תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מנסה להפוך קובץ וידאו לקובץ שמע בלבד לצורך עריכה האם זה אפשרי האם יש תוכנה לכך אודא אודא על התשובה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני בא להפעיל ת'סרט ועלה לי השגיאה הזאת לפניי כמה ימים זה פעל
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה שמדמה לחיצה על המקלדת??? אני מחפש תוכנה שתוכל לדמות לחיצת כפתור באופן מחזורי שאני אכתוב לה.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
תקשיבו מה שלא הורדתי לכרטיס מסך זה לא עובד ... נכון שעושים לחצן ימיני בדסקטופ אז זה צריך להביא שם כזה סימן של ati של הדרייברים אז אין לי שם כלום מה לא הורדתי מה לא נישיתי כלום לא טוב וגם התיקיות שאני עושה בגלגלת למטה כזה זה זז לאט כזה ... למה? משהו יכל להביא לי דרייברים טובים לכרטיס שלי אבל טוב שהוא בדק אותם שיש לו אותם וחדשים בבקשה יש לי כרטיס Radeon x800 xl pci-e 256mb מאוד תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
עכשיו אני ממבין מה פשר הלאגים ב-BF2 ,ולא זה לא עידכונים,לא הגיוני שהוא מוריד עידכונים 6 שעות רצוף. [attachment deleted by admin]
-
שלום לי ולאח שלי יש רשת עם כבל רשת מוצלב עכשיו אני התקנתי את KASPERSKY ANTI-HACKER והוא עם הגדרות הראשוניות שלו והוא חוסם את אח שלי הוא לא מצליח לגלוש באנטרנט אך אני יכול לסדר את זה כדי שהוא יוכל לגלוש
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לניהול הארד דיסק ממערכת הפעלה DOS עם BOOT (פלופי 1.44 היה לי יותר טוב) שהתוכנה תקרא את מערכת הקבצים NTFS וכל מערכת קבצים אחרת כמו FAT16 FAT32 וכו', והתוכנה תגיד לי אם ההרדיס מנוצל ב - 100% זאת אומרת שאם ההרדיסק מחולק למחיצות היא תגיד ותראה לי. תודה ענקית לכל מי שיעזור, מוטי.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין תוכנה נירו חדש ..היה לי נירו 7.0.1.2...לא עובד לעדכן ישן לחדש..אז מחקתי תוכנה ישן..אח"כ אני התקן תוכנה חדש..לא עובד כל זמן הודעה מעצבן אותי תמונה הנה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
למשל ג'ימייל או וואלה או נענע [כל אחד מהשלושה מתאים לי] אשמח לקבל הסבר מפורט, האופיס הוא 2003 או XP [המחשב מגיע רק עוד כשעה ואני לא בטוח אם זה זה או זה]
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: קודם כל, טכנאי אחד שפרמט לי את המחשב עשה לי קובץ GHOST בעזרת התוכנה הזו של נורטון, כדי שאם יהיו בעיות אני יוכל לשחזר למצב הקודם. ועכשיו אני רוצה לשחזר בעזרת הקובץ הזה, אבל אני לא יודע באיזו גרסה הוא השתמש, אז אני יכול לשחזר את הקובץ הזה עם גרסה אחרת? זה לא משנה? וגם אם מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בתוכנה הזו, אם אני רוצה לשחזר למשל רק את כונן C (הכונן עם הוינדוס) הבנתי שזה די קל ועוד משהו- מה ההבדל בדיוק בין וינדוס XP פרופיישונל לבייתי? והאם שווה עכשיו להתקין וינדוס 64 ביט, או ויסטה, אם אני הולך לפרמט? כאילו לא יהיו עם זה בעיות תמיכה מצד התוכנות וכאלה? (אולי זה קצת קשור לפורום וינדוס, אבל אם כבר פתחתי נושא...)
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים מאוד גדולים (למעלה מ 500MB) מהמחשב שלי בבית למחשב שלי בעבודה. אני לא יכול להעביר את הקבצים בעזרת דרך מדיה מגנטית כי אסור לנו. אני חייב להעביר אותם דרך רשת האינטרנט. אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל להוריד את הקבצים מהמחשב שלי בבית למחשב בעבודה בזמן שאני בעבודה.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן אנשים. העברתי ממחשב קודם כונן קשיח מסוג WD 160 8M SATA2 ואיני מצליח לפרמט אותו משום קיימים בו קבצי מערכת שכנראה נשארו מההתקנה במחשב הקודם. ולכן איני מצליח לפרמט אותו בשום דרך. אני מבצע פירמוט דרך הווינדוס והוא אומר שאי אפשר להשלים את הפרמוט מכוון שקיימים על הכונן קבצי מערכת. איך אני יכול למחוק את אותם הקבצים ולפרמט את הכונן במלואו? תודה רבה. :
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום. יש לי Mirc ובשבוע האחרון הוא עושה לי בעיות התחברות. הוא עבד אצלי הרבה זמן בלי בעיות ועכשיו הוא לא מתחברת לשרתים וכתוב את הסיבה הבא Unable to connect to server (Software caused connection abort) הקטע שלפעמים הוא כן מתחבר. אבל רוב הזמן הוא כותב לי את זה. וכאשר הוא מתחבר אני לא משנה כלום בהגדרות. יש להם מושג מה יכול להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב PC ברכב וגם כרטיס WIFI ואנטנה חיצונית אבל יש לי בעיה בחיפוש רשתות WIFI בזמן אמת ללא הפסקה כדי שאני יוכל להתחבר לאחת מהן. על המחשב שלי יש XP והממשק שלהם לזיהוי רשתות לא פעיל כל הזמן אלה אחת לחצי דקה הוא עושה סריקה ומזהה את הרשתות. גם התוכנה שמגיעה עם הכרטיס יודעת לבצע סריקה אחת לכמה זמן וזה לא מספק אותי. התוכנות הללו לא מבוססות על שינויים כל כך גדולים באזורים גאוגרפים לכן סריקה של חצי דקה מספיק טובה למי שמשתמש במחשב נייד אבל לפרוייקט שלי זה קצת מרגיז לבצע כל הזמן סריקה יזומה. יש תוכנה מאוד טובה למכשירי כף יד שנקראת WIFIFORUM אבל היא לא לXP. האם משהו מכיר תוכנה טובה שיכולה לעזור לי בעניין זה? מי שרוצה לראות את הפרוייקט שלי כדי להבין קצת יותר טוב מה עשי…
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי קובץ בגודל של קצת יותר מ 530 MB. חילקתי בעזרת תוכנת Winrar לקבצים קטנים, כל אחד בגודל של 5MB כדי שאני אוכל להעביר את זה דרך ה Gmail. בסופו של דבר קיבלתי 89 קבצים קטנים, כל אחד בגודל של 5MB. שניים מהקבצים יצאו פגומים - corrupted. האם יש דרך שאני יכול לתקן את זה מבלי לקווץ שוב את כל הקובץ הגדול???? האם יש פקטדה שאני יכול להריץ רק עליהם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה לעוזרים :s05:
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לשמור דפי אינטרנט כל כמה שניות מזמן מסויים עד זמן אחר . זאת כדי לעקוב אחר מחירי סגירה של מכרזים באתרים של מכירה פומבית האם משהו מכיר תוכנה שתתחיל לשמור בשעה מסוימת תמונות מסך או דפי אינטרנט עד לשעה מסוימת בה נסגר המכרז. (עדיף תוכנת חינם שאפשר להוריד) תודה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני רוצה שבכל פעם שאני אפתח את ה Word המסמך יפתח עם תבנית קבועה. אני לא רוצה ללחוץ על איזשהו כפתור (טקסט אוטומטי) או לפתוח תסנית ע"י לחיצה על Open->Filename.dot מישהו מכיר דרך כזו?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לגבות את היומן של האוטלוק ואת רשימת הכתובות אימייל. איך אני עושה זאת ? פרטי מערכת מע' הפעלה WIN XP PRO אופיס XP PRO לעזרתכם אודה !
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא MSI K8N NEO4 PLATINUM בדקתי באתר היצרן ושם כתוב במפורש שהמחשב שלי תומך בUSB 2 בכל התקני הUSB. לאחרונה פירמטתי את המחשב והדבר הראשון שהתקנתי הוא הדריברים. במהלך ההתקנה נאמר לי שאצטרך לחזור על ההתקנה לאחר שאתקין את SP1, עשיתי את זה והמשכתי להתקין הכל כרגיל. כשחיברתי את הנגן שלי למחשב, קיבלתי הודעה שהוא שהחיבור שלא הוא לא מהיר ויעבוד במהירות מופחתת וישנו חלון המראה את ההתקנים שלי שכולם תחת - STANDARD ENHANCED PCI TO USB CONTROLLER . מיהרתי לפתוח את ה -DEVICE MANAGER,שם ב UNIVERSAL SERIAL BUS CONTROLLERS לא מצאתי שום איזכור ל USB 2. נכנסתי לאתר מיקרוסופט שם נאמר לי שאם אני רואה התקן שיש בו המילה ENHANCED אז יש לי USB 2, אבל הבנתי שגם צריך להופיע לידו USB 2 ולי ל…
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ומתי *לעזאזל* יוצא KASPERSKY ANTI-VIRUS 6? ואנשים אל תאמרו לי NOD32 הכי טוב כי זה מש לא קשור לנושא....
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה טובה לשליחת פינגים. תוכנה שעובדת אם מישהוא מכיר שמות של תוכנות כאלה זה יעזור לי מאוד...! אם מישהוא יכול להביא קישורים להורדה יעזור עוד יותר. תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-