תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי נואשות באינטרנט קריברים למצלמה מסוג GPT DC-4120 אבל לא מצאתי לווינדוס XP. בבקשה תביאו לי את הדריבר... בתודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הצורב שלי הוא מדגם LG-GSA-4167B עם עדכון הקושחה החדש של החברה, וכי בהרבה דיסקים שונים מחברות שונות זה נותן לי רק את שני האופציות של מהירות הצריבה שהם או 8X או 4X, ניסיתי את התוכנה MicroDVD אך גם היא לא עזורת וגם היא מציבה את שני האפשריות שמציעה נרו אקספרס או 4 או 8, ניסיתי גם את אלכוהול 120% וגם שם רק שני אופציות וחשוב לציין שאני ניסיתי ועדיין מנסה דיסיקים שונים מחברות שונות אך זה עדיין רק שני אופציות, כפי שידוע לכם הצורב הוא דגם חדש ולא אמור ליצור בעיה זה רק בעיה הגדרתית ובעיית תוכנה ולא חומרה (לפחות כך זה נראה) , (ד"א אני משתמש במדיות של DVD-R והתמונות נתפסו כשדיסק של LG שמסוגל לצרוב עד 8X היה בפנים) אני מצרף לתגובה זאת זאת תמונות שמייצגות לכם את המצב כל תמונה מתוכנה א…
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים, כל פעם שאני מפעיל את ה-CHROME בפעם הראשונה לאחר כיבוי או ביצוע ריסטרט למחשב, אני מקבל את ההודעה שה-PREFERENCES שלי פגום או שלא ניתן לקרוא אותו. לאחר הפעם הראשונה, ההודעה הזו כבר לא מתקבלת וה-CHROME עובד בצורה מעולה. קראתי קצת באינטרנט וניסיתי את הדברים הבאים: 1. למחוק את CHROME ולהתקין אותו מחדש (גם גרסה חדשה יותר וגם גרסה ישנה יותר). 2. למחוק את הקובץ PREFERENCES בכדי ש-CHROME ייצור אותו מחדש באופן תקין. 3. לאפס את ההגדרות של CHROME. שני הדרכים האלו לא עזרו לי, הבעייה עדיין נמשכת. האם מישהו יכול להציע לי דברים נוספים לעשות כדי לפתור את הבעייה המציקה הזה? תודה מראש, סער
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.israup.net/images/f247ab6b6fe49c65b37874a79f80fdad.jpg' alt='f247ab6b6fe49c65b37874a79f80fdad.jpg'> אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת כאשר אני מבקש לעשות חיפוש של ערכים על כל המיל אני לא מקבל את כל התוצאות של החיפוש ורק שאני משנה באינדקס מתיקייה ספציפית לכל המיל זה ההודעה שמתקבלת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, חבר עזר לי עם פירמוט המחשב עכשיו מותקן לי windows 7 ultimate מאיזשהי סיבה מספר דברים לא פועלים כראוי/שונים ממה שהיכרתי קודם ובינהם: 1. כפי שכבר ציינתי בכותרת - תצוגת הaero לא עובדת לי, אין לי מושג מאיפה אמורים להפעיל אותה, הלכתי לpersonalize ובחרתי כל theme אפשרי.. 2. בתפריט "התחל" שלי אין כפתורי sleep ו-hibernate, עם זאת התווסף לי כפתור log off שהוא לא מועיל לי במיוחד. 3. פחות קשור לענייני ווינדוז - התלבש לי על המחשב מן וירוס כתוצאה מהתקנת daemon tools, העונה לשם istartsurf, הצלחתי להעיף כל זכר ממנו במהלך גלישה בכרום, אבל ב-add/remove programs אני לא מצליח להסיר אתו, אשמח לעזרה בנידון. אני לא בטוח שאני מדייק כרגע אבל במהלך ההתקנה חבר שלי משום מה החליט למחוק…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה שתוריד לי מאתרי אינטרנט סרטונים שמנוגנים ע"י jwplayer, אין באפשרותי לעבוד עם המחשב בשום דפדפן מלבד אינטרנט אקספלורר. יש הצעות לתוכנה שתעשה את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני בא להסיר את התוכנה, זה אומר שהוא צריך את הקובץ itunes.msi והוא לא מוצא אותו כמובן שישר עשיתי חיפוש תחת השם הזה, אבל לא מצאתי כלום מה לעשות? כי זה תוקע אותי ככה, אני לא יכול להתקין גרסה חדשה ככה.. =\
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, הרבה זמן לא יצא לי להיות פה (לימודים מצאת החמה עד צאת הנשמה), בכל אופן צצה לי בעיה ממש מציקה במחשב.. עכשיו לפני שאני הולך והופך את גוגל בניסיון למצוא פיתרון חשבתי לשאול פה אולי למישהו יהיה כיוון .. בשבוע האחרון צצה לי בעיה ממש מוזרה במחשב כל מה שאני מוריד בין אם בדפדפן או בין אם בתוכנת הורדות כלשהי (למעט טורנטים) יורד מחורבש...ואני אסביר אם נניח הורדתי סרט הוא יורד עם דפקטים בהרצה - פיקסלים פה ושם ,צבעים ירוקים וכו' (וזו לא בעיית מקודדים). אם נניח הורדתי קובץ EXE הוא יורד ואיך שאני מריץ אותו הוא רושם שהקובץ תקול -כלומר לא רץ.. אפילו דפים בדפדפן ותמונות מתחרבשים - ומוצגים כנגטיב בחלקים וחלקם בכלל לא נטענים, חלק מהאתרים לא נטעים בשלמותם ומוצגים כחצי אתר וחצי קו…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן יש בדף הפתיחה של כרום את שורת החיפוש של גוגל ביחד עם עוד 8 תמונות מוקטנת לאתרים שאני הכי מבקר בהם. יש אפשרות שאני אקבע מה יהיה האתרים?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! עד לפני יומיים היה לי BITLORD שהיה מוריד מהר מאוד רוב הזמן (30-120 KBPS). ואז ראיתי שכולם מדברים על AZUREUS שהיא טובה ומהירה אז הסרתי את BITLORD והתקנתי את AZUREUS. והפלא ופלא התוכנה לא עוברת את ה- 30 KBPS בכל ההורדות גם יחד!!! אז שאלתי היא האם יש למישהו מושג איך להאיץ את התוכנה ע"י שינוי ההגדרות? (יש כזאת חיה?) ואני אשמח גם לקבל תמונות של אנשים שמורידים מהר בעזרת התוכנה...
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעקבות השינוי בעיצוב האתר ובעזרתו של MoRoses הכנו לכם גרסא חדשה של התוסף לפורומים של HWZone שכולל התאמות לעיצוב החדש, תיקון בעיית של גלישה לאתר עם WWW בהתחלה, ואת כל השיפורים שיש בגרסאות הקודמות. הגרסא החדשה (0.5.1), כולל ההוראות של איך להתקין נמצאות באתר הרגיל: http://icebreak.zickel.net/hwzone/ הרצתי בדיקות אצלי ואצל עוד כמה אנשים על FIREFOX 1.5 (אמור לעבוד בלי בעיות גם על גרסאות ישנות) ולא נראה שיש בעיות, כרגיל, אם יש לך טענות, בעיות, הצעות או תודות, אתם מוזמנים להגיב פה. --- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=135097.0
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש אמולטור\תוכנה להרצת משחקי פלייסטיישן2 אם למשהו יש שישים כאן לינק תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות כזו להעביר משחק שקניתי בסטים ולשחק אותו דרך אוריגין?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש אנטיוירוס חינמי שיהיה יחסית קליל ואמין מכל האפשרויות שקיומות היום איזה הכי כדי להתקין? והאם בכלל שווה להשקיע על אחת התוכנות של internet security ?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת גראפיקה שאפשר בעזרתה(בלי יותר מדי ללמוד) להכין סמל של כריש מקפיץ כדורגל. השאלה שלי לכל אלו שמתעסקים בתחום היא האם זה דבר קשה יחסית והאם יש מדריכים שמסבירים איך להכין סמל כזה... תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בהתחלה זה רשם לי שהסיסמה לא נכונה, אז איפסתי אותה. ואז זה רשם לי שהסיסמה שונתה בהצלחה, אז לחצתי Next בשביל להיכנס לחשבון סקייפ שלי, ואז זה רשם לי שכנראה מישהו אחר משתמש לי בחשבון מייקרוסופט והם רוצים לוודא שזה אני. אז הכנסתי את האימייל שלי והם שלחו לי קוד לאימות, הכנסתי את הקוד וזה ביקש ממני לאפס את הסיסמה של מייקרוסופט-סקייפ, אז שיניתי ואז זה רשם לי שהסיסמה שונתה בהצלחה ושוב פעם חוזר הלופ הזה בלי סוף! יש למישהו פתרון לזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, מותקנת אצלי גירסא 2.41 של KAZAA K++ (ניסית גם 2.43), וכאשר אני מפעיל אותו, לאחר שהיא מתחברת אני שם לב שיש כ90,000 אנשים מחוברים- שזה מוזר כי פעם כשהייתי מתחבר היו כ 5,000,000, טוב חשבתי לעצמי שזה אולי לא משנה, חיפשתי לעצמי איזה קובץ והוא לא מצא אותו, חיפשתי עוד קבצים יותר מצויים- הוא מצא אותם אך בלי מס' מקורות רב (4~). ולשאלה שלי: האם מישהו יודע למה זה קורה ? אולי יש גירסאות טובות יותר ? וכמה משתמשים מחוברים יש אצלכם ? תודה מראש לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבחינת רישיון וחוקיות (ולא מבחינת פיצ'רים): - האם אפשר להשתמש ב- Win7_HomePremium לעסק? או שצריך Win7_Professional ? - האם אפשר להשתמש ב- Office2010_Home&Student לעסק? או שצריך לפחות Office2010_Home&Business ? תודה רבה. נ.ב. אם זה משנה, ה- WIN זה OEM עם מחשב חדש (English 64bit).
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתמול נוכתח לדעת שהIMESH פשוט יותר טוב מהקאזה יותר מהיר יותר תוצאות פשוט אין כמו אימש
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה להקליט "what you hear" ישירות ל-MP3 למשך כמה שעות ברצף תודה
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים כבר כמה זמן שהכרום עושה לי בעיות ובאמת שעד עכשיו לא עשיתי עם זה כלום אבל כבר העניין נמאס לי. ניסיתי אולי לעדכן אותו אבל יש לי את הגרסה הכי חדשה של כרום. הכרום כל הזמן עושה לי בעיות שבאקספלורר לא קורות לי. לדוגמא: כשאני נכנס לפורומים מסוימים לא מופיעה לי תיבת "הודעה מהירה" בתחתית הדף או באתרים מסוימים אני נכנס לראות וידאו והנגן לא עולה לי בכלל.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היתה פעם כתובת של אתר (שראיתי דרך call for help) ושם אפשר לחפש אפקטים קוליים. יש למישהו מושג?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה... יש לי וורד 2003 באנגלית... וכמובן שאין בו מתקן שגיאות לעברית (הזה ששם קווים אדומים מתחת לשגיאות כתיב).. יש אפשרות להוסיף את המתקן בעברית לוורד באנגלית?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני עושה בפוטושופ CS5 רקע שמורכב משני צבעים ? בתודה מראש רזיאל
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-