עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by EliranB,

היה לי עד לא מזמן Windows XP בעברית עם SP2 מובנה ... לאחרונה רציתי לעבור לWindows XP באנגלית גם עם SP2 מובנה ... כשהתקנתי את הכרטיס קול במהלך ההתקנה הוא מבקש להפעיל מחדש הפעלתי כשהמחשב על היה לי את החלון של הדרייבר לא מאושר ע"י מיקרוסופט בלה בלה בלה ... עשיתי Continue AnyWay או משהו כזה ... והוא לא ממשיך בהתקנה .... מה עושים ? המפרט בצד בבקשה תעזרו ...

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by soundf,

שלום ... אני מחפש תוכנה טובה שרק פשוט תיצרוב לי דיסקים טוב.... כאילו לא נרו אבל... משהו שעושה תעבודה שלו... בסך הכול ליצרוב דיסק אם שירים ושלא יהיה לא קטעים שקטים ופאקים מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by factor,

אני רוצה להכין audio cd עם קבצי מוזיקה של mp3 אבל בנרו יש לי אפשרות לבחור רק קבצי cda / .m3u. כדי להכין audio cd וזה רושם שצריך איזשהו פלאג אין בשביל להכין דיסק כזה עם קבצי mp3 יש למישהו את הפלאג אין? או שיכול להגיד לי דרך אחרת להכין audio cd עם קבצי mp3 ???

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  4. שלום האם יש קובץ כזה שהופך את הפוטושופ מאנגלית לרוסית? תודה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by T-Flash,

שלום בזמן האחרון אני מתעניין ביצירת רקעים לשולחן העבודה... יצרתי עוד אחד...: אני יודע שזה ממש ג'יפה, אבל תתחשבו... זה בין הראישונים שלי... הרקע תוכנן להיות רגוע... אשמח לקבל טיפים

6. כשאני מכבה את המחשב אני מקבל לפעמים הודעה שתוקעת את הכיבוי על שגיאה במשהו שנקרא THOR WINDOW או לפעמים גם THOR HAMMER, עכשיו זה לא מופיע לי בטאסק מאנאג'ר, לא זכור לי שהתקנתי שום דבר דומה לזה, סימנטק קורפורייט לא מוצא שום וירוס, ספיי בוט ואדאוור טוענים שהמחשב נקי. חיפשתי בגוגל ולא ראיתי שום דבר חשוד בנושא. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  7. שמעו אני רוצה להעלות את המודעות קצת לתוכנה בשם durie היא לא ממש חדשה אבל נראה לי ששוב מנסים להעלות את המודעות אליה לפחות באתר אחד שהייתי בו זו תוכנה שעובדת כמו p2m למי שמכיר ע"י הורדה משרתי דואר לדוגמא walla ו google. - רק יותר פשוט ולטעמי יותר אמינה. הבעייה היא שאין הרבה תכנים להורדה איתה. אני השתמשתי בהרבה תוכנות אבל חוץ מהורדה ישירה והורדה מכמה אתרי פלאש (קשה למצוא) אני לא חושב שיש פשוטה מהירה ונוחה ממנה. מישהו פה מכיר אתרים עם תוכן לתוכנה (אפילו מחו"ל) כי אני מחפש בנרות.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  8. Started by eran1,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שממירה מ- WAV ל- MP3 מישהו מכיר אחת טובה?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by izikd,

שלום, אני מחפש איזה פאץ' או חבילה של נרו שלא תכלול את כל השטויות הרבות שמגיעות איתו. זה ממש מעצבן שהוא מתקין את כל הnero scout ואת הקודקים שלו לוידאו. יש איזה גרסא מופשטת של נרו שתכלול את התוכנת צריבה נטו? תודה, איציק.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  10. אני רוצה שיאשר אותו לגמרי. מצ"ב קובץ [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  11. Started by mishiago,

שלום חברים. ברצוני להגדיר בשרת האקצ'נג שלי שכאשר יוזר יפתח את האוטלוק, יוצג מסך פתיחה בו כתוב - X ו Y. היכן אני מגדיר זאת? והיכן זה מתבצע על שרת האקצ'נג או per יוזר בתוכנת ה - Outlook?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  12. Started by eladbu,

התקנתי אופיס 2003 חדש לחלוטין והא מחפש קובץ בשם OUTLOOK.PST ואין לי כזה איך אני פותר את הבעיה!רשום לעשות ריאינסטול לקובץ !איך אני עושה את זה? כשאני לוחץ עזרה" הוא מחפש קובץ exchng.hlp

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by M.G.,

האם הרצה של תוכנות במקביל להורדת קבצים בתוכנות כמו ביטורנט יכולה להשפיע על מהירות ההורדה? אם נגיד אני מריץ משחק או תוכנות כמו אנטיווירוס או IE, בזמן שאני מוריד קבצים - האם זה משפיע לרעה או לטובה על מהירות ההורדה?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by DeadByDawn,

Antivirus+Firewall טוב???

