עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תקלה שאני חווה לאחרונה במחשב היא שכל כמה זמן נסגר אחד הדפדפנים ומופיעה כאילו שהקובץ הפעלה שלו הוא corrupted, לאחר אישור של ההודעה מס' פעמים ניתן להפעיל את ה EXE של הדפדפן שוב. תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  2. הוא מחפש רק בתוך הINBOX. איך משנים שיחפש בכל האמייל??

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by roeesnir,

אבל חינמית. לא צריך הרבה אופציות. פשוט שעם כל איתחול, תחזיר את המחשב למצבו המקורי. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני ממש צריך עזרה בסינכרון תיקיות בעזרת Robocopy או xcopy. יש לי שני כוננים שאני צריך לסנכרן בניהם לפי הלוגיקה הבאה : - מכונן המקור להעביר קבצים שחסרים בכונן היעד. - אם יש תיקיה שקיימת במקור ולא קיימת ביעד - לא להעביר אותה. - העץ בשני הכוננים זהה ומסובך (הרבה תתי תיקיות) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  5. היי, אני מנסה להכין הזמנה לחתונתי הקרובה אבל אין לי ממש ידע בפוטושופ ועם צייר של חלונות המשימה נראית בלתי אפשרית משהו.. רציתי להכין הזמנה בסגנון כרזות הסרטים הישנים דוגמת אלה: http://www.oldsweetsong.com/wp-content/uploads/2009/04/movie_poster_casablanca.jpg או http://www.cinemasterpieces.com/92010/vivapr10.jpg צילום שלי ושל בת זוגי הצלחתי להמיר ל"ציור" באמצעות תוכנה אבל את כל הטקסטים מסביב והרקע - לזה צריך מומחים. יש כאן מישהו שיכול יהיה לעזור לי בנושא?

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. שלום לכולם. אני מחובר ל-icq6 והכל בסדר (מבחינת מסירת הודעות). הבעיה היא שאי אפשר למצוא אותי גם אם רושמים את השם המלא שלי (ותאמינו לי שאני יודע איך לחפש). יכול להיות שהבעיה נוצרה בגלל שפעם הייתי רשום רק בשם הפרטי שלי, אבל הקטע זה שגם שעשיתי חשבון חדש שיש בו גם את השם הפרטי וגם את שם המשפחה שלי זה בכל זאת ממשיך להתעלם ולא מוצא אותי בחיפוש לפי השם. אפשר למצוא אותי רק אם רושמים את המספר שלי. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  7. יש לי BSPLAYER PRO V.1.22 ניסיתי דרך "אודות" אבל אין מקום לרישום SN

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. יש לי בעיה שמשחקים ותוכנות ניסגרות סתם בלי קשר. מופיעה חלון של "שלח ואל תשלח" של דוח בעיה של וינדוס אקספי תוכנות כמו איסי ביטורנט ומישחקים למינהם יש למישהו פיתרון?

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by nati87,

מה אני יכול לעשות בשביל שיתמוך בDivX????... זה DVD נייד של Artech ואני אשמח גם אם מישהו מצא את האתר שלהם...כי אני לא מצאתי..וזה יעזור לי.. ואם יש למישהו איזה אתר עם מדריכים על איך הדברים האלה בנויים..DivX וכל זה..מה ההבדלים ביניהם אני אשמח לקבל..(= תודה Nati87

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  10. שלום. הורדתי את התוכנה מהאתר PCTOOLS התקנתי אותה הכל עבד טוב ויפה, אבל שאני פותח אותה יש לי הודעת שיגאה: Unicode systems are currently not supported והתוכנה לא נפתחת ונסגרת. אשמח לעזרה תודה 8)

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  11. היי ... עד לפני מספר ימים אני הורדתי עם התוכנה של MEGAUPLOAD אבל היא כנראה לא מתפקדת משהו כי הרבה פעמים היא מציגה לי קצבים לא ריאלים . אשמח לקבל המלצה לתוכנה טובהיותר ...

