תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
היי חברים כבר כמה זמן שהכרום עושה לי בעיות ובאמת שעד עכשיו לא עשיתי עם זה כלום אבל כבר העניין נמאס לי. ניסיתי אולי לעדכן אותו אבל יש לי את הגרסה הכי חדשה של כרום. הכרום כל הזמן עושה לי בעיות שבאקספלורר לא קורות לי. לדוגמא: כשאני נכנס לפורומים מסוימים לא מופיעה לי תיבת "הודעה מהירה" בתחתית הדף או באתרים מסוימים אני נכנס לראות וידאו והנגן לא עולה לי בכלל.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היתה פעם כתובת של אתר (שראיתי דרך call for help) ושם אפשר לחפש אפקטים קוליים. יש למישהו מושג?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אקדים ואספר מה עשיתי לפני ההתקנה אגב, מדובר בצורב ריקו X16 MP7163A חלונות מילניום איכשהו הסרתי את נירו 5 שעשה בעיות ולא רצה להיפרד מהמערכת עד כדי כך שנאלצתי לבצע שיחזור של המערכת כדי לחזור למצב הראשוני בסופו של דבר קיבל כרטיס "אדום" ועף מהמגרש הסיבה שהסרתי את נירו היא מפני שלא היה מוכן לצרוב קבצי מוסיקה ".. הקובץ לא מזוהה..." בקיצור התחלתי להתקין את WINONCD 3.8 בזמן ההתקנה כבר בהתחלה קיבלתי הודעה שלא כל כך הבנתי אותה כאילו חסר WINONCD 3.8 MSI ניסיתי להתקין שוב וההודעה חזרה על עצמה ! טוב.. אז החלטתי לנסות את הגירסה הקודמת 3.7 ההתקנה התחילה יפה ופתאום נתבקשתי להכניס את הדיסק השני מפני שההתקנה לא מוצאת אותו !! מה זה אמור להיות ומהיכן זה פתאום בא לי ?! בעבר התקנתי את…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי תא בו רשום תאריך 14.05.2011 ואני רוצה שבתא ליד יהיה רשום פרק זמן בחודשים או ימים מאותו תאריך עד ליום הנוכחי. 1. איך יוצרים תאריך נוכחי? 2. איך מחשבים פרק זמן?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
בכוונה שמתי גם את השני (שהוא פתוח בצייר) בשביל שתראו את ההבדל, זה שטיפה מוסתר בטעות צילמתי ככה אבל לא חשוב. בכל מקרה, הבעיה היא שיש צהוב כזה במציג תמונות של Windows. מה יכולה להיות הסיבה? התקנתי דרייבר, לפני זה לא היה את זה. הבעיה בדרייבר? :-\
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי לפטופ חדש Lenovo Yoga 700 14, וכמובן שיש לי הרבה מאוד Bloatware. אני מתכוון להסיר כמה שיותר תוכנות, אבל אני קצת מפחד שיש תוכנה טובה/חיונית שאני "אפספס" אם אסיר אותה. רשימת התוכנות שהגיעו לי במחשב: Lenovo Photo Master Conexant HD Audio Dolby Audio X2 Windows API SDK Dolby Audio X2 Windows APP Intel(R) Dynamic Platform and Thermal Framework Intel(R) Wireless Bluetooth Intel(R) Graphics Driver Intel(R) Management Engine Components Intel(R) PROSet/Wireless Software Intel(R) Rapid Storage Technology Intel(R) Serial IO Lenovo Accelerator Lenovo BatteryGauge Lenovo EasyCamera Lenovo Experience Improvement Lenovo Fu…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מצאתי דרייברים לפי שם הלוח,משום מה אני לא מצליח להתקין אותם. אולי צריך לחפש בצורה אחרת? הנה הריפורט --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer AVI-572B12431DA Generator avi Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-02-12 Time 15:30 --------[ CP…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא מוצא לוח שנה שיכול לכלול בתוכו לוח שנה עברי וזמנים ומועדים ושיכול להיות על הDESKTOP ... מישהו מכיר יודע משהו ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני נוסע לסופשבוע עם חברה ואני רוצה לצרוב כמה סרטים שיעבוד על מכשיר DVD, אילו תוכנות יכולות לעזור לי בעניין הצריבה? כשאני מנסה לצרוב כרגיל זה לא מסכים להפעיל בDVD. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי אופיס 2000 מקורי עכשיו יש כבר אופיס אקספי ואופיס 2003 עכשיו יש בינהם שוני חוץ מהעיצוב? 1) או שאם יש לי 2000 ואני מעדכן אותו זה אותו דבר חוץ מהעיצוב? 2) איזה בינהם הכי טוב? ??? :s05: :s05: תודה ??
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
על מחשב נייד קצת ישן בלי מצלמה הותקנה מצלמת רשת (ג'נרית שכזאת) שמתחברת לUSB, מצלמה פשוטה שנותנת רק וידאו. על התוכנה של המצלמה (שמגיעה עם הדרייבר) הוידאו עובד חלק במחשב אפשר לראות את הפלט של המצלמה במשך שעות ארוכות בלי קפיצות או בעיות ממש מצויין. הבעיה היא בסקייפ, בהתחלה רואים את הוידאו שהמצלמה מצלמת אבל ממש אחרי פחות מדקה בזמנים משתנים קורה אחד מה4 דברים הבאים: 1. מסך לבן 2. מסך שחור 3. הוידאו קופא 4. הוידאו מקרטע ואז קופא. מה יכולה להיות הבעיה? זה ודאות משהו ברמת התוכנה כי המצלמה עובדת בסדר גמור וגם נבדקה על 3 מחשבים שונים. עצות? תודה, לירון
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת מחשבים שאני רוצה להכין בשבילה שרת התקנות GHOST ושתהיה לי אפשרות להיטען אליו מכול נקודה חמה מהרשת שלי ... לדוגמא כאשר אני מקבל מחשב י מותג חדשים אני עושה על אחד מהם התקנה מלאה של מערכת אחרי זה אימייג עם סיס פרפ ואחריו שאר המחשבים הזהים משתמשים בגוסט שנוצר כביכול ממצב CLONING של מערכת ההפעלה החומרה זהה לרוב אבל בהתקנה דרך השרת ... כמו כן עם יש אפשרות להכניס לשם גם דיסק של hiren יהיה מצויין תודה לכול העוזרים לידע כללי אנחנו כרגע משתמשים בפרוייקט ישן של NET BOOT אבל המערכת מסורבלת וישנה מאוד והיא בממשק בDOS ודורשת הרבה כתיבה ידנית ומעצבנת ככה שאני מחפש אלטרנטיבה ראויה לתחליף בשבילה ... שפעם אחת אני יכניס לשרת PACKS של דרייברים לכרטיסי הרשת הקיימי…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, המחשב שלי די עמוס אז אני רוצה לעשות לו פרמוט ויש לי שאלה. אם אני עושה פרמוט, אני יוכל להשתמש בסריאל שהיה לי עד עכשיו לXP, הוא חוקי ואני רוצה שיהיה מותקן לי חוקי. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הגדרתי בפיירפוקס סוגי קבצים שונים (txt, png, pdf) לפתיחה ביישום ברירת המחדל וללא הצגת תיבת דו-שיח; האפשרות "בצע אוטומטית לסוג קובץ זה" מסומנת. פיירפוקס מתעלם מההגדרות, ותיבת דו-שיח "שמור או פתח?" מוצגת באופן קבוע. גם ב- IE 8 תיבת דו-שיח "שמור או פתח?" מוצגת באופן קבוע, והאפשרות "שאל תמיד" אינה מופיעה כלל. אודה מאוד על עזרה. http://answers.microsoft.com/he-il/ie/forum/ie8-windows_7/%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA/0c94cc66-8d83-4500-9fce-0824d4de7465
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
בהתחלה זה רשם לי שהסיסמה לא נכונה, אז איפסתי אותה. ואז זה רשם לי שהסיסמה שונתה בהצלחה, אז לחצתי Next בשביל להיכנס לחשבון סקייפ שלי, ואז זה רשם לי שכנראה מישהו אחר משתמש לי בחשבון מייקרוסופט והם רוצים לוודא שזה אני. אז הכנסתי את האימייל שלי והם שלחו לי קוד לאימות, הכנסתי את הקוד וזה ביקש ממני לאפס את הסיסמה של מייקרוסופט-סקייפ, אז שיניתי ואז זה רשם לי שהסיסמה שונתה בהצלחה ושוב פעם חוזר הלופ הזה בלי סוף! יש למישהו פתרון לזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה שתשמור על ווליום אחיד של סאונד במוזיקה לעסק. כשמורידים שירים יש הבדלים בין כל שיר בעוצמה. אני מחפש משהו שייפתור את זה. אתם מכירים דבר כזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. הסיפור הוא כזה: יש איזו תוכנה שאני צריך לעבודה. אחי הקטן בנסיון לחסוך כסף התקין לי אותה פרוצה. לאחר מעט זמן התוכנה זיהתה את זה ונעלה את עצמה. עכשיו אני רוצה להסיר אותה ולהתקין עותק חדש ולקנות את הרשיון עבורה. אבל לא משנה כמה אני מסיר אותה ומתקין אותה מחדש ישר אחרי ההתקנה היא מזהה את הרשיון שאחי הזין לה ונועלת את עצמה. ניסיתי להסיר עם revo uninstaller בצורה הכי יסודית פלוס נקיון הרגיסטרי אבל כלום לא עוזר תמיד זה חוזר על עצמו. עצות?