תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. צצה לי בעיה בזיהוי ה HUB USB של המסך שלי - iiyama 454pro החומרה מופיעה כ unknown device ואני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים. הבעיה בערך חודש אך רק היום שמתי לב אליה (מצלמה שמחוברת למסך לא מזוהה בווינדוס) יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה? הכבל שבין ה HUB למחשב תקין אגב. תודה אלעד.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיכולה להקליט קבצי מוזיקה! ויכולה להשמיע קטע מוקלט תוך כדי הקלטה נוספת ותחבר את שני הקטעים.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
הייתי אצל דודה שלי כדי להתקין לה כמה דברים על המחשב ולסדר לה אותו באותו זמן. נתקלתי שם בבעיה באקספלורר שהוא מסרב למחוק כל מיני קבצים של אתרים עם ססמאות שלי שמוזנות באותם אתרים. ניסיתי לנקות דרך כלים, אפשרויות אינטרנט (כל מה שיש שם) אך זה לא עזר. אותם קבצים עדיין נשארים בשורת הכתובת של האקספלורר. ניסיתי גם דרך spysweeper אך הוא לא גילה שום מזיק או תוכנת ריגול.. יש הצעות?
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
ה-firewall משום מה היה במצב כבוי אז ניסיתי להפעיל אותו וקיבלתי את ההודעה הבאה.. עשיתי סריקה לוירוסים הכל נראה נקי,מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש DAO/ SAO RAW SAO RAW SAO + SUB RAW DAO מה ההבדל, מה הכי מהיר ?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אז יש לי בעיה שום תוכנה לא רוצה לפעול לי במחשב וזה לא שהם לא מתאימות מבחינה של ביצועים פשוט לא רוצות לא יודע למה חשדתי שזה וירוס אבל האנטיוירוס לא פועל מסיבה כל שהיא ואז אני לא יכול לבדוק האם זה וירוס הדבר היחיד שעוד פועל זה התוכנות זיהוי רוגלות משום מה הם מזהות רוגלות והרבה אני מורה להם למחוק אותם ולהכניס אותם לאיגנור אבל יש קבצים עקשנים שלא מוכנים להימחק. עשיתי לוג פייל עם האג'קטדיס וביטלתי את מה שהוא אמר והוא זיהה לי קובץ אחד שהוא נגוע אני לא יודע מה צריך לעשות והם זה המקור לבעיה אתם יכולים לעזור? הנה תמונה בתקווה שתבינו יותר טוב: http://img125.imageshack.us/img125/6590/prob2dg.jpg תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל תמחשב והמחשב נכנס למערכת הפעלה אז הוא מתחיל לעלות את כל התוכנית אז נפתח לי חלון שהוא מתכונן להתקנה ואני לא יודע של מה זה וזה מפריע למחשב לעלות!! משהו יודע למה זה??? או איך מעיפים את ההתקנה הזאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
?? כי ראיתי שהסקינים רק באנגלית והסקין ברירת מחדל קצת משעמם
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שאלה, אם יש לי עיצוב שהכנתי לאתר והוא על PSD יש כאן מישהו שיודע להפוך את זה לסקין לphpnuke?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אם אני רוצה לחבר כמה קבצי VOB במשקל 1 GB לסרט אחד ארוך, איזה תוכנה אני צריך? תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש בנרות תוכנה שתוכל לשדר וידאו, כדי שבמחשב שני ברשת אוכל לצפות בוידאו על-גבי IP. אם מישהו מכיר תוכנה כזו, אשמח לשמוע... יש עדיפות לתוכנת קוד-פתוח או חינמית, אבל גם תוכנות בתשלום יתקבלו בברכה 10X
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי קובץ GIF סרטון של כמה שניות העניין הוא שהגודל שלו מאוד קטן משהו כמו 90 על 90 פיקסל האם יש דרך למתוח קובץ GIF ולשמור אותו בגודל המתאים! ואם יש דרך לעשות את זה דרך ACDSEE 8 אז בכלל גדול
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
ב. הוא תמיד שואל אות שאלות - איך אני יודע האם לאשר לו או לחסום (כי זה וירוס\פריצה?) (לעיתים אפילו דפים לא עולים בכלל (הודעת שגיאה כיאילו אין חיבור לרשת) אפילו הפורום כאן לא תמיד עולה)
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד מסוג: ibm thinkpad r40e איך אני מפעיל/מכבה/שולט על הבלוטוס שלו?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הי! חזרתי קצת ל-3dsmax אחרי הרבה זמן ויש לי איזו בעיה קטנה. בעיקרון אני מנסה לבנות סצינה בחלל שיהיה לי רקע של כוכבים מאחור אבל כשאני מרנדר דרך ה- Camera ולא דרך ה- Prespective הוא לא מראה את הכוכבים. הצלחתי להוסיף רקע של כוכבים מתמונה אלב אז התמונה מוחקת את כל האובייקטים בסצנה. אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני להעביר סרטים ממצלמת וידאו למחשב, עשיתי זאת והכל עובד נהדר. הבעיה היא שהקובץ שהעברתי למחשב שוקל (קטע של כמה דקות ולא שעה וחצי) בערך 5 גיגה בייט והמקום נגמרי לפני שהסרט עבר. האם ניתן לקודד את הסרט במהלך העברת הסרט למחשב? והאם דרך כבל הSVIDEO עובר גם סאונד? תודה rhin0
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום.....