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  12. Started by benyben,

שלום. אני מצרף תמונה מה Device Manager שלי. אשמח אם תעזרו לי להבין מה פשר ה Other Devices החסרים. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. לאחר חיפוש בפורום ולאחר שקראתי את המדריך הזה נראה שהתוכנה Synctoy יכולה להתאים ,אך יש לי שאלה... האם אני יכול להגדיר שהיא תגבה לי מממספר מקורות שונים? כלומר משני HDD שונים + קובץ או תקייה ספציפית שהיא חשובה לי? או להגדיר תדירות גיבוי שונות עבור קבצים/תקיות שונות? לפי מה שראיתי צריכים להגדיר לה יעד אחד וזה לא עוזר לי , אני לא צריך שהיא תגבה לי את כל המחשב. אם יש תוכנה נוספת שמתאימה .... עריכה: אחרי חיפוש נוסף, למשהו יש נסיון עם התוכנה הזו Backup4all Professional/Standard ?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by Googleness,

חיפשתי דפדפן חדש כי יש לי איזה באג בפיירפוקס ורציתי לנסות משהו חדש ותשעמו האופרה הזה דפדפן משהו משהו... הקיצר מישהו משתמש בזה ורוצה לתת לי המלצות או משהו?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  15. נורטון מודיע לי כי התגלה אצלי סוס טרויאני ב- windows/system32/winBJT32.dll כמובן שהנורטון נכשל בהסרתו גם במצב בטוח הורדתי את קספרסקי אנטי וירוס אבל הוא לא מזהה אותו בכלל איך אני יכול להסיר את הנגע פרט לפירמוט שבת שלום!

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by LM10,

שלום. חיברתי אתמול לראשונה את המחשב לטלוויזיה עם HDMI בשביל לראות סרטים, ויש לי בעיה מוזרה שאחרי איזה 40-50 דקות (לא קבוע) הסרט נתקע ואיתו כל המחשב. אי אפשר להזיז את העכבר וללחוץ על שום כפתור, רק RESET מציל את המצב. אני משתמש בBS PLAYER והכרטיס מסך שלי GTX460. החבילת קודקים שניסיתי הייתה גם של הBSPLAYER וגם K-LITE (כל חבילה הותקנה בנפרד ולא במקביל אחת לשנייה). מה יכולה להיות הבעיה?

17. Started by arnoNz,

לא ידעתי אם עדיף להקפיץ או לפתוח חדש בכל אופן הייתי מעוניין לקבל הזמנה arnonzspam @gmail.com . תודה, למי שיבוא לו לבזבז עליי .

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by AmitDanan,

מחפש תוכנה שיודעת לטפל בקבצי MKV כמו הוספת כתוביות לשנות פונט גודל שתוצג הכתובית, אם היא יודעת לעשות דברים נוספים זה פלוס.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש תוכנה שתוכל להפוך לי קבצי MPG לVCD או DVD ושאני יוכל גם לצרף לMPG מוסיקה בנוסף, מישהו מכיר? שמע?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. שלום, ברשותי כרגע מערכת הפעלה של XP PRO, מעוניין כבר השבוע לשדרג ל- WINDOWS 7 גרסאת הבטא שכב אמורה להיות בין הסופיות. השאלה שלי היא, לאיזה דרייברים אני אזדקק? האם דרייברים של ויסטה? או דרייירים רגילים של אקספי? מכיוון שבאתר היצרן אין אזכור למערכת החדשה. אודה לכם מאוד על העזרה . *** הלוח אם של GIGABYTE, מסוג AM2.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by IG,

שמעתי שיש תוספות כמו שעון מעורר ותוספת shat doun... מישהו יכול לתת קישור?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. אני מנסה ולא מצליח.. מישהו יודע איך אפשר להוריד בכל זאת ? ולמה בכלל אי אפשר ? תודה.

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  23. התחילה לי הבעיה הזאת לפני יום-יומיים- כל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו, אני מקבל מסך שחור (אבל יש סאונד וכתוביות) יש לי קודקים (ניסיתי להפעיל גם עם k-lite וגם עם ace) וניסיתי בדי הרבה נגנים (Windows Media Played/Classic, MV2Player, Winamp, RealPlayer, VLC) למישהו יש פיתרון? או אולי קודקים רק לוידאו? X: תודה עריכה: לא משנה, הסתדר אחרי ריסטארט X:

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by nir007,

אז ככה אני מחפש דרך לשלוח פקס דרך המחשב.. ושהמדריך עובד מאה אחוז.. תודה לעוזרים.. אם זה לא מתאים לפה אז בבקשה.. תעבירו את זה למקום המתאים..

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by Nick_Less,

איך אפשר לערוך סרט שהוא הגיע כבר לשלב של DVD? ז"א אני הכנתי סרט על מחשב אחר (דרך AVID) סיימתי את הכל ועכשיו אני רואה שיש צורך בתיקונים. יש אפשרות לגרום לתוכנה להשתמש בקבצים האלו? הקבצים שיש לי הם: 3X*.vob 2X *.ifo 2X *.bup כאשר קובץ אחד של vob שוקל 750 מגה. תודה,בר

• 3 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.