Windows 7, יש שני תהליכים של javaw.exe ואחד מהם צורך מעל ל-50% CPU, ובכך פוגם בביצועי המחשב. מה הסיבה לבעייה ואיך אני יכול לתקן אותה? עדכון: מדובר בבאג בגרסה 2.14 של התוכנה. באתר של אדוויס, ראיתי שהם ירדו לגרסה 2.13SP2. התקנתי והתהליך המדובר לא צורך משאבי CPU.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מכין סרטון וראיתי סרטון שמשלב כל מיני אפקטים יפים שמתאימים לי אבל אין לי מושג מה השם של התוכנה.. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולזהות את שם התוכנה שהכינו איתה את הסרטון, תודה מראש! ד"א רציתי לדעת אם אפשר לעשות את האפקטים האלה עם movie maker?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני הכנתי עבודה וצריך לעצב את התמונת שער של שחיין בשחיית פרפר.. הקטע הוא שזה מרובע ופשוט ורציתי להכניס משהו קטן ומיוחד לזה ושהתמונה תשתלב עם הלבן כאילו זה צבע ואז לאט לאט זה מבהיר עד שהופך ללבן. מישהו יכול שנייה לעשות לי את הטובה הזאת? מי שיכול בבקשה שיכנס אלי לאיסיקיו או שישאיר את שלו.. אני מחובר אבל באינביזבל כי מציקים לי
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום,יש לי משתמש חוקי ואני לא מבין למה שאני רוצה להוריד קאנטר או משהו אחר זה רושם לי שזה ייקח לפחות 5 שעות או לא יותר ופעם זה היה יורד לי ב10 דקות. התקנתי את steam כבר עשרות פעמים ולא עזר..
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט הזה וכשאני מנסה בתוכנה BSPLAYER להוסיף כתובית זה לא הולך ואני גם מקבל הודעת שגיאה והכל נסגר לי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי תמונה עם אנשים ומאחוריהם יש נוף, האם אפשר להעיף (סליחה על המילה) את האנשים ושישאר רק הנוף ? (וזאת כמובן מבלי להרוס את הנוף היפה של התמונה) תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתאום סתם בה לי להתחיל לעצב כל מיני חתימות ואנימציות אבל הבעיה שכל התוכנות שראיתי עד היום עולות כסף אם מישהוא יכול להביא לי אתר שיש בו איזה תוכנה מסוימת תודה רבה מראש : ;D 8)
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
בכותרת &^^ האם יש תוכנה שיכולה להביא הערכת מצב על "בריאות" ההארדיסק שיכולה להראות אם יש בעיות, ולהציג את הבעיות? חוץ מ HDD LIFE PRO תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
השאלה בכתורת... כלומר מה הם משפרים... ואם משהו יכול לתת לי קישורים לעידכונים לדרייברים :(1 מסך 2 מעבד(ים)) nvidia geforce 7800 gt amd athlon 64X2 dual core processor 3800+,mmx,3dnow (אני באמת רוצה לדעת מה הם עושים- לא שאלתי את זה בשביל העדכונים-אני לא מבין במחשבים אז לא איכפת לי כול כך מזה )
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת Lexmark Z24 ואני לא מוצא לה דרייברים!! הZ24 רשום מקדימה של המדפסת ליד השם של החברה ולדגם הזה אני לא מוצא דרייברים אבל מאחור יש מדבקה ליד איפה שרשום את כל הפרטים על המדפסת כולל מתח זרם ועוד.. ועל המדבקה הזאת כתוב Z25 ואני לא יודע מה הדגם האמיתי שלה!! לעומת הZ24 למדפסת Z25 אני מוצא הרבה דרייברים!! משהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור לי?! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
טוב אז רציתי לעשות חיפוש לא ממש ידעתי מה לחפש אז פתחתי דיון... כל פעם שאני לוחץ על לינקים שאמורים לפתוח חלון חדש בג'אווה סקריפט, לא קורה כלום. גם פה זה קורה לי עם המפרט, וגם לדוגמא פה באתר של ארץ נהדרת מישהו יודע איך לתקן את זה? אני עם Internet Explorer 6 על WinXP.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע, הנושא הזה טחון אבל לא איכפת לי... אני רוצה לשאול איזה אני וירוס יש לכם ומה טוב בו? תפרטו אם הוא הרבה וירוסים, מצליח להתמודד איתם, איך העידכון, לוקח הרבה משעבים...? אם שחכתי איזה חברות גדולות אחרות אז תזכירו לי אני יוסיף... פשוט אני עם נורטון בעעעעע והוא לוקח פול משאבים, מפריע בטירוף!!, העידכון בסדר, הסיריקת וירוסים שעה... ואחריי כל זה היית מצפה שהוא יתקן אבל גם זה לא... הוא לא מצליח לתקן כלום, אחרי הסריקה יש 5 וירוסים ואחריי הטיפול של נורטון 5 וירוסים... אז אני לא מצביע נורטון כי אני לא ממליץ עליו לאף אחד, מה יש לכם להגיד?
