עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by com,

פורצים שינו לי את הססמא של האיסיקיו.. ועכשיו אני לא יכול לעשות לוגין.. אין איסי. פתחתי חדש. עכשיו, באיסי הישן היה פוול כוסיות. סתם, היה המון אנשים ואני לא זוכר את כולם.. בקיצור, לפני שפרצו לי נכנסתי באיסי 4 וגם בגרסת הפרו.. יכול להיות שמה שיש לי במחשב, אפשר לעשות אימפורט של השמות והמספרים שהיו ולשחזר את מי שהיה לי באיסי? תודה שבת שלום

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  2. Started by kong5,

שלום! יש לי צורב DVD, ודיסק DVD שצרבו עליו רק מחצית מהמקום שיש עליו. השאלה עם יש אפשרות לצרוב על החלק הפנוי בעזרת תוכנת נרו? ועם זה בכלל אפשרי בכל תוכנה אחרת. תודה!

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  3. שלום, האם קיימת תוכנה שתאפשר לי לחבר למחשב שני מסכים שני מקלדות ושני עכברים ולפצל את המחשב כך ששני משתמשים יוכלו לעבוד עליו באופן בלתי תלוי אחד בשני? לדוגמא כל אחד יוכל לכתוב מסמך וורד אני יודע שהייתה קיימת בזמנו טכנולוגיה כזו ביוניקס שנקראה multiseat האם ישנה אפשרות כזו עבור חלונות או אפילו חלונות + מכונה וירטואלית? http://en.wikipedia.org/wiki/Multiseat תודה

4. איך אני יכול להתחבר למייל שלי דרך האאוטולוק 2007 יש למישהו פתרון

• 10 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by ben060,

יש כזאת?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  6. כשאני מקודד עם TMPGEnc והוא ממוזער, אז הוא עובד כמו צב. כשאני שם את TMPGEnc בתור החלון הבולט ועוזב את המחשב, אז הוא רץ בטיל. אבל אם אני נניח, אמזער ואעזוב את המחשב הוא עדיין ירוץ לאט. ז"א שהוא חייב להיות חלון עליון כדי לעבוד מהר, ואני לא יכול לעבוד ככה על המחשב וזה תוקע אותי. למישהו יש עצה\ פיתרון? תודה מראש. .swg

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  7. מה להעיף? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 20:55:43, on 24/01/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE C:\WINDOWS\system32\LEXPPS.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Intel\IDU\IDUServ.exe C:\WINDOWS\system32\inetsrv\inetinfo.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5\kavmm.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\System32\igfx…

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  8. איך לעזאזל אני מעיף קיבינימט את הMICROSOFT MESSNGER? הוא לא מותקן כתוכנה שאפשר להסיר והוא כל הזמן נלחם לי עם המסנג'ר של MSN... מישהו יודע איך אני יכול להסיר אותו???

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  9. התקנתי לאחרונה את הדפדפן החדש של גוגל בעיקרון אני די מרוצה.... (הרבה יותר מהיר ויעיל מIE7) רק יש בעיה אחת מאוד מעצבנת: כשאני מנסה לראות וידאו CastUp, אני חייב להיות ב FULL SCREEN אם אני לא אהיה ב FULLSCREEN אז אני אשמע סאונד אבל לא אראה שום תמונה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by nir1992,

מה ההבדל בין שתי התוכנות האלה ומי יותר טובה לבניית אתרים?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  11. פירמטתי את המחשב לוינדוס 7 וכרגיל התקנתי את כל הדרייברים של המחשב ורק את הדרייבר של ה Lan הוא לא נתן לי להתקין ככה זה מראה לי: וגם אחרי זה ניסיתי לעדכן את הכרטיס רשת דרך המנהל התקנים וזה מה שהוא מראה לי: הדגם של הלוח אם שלי: יכול להיות שהדרייבר לא מתאים לוינדוס 7? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  12. אהלן! לאחרונה אני לא מצליח לשמוע שום מוזיקה באינטרנט, זה אומר סרטונים כאלה ששולחים במייל וגם צלצולים מאתר פלאפון וכאלה. חשוב לציין שכל קובץ מוזיקה אחר במחשב אני שומע ובאינטרנט לא. מה הבעיה? תודה מראש הדפדפן זה IE6

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by MeniAdam,

שלום יש לי מחשב נייד של DELL, קניתי לו מודם סלולרי מובנה בחיבור mini express של erricson. בכרטיס יש גם רכיב GPS, ואפשר להפעיל אותו דרך תוכנה מתאימה וכו" עכשיו אני מחפש או רעיון איך אפשר לעקוב אחרי מחשב לראות איפה הוא נמצא , נגיד במקרה של גניבה. מכירים כזה אופציה? ואם דרך אנדרויד אולי ניתן לעקוב אחריו? בתודה מני

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by 77lucky77,

אם מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק עושה התוכנה הזאת ? אשמח ..

15. אהלן. הכנסתי סרט mpg וניסיתי לחתוך אותו ואז אני מקבל הודעה כמו בתמונה. חשוב לציין, לקובצי Avi הוא לא עושה את זה וחותך כמו שצריך. והקובץ נמצא במקום ועובד כמו שצריך בגלל זה אני לא מבין למה הוא כותב פגום.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  16. פשוט אני לא מעוניים ללחוץ 40 פעם כל פעם על המסמך וורד וכל פעם לעשות SEND TO ,ורק אז להכניס את הכתובת , הייתי רוצה במכתב אחד להכניס את כל הכתובות אימייל של כולם ואז לעשות שלח , כיצד?

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by בייגל טוסט,

אהלן בזמן האחרון כל פעם שאני מסמן קובץ divX (אפילו לא פותח) קופצת הודעת שגיאה מוינדוס ואז אני נאלץ לסגור את החלון יש לציין שזה קורה רק עם קבצי divX מישהו יודע מה הגורם לתקלה הזאת?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. Started by tulz,

אני כרגע מסיר את נורטון ומתקין את Kaspersky,מקווה שהפעם המחשב לא יתקע,תוכלו לתת טיפים אחרונים להסרה המוחלטת שלו?

19. 1) חוץ מהתוכנות שאני מכיר spybot ו ad-aware , האם קיימות עוד תוכנות טובות שאתם ממליצים עליהם [חינמיות] שמוצאות ומסירות ע"י סריקה spyware,adware,trojan.warms וכו'...? 2) לאחר סריקה ב spybot הוא מאתר לי כמעט תמיד דבר אחד או שניים שהוא מגדיר כבעייה,והוא כמובן מוחק אותם. אך לאחר restart של המחשב וסריקה חוזרת בspybot הוא מוצא אותם שוב,כנראה שזה לא באמת מחק את זה או שה"בעיות" האלה מפעילות עצמן שוב . מה אני צריך לעשות כדי להסיר אותן? נ.ב הוא נתן שם לבעיות\קבצי ריגול שהוא מצא...וניסיתי לעשות search במחשב עם השמות האלה ולא מצא כלום. 3) בnorton systemwork 2005 premier אני לא יכול לעשות auto live update ,אני לוחץ שיאפשר את זה ,ולא קורה כלום,כאילו לא לחצתי. ניסיתי גם דרך ה"אפ…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by hedva,

איך ניתן למנוע ממנו, להקפיץ חלון שמודיע לי על הגרסה החדשה? בהתחלה ניסיתי ללחוץ על "תן הודעה מאוחר יותר", בהמשך עברתי ל "אף פעם" אבל זה לא עוזר והוא שב ומציק בכל פתיחה חדשה של הדפדפן. מה לעשות (ובבקשה תחסכו ממני את ההמלצה לעבור לגרסה 3).

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by rk666,

מסיבה מסויימת כל השמות רשומים לי לפתע בסינית מקום שיהיו באנגלית בתוכנה GOOGLE EARTH שיחקתי עם הפונטים והכי טוב שהגעתי זה לריבועים במקום. שיניתי שפות שינית אפילו SCRIPT של שפה, ובנוסף אפילו שזה לא קשור אפילו את הרינדור. שום דבר לא עוזר ואני משתגע. זה קרה פתאום לפני איזה שבועיים ומאז רק סינית... תמונה: למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  22. יצרתי בפיקסה סרט אבל הוא מייצר קובץ WMV עם הגנת זכויות יוצרים (DRM). אני מעוניין להוריד את ההגנה כדי לקבל קובץ חופשי לשימוש. אשמח להמלצה על תוכנה או שיטה לעשות זאת - עדיף משהו מוכח ולא מחיפוש בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by 111111,

השאלה בכותרת תודה.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by Oranili,

...

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by civic,

כל פעם שאני מפעיל את WINRAR כדי לחלץ קובץ כל המחשב נייד כמעט ונעצר הכל נהייה איטי ברמות ! השאלה האם זה צריך להיות ככה? יש לי מחשב נייד HP DV6-3130 I7 עם 4 גיגה זכרון

דיונים חדשים בפורומים