תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה לגילוי מ"ס IP, של דומיינים כמו co.il למשל, שנכנסים בגוגל למטמון אפשר לראות את מ"ס האי פי שלהם... אני צריך תוכנה שתגלה גל ip של דומיין.. תודה מראש.
-
יש לי את התוכנה, הבעיה היא שפתאום אני רואה שBLOCKING IP הוא 0! ניסיתי למחוק אותה (לגמרי - גם מחקתי את הספריה עצמה) ולהתקין מחדש ושום שינוי. מישהו יכול לעזור לי - תודה
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
יש לי גרסת סטודנט של SolidWorks 2011. יש לי Windows xp. הבעיה כשאני מעלה את חלון ההתקנה אני לא מצליח ללחוץ על ה-next. החלון נראה כאילו מגיב לכל חוץ מלחצן ה-next. אשמח לעזרה מהירה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעונין במראה מקום אשר אכניס אותו לתוכנה ואוכל לשמוע/לראות - או לחילופין שיהיה לי במועדפים קישור שגלישה אליו תפעיחל אוטמטית הרדיו/טיוי הבעיה נוצרת בכך שע"מ לשמוע/לראות לא די להכנס לכתובת המתאימה אלא יש גם ללחוצ על לחצן [קישור גאוה אני חושב] - כך שלא די בקיצור דרך וגם ברדיו/טיוי לא נפתחים בתוכנה [כי לא מספיק לגלוש לאתר אלא צריך ללחוצ על כפתור]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע מה אתכם, אבל אני לא מצליח להתחבר לסרברים של התוכנה/לאתר הבית של התוכנה כבר במשך מס' ימים... מישו חווה תופעה זהה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי directx 10 והוא עושה לי בעיות איך אני מתקין בחזרה את הdirectx 9.c?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדווס תוכנות וכיו"ב... הבעיה היא שגם שאני לוחץ כפתור ימני על קובץ וידאו ומגדיר לו שהוא נפתח ע"י MV2 האייקון של הנגן ACE AUDIO של נרו עדיין נשאר ניסיתי להחיליף לתוכנה אחרת ולהחזיר והאייקון לא השתנה הקבצים נפתחים אומנם ע"י התוכנה שהגדרתי אבל האייקון לא משתנה... גם בפייבוריטס של האקספלורר יש כמה אייקונים של אתרים שלא רוצים לעלות, וגם שם ניסיתי למחוק ולהחזיר מחדש וללא הועיל.... למישהו יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי, התקנתי תוכנה ע"י אשף באופן כזה שהקבצים להתקנה ירדו למחשב מאחורי הקלעים ולאחר מכן גם הותקנו. את התוכנה הזאת אני צריך להתקין על מחשב וירטואלי ללא גישה לרשת, איך אני מחלץ את קבצי ההתקנה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי פרוסס בשם alg שעולה ל500 מגה לא הגיוני נכון בגוגל קראתי שהוא חלק ממערכת ההפעלה חלק מהפיירול אבל עדיין הוא גדול מדי. חוץ מזה תגידו לי אם יש תהליכים שלא צריכים לפעול או לא מוקרים. תראו את התמונה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בשבוע הקרוב מוזילה מריצים סקר שתפקידו לזהות את הנקודות החזקות והחלשות של פיירפוקס בקרב קהל המשתמשים והמשתמשות בארץ. הסקר מורכב מעשרים שאלות, אמריקאיות ברובן, שהשוואה של התשובות שלנו לתשובות ממדינות אחרות תעזור לנו ללמוד על צרכי השוק הישראלי ולנסות לשפר את המוצר בהתאם לדרישת הקהל. הסקר מכוון בעיקר למשתמשי Firefox 3 בפועל, אך משתמשי דפדפנים אחרים מוזמנים להשתתף ולהביע את דעותיהם בנושא. אתם מוזמנים להשתתף בסקר. מידע נוסף באתר מוזילה ישראל סקר Firefox במדינה שלך
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לא מוצא בשום מקום =/ .. בבקשה זה לאבא שלי .. או שתגידו לי איך אני מתקין א תה- ethernet controller דריבר או משהו .. וגם אין לי מושג איזה דגם ) intel P 4
-
- 11 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי שאלה, (יותר נכון כמה) אני עיצבתי לוגו ופתחתי מסמך חדש בגודל 300X600 ורזולוציה 300 והתחלתי לעצב דרך אגב 8 ביט לא יודע אם זה ממש משנה בכל מקרה הלוגו יצא איכותי בהדפסות של מפעלים וכו..? כלומר לא מפסוקל מובן וברור וכו.. יהיה איפשר להגדיל אותו והוא ישמור על איכות? דרך אגב לא היה ניתן לשמור אותו כ JPEG אז שמרתי כPNG זה אומר משהו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה באינטרנט כבר הרבה זמן ואני לא ממש יודע איך לפתור ישנם אתרים שכשאני נכנס אליהם אני מקבל שגיאה שאומרת שגיאה ביצירת קשר עם השרת not found קצת מידע אני מחובר ברשת אלחוטית ראוטר של dlink אני משתמש בוינדוס XP תודה מראש אליאור
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
אבא שלי היה היום באיזו חנות והציעו לו YAMAHA scsi אחד...ואמרו לו שהוא יכול לצרוב דיסקים מוגנים (sd2?) וגם אמרו לו שכל צורב יכול רק שצריך בשביל זה להוריד איזה פאץ' לנירו... ???
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
קניתי להורים שלי מצלימת רשת ואצלי במחשב זה עובד מצוין ואצלהם זה עובד אבל כשמתחברים לסקייפ זה נהיה שחור. למישהו יש מושג מה הבעיה? או האם יש מקום שפשר לקבל עזרה טכנית מסקייפ? נראה לי שניסיתי הכול: התקנתי מחדש ניסיתי לשנות הגדרות התקנתי מחדש ושום דבר לא עוזר.
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
התקנתי במחשב פוטושופ. הפוטושופ השתלט על פורמטי התמונות ורצה הוא בעצמו לפתוח את קבצי ה JPG. אני לא מסכימה לכך, אני רוצה לפתוח את קבצי JPG כמו שהם, ואני לא יודעת איך להחזיר את המצב לקדמותו. עזרה, בבקשה :'( :'( :'(
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממש מעולה, הכי אהבתי את זה שבלחיצה כפולה על שולחן העבודה היא נפתחת וזוכרת את הספריה האחרונה שהיית בה ויש עוד מלא אופציות גאוניות שמה,
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה זאת התוכנה סופר פאי? למה היא מיועדת ומה היא עושה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן באמצעות Acronis True Image להתקין Image של FAT32 על מחיצה של NTFS, כך שהמחיצה תישאר NTFS, אם כן אז באיזו גירסה? אני יודע ש-Norton Ghost 2003 לא מאפשר את זה. אם כבר מדברים על Image, אז האם הפעולה ההפוכה אפשרית (התקנת Image של NTFS על מחיצה של FAT32, כך שהמחיצה תישאר FAT32), אם כן אז באיזו תוכנה וגירסה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה היא תוכנת ה-FTP הכי טובה וגם חינמית? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בבקשה עזרה הורדתי BITTORENT ...וזה מוריד מהר יותר מהאימיול והכול..אבל איך פותחים את הקבצים של ה TORRENT? זה מוריד מלא מלא קבצים כמו RAR וכל מיני איך בסוף מחברים אותם להתקנה רגילה???
-
- 11 תגובות
- 12.5k צפיות
-