עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by SUBX2,

התקנתי את התוכנה והיא פשוט נתקעת לי כל פעם שאני מפעיל את התוכנה מה יכול לביות גורם לבעיה ???

2. ברצוני לצרוב את תיקיית המעודפים שלי ואינני מוצא היכן היא. ברשותי מערכת הפעלה XP בעברית.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by roma4k,

ערב טוב, אשמח אם תוכלו לעזור לי. שלחו אלי טבלה מסוימת שבה יש מספרים בטווח שבין 1 ל 50. מה שאני מעוניין לעשות זה ליצור גרף המציין את השכיחות של כל מספר - גרף שיציין מהי הכמות שמופיע מספר מסוים בטבלה. למשל, 1 מופיע 16 פעמים, 29 מופיע 5 פעמים וכו'. כיצד אוכל לעשות זאת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  4. כמו שכתוב בכותרת

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by mz155,

אז ככה.. התחלתי להתעניין בכל הקטע הזה של עיצוב תמונות ואני צריך מדריך למתחילים לשימוש בפוטושופ CS4. לא משנה לי אם המדריך הוא בעברית או באנגלית העיקר שיהיה מפורט ומובן. תודה רבה mz155

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by oransharvit,

שלום האם מישהו יודע מהיכן אני יכול להשיג אופיס 97???

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  7. היי החלטתי שהגיע הזמן שאני הגדיא את הoutlook שלי ויעשה בו שימוש.... אז באתי להגדיר ובכלל לא הבנתי מה אני צריך למלאות שם.... הכתובת שלי היא: eitv@walla.co.il אז איך אני צריך למלא את הפרטים (לפ שרתי וכו') תודה מראש install תמונות להסבר: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by alex125,

שלום יש לי קבוץ שלא רוצה למחק אז אך אני יכול למחוק אותו??

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by J0HNiE,

1. קורה לי לפעמיים שאני נכנס לאתר ויש אפשרות לצפות בסרטון או לשמוע שיר אבל זה רוצה שאני יוריד אותו למחשב שלי (אני משתמש דרך תוכנת הורדה) אבל אני לא חושב שזה קשור לזה נכון? 2. איך לפתוח טאב חדש בדפדפן?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  10. מה הבעיה? =S

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  11. לא מצאתי ת'רד קיים בחיפוש אגב, אני ונורטון ברוגז עברתי לפנדה שהיא תוכנה מעולה !!!

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  12. שלום. לפני שפירמטתי את המחשב היתה לי התוכנה Cubase SX-3 והיא פעלה מעולה בלי שום בעיות. (היא היתה שמורה על D, ופרמטו לי את C) עכשיו, אחרי שהחזירו לי את המחשב התוכנה לא עבדה אז מחקתי אותה וניסיתי להתקין אותה מחדש, ואז בשלב בהתקנה שבו כתוב: "Cubase is now ready to be installed" או משהו כזה, כשאני לוחץ על NEXT ההתקנה נתקעת.. ואז אני יוצא ממנה ב-Ctrl Alt Delete וזהו... הבעיה היא רק במחשב שלי, כי התקנתי עם אותו הדיסק שבו התקנתי לפי הפירמוט ושבו חברים שלי התקינו במחשב שלהם ללא כל בעיה. הייתי שמח אם תעזרו לי...:\ תודה מראש

13. Started by davidcohen,

היי אני צריך תוכנה לפתירת משוואות רבועיות בעיקר , אי רציונליות וכו' תודה

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by darkman,

יש לי קובץ WAV של 100 דקות איך אני מוציא קטעים "נבחרים" מאותו קובץ בבקשה רק תוכנות קלות אין לי כוח להתחיל ללמוד תוכנה בגלל קובץ אחד

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  15. לא מצאתי כלל. אולי דרייברים של מצלמות אחרות יהיה טוב?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by stoneskin,

