תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . יש לי בעיה עם ההגדרות של catalyst ואני לא מצליח לשנותם אשמח לכל עזרה ממכם . הבעיה היא כזו שפתחתי בטעות בהגדרת ה-ati overdrive את המנעול ומעכשיו אני לא מצליח לסגור אותו בכדי שלא ישחקו עם ההגדרות שם, איך אני סוגר אותו ?. אשמח לכל עזרה ממכם אלי נ.ב לא יודע עם זה חשוב יש לי כרטיס מסך x1950pro(agp
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח איזה פרוייקט שלי והוא לא נותן לי כי הRASK DISK שלי מלא(ככה הוא כותב..) מחקתי את כול ההארד דיסק,עשיתי קלינאפ דיסק והוא נותן את אותה הודעה! מה לעשות?תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כידוע לכם יש מודים שונים לאימיול לדוגמא: svika extrem emule ועוד... אני רוצה המלצה על המוד הכי טוב שאפשר למצוא... תודה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
פעם לפני כמה שנים טובות ראיתי תוכנה שבוחרים Font (גופן) מעלים אליה תמונה שכתוב בה טקסט באופן ברור מסורק והיא הופכת את זה לטקסט רגיל שאפשר לשים בWord או בכל תוכנה אחרת. מישהו מכיר תוכנה כזו או אחרת שעושה את מה שאמרתי לעיל?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום אתמול עשיתי פירמוט למחשב של אח שלי ויש לו כרטיס רשת אלחוטי וה windows לא מזהה אותו רשום לו בלוח התקנים ethernet controller וליד זה יס שמן שאלה ואני לא יודע מה השם של הכרטיס רשת האלחוטי שלו איך אני בודק קת מה הוא כדי להוריד לו את ה driver
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אתמול הועלה ה - apup - המעודכן של התוכנה בגרסה רשמית. לא חייבים יותר להוריד עדכונים רק דרך windows update . אין צורך להתקין את התוכנה , ניתן להפעיל את התוכנה גם בהתקנים נשלפים. http://www.autopatcher.com/
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
האימיול כל הזמן עושה לי ריסטרט(אני יודע שזה האימיול כי רק כשאימיול דולק זה קורה, עם UTORRENT זה לא קורה), ניסיתי לחפש וירוסים, ספייוורים ולהתקין מחדש. אני צריך אולי גירסה אחרת של אימיול? איזה גרסה טובה יש?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם התקנתי דרייברים ללוח אם כמו שצריך... איך אני יכול לבדוק?? התקנתי את הדברים שהיו בדיסק (לא בדיסקט, כי לא ידעתי איך להתקין אותם ואם צרים בכלל) התקנתי nVidia Chipset Drivers וזהו... עכשיו נכנסתי לאתר של dfi וראיתי שאני יכול להוריד את הדרייברים הבאים: RAID Driver ו-NVIDIA System Driver איזה מהם אני צריך להוריד ולהתקין?? והאם אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מהתחלה או שזה לא חשוב?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה כזאת: error loading. c:\progra~1\newdot~1\newdot~1.dll מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש תוכנה לניטור חום של המארז ושל הרכיבים?כדי לוודא שהכל תקין
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני עורך וידאו חובבן, ואני מעוניין בפלגים שונים לסרטים, למשל קולות של יריה או חריקת בלמים וכל מיני מנגינות קצרות או אפקטים. האם למישהו יש אתר שיש בו כל מיני קבצים כאלה של קולות קצרים?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ניסיתי במספר אתרים כולל האתר של מוזילה ואני לא מצליח להוריד את ההתקנה של הקובץ..הקובץ עצמו שוקל 9 מגה והוא מוריד לי 7.2 באופן קבוע ניסיתי גם במספר דפדפנים גם לא עזר וניסיתי גם מהפלאפון...מישהו יכול להציע פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את הכ.מסך 7800GT, וקבלתי איתו את הדרייבר 77.50, והוא מזהה אותו משום מה כ7800GTX, יש בזה בעיה? בכל מקרה, התכוונתי להתקין את הדרייבר החדש של אנוידיה- 81.85. אבל לפני כן צריך להסיר את הדרייבר הקיים נכון? אם כן- אפשר לעשות זאת פשוט מתוך הסרת תוכניות? או שכדאי להסיר בעזרת תוכנה להסרת דרייברים? ואם כן איזו תוכנה? ועוד משהו- אם אני קובע נקודת שחזור לווינדוס לפני שאני מסיר את הדרייבר- ואז אני מסיר אותו וחוזר לנקודת שחזור- אז הוא מחזיר את הדרייבר? איך זה הולך בדיוק? והאם אני חייב להסיר קודם את הדרייבר ואחר כך להתקין את החדש- או שאפשר קודם להתקין ואחר כך להסיר (למקרה שתיהיה בעיה או משהו)- ?? ודבר אחרון- זה משנה מאיפה אני מוריד את הדרייבר? איפה אני אמור …
