תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
האם אקסל יודע לחשב פונקציה עם פרמטרים ולא רק מספרים? לדוגמא: A1 = 4 A2 = M A3=A1*A2 ----> ולקבל בתא A3 את הערך 4M ניסיתי לחפש בעזרה של אקסל ובפורומים ולא מצאתי שום דוגמא לכך. אם אני מכניס בתא A2 ערך מספרי אני אקבל תשובה מספרית ב A3. אבל אני צריך לבנות פונקציה די מסובכת שתתן תשובות הכוללות פרמטרים ולא רק מספרים. הרעיון הכללי הוא לבנות מערכים לפתרון משוואות אוילר לחישובי מומנטים במערכות דינמיות.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
להפוך תצוגת סרט... סרט הפוך כאילו על הצד 90 מעלות... צילמתי סרטון עם המצלמה שלי וצילמתי על הצד כמו מפגר... יש איזה תוכנה שהופכת לי את הסרט ב90 מעלות? אם לא ברור אני יעלה תמונה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אמולטור\תוכנה להרצת משחקי פלייסטיישן2 אם למשהו יש שישים כאן לינק תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש אפשרות להחליף את הסימון/טקסט ירוק שמוצג על המסך כשלוחצים על אחד מכפתורי הקיצור (לדוגמה כפתורי הווליום במקלדת)? דוגמה לסימון הזה בתמונה למטה.. מותקן לי עכשיו SET POINT בגרסה 4.40.88 אם זה משנה משהו...[br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 20:14:38 מצאתי את זה:Install uberOptions, disable SetPoint's OSD, and set the volume buttons to send extended keystrokes (F13, F14, and F15) and run an AutoHotkey script that responds to those keystrokes and does your own custom volume OSD. עכשיו מישהו יכול לומר לי מה זה ה AutoHotkey script הזה? מאיפה אני משיג אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מידי פעם כשאני מוריד קבצים מהאמיול המהירות קופצת למהירות מקסימלית, כאילו אני מוריד טורנט. כשאני בודק ברשימת משתמשים של אותה הורדה אני תמיד מוצא יוזר בשם nuahce. מישהו מכיר את התופעה הזאת? מי עומד מאחורי המשתמש הזה? אולי ספקי האינטרנט נותנים יד למשתמשים..?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. הסיפור הוא כזה: יש איזו תוכנה שאני צריך לעבודה. אחי הקטן בנסיון לחסוך כסף התקין לי אותה פרוצה. לאחר מעט זמן התוכנה זיהתה את זה ונעלה את עצמה. עכשיו אני רוצה להסיר אותה ולהתקין עותק חדש ולקנות את הרשיון עבורה. אבל לא משנה כמה אני מסיר אותה ומתקין אותה מחדש ישר אחרי ההתקנה היא מזהה את הרשיון שאחי הזין לה ונועלת את עצמה. ניסיתי להסיר עם revo uninstaller בצורה הכי יסודית פלוס נקיון הרגיסטרי אבל כלום לא עוזר תמיד זה חוזר על עצמו. עצות?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
חברה, הקובץ הזה לא יורד לי מה - TASKMGR, בכל פעם שאני סוגר אותו הוא חוזר אחרי כמה שניות, הוא מלווה בעוד 2 קבצים דומים: searchprotocolhost, searchfilter מישהו מכיר את הקבצים האל ויודע איך אני נפטר מהם (אם צריך בכלל) בתודה מראש: אופיר ישראלי.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, הרבה זמן לא יצא לי להיות פה (לימודים מצאת החמה עד צאת הנשמה), בכל אופן צצה לי בעיה ממש מציקה במחשב.. עכשיו לפני שאני הולך והופך את גוגל בניסיון למצוא פיתרון חשבתי לשאול פה אולי למישהו יהיה כיוון .. בשבוע האחרון צצה לי בעיה ממש מוזרה במחשב כל מה שאני מוריד בין אם בדפדפן או בין אם בתוכנת הורדות כלשהי (למעט טורנטים) יורד מחורבש...