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה למסגר בעזרתה תמנות . תודה!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
-
יש לי ID גבוה במיול אבל בבדיקת פורטים שביצעתי (ע"י הלחצן המובנה במיול) התוצאה היתה כזו: Starting TCP connection test... TCP test successful. Now testing UDP... Sending UDP packet... Waiting for result... UDP test failed * יש לי פירוול של ZONE ALARM PRO *פתחתי ידנית את הפורטים 5773 ו- 5783 כמו שמצויין בקובץ עזרה של LIONאך עדיין אותה תוצאה מתקבלת בבדיקה. *ההורדות מתחילות ומיד נפסקות. *העלאת קבצים ממני למשתמשים אחרים מתאפשרת. *ID גבוה. *מוד המיול שלי הוא: WarezFaw2.2 . קישור לתמונת מסך של הפעולות שביצעתי ע"פ ההוראות ב-LION : http://img112.imageshack.us/img112/6479/16ke.jpg http://img225.imageshack.us/img225/2025/31qq.jpg קישור למסך MY INFO מתוך תפריט סרברים: http://img109.…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לאחר שהתקנתי את קרספרקי 2009 והרצתי בדיקה הוא אמר לי שיש פריצת הבטחה בFLASH שאני משתמש בו וכדי לי לעדכן אותו לגירסא חדשה יותר אז עשיתי מה שהוא אמר לי מחקתי את הקודם ונכנסתי לאתר שהוא נתן והתקנתי מחדש עכשיו למרות שהוא מותן אצלי כשאני נכנס לאתר שדורש FLASH דרך IE הוא אומר לי שעלי להתקין אותו וכשאני אומר לו להתקין הוא נותן לי את השגיאה הבא(שבתמונה). נכנסתי לאתר שרשום ועשיתי את כמעט הכול(או את הכול אני כבר לא זוכר) ועדין הוא לא נותן לי להתקין.... יש למשהו רעיונות תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני מקווה להשתלב פה. פירמטתי את המחשב ואני לא מצליח למצוא דרייבר ללוח אם שלי Octek Rhino P4X266R-A4E. אין ברשותי דיסק של הלוח. אולי תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר מתאים? גגלתי ולא מצאתי וכמו כן שאלתי גם בפורומים אחרים. בתודה מראש, עדן
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התחלתי להקליט את עצמי מנגן בגיטרה. בכל אופן, מכיוון ואני מחפש לבצע הקלטות באיכות טובה וכן לבצע הקלטות במס' "שכבות" [להקליט כמה פעמים ולחבר את הכל ביחד] רציתי לדעת האם יש לכם המלצה על תוכנה פשוטה, USER FRIENDLY, שתאפשר את הדבר הנ"ל ותפיק הקלטה באיכות נורמאלית? [256KBPS ומעלה] תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שאלה למבינים ולמנוסים. מי מהן בעלת ממשק המשתמש הנוח ביותר מבחינת נגישות ואפשריות? אני מתמקד בשניהם כתוסף לSolidWorks ולא CAD אחרים. לצורך העניין כסטודנט עבדתי עם SolidCAM אבל עבודתי תדרוש שימוש נרחב יותר בMasterCAM לפי התפתחות העניינים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-