עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, הורדתי משחק, הוא הגיע כקובץ RAR פתחתי את הקובץ ובתוכו יש מיליון קבצי RAR, ההוראות היו Unpack the release with WinRAR or equivalent 2. Mount the image with Daemon-Tools with newest securom loader. 3. Install 4. Play את הסעיף הראשון עשיתי. מה הכוונה בסעיף 2? מה זאת התוכנה הזאת?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by ybe,

לרגל שחרור הכרטיס החדש gf4 , זוהי הזדמנות לדון באחת הסוגיות המטרידה את הגולש המצוי מה משמעות הציון 3DMark2001 , האם הציון שמחשב של הגולש גבוה(לקבל עם northwood 2.2+gf 4 ti 4600 מעל 10000 -פשוט חסר משמעות כרגע -חומרה שאין לאף אחד), נמוך ואיך הוא ביחס למחשבים של גולשים אחרים.על מנת שיהיה בסיס אחיד ובר השוואה יש לבצע את המבחן של ברירת המחדל(1024X768).רצוי גם להוסיף בתגובות את הציון ואת החומרה ברשותכם. יאללה בהצלחה.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אם למשל יש לי 30 קבצים ללא סיומת ואני רוצה שכולם יהיו FLV. במקום לעבור אחד אחד חשבתי אולי יש דרך קלה יותר

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by iyc,

אני צריך תוכנה שממירה MP3 STREO ל AC3 5.1 ערוצים? תודה מראש ??? ???

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by yan_ymar,

שלום רב, האם קיימת עוד תוכנה כגון AVISUBTITLER להצמדת כתוביות לסרט? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by yinon123,

שלום לכולם, עד לא מזמן התחלתי להשתמש ב-Outlook 2013 ואני נתקל בבעיה בחתימה וארצה לשתף אותכם בבעיה זו בתקווה לפתרון. אז כמו שכבר הזכרתי עד לא מזמן התחלתי להשתמש ב-Outlook 2013 ועד לא מזמן נכנסי להגדרות החתימה והוספתי תמונה, לאחר מכן התכוונתי להוסיף קישור לתמונה הזו, אבל לפני כן עשיתי בדיקה בשביל לראות אם הכל תקין, שלחתי מייל לעצמי מ-Outlook 2013 ל-Outlook.com שבעצם שניהם משמשים לקריאה ושליחת מייל, ואז נתקלתי בבעיה בלתי צפויה, התמונה הבאה תסביר לכם הכל. לחצו כאן להגדלה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by pponi,

שלום! יש לי קבצי סאונד בפורמט M4A ואני ממיר אותם לקבצי MP3 יתכן שיתקבל עיוות זמן בגלל ההמרה? קרא לי שכאשר המרתי לקבצי WAV אז התקבל עיוות זמן ממש מורגש (שזה נשמע כאילו הקול ממש מונמך כמו הילוך איטי) , במקרה המדובר העייות לא מורגש בסאונד אבל מורגש כשעובדים איתו בתוכנות DAW כמו קיובייס. מבקש קצת מידע על התופעה, לאיזה פורמט מומלץ להמיר קבצי M4A כדי לעבוד איתם בקיובייס (שלא יהיה עיוות)? כיצד ניתן לתקן את העיוות? תודה

8. שלום , מישהו מכיר תוכנה חינמית להמרת PDF ל JPEG , GIF אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. איך אני יכול לבדוק אם המצלמה המובנת שלי עובדת מבלי להתקין מסנג'יר או SKYPE ? יש איזשהי אופציה בלוח בקרה לבדוק את זה?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. יש אפשרות ב-iTunes שכשאני אעשה Delete לשיר מסויים זה ימחוק גם את הקובץ של השיר? כי המחיקה רק מסירה את השיר מה-LIBRARY שמוצגת ב-iTunes, ואני רוצה למחוק אותו בכלל, מהמחשב. אני יודע שיש אפשרות שזה יראה לי את מיקום השיר באקספלורר, אבל זה לא נח לי, כי אני רוצה למחוק הרבה שירים.