ואני אסביר אם נניח הורדתי סרט הוא יורד עם דפקטים בהרצה - פיקסלים פה ושם ,צבעים ירוקים וכו' (וזו לא בעיית מקודדים). אם נניח הורדתי קובץ EXE הוא יורד ואיך שאני מריץ אותו הוא רושם שהקובץ תקול -כלומר לא רץ.. אפילו דפים בדפדפן ותמונות מתחרבשים - ומוצגים כנגטיב בחלקים וחלקם בכלל לא נטענים, חלק מהאתרים לא נטעים בשלמותם ומוצגים כחצי אתר וחצי קו…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם אני מוסיף טראק של מוסיקת רקע על גבי הוידאו שקיים ואני רוצה שהטראק הזה יחזור בלופ כי הוא יותר קצר מהווידאו מה אני עושה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני בטוח שכבר שאלו את זה אבל לא מצאתי בחיפוש את התשובה.... כיצד לייצא את הודעות הדואר לקובץ גיבוי במטרה להעביר אותן למחשב אחר. אני לא מעוניין להשתמש בתוכנה חיצונית לשם כך אלא ב outlook עצמו
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אקדים ואספר מה עשיתי לפני ההתקנה אגב, מדובר בצורב ריקו X16 MP7163A חלונות מילניום איכשהו הסרתי את נירו 5 שעשה בעיות ולא רצה להיפרד מהמערכת עד כדי כך שנאלצתי לבצע שיחזור של המערכת כדי לחזור למצב הראשוני בסופו של דבר קיבל כרטיס "אדום" ועף מהמגרש הסיבה שהסרתי את נירו היא מפני שלא היה מוכן לצרוב קבצי מוסיקה ".. הקובץ לא מזוהה..." בקיצור התחלתי להתקין את WINONCD 3.8 בזמן ההתקנה כבר בהתחלה קיבלתי הודעה שלא כל כך הבנתי אותה כאילו חסר WINONCD 3.8 MSI ניסיתי להתקין שוב וההודעה חזרה על עצמה ! טוב.. אז החלטתי לנסות את הגירסה הקודמת 3.7 ההתקנה התחילה יפה ופתאום נתבקשתי להכניס את הדיסק השני מפני שההתקנה לא מוצאת אותו !! מה זה אמור להיות ומהיכן זה פתאום בא לי ?! בעבר התקנתי את…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש אנטיוירוס חינמי שיהיה יחסית קליל ואמין מכל האפשרויות שקיומות היום איזה הכי כדי להתקין? והאם בכלל שווה להשקיע על אחת התוכנות של internet security ?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להוריד סרטים באיכות גבוה ועכשיו הורדתי את הרובוטריקים Transformers.Age.of.Extinction.2014.1080p.BluRay.REMUX.AVC.TrueHD.7.1-RARBG את הגרסא הזו הקובץ של הסרט הוא MKV ושאני מנסה לפתוח אותו בBSPLAYER הוא לא פותח אבל כאילו נתקע עם אני מריץ הוא פשוט עוצר על תמונה ולא ממשיך לנגן ועדכנתי אותו. בVLC זה עובד סבבה אבל אין סאונד למישהו יש פיתרון? ועכשיו הורדתי גם את MPC-HC וזה אותו דבר כמו הBSPLAYER אותו דבר מישהו יכול לעזור לי בבקשה<?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד לא מזמן התחלתי להשתמש ב-Outlook 2013 ואני נתקל בבעיה בחתימה וארצה לשתף אותכם בבעיה זו בתקווה לפתרון. אז כמו שכבר הזכרתי עד לא מזמן התחלתי להשתמש ב-Outlook 2013 ועד לא מזמן נכנסי להגדרות החתימה והוספתי תמונה, לאחר מכן התכוונתי להוסיף קישור לתמונה הזו, אבל לפני כן עשיתי בדיקה בשביל לראות אם הכל תקין, שלחתי מייל לעצמי מ-Outlook 2013 ל-Outlook.com שבעצם שניהם משמשים לקריאה ושליחת מייל, ואז נתקלתי בבעיה בלתי צפויה, התמונה הבאה תסביר לכם הכל. לחצו כאן להגדלה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, חברה שלי השתחררה בשעה טובה, והיא בקרוב תתחיל מכינה של עיצוב גרפי. לכבוד השיחרור שלה אני רוצה לקנות לה עט גרפי כדי שהיא תוכל להשתמש בו לעבודות שלה. רציתי לדעת אם אפשר לקנות עט שיהיה מספיק טוב לצרכים שלה, ולא יעלה המון כסף. חשבתי על משהו במחיר של עד 500 שקל.. אשמח לקבל המלצות תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה... יש לי וורד 2003 באנגלית... וכמובן שאין בו מתקן שגיאות לעברית (הזה ששם קווים אדומים מתחת לשגיאות כתיב).. יש אפשרות להוסיף את המתקן בעברית לוורד באנגלית?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, בגלל שאני לא מצליח לשנות סיסמאות באחד האתרים, אני לחצתי על סימן שאלה והופיע חלון קטן עם אותיות מבולגנות שתראו בתמונה למטה: מה אני יכול לעשות שאותיות יהיו ברורות? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת גראפיקה שאפשר בעזרתה(בלי יותר מדי ללמוד) להכין סמל של כריש מקפיץ כדורגל. השאלה שלי לכל אלו שמתעסקים בתחום היא האם זה דבר קשה יחסית והאם יש מדריכים שמסבירים איך להכין סמל כזה... תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משתמש בווידוס 7 ולעיתים תכופות אני מקבל הודעת שגיאה "dasdasqwe has stopped working" חיפשתי הסברים באינטרנט אבל לא מצאתי משהו חד משמעי, רב ההסברים נעו בין אפשרות לנוזקה כלשהי או שמישהו מנסה לפרוץ לי למחשב דרך הדפדפן. אם למישהו יש מושג מה זה ומה עושים אני אשמח לעזרה. [h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1] [/h]
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נגיד ויש לי משחק על 3 דיסקים. עכשיו אני רוצה להפוך כול דיסק לקובץ ISO או BIN מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך? הוספתי כמה פונטים לC:\WIN\FONTS אבל הם לא נוספו בפוטושופ. מה צריך לעשות? עריכה- שעה חיפשתי לפני שכתבתי את הת'רד ולא מצאתי תשובה וחמש דקות אחרי מצאתי (שונא כשזה קורא) פשוט שמים אותם ב C:\Program Files\Common Files\Adobe\Fonts
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! עד לפני יומיים היה לי BITLORD שהיה מוריד מהר מאוד רוב הזמן (30-120 KBPS). ואז ראיתי שכולם מדברים על AZUREUS שהיא טובה ומהירה אז הסרתי את BITLORD והתקנתי את AZUREUS. והפלא ופלא התוכנה לא עוברת את ה- 30 KBPS בכל ההורדות גם יחד!!! אז שאלתי היא האם יש למישהו מושג איך להאיץ את התוכנה ע"י שינוי ההגדרות? (יש כזאת חיה?) ואני אשמח גם לקבל תמונות של אנשים שמורידים מהר בעזרת התוכנה...
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במקלדת סט משולב של לוג'יטק LX500. חלק מהאותיות והסימנים התחלפו. לדוג': סימן שאלה וקו תחתון התחלפו, עכשיו שאני לוחץ סימן שאלה זה קו תחתון ואיפה שאני לוחץ קו תחתון זה סימן שאלה. גם האותיות Y וZ התחלפו. ויש עוד כמה. יש לציין שזה רק שאני כותב באנגלית, בעברית הכל בסדר. אני עובד על WIN7 דרייבר: 4.82.11 זה התחיל לאחרונה. תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה: יצרתי עם סוני ואגס סירטו של 2 דקות שמכיל מנגינה+תמונה וזהו. הוא שוקל בערך מאה מגה, עכשיו אני לא מבין גדול בקיבצי ווידאו אבל זה נשמע לי מוגזם ברמות היסטריות. אני רוצה לשמור על איכות HD בשביל שהתמונה תראה טוב. השתמשתי במדריך הזה: (לפניו הקובץ שקל 12 ג'יגה ) אבל התוכנה השניה שהוא מציע שאמורה לקמפרס את הקובץ לא פועלת, אני מפעיל אותה ואז אחרי רבע שניה של פעילות היא מודיעה שהיא סיימה להמיר את הקובץ אך שום ווידאו חדש לא נוצר. מישהו אולי מכיר תוכנה אחרת שעושה את אותו התהליך, או טריק אחר להקטין משמעותית את המשקל של הקובץ בלי לפגוע באיכות שלו? תודה מראש ושבוע טוב! עריכה: אני רואה שזה מטמיע את הסירטון אוטומטית, אני מקווה שזה לא מפריע או נוגד את חוקי הפורום, במידה ויש…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מנהל הורדות בסיסי, יחסית. לא משהו יותר מדי מסובך. מה שראיתי בסטיקי זה בעיקר מנהלי הורדות לyou tube או רפיד שייר וכו'. אני רוצה משהו כללי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-