עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ot,

אקדים ואספר מה עשיתי לפני ההתקנה אגב, מדובר בצורב ריקו X16 MP7163A חלונות מילניום איכשהו הסרתי את נירו 5 שעשה בעיות ולא רצה להיפרד מהמערכת עד כדי כך שנאלצתי לבצע שיחזור של המערכת כדי לחזור למצב הראשוני בסופו של דבר קיבל כרטיס "אדום" ועף מהמגרש הסיבה שהסרתי את נירו היא מפני שלא היה מוכן לצרוב קבצי מוסיקה ".. הקובץ לא מזוהה..." בקיצור התחלתי להתקין את WINONCD 3.8 בזמן ההתקנה כבר בהתחלה קיבלתי הודעה שלא כל כך הבנתי אותה כאילו חסר WINONCD 3.8 MSI ניסיתי להתקין שוב וההודעה חזרה על עצמה ! טוב.. אז החלטתי לנסות את הגירסה הקודמת 3.7 ההתקנה התחילה יפה ופתאום נתבקשתי להכניס את הדיסק השני מפני שההתקנה לא מוצאת אותו !! מה זה אמור להיות ומהיכן זה פתאום בא לי ?! בעבר התקנתי את…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לכולם יש לי רשת מחשבים שאני רוצה להכין בשבילה שרת התקנות GHOST ושתהיה לי אפשרות להיטען אליו מכול נקודה חמה מהרשת שלי ... לדוגמא כאשר אני מקבל מחשב י מותג חדשים אני עושה על אחד מהם התקנה מלאה של מערכת אחרי זה אימייג עם סיס פרפ ואחריו שאר המחשבים הזהים משתמשים בגוסט שנוצר כביכול ממצב CLONING של מערכת ההפעלה החומרה זהה לרוב אבל בהתקנה דרך השרת ... כמו כן עם יש אפשרות להכניס לשם גם דיסק של hiren יהיה מצויין תודה לכול העוזרים לידע כללי אנחנו כרגע משתמשים בפרוייקט ישן של NET BOOT אבל המערכת מסורבלת וישנה מאוד והיא בממשק בDOS ודורשת הרבה כתיבה ידנית ומעצבנת ככה שאני מחפש אלטרנטיבה ראויה לתחליף בשבילה ... שפעם אחת אני יכניס לשרת PACKS של דרייברים לכרטיסי הרשת הקיימי…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. בכוונה שמתי גם את השני (שהוא פתוח בצייר) בשביל שתראו את ההבדל, זה שטיפה מוסתר בטעות צילמתי ככה אבל לא חשוב. בכל מקרה, הבעיה היא שיש צהוב כזה במציג תמונות של Windows. מה יכולה להיות הסיבה? התקנתי דרייבר, לפני זה לא היה את זה. הבעיה בדרייבר? :-\

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אהלן חבר'ה! אני רוצה לבנות סביבת שרתים ב-VMware, לצורך תרגול. צריך את עזרתכם במציאת פתרון (אם יש) במצב שבו אני מגדיר כתובת IP סטטית לכל מכונה בכדי לבנות דומיין ויוזרים, הבעיה היא, ברגע שאני מגדיר IP ידנית ל-DC, המכונה כמובן מאבדת את החיבור לאינטרנט.. האם יש אפשרות להגדיר 2 כרטיסי רשת או משהו אחר כדי לאפשר חיבור? אשמח מאוד לעצתכם! תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. יש לי קובץ עם סיומת BIN . זה קובץ שמכיל שרטוט של מעגל אלקטרוני (סכמה). האם מישהו יודע איך ועם איזו תוכנה ניתן לפתוח אותו ולצפות בו?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. הגדרתי בפיירפוקס סוגי קבצים שונים (txt, png, pdf) לפתיחה ביישום ברירת המחדל וללא הצגת תיבת דו-שיח; האפשרות "בצע אוטומטית לסוג קובץ זה" מסומנת. פיירפוקס מתעלם מההגדרות, ותיבת דו-שיח "שמור או פתח?" מוצגת באופן קבוע. גם ב- IE 8 תיבת דו-שיח "שמור או פתח?" מוצגת באופן קבוע, והאפשרות "שאל תמיד" אינה מופיעה כלל. אודה מאוד על עזרה. http://answers.microsoft.com/he-il/ie/forum/ie8-windows_7/%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA/0c94cc66-8d83-4500-9fce-0824d4de7465

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Second Edition,

היי , אין בנגן הזה אופציית אנדו ?. אם בטעות מחקתי וידאו מפלייליסט אין דרך לבטל את המחיקה ?. יש נגן עם אפשרות לבנות פלייליסט כמו במדיה פלייר ?.

8. טוב, רציתי להתנסות קצת באנימציה, ואני חייב למצוא workflow יותר מהיר ממה שעשיתי... כי זה פשוט המון זמן לעבודה ברמה שלא מספיקה לי. מה שעשיתי זה דבר כזה: אנימציה בפוטושופ - חלוקת הפנים לחלקים קדמיים (שיער קדמי) ואחוריים (שיער מאחורה) וכו', והנפשה של כל חלק בנפרד עם כלי האנימציה המובנה. בכל פריים, לשים את הפריים הקודם על 50% ולצייר את התנועה הבאה. לבחור את השכבות שמופיעות. אחרי זה שמירה כ-PNG ופתיחה ב-after effects לקומפוזיציה. הציור והצביעה לקחו יותר מדי זמן. חייבת להיות דרך יותר יעילה לעשות את זה - וקטורים? תוכנות ייעודיות? זה מה שבאתי לשאול... יש לי מחשב-טבלט (עם עט) וחלונות, אני אשמח לשמוע ממישהו קצת יותר מנוסה מה הדרך לתקתק עבודה. אני מחפש לוק של אנימה, וחשבתי שה…

9. Hijackthis log: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 11:38:38, on 10/07/2010 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16385) Boot mode: Normal Running processes: C:\Program Files (x86)\Motorola\MotoConnectService\MotoConnect.exe C:\Users\Anton\Downloads\lastfm.exe C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\DTLite.exe C:\Users\Anton\AppData\Roaming\Dropbox\bin\Dropbox.exe C:\Users\Anton\AppData\Local\Google\Update\1.2.183.29\GoogleCrashHandler.exe C:\Program Files (x86)\Google\Google Talk\googletalk.exe C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe C…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by yossi21,

בהתחלה זה רשם לי שהסיסמה לא נכונה, אז איפסתי אותה. ואז זה רשם לי שהסיסמה שונתה בהצלחה, אז לחצתי Next בשביל להיכנס לחשבון סקייפ שלי, ואז זה רשם לי שכנראה מישהו אחר משתמש לי בחשבון מייקרוסופט והם רוצים לוודא שזה אני. אז הכנסתי את האימייל שלי והם שלחו לי קוד לאימות, הכנסתי את הקוד וזה ביקש ממני לאפס את הסיסמה של מייקרוסופט-סקייפ, אז שיניתי ואז זה רשם לי שהסיסמה שונתה בהצלחה ושוב פעם חוזר הלופ הזה בלי סוף! יש למישהו פתרון לזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. היי. אני מחפש תוכנה שתשמור על ווליום אחיד של סאונד במוזיקה לעסק. כשמורידים שירים יש הבדלים בין כל שיר בעוצמה. אני מחפש משהו שייפתור את זה. אתם מכירים דבר כזה? תודה

12. זה מחשב ישן אבל אני מעוניין להתקין עליו XP ואני לא מוצא לו דרייבירים אשמח לעזרה תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by ModChiP,

יש לי את התוכנה על המחשב אני מבקש ממנו שיעשה לי אבחון לדיסק(של המערכת)- הוא ממליץ לי על boot time Defrag אני מאפשר את זה ואז הוא מאתחל וכשהוא עולה הוא מראה לי את החלון הזה http://img836.imageshack.us/img836/6724/dsc00301h.jpg ואז מאתחל שוב ומראה את החלון הזה- http://img638.imageshack.us/img638/7137/dsc00300xx.jpg אשמח לעזרה ואני ממש עובד עצות יש לציין שהתוכנה עובדת טוב והצלחתי לעשות איחוי לכונן המישני בהצלחה מרובה מצאתי משהו באתר הבית של התוכנה -http://www.raxco.com/support/kb/823/ אני לא יודע עם זה נכון אבל עבדתי לפיו ולא הצלחתי לפתור את הבעיה תודה רבה למי שיצליח לעזור!

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by samerk,

שלום, אני מנסה להתקין תוכנת swf & flv על מנת להפעיל סרטונים עם סיומת swf. לאחר שאני מסיים להתקין את התוכנה מופיע לי שגיאה (שמתי בקובץ מצורף), שלא מותקן לי פלאש פלייר על המחשב. שניסיתי להתקין מסתבר שכן מותקן אצלי פלאש פלייר אבל כפלאג אין ב-chrom. ניסיתי להתקין תוכנות אחרות אבל אותה שגיאה מופיעה לי. אני מצליח להפעיל את הסרטונים דרך הדפדפן ב-chrom אבל אני רוצה שיהיה לי את היכולת לעצור או להתקדם בסרטון.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by compman112,

שלום יש לי אופיס 2000 מקורי עכשיו יש כבר אופיס אקספי ואופיס 2003 עכשיו יש בינהם שוני חוץ מהעיצוב? 1) או שאם יש לי 2000 ואני מעדכן אותו זה אותו דבר חוץ מהעיצוב? 2) איזה בינהם הכי טוב? ??? :s05: :s05: תודה ??

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by idoyi,

שלחו לי אימייל מוואללה ואני בהוטמייל.קום והוא מאוד חשוב לי אבל אי אפשר לקרוא אותו כי הוא בג'יבריש יש איזוהשהי תוכנה או מקום שאפשר לתרגם את זה??? זה חשוב מאוד אז תודה...

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. יש לי כמה משחקים שמתאימים לפלייסטיישן 2 ו\או לאקס בוקס (ככה לפחות רשום עליהם...) רציתי לדעת כיצד אוכל לשחק איתם על הפלייסטיישן 2? האם אפשר לצרוב את המשחק על דיסק פשוט של 700 מגה? דרך איזו תוכנה לצרוב? והאם זה באמת נכון ושווה לצרוב את זה?! (זאת אומרת שזה באמת יפעל?!?!)

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום רב, בגלל בעיה של ריסטרטים, ולאחר שבבדיקה במעבדה לא נמצאו תקלות חומרה, החלטתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. בנוסף, על פי המלצה שקיבלתי בפורום התקנתי את התוכנה EASY TUNE 5 , שמתאימה ללוח האם הנמצא ברשותי.( GIGABYTE) בהפעלת התוכנה, נראה על פניו שהטמפרטורות תקינות (אגב האם הנתונים של SYSTEM ו-CPU מתייחסים כבר לכל רכיבי המחשב?), אולם כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת כאן- יש סימני אזהרה אדומים, בקטגוריה של Fans , שאינני מצליח להבין את פישרם. אז מה זה בעצם אומר? האם הדבר מצביע על כך שמשהו בחומרה, לא מתפקד כשורה? כמו כן, יש עניין נוסף שקשור ל-OVVER CLOCKING שגם את זה יעצו לי לבדוק. השאלה כיצד בדיוק ניתן לבדוק את הדבר באמצעות תוכנה זו, או שאולי עדיף בכלל לברר את נושא ה- OVVER …

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי אי מייל בקווי זהב... ואני רוצה לעשות ככה שאוכל לבדוק אותו ב outlook express במקום להכנס לאתר של קווי זהב כל הזמן למישהו אולי יש מושג מה אני כותב ב incoming mail pop3 וב outgoing mail smtp ?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אהלן. הסיפור הוא כזה: יש איזו תוכנה שאני צריך לעבודה. אחי הקטן בנסיון לחסוך כסף התקין לי אותה פרוצה. לאחר מעט זמן התוכנה זיהתה את זה ונעלה את עצמה. עכשיו אני רוצה להסיר אותה ולהתקין עותק חדש ולקנות את הרשיון עבורה. אבל לא משנה כמה אני מסיר אותה ומתקין אותה מחדש ישר אחרי ההתקנה היא מזהה את הרשיון שאחי הזין לה ונועלת את עצמה. ניסיתי להסיר עם revo uninstaller בצורה הכי יסודית פלוס נקיון הרגיסטרי אבל כלום לא עוזר תמיד זה חוזר על עצמו. עצות?

21. Started by chichy,

ב- contact list אני רואה סימני שאלה במקום השמות של האנשים. התופעה חלה רק בשמות בעברית אני משתמש ב- WIN XP PRO תודה איל

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Adun,

שלום, אני עכשיו שומע מוזיקה במחשב באמצעות מדיה פלייר של ווינדוס. הייתי שמח לקבל המלצה על תוכנת ניגון מוזיקה יותר טובה. פיצ'ר מסויים שאני מחפש הוא חיבור בין סוף שיר אחד לתחילת השני ב FADE. ככה שרצף שירים נשמע כמו רצועה אחת ארוכה. יש המלצות??

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. עד היום השתמשתי בתוכנת norton ghost 2003 כדי ליצור בוט דיסקט, על מנת ליצור אימג' לכונן C . מאחר וכונני דיסקטים הולכים ונעלמים ומחשבים של היום אינם כוללים דיסקט, יש צורך ליצור בוט דיסק במקום הדיסקט. והשאלה איך יוצרים דיסק שכזה עם norton ghost 14 . לא מצאתי אפשרות בתוכנה ליצור דיסק שכזה. אשמח לקבל סיוע להבעייה בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אני מתכוון לכך שנכנסים לתקייה, עם סרטים, לכל סרט מוצגת תמונה מעין "תצוגה מקדימה" מלבד לקבצי mkv (שפשוט רשום mkv עם הלוגו של splash). יש דרך לסדר זאת או שכך התוכנה בנויה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. הסנכרון צריך להתבצע דרך האינטרנט (לא רק לוח שנה!). רעיונות?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.