תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
המחשב עומד בתנאים להפעיל את התכנה. מעולם לא התקנתי אותה על המחשב שאני רוצה. בחלון של ההתקנה נדמה כי הוא מתחיל להתקין ואז עוצר לרגע ומסביר כי: unable to locate package source ומציב לי שלוש אפשרויות : 1. להוריד מהאינטרנט (כאשר ניסיתי הוא חוזר חזרה להתקנה ועוצר שוב וחוזר לאותו חלון אפשרויות) 2. דילוג על ה package (לא ניתן אפילו ללחוץ על הסימון של הנקודה הזאת על מנת באמת לדלג) 3. להביא לו את החבילה מתיקיה שנמצאת במחשב עם אופציה לפתוח חלון סייר לתיקיה הרצויה, ושוב מעולם לא התקנתי אותה כך שאני לא יודע אפילו על מה מדובר? זה חשוב ללימודים.. תודה לעוזרים.!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני יכול לראות את שתיהם? כי זה מראה לי רק אחד
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו נתקל בזה? לפעמים הוא פשוט מפסיק להגיב לסיבוב הגלגלת כלפי מעלה/מטה ואחרי RESTART (של הFF) הכל חוזר לקדמותו. מותקן לי FF 3.6.2 וברשותי עכבר MX1000 עם תוכנת SETPOINT 4.8.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
איך אני קובע שאופיס 2003 יהיה הברירת מחדל ולא ה2007 ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח כמות גדולה של קבצים במיל בלי זיפ אני משתמש ביאהו והבעיה היא שאני לא יכול לצרף את כולם במכה אחת אלא אחד אחד (קובץ לחכות שהוא יעלה ורק אז עוד קובץ) יש איזה תוכנה שעובדת עם יאהו או איזה מיל סרבר שבו זה יותר פשוט???
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש דריבר אחד שמתאים לכל המדפסות של hp ?(רק דריבר בלי תוכנות)
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי וורד 2003 אנגלי ואני צריך SPELL CHECK בעברית מישהו יודע היכן ניתן להשיג DICTIONERY PACK מתאים?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הכנתי סרט ביתי, והשתמשתי ב Ulead DVD MovieFactory 4.0 לצורך הכנת תפריטים. צרבתי את הסרט המוגמר וכשראיתי את הסרט ב DVD התפריט שהכנתי עם ה Ulead DVD MovieFactory 4.0 הופיע לי בסוף הסרט. כלומר, איך שהכנסתי את הסרט ל DVD ישר התנגן לי הסרט בלי התפריט בהתחלה ורק שהסתיים הסרט פתאום הופיע התפריט. איך אני גורם לתפריט להופיע בהתחלת הסרט ולא בסיומו?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה אני שומר סרטון שערכתי ב בmovie maker ואני לא מצליח לשמור אותו כל רגע האחוזים עולים במקום לרדת
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מודע שיש הרבה תוכנות שעושות את זה אבל אני מחפש תוכנה שעל ידי לחיצה על שילוב מקשים במקלדת, תתחיל להקליט וידאו מהמצלמה ושכמובן תרוץ ברקע, את זה לא הצלחתי למצוא עדיין. יש לי מצלמה Logitech C270 HD אומנם היא מגיעה עם תוכנה שגם מקליטה אבל אין אפשרות לעשות זאת על ידי שילוב מקשים.
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מה צריך להתקין כדי שהMEDIA CENTER יכיל את הEPG המעודכן לפי HOT?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש תוכנה שתשטלט על צג הLCD 5 המשני שלי ותציד בו מידע כגון טמפ' של החלקים ושאר הדברים יש דבר כזה? מצורפת תמונה של המסך [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אוקי אני לא יודע למה אבל היוטורנט מוריד על מקס 6 ק"ב והסבבה DC מוריד על 12K מה הבעיה באינטרנט ובתוכנות?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לשרת ... או שהוא לא מתחבר או רושם שהשרת מלא מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככה אני מחפש תוכנה חינמית חופשית ללא עלות, אשר מציגה סוג של אנימציה, איך שמתקבל דואר חדש, התוכנה צריכה לדעת לעבוד עם שרתי pop3 מכיון והמייל הוא של 012 אינטרנט זהב. מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי הורדתי כמה דברים שמצאתי אבל בגדול לא מצאתי משהו שנראה רציני, בגדול זה אמור לשמש את סבא שלי, אדם מבוגר אשר רוצה התראה בצורת אנימציה גדולה שתפתח על המסך, מכירים חייה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתנעל לי תיקייה בצורה פשוטה ולא ניתן יהיה למצוא את הקבצים שבה בחיפוש, האם קיימת תוכנה כזאת ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
די מיואש מהפיירפוקס לכן אני שואל איזה דפדפן הכי יעיל קיים היום בשוק. חשוב לי שלא יגנוב לי זיכרון RAM (הפיירפוקס גונב לי 100) שיהיה מאובטח וזריז. למישהו יש רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מנסים לשלוח לי קבצים, אולם מקבלים את השגיאה: 425 Cannot open data connection (10060). ABOR 226 ABOR command successful. Transfer Failed! אני משתמש בBULLET PROOF FTP לפתיחת שרת. למישהו יש מושג מה הבעיה? זה קרה אתמול בערב, עבד היום ושוב פעם קורה עכשיו.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני הבעלים המאושרים של Acer aspire one ao722-bz545 וברכישה הקבוצתית האחרונה רכשתי כונן SSD של 128 GB. למרות מאמצי הרבים לא הצלחתי למצוא מדריך ראוי לאיך להחליף את הכונן (לא פיזית, זה ידוע) באופן בטוח וללא איבוד מידע. האידיאל הוא אם יהיה אפשר פשות לעשות Image מלא למחשב. אם למישהו יש מדריך, או אם אפשר להסביר לי את התהליך בכמה שלבים קצרים אני ממש ממש אשמח! תודה רבה לכל העונים יונתן. נ.ב אני מקווה שזה הפורום הנכון :\
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בבעיה סיימתי לבנות אתר והכל בפרונט פייג' אבל נותרו לי שתי דברים שתי סלייסים שאחד אני רוצה לעשות אותו אימייל (שליחת אמייל למנהל האתר) והשני אני רוצה לעשות אותו כהוספה למועדפים. איך אפשר לעשות את כל זה באימייג' רדי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
היי, בגדול, השאלה בכותרת. וידאו מאתרים שונים עובד רק במצב של מסך מלא, קצת מציק.. קורה גם ב-FF וגם באקספלורר. אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
1. עם ICQ הבעיה היא כזאת - לאחר שהסרתי את system mechanic, הופתעתי לגלות שכאשר אני מתחבר לICQ, כל המשתמשים נראים לי offline וגם אני נראה להם offline למרות שאצלי אני רואה שאני online ואני אף יכול לדבר עם משתמשים אחרים. 2. עם ה messenger הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות שיחת voice/video . אני יכול לשמוע ולראות את מי שאני מדבר איתו, אבל הוא לא יכול לראות/לשמוע אותי למרות שיש לי מיקרופון ומצלמה פועלים. תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קטע מוזר, כל פעם שמישהו מסויים שולח לי הודעה לאייסיקיו האייסיקיו שלו נכבה, ואם הוא שולח לאחרים זה לא קורה, יש לכם מושג למה ?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ בגודל 4GB ואין לי צורב DVD , אז עשיתי לי כונן וירטואלי Daemon ואני לא יודע איך ניתן להתקין שם את הקובץ (ISO). ניסיתי עם NERO אבל הוא כותב שאין לי דיסק :-[ . תודה.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, יש לי premiere cs4, הבעיה שהוא לא פותח טוב קבצי avi. אחרי שאני מכניס את את הסרטון ל timeline האודיו עובד כמו שצריך אבל הפריימים של הסרטון מתחלפים ממש לאט, ככה שבסרטון של 15 שניות רואים בקושי 3-4 פריימים, כשכל פריים מתחלף אחרי 5 שניות. בדקתי כמה סרטונים ממקורות שונים ובכולם אותה בעיה, ככה שהסרטון לא פגום. הורדתי K lite codec pack אבל זה לא עזר. יש לציין שנגני מדיה אחרים (mv2player) פותחים את הקובץ בלי בעיה. זה ממש דחוף, אז אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה בבקשה שיענה מהר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-