שלום לכולם! ביומיים האחרונים אני תוך כדי גלישה מקבל את ההודעה הבאה: avant.exe-Apllication error The exeception illegal instruction An attempt was made to execute an illegal instruction (0xc000001d) occured in the application at location 0x771bea0. הדפדפן פשוט מת בלי סיבה...לא התקנתי שום תוכנית חדשה וכבר בדקתי ספייוורס וכאלה...למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה??? נ.ב-אם כבר אז אני אזכיר עוד בעיה-כשאני מריץ קטעי וידאו (באינטרנט בלבד-לא סרטים רגילים) כמו נגיד קטעים של ארץ נהדרת אז רואים את הסרט כמו בראייה טרמית-משהו כמו הטורף..לא צוחק-אבל שומעים בסדר.יש לי את ה-ace mege codec pack .למישהו יש רעיון?? תודה לכל מי שהתעניין וקרא-וקצת יותר תודה למי שיעזור! ;D

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  17. ^ כותרת תודה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by swg,

^^^^^^^ אם אין אפשרות, באיזה תוכנה ביטורנט אחרת ישנה האופציה הזו? תודה ולילה טוב, swg

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  19. שלום! יש לי דיסק מסוים שצרבתי לפני זמן מה אצל חבר שכאשר אני מביא אותו הביתה הכונן שלי מתקשה לקרוא חלק מהמידע(הוא רושם לי שגיאה כאשר אני מנסה להעתיק חלק מהדברים למחשב),אצל אנשים אחרים דווקא אותו הדיסק עובד,לכן אני מניח שפשוט הכונן שלי צריך לקרוא במהירות קצת יותר איטית. אשמח לתוכנה ששולטת במהירות הקריאה של הCD ROM. תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...יש לי ויסטה...והMCE מציג את הוידאו באיחור של כמה שניות.... שרואים TV אז אין בעיה... אבל שאני רוצה לשחק בPS זה בעיה רצינית... יש איזה תוכנה שלא גורמת לאיחור בהצגת הוידאו... חשבתי אולי על מדיה פלייר אבל אני לא מוצא שם איזהו דבר שקשור ללכידה... וגם יש לי MV2P....הוא מציג את התמונה ממש מהר...ובלי איחורים...אבל את הסאונד הוא לא משמיע...(והוא לא מושתק)... בתודה רבה.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  21. אני מחפש דחוף תוכנה שמאפשרת לצפות במה שמחובר ליציאת ה video in בכרטיס מסך שלי זאת שאני יכול לראות בחלון קטן או להגדיל לחלון גדול וכ"ד. בכרטיס הקודם שלי את ati multimedia center ועכשיו בכרטיס החדש שלי אין לי תוכנה כזאת והישנה של הכרטיס הקודם לא עובדת לי עם הכרטיס החדש (redeaon 9200vivo 128mb ddr). אודה לעזרתם בנידון.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by MeTaLhAmMeR,

מישהו מכיר תוכנה טובה ולא כבדה מידי שאפשר ליראות איתה תמונות? חוץ מACDSee? תוכנה שתראה לי כמה פיקסלים יש לתמונה, שיהיה אפשר לעבור תמונה בלחצית כפתור ועוד כל מיני דברים קטנים... אם מישהו מכיר בבקשה שיעזור, תודה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by FatallChill,

טוב אז ככה יש לי 50 סרטים של 350-400M ואני רוצה לצרוב אותם ל4 דיסקים (14G כולם ביחד) אני רוצה לדעת באיזה תוכנה הכי טוב לעשות קידוד לMPEG4 (הDVD שלי לא קורא DIVX ) ואיך אני עושה לדיסק MENU בשביל הסרטים שיש בדיסק וגם באיזה תוכנה יותר כדי לצרוב את זה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  24. היכן הכי כדאי לעשות קורס לאנימציה ותל מימד? באיזור המרכז מכל הרשימות ברשת , טיפה מורכב להסיק מסקנות בלי עדויות תודה מראש !

25. Started by barnes,

על איזה תוכנה אתם ממליצים? אני מחפש תוכנה אמינה שלא תעשה בעיות, ועם זאת תוכל לתקן את כל הבעיות הקיימות ברג'יסטרי...

• 4 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים