תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שavgnsx.exe לוקח את אותו רוחב פס כמו הדפדפן בזמן צפייה בסרטונים ברשת (למשל יוטיוב). בNETLIMITER אני רואה את התהליך של הדפדפן לוקח X קילובייט ואת התהליך של AVG לוקח X קילובייט באותו זמן (תמיד שניהם לוקחים את אותו רוחב פס בדיוק). והרוחב פס הכולל הוא כמובן 2X קילובייט. האם הAVG באמת זולל חצי מהרוחב פס שלי?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הוא נכנס לחבר שלי למחשב לקבצים של מערכת ההפעלה כמו explorer.exe ועוד כמה ופשוט אי אפשר להסיר אותו.. ניסתי סריקות בסייפ-מוד וכו'.. האנטי וריס שמותקן שם כרגע זה NOD32 שלא מצליח להתגבר על הבעיה והוירוס לא נותן להתקין אנטי וירוס אחר.. למישהו יש ניסיון או יודע מה צריך לעשות עם הוירוס הזה?? תודה...
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היא נמחקה? אם כן למה? הועברה לאנשהו? איך אפשר לברר דברים כאלה מבלי לפתוח נושא חדש?
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
מה דעתכם על העיצוב הבא עבור לוגו לאתר חיפוש דירות חדשות, ובמידה ואהבתם איזו תמונה נראית לכם הכי מוצלחת? http://www.guru.co.il/stuff/logo01/
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול פירמטטתי והתקנתי את הווינדוס מחדש עכשיו, כל פעם שאני מנסה לשמוע שיר, או בעזרת הווינאמפ או בעזרת ווינדוס מדייה פלייר, השיר מושמע בסדר גמור אבל מדי פעם באמצע הוא משמיע פתאום כזה כאילו "בהילוך איטי" כמה פעמים במהלך השיר וזה ממש מעצבן. זה כבר קרה לי פעם אבל אני לא זוכר איך סדרתי את זה בבקשה עזרה!! נדב
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהתחלה היה לי מסך שחור ושום דבר לא זז אז אמרתם לי להתקין את הקודק ffdshow-rev1953_20080504_xxl התקנתי ועכשיו אני רואה Bluray אבל מידי פעם יש קירטועים כאלה והוא לא זז חלק יכול להיות שהכרטיס מסך חלש מידי או שצריך עוד איזה קודק ? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על פירואל טוב תמליצו לי בבקשה על פיראולים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צילמתי תמונות דרך FRAPS אבל לצערי הרב כל תמונה תופסת גודל רב כי זה BMP. אני רוצה לחסוך מקום, והתמונות זה אחד הדברים שעלה לי עכשיו. אני לא מתכוון לעבור תמונה תמונה ולעשות SAVE OPTIMIZED AS... יש דרך לעשות את זה מהר יותר בעזרת הפוטושופ? או כל תוכנה שכבר באה עם הווינדוס? אם אי אפשר דרך פוטושופ ו/או התוכנות של הווינדוס אז תגידו איך אפשר בדרך אחרת. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש תוכנת גיבוי טובה וחינמית שתומכת בגיבוי מלא/ אינקרמטלי לצורך גיבוי מחשבים ברשת. והכי חשוב שניתן לתזמן את הגיבויים באופן אוטמטי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, שמעו יש לי כרטיס טלויזיה ובאה איתו תוכנה שנותנת להקליט רק בפורמט DVD שזה תופס מלא מקום (4 ג'יגה לשעתיים בערך) כמובן שהאיכות מעולה אבל אני מעוניין בתוכנה שתיתן לי אפשרות להקליט עם קודקים כמו DIVX או XVID כדי שמה שאני מקליט לא יקח יותר מידי מקום במחשב. התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס: InterVideo WinDVR 3 אגב ערכתי חיפוש בGOOGLE (אני לא עצלן...) וזה מצא מלא תוכנות, ניסיתי כמה מהן וזה לא היה משהו :-\ אז אני באמת מקווה שמישהו פה יכול להמליץ על איזה תוכנה טובה ללכידת וידאו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה במחשב... ??? אני מכבה את המחשב רגיל, דרך התחל-> כיבוי. ולאחר 20 דקות בערך המחשב נדלק לבד בלי שום התעברות. למישהו יש רעיונות למה זה יכול לקרות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תחליף לתוכנה MHDD (לבדיקת דיסק קשיח) שיהיה פשוט כמו בסגנון של MEMTEST תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז נכון שממליצים בעוגן על תוכנות חינמיות... אבל זה מלפני חודשיים , אולי יש מאז דברים חדשים.. ?