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי , אין בנגן הזה אופציית אנדו ?. אם בטעות מחקתי וידאו מפלייליסט אין דרך לבטל את המחיקה ?. יש נגן עם אפשרות לבנות פלייליסט כמו במדיה פלייר ?.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה מחשב ישן אבל אני מעוניין להתקין עליו XP ואני לא מוצא לו דרייבירים אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, רציתי להתנסות קצת באנימציה, ואני חייב למצוא workflow יותר מהיר ממה שעשיתי... כי זה פשוט המון זמן לעבודה ברמה שלא מספיקה לי. מה שעשיתי זה דבר כזה: אנימציה בפוטושופ - חלוקת הפנים לחלקים קדמיים (שיער קדמי) ואחוריים (שיער מאחורה) וכו', והנפשה של כל חלק בנפרד עם כלי האנימציה המובנה. בכל פריים, לשים את הפריים הקודם על 50% ולצייר את התנועה הבאה. לבחור את השכבות שמופיעות. אחרי זה שמירה כ-PNG ופתיחה ב-after effects לקומפוזיציה. הציור והצביעה לקחו יותר מדי זמן. חייבת להיות דרך יותר יעילה לעשות את זה - וקטורים? תוכנות ייעודיות? זה מה שבאתי לשאול... יש לי מחשב-טבלט (עם עט) וחלונות, אני אשמח לשמוע ממישהו קצת יותר מנוסה מה הדרך לתקתק עבודה. אני מחפש לוק של אנימה, וחשבתי שה…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כמה משחקים שמתאימים לפלייסטיישן 2 ו\או לאקס בוקס (ככה לפחות רשום עליהם...) רציתי לדעת כיצד אוכל לשחק איתם על הפלייסטיישן 2? האם אפשר לצרוב את המשחק על דיסק פשוט של 700 מגה? דרך איזו תוכנה לצרוב? והאם זה באמת נכון ושווה לצרוב את זה?! (זאת אומרת שזה באמת יפעל?!?!)
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין תוכנת swf & flv על מנת להפעיל סרטונים עם סיומת swf. לאחר שאני מסיים להתקין את התוכנה מופיע לי שגיאה (שמתי בקובץ מצורף), שלא מותקן לי פלאש פלייר על המחשב. שניסיתי להתקין מסתבר שכן מותקן אצלי פלאש פלייר אבל כפלאג אין ב-chrom. ניסיתי להתקין תוכנות אחרות אבל אותה שגיאה מופיעה לי. אני מצליח להפעיל את הסרטונים דרך הדפדפן ב-chrom אבל אני רוצה שיהיה לי את היכולת לעצור או להתקדם בסרטון.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום... אני מתשתמש מדי פעם בביטורנט...בחודש האחרון הביטורנט שלי (אוזרוס) נהיה מאוד איטי בקושי עובד את ה 15K עברתי ל bitcomet היה יותר גרוע אז חזרתי לאוזרוס...אבל עדיין יש את הבעיה... פעם קראתי שיש ספקים שבכוונה מאטים את המהירויות בתוכנות שיתוף או משהו כזה יכול להיות שזה נכון ? בכל מקרה... הנה תמונה ממה שקורה אצלי באוזרוס שימו לב לכמות של המקורות זה עצום... http://img177.imageshack.us/img177/218/12uy1.jpg תראו את המהירות הורדה שמתי את המהירות העלאה על מגבלה של 5 ואין מצב שזה מפריע למה שמתי על 10 וגם אי שיפור ניסיתי גם משהו באמצע וגם לא חל שום שיפור ככה שהחזרתי בביטחון ל5K...הפורטים פתוחים התוכנה מעודכנת...אין פה שום סיבה שיהיה איטיות... אולי אם אני ישתמש בביטורנט שמזייף מה…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-