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני צריך לינק ל-Office XP... ועוד שאלה...יש Front Page בנפרד? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
אני מנסה להתקין Microsoft Visual C++ 6.0 Standard Edition ואז משום מה נעצרה ההתקנה (הקבצים תקינים) בבואי להתקין שוב אז רושם לי הודעת שגיאה (מצ"ב). ואני לא מבין מה הבעייה?? התקנתי גם במצב בטוח אין אפשרות לעשות הסרה של מה שהותקן כבר כי זה אפילו לא יצר את הסיפרייה. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם , התקנתי את תוכנת WINAVI CONVERTER 7.1 (גירסא מלאה) . באשף בחירת המדיה לקידוד , בחרתי קובץ AVI להמרה לפורמט DVD . קובץ ה-AVI נמצא עם הכתובית שלו באותה תיקייה ובאותו שם לצורך העניין (ע"מ ש-VOBSUB יטמיע אותו בקידוד) . כעבור 10 דקות של קידוד עצרתי את התהליך (על מנת לבדוק תקינות הקידוד) וטענתי לנגן מדיה VLC את הקובץ VOB שנוצר בתיקיית (DVD (dvd_0 בשולחן העבודה . הבעייה היא שהסרט מנוגן עם הכתובית בסינכרון אבל הסאונד חורק ונשמע מקוטע . אני לא יודע אם הבעייה היא בגלל שעצרתי את התהליך או בגלל שנגני מדיה כמו VLC או BSPLAYER אינם תומכים בקבצי VOB (או חלקיים..) של DVD . ניסיתי לפתוח את הקובץ גם עם POWERDVD וכאן שומעים את הסאונד טוב אבל ללא תמונה... מישהו מכיר את התופעה…
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
טוב זה כבר כמה חודשים שיש לי בעיה חוזרת במחשב.... הוא לא מעלה אתרים....האיסיקיו עולה..אבל אתרים לא.......ספק האינטרנט לא עוזרים...כי הבעיה היא משהו אצלי..עובדה שהאיסיקיו עולה לי... הדפדפן שלי מעודכן וגם מוזילה לא עוזר..עכשיו הקטע הוא שזה קורה לי ואז אני מפרמט את המחשב..והכל טוב ויפה......ואז אחרי איזה שבועיים שלי גלישה בסבבה לפעמים גם חודש או יותר פתאום זה שוב קורה... אני משתמש באנטי וירוס מתעדכן ופירוואל טוב..מה גם שאני חייל והמחשב עובד רק בחמישי שישי שבת.. שאר השבוע הוא מכובה ואני גם מוציא את התקע מהחשמל... (אולי זה קשור..?) אז זהו נימעס לי לפרמט כל חודש ללא סיבה והחלטתי להתייעץ פה.... מישהו יכול לעזור..? תודה@
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את גירסאת הבטא של המסנג'ר והכל עבד מעולה, לאחרונה שידרגתי את הגירסא ל 0562 וכעת אני לא יכול להתחבר, לוקח למסנג'ר הרבה זמן לעלות, כאשר אני מזין את האימייל שלי הוא נתקע ובזמן שאני מנסה להתחבר את מקבל את השגיאה 80048883 , ניסיתי לחזור לגירסה הראשונית של 8 בטא אך הבעיה עדיין קיימת. המסנג'ר תקוע ובעל המון באגים רק כאשר אני מחובר לרשת, ברגע שאני מתנתק מהאינטרנט יש הבדל ניכר במהירות האפליקציה. מישהו נתקל בבעיה? עריכה: סודר
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג AverTV GO 007 FM plus. יש לי את כל הכבלים, אני פשוט צריך תוכנה שיהיה אפשר לשנות את הפורמט מ- SVIDEO ל VIDEO רגיל.. בתודה מראש, נדב!
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-