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by LIOR42,

יש לי מערכת הפעלה XP והיא עולה לאט בלי שום סיבה שנראית לעין וגם אחרי שהיא עולה כל פעולה נעשית באיטיות משגעת השאלה האם יש אפשרות לפתור את זה בלי לפרמט :s05:

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. פרופיל השוא"ש נהרס ואני צריך לצור פרופיל חדש אני רוצה לחסוך לעצמי את התקנת כל ההרחבות שהיו. יש דרך להעביר אותן? אותו כנ"ל בנוגע לthemes וססמאות הבהרה - הישן נפתח אבל עם בעיות, הוא עדיין מחזיק את כל ההרחבות.

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  17. Started by deso,

אני עשיתי REGISTER ומילאתי את כל מה שצריך, אך בסוף הוא רושם שיש בעיה ב Error Data ועוד משהו על PROBLEM CONNECTING FIREWALL ??? תודה עריכה: Dissapointment.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  18. Started by Real_Me,

קודדתי כמה פרקים של סידרה כ-DVD עם DivxtoDVD, כשכל קידוד פרק הוא כ-1 ג'יגה ואני רוצה לצרוב 4 פרקים על מדיית DVD אחת. לנסיון צרבתי שני פרקים כ-DATA בשתי תיקיות נפרדות אבל ה-DVD שלי מזהה ומריץ רק אחד מהם ולא את שניהם. יש בכ"ז אפשרות לצרוב כ-DATA ולראות הכל? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  19. התוכנה מאפשרת לבחור בין כמה עמודי שער שונים, או ליצור עמוד שער אישי. מה שמוזר זה, שאין אפשרות לשלוח פקס ללא עמוד שער. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה? איך שולחים פקס ללא עמוד שער? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by Satlan,

שלום =] אני מחפש רקע למחשב שיהיה עם מלאכים או דבר דומה .. משהו אלוהי כזה .. מי שיכול למצוא לי \ לעשות משהו דומה .. אשמח מאוד ! בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by toska,

יש לכם המלצות לתוכנות טובות בכדי לעשות תפריט אינטרקטיבי לדיוידי בקלות? תודה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  22. http://img300.imageshack.us/img300/1720/18ud.jpg נכון ב-desktop יש אייקונים ! אני מעוניין שהם יהיו שקופים (כמו פעם) ולא עם הילה בצבע אפור (או כל צבע אחר) מסביבם/בתוכם. אם תוכלו לעזור זה יהיה נחמד. תדוה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. קניתי כונן קשיח WD 160GB JB ATA. בנוסף אליו, יש כונן קשיח ישן אותו הדגם רק 80GB נפח, שכן מזוהה ופועל בצורה תקינה. לוח אם ABIT NF7. הכונן הקשיח מופיע לי בתוכנה EVEREST, זוהה על ידה, אבל הוא לא מופיע "במחשב שלי"! איך אני יכול לסדר את העניין? את הכונן הישן יותר, חיברתי כ-MASTER ואת החדש שלא מזוהה חיברתי כ-SLAVE. הם מחוברים בהתאם בכבל ה-IDE. עריכה: פתרתי את הבעיה. פשוט עשיתי פורמט לכונן החדש דרך FDISK, והוא עכשיו פועל ומופיע במחשב שלי באופן תקין [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. שלום. פירמטתי את המחשב אתמול בגלל וירוס שנכנס למחשב שלי, החלפתי את האנטי וירוס שלי מ AVAST שהשתמשתי בו כשנה ועכשיו עברתי ל KASPERSKEY AINT-VIROS PERSONAL גירסה 5 המחשב פועל אבל די לאט את האנטי וירוס הקודם לא הרגשתי כמעט... המפרט שלי: 1.6GHZ INTEL 256MB DDR GEFORCE 2 HD 40GB 5400RPM האם זה בגלל שהמערכת שלי קצת ישנה? מה הדרישות של הקספרסקי שיפעל טוב (בערך מה הדרישות)?

• 9 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים