עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DRz,

שלום לכולם. לאחרונה הורדתי משחק בקובץ UHA. עכשיו, אני לא ממש מצליח לפתוח אותו, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום. ניסיתי לפתוח אותו עם FileCompresor, WinUHA ועוד איזה תוכנה, אבל שום דבר לא הולך. תוכנה אחת אבל אמרה לי שיכול להיות שאני יצליח לפתוח את הקובץ בגירסא 0.2. אבל לא מצאתי אותה. וגם 0.4 לא עובדת לי. הוא מציג לי הודעה כזאת: יש למישהו מושג איך לפתוח את הקובץ? תודה רבה לעוזרים!!! נ.ב, קיבלתי עם המשחק קובץ UHARC אבל הוא מציג לי את אותה ההודעה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. טוב אז עידקנתי קצת כו.. אז הסקיצה הראשונה זאת: http://img372.imageshack.us/my.php?image=untitled2copy4ba.jpg הסקיצה השניה: יש הבדל באיש החלפתי אותו גם הוספתי כפתור ראשי וכל מני שטיות שלא ממש רואים.. וכן אני יודע שהסימפל מפריע אבל אין מה לעשות.. האתר בכללי דוגמה לדף... אז מה יש להוסיף לפי דעתכם? ואיזה סקיצה יותר טובה?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by bushman,

המחשב חדש אחרי פירמוט ואני מחמש ממש ממש שונא את נורטון שזה הבררת מחדל שלי אז אם למישהו יש הצעה בשבילי היא תתקבל בברכה כי אני בבלבלות ואני לא יודע מה להתקין

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום, זה ממש מוזר תודה, HaimTS [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  5. לאחר כשלונות מוחצים (כמעט) של בניית המקלט מהאתר... החלטתי לקנות את הדבר האמיתי...אז קניתי מקלט אינפרא של STlab - Sigmatel U-243... אני רוצה שהתוכנה U-ice תזהה אותו אבל אני לא יודע איך...מישהו יכול לעזור בנושא?!?! בבקשה זה מזה דחוף לי...או לחלופין שיתן לי איזשהי תוכנה אחרת שעובדת עם זה... תודה רבה לכל מי שקורא, נכנס, מתעניין ומנסה לעזור!!!

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by RobiNooB,

יש לי בעיה ! חיברתי את הOUTLOOK ל ג'י מייל הכל טוב ויפה מקבל הודעות הבעיה היא שזה לא מצנזר לי את הפילטרים ב OUTLOOK (מה שמסומן לי ב ג'י מייל) אני עדיין מקבל אותם ..!! (אנשים ששמתי שאני לא רוצה לקבל מהם אי מיילים) העלתי תמונה מה אני עושה ? האמתי שפתאום התחילו להגיע כל האנשים ששמתי בפילטרים ולא נגעתי בכלום !! מישהו ניתקל ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  7. אם יש לי קובץ PDF של טקסט אבל שהוא נסרק מתוך מסמך ישר לPDF כלומר הטקסט עצמו הוא תמונה. האם יש תוכנה שתמיר לי טקסט מתוך תמונה לפוטרמט של WORD לדוגמה כמו שסורקים מסמך ויש תוכנה שממירה אותו אח"כ לפונטים בוורד. אשמח לקישור לתוכנה כזאת...

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by a_halachmi,

אני בונה סרטון ב-movie maker ואני רוצה להעביר שקופיות של מצגת power point לסרטון כולל ההפקטים. מישהו יודע איך? אשמח אם תוכלו לעזור.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by danidino,

יש לי כרטיס מסך של ASUS RADEON 9600XT 128MB הדרייבר שאני משתמש בו זה הדרייבר שהווינדוס נתן לי בעידכון האוטומטי (דרייבר ששייך ל ASUS) כשאני נכנס למשחק כלשהו כמה שאני לא מעלה את הגאמא הבהירות לא משתנה, אבל כשאני יוצא מהמשחק אז לכמה רגעים רואים שהשולחן עבודה כן שינה את הבהירות. כמו כן כשאני עושה מאפיינים ---> SETTINGS וADVANCED אין לי שם את הלשוניות של הכרטיס מסך ויש לי רק את ה5 הרגילות. איך אני פותר את הבעכיה של הבהירות? האם אני צריך להתקין דרייברים מהאתר של ATI? ואם כן, אפשר לינק ישיר? כי היו לי בעיות כשניסיתי להתקין לבד. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  10. עשיתי גיבוי למחיצה אחת הראשית. את קובת הגיבוי 1.3GB שמרתי ל הארדיסק אחר. כשבאתי להפעיל את הגיבוי עם דיסקט הפעלה של Ghost אז אני רואה את כל הקבצים והתקיות מלבד אותו קובץ גיבוי. מה קרה? כשאני מנסה לשחזר דרך הנורטון אז אני מוצא כמובן את הקובץ, אבל כשני מנסה לבחור את מקום השיחזור (מטרה) הוא לא נותן לי לבחור מחיצה אחת אלא מחייב אותי לבחור את כל כונן C. למה? הערות: א) פרטים טכניים: 2 הארדיסיקים. הראשון מחולק ל-6GB ו- 70GB השני - מלא שניהם NTFS ב) כשהפעלתי את המחשב עם דיסקט הפעלה של WIN98 אז אמר לי שהוא לא מזהה את כונן C ואוי בגלל וירוסים או שהפרטישן לא מוגדר. אבל אין לי וירוסים והפרטישין מוגדר כי עובדה שהWINXP שלי פועל תקין.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by OmEr.il,

שלום, הורדתי את הדמו של קומנדוס סטרייק פורס החדש,ויש לי בעיה. כשאני רוצה לאתחל את השלב,אני לוחץ על אנטר כדי לעשות ריסטרט,ואז מופיע לי מסך כחול שאומר: nv4_disp.dll,זה קובץ של הכרטיס מסץ שיש לי,GFORCE5900XT עם דרייבר81.90. לאחר מכן אני חייב לאתחל את המחשב. כתוב שם משהו על הביוס גם(פתרון אפשרי) מה הפתרון?! תודה עומר

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  12. יש לי אמיול מסוג (מצ"ב קובץ) ו- WINXP הכל עבד תקין עד שהתקנתי פיירוול של SYGATE PRO ומעתה, גם כשהפיירוול לא עובד, אז מספיק שתוכנת האימיול עובדת, אז אני מקבל המון דפי שגיאה ש"לא ניתן למצוא שרת" וגם לחיצה על F5 לא תמיד עוזרת. מדוע זה? האם יש קשר למה שתיארתי? (ללא הפעלת אימיול ועם הפעלת SYGATE - הכל תקין) ואם יש לו (לאמיול) סרט שחור על העיניים (גם כשהפיירוול לא עובד) אז הכל תקין. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by blork1,

יש לי בעיה אני רוצה להעביר את האתר הזה ל-PHP/ <צונזר> ואני מחפש תוכנה מישהו יכול להביא לי תתוכנה?או שיכול לעזור לי להעביר את האתר ל-PHP הוא יקבל תמורה אם יש לו אתר..הוא יקבל פירסום באתר שלי הוא נצפה מאוד יש לו כמעט 100000 צפיות בתוך חצי שנה צפיות אמיתיות ולא כאלה שעושים על כל רענן..תוכלו לקבל סטטיסטיקות למי שרוצה..תודה

14. Started by Kerberos,

אהלן, לאחר הרכישה של ה GA-K8N Ultra הורדתי גרסה אחרונה של MotherBoard Monitor וכל ניסיונותי להתאימו אל הלוח העלו חרס. אמנם חלק מהחיישנים מראים קריאות שונות אבל עדיין לא מצאתי את עמק השווה בהתאמה שלהם. מה שבערך עובד זה הטמפ' שלו הלוח ושל המעבד. בעצם גם הקריאה של מהירות מאוורר המעבד. כיצד אני יכול להתאים את החיישנים והקריאות ? בברכה, שחף.

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  15. וואי זה היה לפני מלא זמן !!! עוד שידעתי כל מיני פקודות בווינדוס XP שרושמים בדוס בכל אופן חסמתי גישה לתיקיה עם איזו פקודה בדוס שמכניסים עם סיסמא וכ'ו קיצר חסמתי גישה התיקיה ננעלה ולא היה אפשר להיכנס אליה מאז, בלי סיסמא עם סיסמא הגישה חסומה למשתמש ! ( היא ריקה זה לא כזה משנה אבל בכל זאת ) מי שעשה MCSE בטוח יודע את זה ... בדוק! וגם מי שלא (כמוני וסתם מתעניין בווינדוס כמובן ) קיצר אם למישהו יש מושג תודה...