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הותקפתי השבוע מאתר שחטף לי את דף הבית בצורה מעצבנת (כמובן שנפתרתי ממנו) ובדרך שהוא חטף לי את דף הבית הוא גם העלים לי את האייקון הזה שיש לנורטון אנטי וירוס איפה שנימצא ה Address Bar, איך אני מחזיר אותו? יש איזו דרך ידנית או משהו דומה? בשביל לחסוך בשאלות, אני לא יכול לסמן אותו כשאני לוחץ קליק ימני על ה Address Bar... לא רשום לי שם Noton Anti Virus ביחד עם איפה שרשום Address Bar וLinks וכל שאר הבלה בלה בלה... תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום .. חבר שלי קנה מחשב חדש ויש לו בעייה בSPEEDFAN לי יש כמעט אותו מחשברק המארז והלוח שונים.. הבעייה שלחבר שלי הSPEEDFAN מראה רק את הטמפרתורה של הדיסקשייח וזהו... לעומת זה אצלי היא מראה את הכל... תראו בתמונות.. SPEEDFAN אצלי SPEEDFAN אצל חבר שלי פרטי המחשב של חבר שלי
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי טובה לסריקת מסמכים בעברית עם טבלאות וכמובן שניתן יהיה לערוך אותה צריך את זה באופן דיי דחוף אז אשמח לתשובות בהקדם בתודה מראש ארז
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אני רוצה לנעול תמונה שאני מעלה למייל שלי או שולח למייל של מישהו אחר. (למעול זה אומר שברשימת האפשרויות שתפתח כשילחצו קליק ימני על התמונה, לא תופיע האפשרות "שמור תמונה בשם" או שרשימת האפשריות בכלל לא תפתח.) אגב,זה קיים בתמונות החברים של סקייפ. האם אפשר לעשות את זה ואיך ?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום למישהו יש את הכרטיס קול הזה? כי לחבר שלי יש אותו וכשהוא התקין xp הכרטיס קול לא עבד, איך אתם סידרתם את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום החלטתי להתחדש במסך LCD, החלטתי ללכת על הדגם של סמסונג Samsung T220P נכנסתי לחנות אייבורי בחדרה, שאלתי אותם אם יש את הדגם והם נענו בחיוב. אז הנציג מכירות אמר לי שחבל לי לקחת את המסך הנ"ל כי הכרטיס מסך שלי לא יפיק ממנו את המקסימום. יש לי כרטיס מסך של GEFORCE 7600 GS AGPX8 256MB ויש לו חיבור DVI וVGA האם יש קשר בין הדברים? כרגע על הכרטיס מחובר מסך CRT17 וLG LCD 32 אינץ
-
- 76 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש למישהו מושג איפה (לא בטוח איך להסביר את זה) נשמרים התמונות\פרצופים שאני שומר מהשיחה במסנג'ר (Add)? יאיר.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היייייייייי כולם אני חושב לקנות לוח גראפי למחשב כדי שיהיה קצת יותר כיף ונוח לעבוד עם הפוטושופ עכשיו השאלה אם אם יש יש פה מישו שעובד הרבה עם לוח ופוטושופ איך זה הולך יש לכם מדריכים משו כדי להתחיל? או אם יש תוכנות אחרות טובות שנוח לצייר איתן?....
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי את כל הקודקים [חבילת קודקים של K-LITE המלאה] ועדיין יש סרטונים שאני רואה ככה ויש כאלה שאני רואה רגיל איך אני מסדר את זה? [לצורך העניין אני על פיירפוקס אבל זה קורה גם בוווינאמפ לפעמים]
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום. האם מישהו יכל לעצב לי כרטיס ביקור בישביל אבא שלי. בעיקרון אין הרבה מה להשקיע, צריך משהו פשוט. אבל אין לי ראש מתאים לדברים האלה ויש פה כמה שאני בטוח שיש להם. את הפרטים אני ישלים לבד (פלאפון, איימיל, שני משטים, שם....) השם זה אייל לוי, ולחברה קוראים מעגלים של הצלחה. אם אתם יכולים לעצב לי גם לוגו (שיהיה גם בכרטיס ביקור) הלוגו מורכב מ3 עיגולים שמחוברים אחד בשני (כמו הסמלך של האולמפידה אבל בקו ישר) ירוק, צהוב אדום. אני לא רוצה לרשום הרבה מידי אז אם למישהו יש בעיות שידבר איתי בפרטי. אם מישהו רוצה יש לי הזמנות לTL בתמורה. מקווה שתעזרו לי. ד"א אבא שלי הוא מאמן אישי תודה מראש אביב
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-