תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך תוכנה שתוריד לי מאתרי אינטרנט סרטונים שמנוגנים ע"י jwplayer, אין באפשרותי לעבוד עם המחשב בשום דפדפן מלבד אינטרנט אקספלורר. יש הצעות לתוכנה שתעשה את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה להכנס למספר שרתי FTP הפתוחים לציבור, ומקבל ההודעה: 'אין אפשרות להציג את הדף' מה לשנות בהגדרות של EXPLORER /ROUTER?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אקדים ואספר מה עשיתי לפני ההתקנה אגב, מדובר בצורב ריקו X16 MP7163A חלונות מילניום איכשהו הסרתי את נירו 5 שעשה בעיות ולא רצה להיפרד מהמערכת עד כדי כך שנאלצתי לבצע שיחזור של המערכת כדי לחזור למצב הראשוני בסופו של דבר קיבל כרטיס "אדום" ועף מהמגרש הסיבה שהסרתי את נירו היא מפני שלא היה מוכן לצרוב קבצי מוסיקה ".. הקובץ לא מזוהה..." בקיצור התחלתי להתקין את WINONCD 3.8 בזמן ההתקנה כבר בהתחלה קיבלתי הודעה שלא כל כך הבנתי אותה כאילו חסר WINONCD 3.8 MSI ניסיתי להתקין שוב וההודעה חזרה על עצמה ! טוב.. אז החלטתי לנסות את הגירסה הקודמת 3.7 ההתקנה התחילה יפה ופתאום נתבקשתי להכניס את הדיסק השני מפני שההתקנה לא מוצאת אותו !! מה זה אמור להיות ומהיכן זה פתאום בא לי ?! בעבר התקנתי את…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה... יש לי וורד 2003 באנגלית... וכמובן שאין בו מתקן שגיאות לעברית (הזה ששם קווים אדומים מתחת לשגיאות כתיב).. יש אפשרות להוסיף את המתקן בעברית לוורד באנגלית?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. הסיפור הוא כזה: יש איזו תוכנה שאני צריך לעבודה. אחי הקטן בנסיון לחסוך כסף התקין לי אותה פרוצה. לאחר מעט זמן התוכנה זיהתה את זה ונעלה את עצמה. עכשיו אני רוצה להסיר אותה ולהתקין עותק חדש ולקנות את הרשיון עבורה. אבל לא משנה כמה אני מסיר אותה ומתקין אותה מחדש ישר אחרי ההתקנה היא מזהה את הרשיון שאחי הזין לה ונועלת את עצמה. ניסיתי להסיר עם revo uninstaller בצורה הכי יסודית פלוס נקיון הרגיסטרי אבל כלום לא עוזר תמיד זה חוזר על עצמו. עצות?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה למוזיקה שיכולה להאיט את מהירות של השיר. אבל לא לערוך אותו אם אפשר גם שתיקרא mp3 תודות רבות
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אמולטור\תוכנה להרצת משחקי פלייסטיישן2 אם למשהו יש שישים כאן לינק תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בתוכנת norton ghost 2003 כדי ליצור בוט דיסקט, על מנת ליצור אימג' לכונן C . מאחר וכונני דיסקטים הולכים ונעלמים ומחשבים של היום אינם כוללים דיסקט, יש צורך ליצור בוט דיסק במקום הדיסקט. והשאלה איך יוצרים דיסק שכזה עם norton ghost 14 . לא מצאתי אפשרות בתוכנה ליצור דיסק שכזה. אשמח לקבל סיוע להבעייה בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בבקשה זה ממש דחוף, אני משתוקק לנסות את הצורב החדש שלי בצריבת דיוידי! תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות כזו להעביר משחק שקניתי בסטים ולשחק אותו דרך אוריגין?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך? הוספתי כמה פונטים לC:\WIN\FONTS אבל הם לא נוספו בפוטושופ. מה צריך לעשות? עריכה- שעה חיפשתי לפני שכתבתי את הת'רד ולא מצאתי תשובה וחמש דקות אחרי מצאתי (שונא כשזה קורא) פשוט שמים אותם ב C:\Program Files\Common Files\Adobe\Fonts
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי את סטים וCSS בכונן C ומסתבר שאין מספיק מקום לעוד משחקים. אני זוכר שראיתי בSUPPORT באתר שלהם- אבל אני לא מוצא את זה יותר
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה להקליט "what you hear" ישירות ל-MP3 למשך כמה שעות ברצף תודה
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פירסמתי בפורום "מפרטים" עזרה בתחום תאימות חומרה לתוכנת עריכת סרטים "אדיוס 5" הופנתי לכאן כדי לברר לעומק יותר את דרישות החומרה לתוכנה. אשמח לקבל עזרה מבעל נסיון מקיף בתחום על תוכנה זו בשאלות:במה התוכנה משתמשת בזמני רינדור ועבודה ב"זמן אמת"?האם בזיכרון?או במעבד? בזיכרון הכרטיס מסך...?או בכולם יחד? או בחלקם?איזה כרטיס מסך יש לבחור?geforce או Quadro וכו'..? כרטיס מסך בייתי או להשקיע במקצועי? כמה מגה בכרטיס מסך?256?512?...כמה ביטים(bit) בכרטיס מסך?128?256? איזה מעבד?12 מגה או מספיק 8?איזה זיכרון לבחור?DDR2?DDR3? וכמה זיכרון?256?512?או יותר...? איך לייעל את העבודה ע"י הגדרות התוכנה? האם קיימים פרטים חשובים שעלי לדעת בשימוש בתוכנה? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת גראפיקה שאפשר בעזרתה(בלי יותר מדי ללמוד) להכין סמל של כריש מקפיץ כדורגל. השאלה שלי לכל אלו שמתעסקים בתחום היא האם זה דבר קשה יחסית והאם יש מדריכים שמסבירים איך להכין סמל כזה... תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מאחר והוינדווס לייב מסנג'ר שיש לי, אני חושב שהוא, בדומה לסקייפ, מחטט גם כן בפרטים האישיים במחשב ושולח אותם למיקרוסופט, ובנוסף, התוכנה מציגה פרסומות בחלון של השיחות טקסט, בדומה למה שסקייפ החלה לעשות לאחרונה, אני מעויין לדעת על תוכנות מסנג'ר חילופיות בקוד פתוח שיש להן גם ממשק בעברית ותמיכה בעברית, ואשר יכולות להשתמש עם חשבון הלייב הקיים שלי, מאחר וידוע לי שתוכנות קוד פתוח הן בדר"כ בטוחות יותר לשימוש, מאחר וניתן לדעת מה הן מבצעות מאחורי הקלעים שלהן. איזה תוכנות אתם ממליצים?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבחינת רישיון וחוקיות (ולא מבחינת פיצ'רים): - האם אפשר להשתמש ב- Win7_HomePremium לעסק? או שצריך Win7_Professional ? - האם אפשר להשתמש ב- Office2010_Home&Student לעסק? או שצריך לפחות Office2010_Home&Business ? תודה רבה. נ.ב. אם זה משנה, ה- WIN זה OEM עם מחשב חדש (English 64bit).