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  16. המקרה : שימוש בפורמט SVCD ב DVDLAB PRO ע"מ להכניס מס' דיסקים לדיסק די וי די אחד הבעיה : בזמן ששמים את קובץ ה MPEG אתה נדרש להפוך את הווידאו והסאונד ל 2 סטרימים נפרדים והסאונד חייב באיכות של 48K בקובץ MPA בזמן שנותנים לו את ה Audio Transcode שיהפוך אותו (את ה Sream )ל 48K הוא נתקע באמצע ונותן את הבעיה הזאת : Transcodetest MFC Application error חיפוש בגוגל לא מניב תוצאות עם פתרונות אז אני שואל כאן תודה... אגב הסאונד במקור לא פגום בדקתי מס' פעמים עם קבצים אחרים .... ולא עובד חשבתי אולי על תוכנה שתמיר לי בנפרד אם מישהו יודע אולי איך ניתן להמיר רצף סאונד של SVCD ל 48K ?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  17. Started by emailaya,

היום שוחררה גירסה 1.6.5 של הימאליה הגירסה החדשה כוללת: * בדיקה אוטומטית של כל חשבונות הדואר (שליחת מכתב עצמי) * המשתמש יכול לבחור מה יכיל ה SMS בעת קבלת מכתב חדש * גישה מהירה לנספחים של מכתב, במסך הראשי * המשתמש יכול לבחור את צבע פס הבחירה של מכתבים * ריענון מכתבים מהשרת, גם לשרת מסויים אחד * בחירת קובץ קול להערת לוח שנה * הגירסה הבאה 2.0.0 מלאה בהפתעות! * תיקוני באגים הסיבה ששוחררה גירסה אמצעית עכשיו זה מכיוון שהתחלתי לאסוף רעיונות לגירסה 2.0.0 שתהיה הבאה בתור. במידה ולמישהו יש רעיונות לתוכנה, אשמח לשמוע על כך גירסה עברית: http://www.emailaya.co.il גירסה אנגלית: www.emailaya.com משהו נחמד: http://emailaya.smsli.co.il

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  18. התקנתי נרו 7 והוא הוסיף לי תקייה חדשה ב"מחשב שלי" שנקראת nero scout. יש דרך להעיף את החרא הזה?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by ex_,

היי אני(שוב)מחפש מדריכים ל3dmax לאחר ששידרגתי לגירסה 8 + הרבה זמן לא עבדתי על התוכנה אני מאוד חלוד מישהו מכיר מדריך/ים טובים שעוברים על הכל מבסיס עד למתקדם?? כל פורמט יהיה טוב אם יש לינקים או אפשר לשלוח לי pdf או בכלל איפה אפשר לחפש כי עד עכשיו לא מצאתי משהו מקצועי וטוב לגירסאות 7 או 8 תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by matos100,

מסמכי הוורד אינן נפתחים. אני מקבל הודעה לפתוח אותם בסייפמוד. מה לעשות כדי לחזור למצב הרגיל??

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by hck,

שלום! אני מחפש תכנה שיכולה לחבר מספר קטעי וידאו בקלות. אם אפשר אז אני מעדיף שהתוכנה תוכל לחבר מספר רק של סוגי קידוד שונים (avi, mpeg וכ"ו) אני מעדיף המלצה של מישהו שהשתמש בתוכנה כזו ויכל לומר לי שהיא קלה לשימוש (היא לא בשבילי... )

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  22. שלום לכולם - בעיה דחופה! יש לי בעיה שאני לא מצליח להתגבר עליה - בכל פעם שאני נכנס במחשב לתיקייה המכילה קבצי סרטים בסיומות avi mpeg וכדומה, האקספלור מודיע לי: ש"כדי לסייע לי בהגנה על המחשב, windows סגר תוכנית זו". בהתחלה חשבתי שמדובר בוירוס כלשהו, אבל לפי קספרסקי ו-avg לא התגלה שום דבר (לפחות הם לא זיהו שום דבר). נ.ב. היה לי נגן של jet audio במחשב והיום הסרתי אותו... אולי זה קשור לעניין. תודה לכל העוזרים.

23. Started by גוגומגוג,

שלום במחזב הקודם שלי היה לי כרטיס TV מסוג FLYVIDEO אך שהחלפתי מחשב לפני כשנה ועברתי איתו לXP לא מצאתי דרייבר לכרטיס טלוויזיה עכשיו אני רוצה להשתמש בו ואני מנסה למצוא בשבילו דרייבר , אך ללא הצלחה!!! הגיוני שאין לו דרייבר לXP ? לא נישמע לי הגיוני .... תוכלו לעזור לי למצוא בשבילו דרייבר ? תודה רבה מצורפת תמונה של הכרטיס.... [attachment deleted by admin]

24. Started by danielel1,

ב- GHOST 10 בניגוד ל-GHOST 2003 כשצורבים לדיסק או DVD הוא לא BOOTABLE. השיטה להעלות מחשב דפוק היא בעזרת NORTON RECOVERY DISK של גרסת 2006. איך אני יוצר דיסק RECOVERY בעזרת NORTON SYSTEMWORKS PREMIER 2006?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by RammsteiN,

המסנג'ר לא נותן לי לשלוח קבצים לאנשים וטוען ככה:The file you attempted to send has been detected as potentially unsafe and was not sent.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים