עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם יש תוכנה או איזשהיא דרך לעשות זאות? תודה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  2. אני לא מחפש את התוכנה הרגילה שנותנת איפי לפי מספר איסיקיו, אלא את התוכנה ההפוכה לה, אם יש כזאת שתבדוק אם איפי מסוים משתמש באיסיקיו ואולי אפילו באיזה מספר איסיקיו אם תוכנה כזאת לא חוקית אז אנא לסגור את הנושא תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. שלום..הוצאתי מהמחשב הישן של אבא שלי (פנטיום 3) כרטיס טלויזיה ישן...אני יודע שהוא עובד כי כשחיברתי למחשב הוא עבר אני רק צריך למצוא דרייברים בשבילו כי הדיסק התקנה רק עם דרייברים ל95/98.... רשום עליו ככה: PHILIPS M205PB צירפתי שני תמונות...חיפשתי בגוגל ולא מצאתי דרייבר לXP אז אם מישהו יוכל לעזור לי או לאתר משהו אני יודה מאוד.. נ.ב מיצטער על האיכות של התמונות...זה מהפלא' ואין לי מצלמה כרגע [attachment deleted by admin]

4. Started by gtf,

למה המהירות בביטורנט קשורה כי זה לא עובר לי את ה 8 קילו?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  5. שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי ואך אפשר להפוך תמונה ממפת סביות לוקטורית בפוטושופ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by vid170,

באמצע עבודה על פרמייר CS3 הוא התרסק וחלקים שלמים חסרים ויש עליהם קווים אלכסוניים, יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  7. אהלן.. סוף סוף קניתי נייד של DELL ועכשיו משום מה כשאני כותב באנגלית כמעט כל אות שאני לוחץ- במקומה מופיעה לי אות או סימן אחר. איך אני פותר את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by maverick,

כאשר אני משתמש ב-OUTLOOK 2003 ומנסה לסגור אותו, הוא "כאילו" נסגר ואז הוא נשאר ב-system tray. כאשר מנסים לפתוח אותו משם מתקבלת ההודעה הבאה (בתמונה). מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  9. Started by Cryptonite,

שלום,למישהו יש מושג אם קיימת תוכנה שהיא פועלת כמו ממיר דיגיטלי עם לוח שידורים? לדוגמא,יש לי כמה פרקים של סדרה על המחשב ואני רוצה לצפות בהם בשעה מסויימת,לכן אני צריך להציב אותם בתבניות של לוח השידורים בתוכנה.. למישהו יש מושג? תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  10. מנהלים מה אתם אומרים?

11. Started by l0l9l8,

שלום, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אפשר לדעת מה הסיסמא שנמצאת על המחשב. כבר הורדתי תוכנה שעולה בבוט שעובדת טוב אך היא משנה את הסיסמא ולא מגלה לי מה היא. אז אם מישהו מכיר תוכנה שרק מראה מהיא הסיסמא זה מאוד יעזור לי!

• 1 תגובה
    • 5.6k צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם! יש לי בעיה בגי מייל אני מצליח להכנס דרך האתר באקספלורר ולראות את המיילים אך משום מה דרך אאוטלוק!זה לא מצליח להשלים את התהליך למרות שעקבתי אחר המדריך אחד לאחד! הנה כמה תמונות שצירפתי אולי תוכלו לומר לי מה לא תקין! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  13. אני כבר מנסה ימים מפעיל את האשף מנסה הרשת הביתית כאילו עובדת אבל להחליף קבצים בין שתי מחשבים ולגלוש ברינטרנט דרך מחשב אחר אי אפשר למה??????????????????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by skywalker13,

שמעתי על התוכנה. pcmark של שנת 2005 נראה לי.... מה זאת התוכנה הזאת? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  15. שלום רציתי לדעת האם ניתן להריץ קבצי ISO מ dos דרך emulator כמו daemon tools תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  16. האם ידועה לכם על תוכנה שאפשר להוריד איתה וידאו מהאתר ספורט 5?(זורם)לא REAL PLAYER כי בזה זה לא עובד חלק תודה

17. Started by hq4ever,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור מדפסת וירטואלית שתאפשר לי להדפיס לקובץ pdf. רצוי גם שתתמוך בהדפסה עברית באופן תקין. האם יש משהו מומלץ? שהוא גם חינמי ? תודה

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  18. Started by oded6188,

בתוך My Documents יש תיקייה שנקראת My Pictures ובתוכה יש קיצור דרך לתיקייה Sample Pictures... שמתי מסמכים חשובים בתוך הנתיב שהקיצור דרך הזה מפנה אליו.... ועכשיו הקבצים נמחקו..... ניסיתי את הוכנה Undelete אבל היא לא מצאה את הקבצים מה עוד אפשר לעשות?

19. Started by good__one,

אני רואה עברית הפוכה כך שבמקום "אתר המחשבים הישראלי" אני רואה "ילארשיה םיבשחמה רתא". זה מפריע לצפות בסרטים עם כתוביות SRT... למישהו יש פיתרון. הWINDOWS באנגלית עם תמיכה בעברית, כולל עידכון השפה שהוא ביצע.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. מה זה ה GHOST? ואיך אני עושה גיבוי של המחשב על דיסק וכשאר יקרה משהו אני משחזר אותו בעזרת ה GHOST .. ???

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  21. Started by DJ_VAKNIN,

שידרגתי את הנייד לוינדוס 7 ומכיוון שנרו הישנה והטובה 6.3 לא תומכת בוינדוס הזה הורדתי נרו גרסה 9... יצרתי קובץ CUE לקובץ מוסיקה MP3 (קובץ שמחלק לקטעים קובץ MP3 ארוך בעקרון) וכאשר אני רוצה לצרוב אותו כ-IMAGE בנרו 9 מופיעה לי תקלה... לעומת זאת בנרו 6.3 הרגילה הקובץ נצרב...מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  22. Started by sheff2k1,

מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה שמהווה פילטר תוכן?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  23. Started by MiD,

איזו תוכנת עריכה יכולה לבצע שיפוצים כאלה מסוג הורדת רעשים, נורמליזציה של האקוולייזר, והורדת HISS? ואם יש גם מדריך, זה מאוד יעזור. תודה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  24. ??

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.