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיה בטעינת הדפים אני נכנס ויוצא כמה פעמים מהדפדפן עד שהם נטענים? תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון התחלתי לימצוא יותר ויותר דיסקים עם מוסיקה ישנה וטובה, אבל שמתי לב שהמערכת לא קוראת את כל השירים כמו שצריך יש מעין תעיקות כאלו~ אז חשבתי לעצמי, הממ.. בטח יש איזו תוכנת פלא שיכולה לקרוא את הפורמט של השירים בדיסקים של מערכת הסטריאו שלי, שהם בפורמט WAV (תקנו אותי אם אני טועה) ואז להפוך אותם לשירים בפורמט MP3 כך שאוכל לגבות אותם גם על הHD שלי וגם על דיסקים חדשים (ובכמות רבה יותר) ובכן, אם ישנה תוכנת פלא שכזו אשמח לדעת. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי פרויקט בPremiere שאני רוצה לשמור כסרט. עכשיו שמרתי כמה פעמים, ובכל פעם שאני שומר, הסרט לא יוצא טוב ומופיעים בו כל מיני בעיות כמו: פיקסלים מהצד, תמונות שיוצאות מהתבנית,ותמונות חתוכות. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני צריך לכוון את ההגדרות של השמירה, ככה שהסרט יצא בדיוק כמו הפרויקט. אני לא יודע אם זה משנה, אבל הסרט אמור להיות מוצג בעזרת מקרן. תודה מראש. מצורפות תמונות. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש ב-utorrent (לפני זה השתמשתי ב-vuze) ויש לי את אותה בעיה תמיד. למרות שאני מתחבר לדי הרבה פירים/סידרים, כל המהירות שלי באה מאותו מקור. לא משנה איזה הורדה אני פותח, אם אני מצליח להגיע למהירויות של 250-300 ק"ב בשניה, זה רק כי הוא מתחבר לאותו סידר ספציפי (האי.פי שלו, אם זה משנה, זה 212.235.15.56). והמהירות הורדה בגלל זה היא לא יציבה, ובהורדות שאני לא מחובר אליו, אני לא מוריד על יותר מ-30 או 40 ק"ב. לעומת זאת, מכל שאר האנשים שאני מחובר אליהם, המהירות הורדה נעה בין 0 ל-2 ק"ב. אני מצרף printscreen שמתאר את זה. למישהו יש רעיון מה קורה? אני משתמש כרגע ב-utorrent עם windows vista. תודה לכולם! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שאחרי שימוש במחשב כמו שעה+ זה מגיע לנקודה שהסאונד במחשב משתתק,המגבר עובד והכל עובד רק הווינדוס לא מגיב לסאונד. שאני למשל משחק ושם מוזיקה באותו זמן זה קורה או סתם באופן רנדומלי. ממה זה יכול לנבוע?אולי בגלל דריוורים?(בגלל זה כתבתי את זה פה ולא בווינדוס)
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
עשיתי פירומט למחשב, לפני גיביתי את המועדפים במיקום הזה C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\0y0kk478.default\bookmarkbackups הדבקתי בחזרה ולא מופיע כלום מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כמו שראיתם בכותרת , אני מחפש תוכנה כמו Kazaa Lite שהייתה נקייה מspyware ופשוטה . הייתי משתמש בה ,אבל הגרסא שיש לי לא הצליחה להתחבר ( גם אחרי אישור בפירוול וגם לאחר ניטרולו ) ולא הצלחתי למצוא גרסא נוספת ברשת . על התוכנה להיות פשוטה - לא מסורבלת . תודה לעוזרים . ( אנא לא להמליץ על ביטורנט ואימיול ) .
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר מסויים.. נגיד שאני רוצה להכנס אליו שוב אחרי כמה דקות אז מספיק שאני מקליד את ה 2/3 אותיות הראשונות של כתובת האתר ואז יש חלון קטן מלמעלה שמראה לי את הכתובת המלאה.. וגם בנוסף לזה,הדף יטען לי יותר מהר כי הוא נשמר ב temporary internet files עכשיו,נגיד שלאותו אתר אני רוצה להכנס אחרי שבוע(ממתי שנכנסתי אליו בפעם הראשונה) אז כשאני רושם את ה 2/3 אותיות ראשונות זה לא מראה לי חלון עם הכתובת המלאה! הוא "שכח" ! .. או מקרה אחר-שנגיד הוא כן זוכר את הכתובת המלאה,אבל אם אני במקרה של לגלוש ofline (אני משתמש בזה לעיתים)אז זה לא ייכנס לאתר,ואני כן רוצה שזה ייכנס! אז במקרה הזה הוא זוכר את הכתובת אבל שוכח את האתר! .. עשיתי 3 דברים שבכל זאת ל א עזרו לי שהם- 1.ב tools-> intern…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
אני משתמש בoutlook express ומדי פעם מישהו שולח לי אימייל כשבמקום אותיות בעברית אני רואה ג'יבריש. למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת אנטי ווירוס AVAST ואני לא מוצא את האפשרות של לכבות את המחשב אוטומטי אחרי הסריקה מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-