11. היי חברים, אני קונה בקרוב מסך LCD 24 אינ'ץ. אני לא רוצה לשבת קרוב מאוד למסך כשאני רוצה לקרוא באתרי אינטרנט. הרזולוציה של המסך מאוד גבוהה והכל רואים בקטן. כמובן שאפשר להגדיל את גודל אותיות הDPI אבל זה לא משפיע על הגופנים בדפדפן. אם מגדילים את הגופנים בדפדפן עצמו זה הורס את הדף וגם מגדיל רק את האותיות ולא את הדף עצמו. האם אתה יודעים בכל זאת על אפשרות כזאת של הגדלת דף האינטרנט עצמו? במקום 100 אחוז למשל ל130אחוז או יותר? ומה אין תוכנה שיכולה לעשות את זה, אולי פיירפוקס? אולי אינטרנט אקספלורר 7? אם אני לא רוצה לשבת ממש קרוב למסך? ואם הראייה שלי לא בידיוק 6\6 אלא טיפה יותר? לא רוצה להיות עם משקפיים כל היום. וכמובן שאני לא רוצה להקטין את הרזולוציה של המסך שזה יגרום לו לאבד מהא…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום, מעולם לא יצרתי IMAGE כך שאני לא מכיר את זה בכלל. קניתי מחשב ואני אתקין עליו Win 7. חשבתי להריץ את כל העדכונים של Windows, להתקין את כל התוכנות הבסיסיות (אופיס, VLC, Messenger, FIREFOX וכו') ולפני השימוש במחשב, ליצור IMAGE. האם זה כיוון נכון? אחרי שאבין מתי הנקודה בה רצוי לבצע IMAGE, אני מחפש תוכנה קלה, פשוטה, בלי הרבה אפשרויות שיכולות לבלבל שאוכל לעבוד איתה. אני מניח שיש תוכנות המאפשרות המון פונקציות - אני מחפש את הפשוטות והלא מבלבלות. אשמח להמלצות אם יש כלי חינמי להודה אז תענוג. אם לא, אז יש לחבר שלי HIERN CD אז אוכל להלוות ממנו. תודה!

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אהלן, חבר עזר לי עם פירמוט המחשב עכשיו מותקן לי windows 7 ultimate מאיזשהי סיבה מספר דברים לא פועלים כראוי/שונים ממה שהיכרתי קודם ובינהם: 1. כפי שכבר ציינתי בכותרת - תצוגת הaero לא עובדת לי, אין לי מושג מאיפה אמורים להפעיל אותה, הלכתי לpersonalize ובחרתי כל theme אפשרי.. 2. בתפריט "התחל" שלי אין כפתורי sleep ו-hibernate, עם זאת התווסף לי כפתור log off שהוא לא מועיל לי במיוחד. 3. פחות קשור לענייני ווינדוז - התלבש לי על המחשב מן וירוס כתוצאה מהתקנת daemon tools, העונה לשם istartsurf, הצלחתי להעיף כל זכר ממנו במהלך גלישה בכרום, אבל ב-add/remove programs אני לא מצליח להסיר אתו, אשמח לעזרה בנידון. אני לא בטוח שאני מדייק כרגע אבל במהלך ההתקנה חבר שלי משום מה החליט למחוק…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. 1. יש לי ויסטה אולטימייט אני רוצה להסיר את הדיפנדר ולשים משהו אחר במקום אני צריך המלצות 2. אני רוצה לדעת במה צריך להשתמש, אני משתמש בADAWARE ו CCLEANER ויש לי מקורי את Norton internet security שכוללת norton anti-virus antispyware, antipishing, Identity safe ,personal firewall וכרגע מותקן אצלי AVG חינמי השאלה שלי מתייחסת לסעיף 2, האם להעיף את כל מה שקיים ולהתקין את החבילה של נורטון שקיבלתי חינם מבנק לאומי 3. כלי חלופי ל Registry Mechanic בשביל הויסטה 64 ביט קיים ? וכמובן תודה לעוזרים מראש

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אני מתכוון ליקנות את הלוח INTUOS 4 של WACOM יש לי מסך לא רחב והלוח הוא רחב האם אני יוכל לעבוד אם הלוח כאשר הרזולוציות שונות בין במסך ללוח

