תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . יש לי בעיה עם ההגדרות של catalyst ואני לא מצליח לשנותם אשמח לכל עזרה ממכם . הבעיה היא כזו שפתחתי בטעות בהגדרת ה-ati overdrive את המנעול ומעכשיו אני לא מצליח לסגור אותו בכדי שלא ישחקו עם ההגדרות שם, איך אני סוגר אותו ?. אשמח לכל עזרה ממכם אלי נ.ב לא יודע עם זה חשוב יש לי כרטיס מסך x1950pro(agp
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
התוכנות הבעייתיות: ICQ 7 SKYPE (הכי עדכני) MESSENGER הן מופיעות ב- TASKBAR על אף שאני לוחץ על X... תמונה למטה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
אני לא בטוח אם התקנתי דרייברים ללוח אם כמו שצריך... איך אני יכול לבדוק?? התקנתי את הדברים שהיו בדיסק (לא בדיסקט, כי לא ידעתי איך להתקין אותם ואם צרים בכלל) התקנתי nVidia Chipset Drivers וזהו... עכשיו נכנסתי לאתר של dfi וראיתי שאני יכול להוריד את הדרייברים הבאים: RAID Driver ו-NVIDIA System Driver איזה מהם אני צריך להוריד ולהתקין?? והאם אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מהתחלה או שזה לא חשוב?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני עורך וידאו חובבן, ואני מעוניין בפלגים שונים לסרטים, למשל קולות של יריה או חריקת בלמים וכל מיני מנגינות קצרות או אפקטים. האם למישהו יש אתר שיש בו כל מיני קבצים כאלה של קולות קצרים?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכם, ברגע שאני מתחבר לפייסבוק דרך פיירפוקס, אז הוא הפייסבוק נדפק, הוא לא שולח הודעות(ככה אומרים לי), הוא מנתק אותי כל הזמן, הוא תוקע את הדפדפן. מה זה יכול ליהיות? אני כרגע עם IE. אריאל
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לפני שחצי פורום קופץ עלי, ממה שהבנתי צריבת גיבוי של דיסק מקורי זה חוקי! לעניין: יש לי משחק מסויים שדורש את דיסק ההפעלה כדי לעבוד. הדיסק המקורי די ישן ושרוט בערך כמו צופית גרנט. בנוסף, אני רוצה לשחק בו על שני מחשבים שיש לי (ברשת...). העתקתי את תוכן הדיסק המקורי אל המחשב שלי וצרבתי אותו בנירו 6 (נראה לי... קיבלתי אותו עם הצורב שקניתי לפני שנה בערך... אם זה משנה אז זה צורב LG פשוט...) כדיסק דאטה. הבעייה היא שהמחשב לא מזה את הדיסק הצרוב כדיסק ההפעלה, ואני לא יכול לשחק איתו. אני כן יכול להתקין את המשחק מהדיסק הצרוב... כשאני מכניס אותו מופיע לי התפריט של הכניסה למשחק (יענו זה שאפשר לבחור בו בין כניסה למשחק, צפייה בטריילרים של החברה, התקנה של הDX... לא התפריט על האפשרויות של…
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בפקס הברירת מחדל של ווינדוס והוא מוגבל באפשרויות , אני לא יכול לשלוח איתו מסמכים שסרקתי או קובץ DOC למשל , יש תוכנה שיכולה לעשות את הדברים האלה?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בעיקר עם ICQ LITE אני לא יכול לכתוב בערבית לאנשים שמתמשים באיסיקיו לייט אני יודע ששאלו כבר על הבעיה הזאת פה בפורום ואז לא היה לה ממש פתרון, אבל נכון לעכשיו, כבר מצאו לזה איזה פתרון??)
