עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב אני מחפש תוכנה לניהול משרד / ניהול יומן ממוחשב בדומה לאאוטלוק קודם כל, איך ניתן להשתמש באאוטלוק לצורך יומן ללא שרת דואר? דבר שני, אילו תוכנות יש בשוק לנושא זה חינם ואילו בתשלום אשמח לקבל קישורים ותמונות ושמות תוכנות תודה מראש Retaliator

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zzrxox,

היי, כמו שרשמתי בכותרת,האם יש תוכנה שנחשבת לטובה ביותר, או שאתם יכולים להמליץ על 2-3 תוכנות ואני כבר אבדוק אותן לעומק. תודה.

3. בנקים (בנק הפועלים ספציפית) חברת אשראי ביטוח לאומי וכו.... עדיפות לתוכנה שיש לה גרסה android 4 ויכולה לבצע סינכרון תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום מבקש המלצות לתוכנת ניהול ספר כתובות וטלפונים שניתן לנהלה בעברית. תודה לממליצים.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by Rafi921,

חשוב שלתוכנה תהיה תמיכה בעיברית (יציג טקסט בעיברית) אפשרות לחלק לקטגוריות, צריבה, וכו... תודה

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by TimoTy,

אני מחפש תוכנה שבא אני אוכל לנהל את המלאי ואת זמן העבודה תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  7. אני מחפש תונה לניהול עסק לא מסובכת שיהיה בא מלאי זמן עבודה תמכור ותזרים מזומנים תודה על כל העזרה וחסכתם לי הרבה כסף!!!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  8. Started by shanibh,

היי, אני מחפש תוכנה שתגביל את הצלילים לאפליקציות מסויימות, לדוגמא אם אני שומע מוסיקה, לגרום לכך שכל שאר הצלילים של האפליקציות האחרות יחסמו שהאקספלורר או הוינדוס עצמו לא יתחילו להפעיל אפקטים ולהפריע למוסיקה, או לדוגמא אם אני רואה סרט במחשב, שהאייסי והמסנ' לא יצפצפו, בלי לשנות את ההגדרות הספציפיות של כל אפליקציה, אלא בעזרת המנהל צלילים לחסום סאונד של אפליקציות שאני רוצה ולא רוצה...מעין NETLIMITER אבל לצלילים ;D יש משהו כזה או שעליתי על סטארט-אפ? תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by MishaK,

עם אפשרות להוסיף משהו ב-ID3 TAG לכול הקבצים בלחיצת כפתור. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ISmile4U,

אני מחפש תוכנה לניהול שעות עבודה של עובד, כלומר שאני אוכל לנהל בה את שעות עבודה שלי כלומר ביום X התחלתי לעבוד בשעה Y וסיימתי בשעה Z וככה בכל יום ושהיא תאפשר לי להפיק דו"ח חודשי הכולל ימים תאריכים וסה"כ שעות עבודה בכל יום וסה"כ בכל התקופה שהדו"ח מתייחס אליה. אודה לעזרה בנידון.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gll,

התוכנה של ווינדוס טובה אבל עושה לי בעיות האם יש תוכנה מומלצת קלה ופשוטה לתפעול שאפשר גם לחתוך ולערוך תמונות באופן בסיסי תודה

12. בוקר טוב אני מחפש תוכנה לגיבוי וארגון תמונות כמו גוגל פוטו או כמו הפיצ'ר שיש לסלוגי מומנטס עכשיו אני יסביר קצת אחרת יש לי כונן שמחובר לרואטר בבית ויש לי תקיה במחשב שבעצם אני מגבה לשם הכל אני מחפש תוכנה שבעצם תגבה תמונות בצורה חכמה מהמחשב ואפילו מהנייד שלי אם אופציה במידה. ויש ליצור גישה למשתמשים נוספים האם קיים דבר כזה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  13. כמו שאמרתי בכותרת מחפש תוכנה לניהול. אפשרות להפיק דוחות, הכנסות הוצאות וכ"ו. תודה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  14. הבקשה בכותרת, אני לא מחפש איזה תוכנה ניהול במסווה של תוכנה דואר, אלא רק תוכנה ניהול.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם. אני מחפש תוכנה (אם קיימת כזאת) שבעזרתה אוכל לעקוב אחרי הפעילות של תוכנה אחרת במחשב שלי (לאיזה קבצים היא ניגשת? איפה היא כותבת מידע? וכו') מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  16. ובמידה והמחשב ביצע Restart התוכנה תדע להפעיל את התוכנות שפעלו לפני הRestart, כמובן התוכנה תפעל ברקע ותנטר כל פרק זמן נתון(נניח 5 דק') איזה תוכנות פעילות. משהו דומה לSESSION MANAGER בFIREFOX. יש חיה כזו?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  17. רשת מחשבים - אני מעוניין לדעת מי גוזל יותר/פחות מאשבי רשת/ אינטרנט אי מיילים כבדים וכדומה. אשמח אם התוכנה תהיה פשוטה וחינמית. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  18. שלום, אני מחפש תוכנה בסגנון netlimiter שתנטר לי תעבורה על כל ההתקנים ברשת. למשל יש לי PS3 שגם הוא מקבל IP ברשת ודרכו אני משחק משחקי רשת אז אני רוצה לראות ולשלוט על התעבורה ברשת בכל ההתקנים ברשת בבית. netlimiter לא עוזרת לי כי היא מנטרת תעבורה למחשב הלוקלי ולא לרשת. תודה מראש אליאור

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  19. אני מחפש תוכנת ניטור של חיבורים פנימה והחוצה מן המחשב. על מנת לחסום חיבור לאינטרנט של תוכנות לא רצויות וכגון פנימה מהאינטרנט. התוכנה צריכה לתמוך ב- windows7 64bit. אני מכיר את comodo firewall, איזה אלטרנטיבות נוספות קיימות? תודה.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  20. asusprobe 1 לא עובד בויסטה asusprobe 2 לא תומך בלוח שלי. אופיר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. התחדשתי בלוח של גיגהבייט GA-870-UD3P לא מבין מדוע הלוח לא מגיע עם תוכנת מוניטור למעבד למאווררים או שאני מפספס משהו?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. אהלן, מחפש תוכנה, שתוכל לרוץ על המחשב, ותגיד לי איזה רכיב חומרה במחשב זקוק לעדכון דרייבר + קישור. מכיר כבר driver agnet אבל הוא נורא יקר. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני בעצם מחפש תוכנה שתראה לי מה קורה על הכונן כתיבה/קריאה שתראה איזה פרוסס מפעיל אותו ולאיזה קובץ הכונן ניגש

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by ImAllMostAwake,

מחפש תוכנה לשליטה על רוחב הפס בין שני מחשבים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  25. Started by NuNaTaK,

אני מחפש תוכנה שתנטר את חיבור הרשת שלי ותתן לי מידע על נפח תעבורה, מהירות ממוצעות, סטטיסטיקות וכו'. מישהו מכיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.