תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שאלה מצלמה דיגיתלית יכולה לתפקד כמו WEB CAMERA? אולי באזרת איזה תוכנה או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום קניתי לוח של גיגהבייט ואיתו מגיע דיסק שעליו נמצאת התקנה ל נורטון אנטי וירוס. אחרי ההתקנה הוא כמובן מבקש סיריאל,רציתי לדעת האם יש את הסיריאל איפה שהוא וזו למעשה תוכנת מתנה עם הלוח או מדובר בגירסאת ניסיון ל 90 יום בלבד
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שהסרתי את דרייבר של ati 3.8 עם דרייבר קלינר והתקנתי שוב אני מקבל הודעת שגיאה על קובץ dll Physloader.dll was not found בהפעלת 3d mark v גם לאחר שפיזיקס הותקן שוב וגם הורדתי ספציפית את ה dllsol ומיקמתי אותו ב sys32 יש פתרון???
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
Teleport Ultra v1.40 מישהו מכיר את התוכנה שמעתי שהיא זכתה בפרסים רבים וממש לא יודע איך משתמשים בה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
1.אני לא מצליח לעשות scan, הנה הודעת שגיאה... 2. האם יש גרסה יותר חדשה לאנטי-ויר? ואם יש מאיפה אפשר להוריד? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ב ATI TRAY TOOLS יש אפשרות לבחור ב HIGH Catalyst AI LOW Catalyst AI Catalyst AI OFF במה לבחור ומה זה בכלל?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי את ה DAEMON Tools 4.09 וכשאני לוחץ על הסמל בשביל לבחור קבצים מתוך הרשימה, התוכנה לא פותחת את חלון הבחירה ולא מגיבה יותר. זה מוזר מאוד כי לפניכן זה עבד ועכשיו לא... מחקתי והתקנתי שוב משהו כמו 10 פעם ועדיין לא עזר, אפילו ניסיתי עם גרסאות ישנות יותר וגם לא. מישהו יודע מה הבעיה? או מישהו ניתקל בא בעבר? תודה,
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הגרסה מעודכנת והכול, אבל כשבאתי להיכנס לראשונה עם משתמש חדש אני רואה שהכול מחורבש ואני לא יכול לשנות את השם- עזרה :'( [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
איך עושים סירטונים כאלה שבהם רואים את התצוגה של המחשב? כאילו.. נניח יש תמדריכי יודאו האלה של פוטושופ לדוגמה שזה מראה ממש איך העכבר זז וכל זה ואיפה לוחצים, פשוט עושה קובץ וידאו למסך איך לעזאזל עושים? הנה דוגמה למה שאני מתכוון: לןא צריך לראות הכל..רק תראו איזה שנייה אחת שתבינו למה התכוונתי..איך שמצלמים תמסך..
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כל מיני CONF'ים למינים... כמו appconf.exe amcconf.exe ansconf.exe bopconf.exe אני מתאר לעצמי שאלה לא דברים טובים אבל אני פשוט לא מצליח להסיר אותם.. מישהו יכול לעזור? בנוסף שתי התהליכים האלה גם הופיעו: panmavic.exe pngfmsne.exe כנ"ל לגביהם תודה ענקית מראש!
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ ראר אשר הורדתי(אל דאגה - חוקי לגמרי) אשר בא בצורה של הרבה רארים קטנים בעלי סיומות .01, .02 וכו'. הקובץ נמצא בתוך כונן NTFS אשר יש בתוכו 11 ג'יגה פנויים(כונן C השני הוא FAT32) אך כאשר אני מנסה לחלץ את הראר מתוך הרארים הקטנים יש לי שגיאה: אין מספיק מקום בדיסק הקשיח קבצים מעל 4 ג'יגה נפתחים רק בכונן NTFS אבל הבעיה היא שגם יש לי מקום בדיסק הקשיח(כאמור 11 לעומת 8 ) וגם הכונן בו אני מנסה לחלץ הוא כונן NTFS יש סיכוי שגם הכונן השני צריך להיות NTFS בשביל שזה יעבוד? יש למישהו פתרון לבעיה? תודה מראש, זז'י בזז'י.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאפשר לשנות רזולציה של תמונות.. יש לי תמונה שצילמתי בדיגיטלית כל תמונה שוקלת 1 מגה... רציתי לשנות רזולציה ואיכות עם תוכנה שיכולה לשנות ל 100 תמונות במכה אחת..ושישקלו כל תמונה 50 קילו 100 קילו בייט... רק לא ידוע איזה תוכנה ואין לי כוח לעבור תמונה תמונה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש איזה אתר ספציפי שגלשתי בו עד היום בלי בעיה והיום פתאום שאני בא להכנס אליו אז הדפדפן רושם לי Unauthorized IP address. האתר לא נותן להכנס אליו יותר,אין גישה לאייפי שלי להכנס לאתר מה אפשר לעשות בכל זאת כדיי להכנס לאתר?
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. אני צריך דרייבר לעכבר שלי. הוא של GPT, ואני לא בטוח איזה דגם זה, אבל מתחת לעכבר יש סיריאל נמבר (S/N) הנה: 047010883 בקשה מי שיכול למצוא לי דרייבר לעכבר הזה אני אודה לו מאוד. ויש לי עוד בעיה, נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שיש שם התקן לא מזוהה (עם סימן שאלה צהוב) : PCI to micro channel bridge מישהו יודע מה זה ההתקן הזה בכלל? ואיך אני מוצא דרייבר מתאים? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. כול הזמן שאני מנסה לקודד קובץ וידאו עם TMPGENC התוכנה לא נותנת לי לקודד ורושמת לי הודעה כזו write error accurred at address 77f5215c of module "ntdll.dll" with 00000000 ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש ואפילו להחליף את הDLL אבל שום דבר לא עוזר ??? יש לכם איזה שהו מושג אין אפשר לפתור את המטרד? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאיתה אני יכול להקליט בוידיאו איזה קטע מהמחשב למשל אני רוצה להקליט קטע ממשחק(ששחקן רץ כזה ויורה..\או מכונית שנוסעת) ואחרי זה לערוך את זה עם מוזיקה שלי וכול זה אז אני צריך 2 תוכנות: 1)תוכנה שאיתה אני מקליט 2)תוכנה שאיתה אני יערוך
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי Windows XP® Home Edition Service pack 2 (המערכת חדשה, ובשפה האנגלית) הורדתי את גרסת נסיון של התוכנה Adobe InDesign CS בשפה עברית, מהאתר http://www.karatsoft.co.il (הם הנציגים של חברת Adobe בישראל). הורדתי גם במחשב הנייד השני שלי,שיש בו Windows XP® Home Edition Service pack 2 (המערכת בגרסה עברית). וכאשר אני מפעיל את התוכנה בשתי המחשבים, מופיעה השגיאה הבאה:
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום קבלתי סרט ב2 חלקים בפורמט VCD ב2 חלקים - 4 קבצים שניים של CUE ושניים של BIN חלק אחד גדול מ800מגה ואני חושב שאני לא אוכל לצרוב אותו כדי לראות איך אני צופה בסרט בלי לצרוב אותו?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קבלו תוכנה! VoIP. מבית Free World Dialup התוכנה מאפשרת להתקשר דרך המחשב, לבזק בארץ לחו"ל ולכל מקום, מהמחשב!!!!!!! והכל בחינם! הנה גירסת הבטא של התוכנה: http://communicator.pulver.com/download/count.php?page=pC_944_050120.exe
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אחותי כנראה בטעות התקינה FlashPlayer דרך הבועה הקופצת הזאת של 'Missing codec' או משהו כזה בפיירפוקס עכשיו למרות שפיירפוקס מוגדר לחסום פרסומות רוב הפרסומות עולות, הפלאשפלאייר הזה לא נמצא ב Add\Remove ואני לא מוצא אותו גם בProgram Files מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים החדשים של ATI וה CC מסרב לעלות בכל תוקף... בשני היה מופיע לי ERROR עכשיו בזה לא מופיע כלום אבל אני מסרב לעלות מה עלי לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
פורצים שינו לי את הססמא של האיסיקיו.. ועכשיו אני לא יכול לעשות לוגין.. אין איסי. פתחתי חדש. עכשיו, באיסי הישן היה פוול כוסיות. סתם, היה המון אנשים ואני לא זוכר את כולם.. בקיצור, לפני שפרצו לי נכנסתי באיסי 4 וגם בגרסת הפרו.. יכול להיות שמה שיש לי במחשב, אפשר לעשות אימפורט של השמות והמספרים שהיו ולשחזר את מי שהיה לי באיסי? תודה שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
ארז ככה עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז אם מישו פה יכול בבקשה לעזור לי בתודה וחג שמיייח עידו
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם אני יכול לעשות שמהOutlook שלי אני יראה הודעות ששלחו לי לדואל באנטרנט לחשבון של השרת שלי אני חושב שאפשאר אבל אני לא מצליח לעשות את זה אם אפשר אז בקשה לתת הסבר קצר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
נניח ויש אתר...שיש בו לינקים....הרבה לינקים...במקום להוריד את כל הלינקים אחד אחד אפשר להוריד את כל האתר למחשב וזה יעבוד? יענו הלינקים והקבצים שמקושרים ללינקים יירדו יחד עם האתר? ואם כן אז איזה תוכנות טובות כאלה יש שאתם ממליצים לי עליהן
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-