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המדפסת הנ"ל והוא ניסה כבר להתקין את של X1250 וX1290 ולא עזר מה עושים? עריכה: זה לVISTA וכבר מצאתי http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/9033/ תודה לכולם בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אוקי תקשיבו משגע אותי... לפני זה יש לציין שאני משתמש בwindows vista ultimate האנטי וירוס לא מוכן להפעיל לי סקאנים והוא לא מוכן לעשות לי update אין לי מושג מה לעשות.... זה אנטי וירוס תומך vista Symantec Antivirus V.10.2 Build#276 בבקשה עזרה ואם אתם לא יודעים תנו לי שם של גירסאת אנטי וירוס טובה שאני יכול להשתמש בה על ויסטה תודה רבה למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, יש לי Miranda 0.5.1... מישהו פה יודע אולי איך אני יכול לראות מי קורא לי את AWAY/NA? מי שידריך אותי בתוכנה הזאת, יקבל הזמנה לאתר טורנטים (הדרכה באיסיקיו). תודה מראש, מודי.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי UPS של EverPower והתוכנה שבאה על הדיסקט לא עובדת.. הדיסקט דפוק. תוכלו בבקשה לתת לי את השם של התוכנה על מנת שאני אוכל לישון בשקט בחורף? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך שיש לו שני יציאות DVI מבית NVIDIA.הורדתי את הדרייבר האחרון המעודכן לכרטיס כמובן.(8800 -640 מגה). ליציאות חיברתי שני מסכים אחד LCD19 והשני פלאזמה.אם אני רוצה לראות סרט במדיה פלייר על המסך הגדול אני פשוט גורר אותו ימינה והוא עובד שם.איך אני מזיז משחק כמו NFS לדוגמא שמשתלט על מסך מלא?תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני משתמש בדפדפן כברירת מחדל. הבעיה היא שפעם ב20 שניות בערך כל הדפדפן נתקע למשך כ 2 שניות... זה קורה כשאני רואה סרטים ביו טיוב , קורא אפילו ברגעים אלו כשאני רושם פה בפורום (הכל נתקע , הפרסומות מפסיקות לזוז , הפלט עוצר) בקיצור בעיה רצינית ומעצבנת ביותר... ניסיתי לעבוד רק עם טאב אחד אבל זה גם לא עוזר ו.... איכשהו הפיירפוקס מגיע לי לאחר עבודה של כיומיים ל 700-1000 מגה בזכרון.... (!!!) מישהו מכיר? יכול להמליץ על פתרון? אני מריץ ווינדוס 7 64 ביט, 4 ג'יגה זכרון פנימי ומעבד חזק מאד (המחשב בן חודשיים בסה"כ). תודה על העזרה... עריכה : אגב , כמובן שבדקתי באקספלורר למשל ושם זה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ערב טובת בשעה טובה קניתי מדפסת לבית, xerox p3117, התקנתי את התוכנה מהדיסק המצורף (הדרייבר האחרון באתר שלהם הוא מ 2007, כך שזה כנראה עדכני). בcontrol panel - printers המדפסת מזוהה, בפורט של LPT1 (כבל USB), כשאני שולח משהו להדפסה, זה מגיע למשימות הדפסה ופשוט נתקע שם. (כתוב priniting אבל שום דבר לא קורה) הדפסת דף ניסיון בעזרת לחיצה ארוכה על הלחץ פועלת, ניסיתי גם להחליף שקעי USB במחשב אבל כל זה לא עוזר
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD, אני היתקנתי תוכנה Nero חדש בגירסה 6.3.1.12 והבעיה היא כשאני רואה התוכנה מזהה דיסק בגודל 4.5GB ולא מזהה גודל של תקליטור מקורי 4.7GB. אני בדקתי הגדרות בתוכנה נרו, נסיתי לשנות מספרים בדקות 80 דקות או 90, 99. שום דבר לא משתנה. עדיין נישאר בגודל 4.5GB. איך פותרים אתהבעיה הזאת? מה עושים? בתודה מראש מיקי
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתקליט קול מקליפ של שמונה שניות באינטרנט,ותוכנה שתמיר שתמיר mpeg לפורמט יותר איכותי. ובאותו נושא: האם יש פורמט יותר יאוכתי מmpeg מבחינת קול? שלא יתפוס לי 500 מגה בייט על הכונן?. והאם אתה מכרים תוכנה שיכולה לוודא ששני קבצים זהים אחד לשני (קבצי קול או וידיאו). אלו שאלות קשות אך אני אשמח אם תענו לי עליהן. נ.ב. כל אלה למטרות חוקיות (באמת).
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? :s05:
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום! יש לי צורב DVD, ודיסק DVD שצרבו עליו רק מחצית מהמקום שיש עליו. השאלה עם יש אפשרות לצרוב על החלק הפנוי בעזרת תוכנת נרו? ועם זה בכלל אפשרי בכל תוכנה אחרת. תודה!
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה צריך בשביל להריץ HD ובכללי קבצי וידאו במחשב? איזה מקודדים צריך בשביל להריץ קבצי וידאו בצורה הטובה ביותר? ואיזה תוכנות לצפיה כדאי שיהיה לי על המחשב? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, האם קיימת תוכנה שתאפשר לי לחבר למחשב שני מסכים שני מקלדות ושני עכברים ולפצל את המחשב כך ששני משתמשים יוכלו לעבוד עליו באופן בלתי תלוי אחד בשני? לדוגמא כל אחד יוכל לכתוב מסמך וורד אני יודע שהייתה קיימת בזמנו טכנולוגיה כזו ביוניקס שנקראה multiseat האם ישנה אפשרות כזו עבור חלונות או אפילו חלונות + מכונה וירטואלית? http://en.wikipedia.org/wiki/Multiseat תודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
טוב אני מנסה להוריד שני דברים והוא רושם לי שגיאה : לא מקוון Time out מה אני עושה כדי להתחיל להוריד ?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שנדבק בוירוס - סימנטק מזהה וירוס ולא מצליח להוריד אותו אני מחפש אתר שיבצע סריקה וישמיד את הוירוס הזה מי שממכיר אתר אנא תן לי קישור בתודה מראש קובי
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
איך אני יכול להתחבר למייל שלי דרך האאוטולוק 2007 יש למישהו פתרון
-
- 10 תגובות
- 679 צפיות
-