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, הרבה זמן לא יצא לי להיות פה (לימודים מצאת החמה עד צאת הנשמה), בכל אופן צצה לי בעיה ממש מציקה במחשב.. עכשיו לפני שאני הולך והופך את גוגל בניסיון למצוא פיתרון חשבתי לשאול פה אולי למישהו יהיה כיוון .. בשבוע האחרון צצה לי בעיה ממש מוזרה במחשב כל מה שאני מוריד בין אם בדפדפן או בין אם בתוכנת הורדות כלשהי (למעט טורנטים) יורד מחורבש...ואני אסביר אם נניח הורדתי סרט הוא יורד עם דפקטים בהרצה - פיקסלים פה ושם ,צבעים ירוקים וכו' (וזו לא בעיית מקודדים). אם נניח הורדתי קובץ EXE הוא יורד ואיך שאני מריץ אותו הוא רושם שהקובץ תקול -כלומר לא רץ.. אפילו דפים בדפדפן ותמונות מתחרבשים - ומוצגים כנגטיב בחלקים וחלקם בכלל לא נטענים, חלק מהאתרים לא נטעים בשלמותם ומוצגים כחצי אתר וחצי קו…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חיפשתי נואשות באינטרנט קריברים למצלמה מסוג GPT DC-4120 אבל לא מצאתי לווינדוס XP. בבקשה תביאו לי את הדריבר... בתודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה/אפליקציה לנייד, שבה אני יכול לעלות דרך קובץ CSV את רשימת אנשי הקשר מהסמארטפון שלי ולשתף עם עמיתי לעבודה. האם יש דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה הכי טובה ונוחה שיש היום בשוק בשביל להגן ולנהל DISK ON KEY שאם מישהו יגנוב לי את הדיסק און קיי הוא יהיה חייב סיסמא.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה בשני הלפטופים שלי (חדש וישן) יש בעיה מוזרה- אי אפשר לצפות בתוכניות מאקו VOD דרך הכרום, אבל דרך האקספלורר אפשר. כשלוחצים על פליי, הדפדפן מבקש להוריד קובץ שנקרא gmp2.asp, אבל המערכת לא יודעת עם מה לפתוח את זה. כשאני לוחצת על "חווים בעיות בצפייה", מסומן לי שאין לי מדיה פלייר- למרות שיש לי, ואפילו אחד עדכני. האם זה קשור לקידודי וידאו מסויימים שכרום לא קורא יותר? איך אני יכולה לראות את קבצי הוידאו הנ"ל דרך הכרום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, מותקנת אצלי גירסא 2.41 של KAZAA K++ (ניסית גם 2.43), וכאשר אני מפעיל אותו, לאחר שהיא מתחברת אני שם לב שיש כ90,000 אנשים מחוברים- שזה מוזר כי פעם כשהייתי מתחבר היו כ 5,000,000, טוב חשבתי לעצמי שזה אולי לא משנה, חיפשתי לעצמי איזה קובץ והוא לא מצא אותו, חיפשתי עוד קבצים יותר מצויים- הוא מצא אותם אך בלי מס' מקורות רב (4~). ולשאלה שלי: האם מישהו יודע למה זה קורה ? אולי יש גירסאות טובות יותר ? וכמה משתמשים מחוברים יש אצלכם ? תודה מראש לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים, כל פעם שאני מפעיל את ה-CHROME בפעם הראשונה לאחר כיבוי או ביצוע ריסטרט למחשב, אני מקבל את ההודעה שה-PREFERENCES שלי פגום או שלא ניתן לקרוא אותו. לאחר הפעם הראשונה, ההודעה הזו כבר לא מתקבלת וה-CHROME עובד בצורה מעולה. קראתי קצת באינטרנט וניסיתי את הדברים הבאים: 1. למחוק את CHROME ולהתקין אותו מחדש (גם גרסה חדשה יותר וגם גרסה ישנה יותר). 2. למחוק את הקובץ PREFERENCES בכדי ש-CHROME ייצור אותו מחדש באופן תקין. 3. לאפס את ההגדרות של CHROME. שני הדרכים האלו לא עזרו לי, הבעייה עדיין נמשכת. האם מישהו יכול להציע לי דברים נוספים לעשות כדי לפתור את הבעייה המציקה הזה? תודה מראש, סער
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.israup.net/images/f247ab6b6fe49c65b37874a79f80fdad.jpg' alt='f247ab6b6fe49c65b37874a79f80fdad.jpg'> אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת כאשר אני מבקש לעשות חיפוש של ערכים על כל המיל אני לא מקבל את כל התוצאות של החיפוש ורק שאני משנה באינדקס מתיקייה ספציפית לכל המיל זה ההודעה שמתקבלת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-