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חזק לתוכנות תלת מימד ( כרגע עובד עם מאקס אבל יתכן גם ריינו ו - מאיה , מנועי רינדור שונים ) ( ואפילו תוכנות נוספות בהמשך כמו- סוליד-וורקס ואחרות ) לצורך עבודה מיקצועית בפורום המקביל של מיפרטי מחשב עוזרים לי להרכיב מפרט אני עצמי איני מבין בכך אבל ייעצו לי שם לבדוק איתכם את המעבד הספציפי מול התוכנה שאני מיתכוון לעבוד בה וכנ"ל לגבי הכרטיס מסך באופן כללי במה כדאי להשקיע ( אני מדבר כ-"הדיוט" אבל הבנתי שהמעבד מאד חשוב וכרטיס המסך פחות ?....) כרגע דיברנו על מעבד עם 4 ליבות Q6600 וכרטיס מסך של נבידיה 9500 וייעצו לי לבדוק אם יש צורך בכרטיס QUADRO שאלתי היא האם חייבים באמת להיות עד כדי כך מדויקים כלומר גירסה 2009 של מאקס לא תתאים לכרטיס מסוים ו…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. ערב טוב לכולם כשאני נכנס למסנג'ר אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהסיסמה או המייל שגויים. לחצתי על "שכחתה את סיסמתך?" הוא פותח לי חלון ששם אני צריך לרשום את "הוינדוס לייב ID " שלי.. רשמתי את הכתובת מייל שאיתה הסיסמה (למרות שאין לי גישה למייל כבר-עברתי ל014),וקיבלתי שגיאה כזאת : למה זה ככה ?!? הדבר היותר בעייתי שביגלל זה נכנסתי לסלט הזה,זה בגלל ההודעה הקופצת המחורבנת שמבקשת "לאמת את כתובת דואר האלקטרוני ב"וינדוס לייב". הכנסתי לשם את הפרטים לעידכון,וקבלתי נדה !!! חיפשתי כמה שעות משהו בנושא לפתור את הבעיה דרך האתר שלהם,ושם דבר לא קבלתי.. איפה אני יכול לשלוח מייל לתמיכה ? אני לא מצליח להכנס ואני חייב את העזרה שלכם,יש לי שם אנשים חשובים ! כל השימוש שלי במחשב זה מסנג'ר,…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. עד היום השתמשתי בתוכנת norton ghost 2003 כדי ליצור בוט דיסקט, על מנת ליצור אימג' לכונן C . מאחר וכונני דיסקטים הולכים ונעלמים ומחשבים של היום אינם כוללים דיסקט, יש צורך ליצור בוט דיסק במקום הדיסקט. והשאלה איך יוצרים דיסק שכזה עם norton ghost 14 . לא מצאתי אפשרות בתוכנה ליצור דיסק שכזה. אשמח לקבל סיוע להבעייה בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. מידי פעם כשאני מוריד קבצים מהאמיול המהירות קופצת למהירות מקסימלית, כאילו אני מוריד טורנט. כשאני בודק ברשימת משתמשים של אותה הורדה אני תמיד מוצא יוזר בשם nuahce. מישהו מכיר את התופעה הזאת? מי עומד מאחורי המשתמש הזה? אולי ספקי האינטרנט נותנים יד למשתמשים..?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Dan1919,

אהלן חברה, יש לי נוד 32 גרסה 2.5 עם fix2.1. תמיד הוא עדכן לי בלי בעיות. היום באתי לעדכן,ותראו מה קרה. אשמח אם תוכלו לעזור,זה חשוב. http://www.up2.co.il/pics1/1/r1vam8l2r.jpg בסוף אני יעבור לקספרסקי 6

• 43 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by ALE-XtaZi,

היי אני מחפש תמונות של טרייבלים וכו' למטרת קעקוע כמו כן מי שיודע לצייר או לעצב טרייבלים מוזמן לעלות לכאן בתודה ענקית אלכס.... נ.ב אני מבקש בבקשה...

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Noririco,

אני לא מוצא לוח שנה שיכול לכלול בתוכו לוח שנה עברי וזמנים ומועדים ושיכול להיות על הDESKTOP ... מישהו מכיר יודע משהו ?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by knoximator,

שלום, אני רוצה לייצר מסמר PDF ואין שום מושג איך. האם יש תוכנה/תוכנות בשביל זה (אם יש, אז אחת שיהיה קל לעבוד איתה לפחות) המסמך שאני רוצה לייצר זה נוסחאון לפיסיקה, אז יהיו בה הרבה נוסחות מתמטיות (יש לי את MATHTYPE) תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Danix60,

היי (: אז ככה יש לי קבצי .001 וכו' עכשיו בטעות שיניתי שכל קובץ .001 יפתח ע"י Winrar : זה קובץ .001 והנה עוד תמונה : ואני מעוניין להחזיר את זה לקודם שיראה לי .001 כמו בקובץ .002 למשל : ככה הוא בתיקייה : מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by nivzion,

היי, קניתי מחשב חדש, ואני מעוניין לדעת (לפני שאני משלם), איזו תכנה אני צריך: AntiVirus או Internet Security....? השימוש הוא בעיקר אינטרנט, אני מוריד קבצים (וידאו ותוכנות) בביטורנט. אשמח לתשובה... תודה...

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים