עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by odpel,

שלום הורדתי office 2016 מאחד האתרים אך לא ניתן לשנות את ממשק ההפעלה מאנגלית לעברית גם כאשר הורדתי language pack מאתר מיקרוסופט לא ניתן להוסיף את ה pack . אודה לעזרתכם תודה

2. Started by mango H,

שלום, למדנו מערכים בשפת c וחלק משאלה אחת היה: "כתוב תוכנית שתגריל מספרים אקראיים בין 0-100" איך אני עושה מספרים אקראיים? תוודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by יואב שניר,

דרושה המלצה על תוכנה חינמית המבצעת DVD TO ISO

4. Started by Zeev86,

אני מכין כרגע ספריה של סרטים ברזולוציית 4K HDR. מה הנגן הכי טוב למחשב שיעשה את העבודה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by LittleNooB,

מחפש המלצה לתוכנת אבטחה לעסק (סרבר + 14 מחשבים ) עד עכשיו השתמשנו eset שעשה עבודה לא מספיק טובה (בדיקה על אחד המחשבים עם "זונאלארם" גילתה כמה וירוסים מוחבאים) zonelabs רושמים באתר שלהם שהם לא מתאימים לעסק כזה ויהיו בעיות עם תוכנות מסויימות ..... מישהו מכיר תוכנה אחרת מומלצת לאבטחת עסק ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by mik941,

שלום אני צרבתי דיסק תוכנה bootable CD ניקרא תוכנה Active Boot Disk Creator גירסה תוכנה 9. אני מנסה לעשדות במחשב נייד לגבות חומר חשוב לימודים. יש לי מחשב נייד דגם אסוס.לא מזמן קניתי מחשב נייד חדש. אני מכניס CD ועולה תוכנה Active Boot Disk Creator בתוכנה מגיע שולחן העבודה אבל לא עובד עכבר מגע רק מקלדת עובדת. וגם נסיתי לחבר עכבר חיצוני USB לא מצליח לעבוד עכבר חיצוני USB. וגם נסיתי ליבדוק עכבר חיצוני בכל יציאות של חיבור USB ולא עבד. אני לא יודע איך פותחים תפריט בכפתור "התחל" או איך פותחים בתפריט "file" ויש עוד כמה כפתורים במקלדת לא יודע איפה לוחצים בתוכנה Active Boot Disk Creator. שאלה: אפשר לקבל פרטים איזה מקשים במקלדת יעבוד בתוכנה Act…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום רב, לצורך התקנת מחשב בתערוכה במוזיאון, שתעמוד במשך כמה חודשים, אני מחפש שתי תוכנות מומלצות: 1. Automator - בדומה לתוכנה שמגיעה עם מחשבי מקינטוש - אני מחפש תוכנה באמצעותה אוכל להקליט פעולות, שיתבצעו באופן אוטומטי בכל פעם שהמחשב מופעל מחדש - הפעולות שאני מבקש להקליט הם: זיהוי יציאות HDMI למקרנים והתחברות אליהם, הפעלת תוכנה מסוימת (resolume), וביצוע מספר פעולות פשוטות בתוך אותה תוכנה. 2. תוכנת שליטה מרחוק - תוכנה שתאפשר לי לחבר בין המחשב בביתי לבין המחשב שישב בתערוכה ולבצע פעולות בזמן אמת. דגשים: מערכת הפעלה windows 10, המחשב מחובר לאינטרנט בכבל רשת, ועדיף תוכנות חינמיות. בתודה, דור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. בוקר טוב לכולם! אני מנסה לראות תלוש חכם דרך אתר מלם ומקבל את מה שצירפתי פה במקום התלוש.. ניסיתי ב3 דפדפנים שונים ובטלפון ומקבל בכולם את הג'יבריש הזה. שאני מנסה מהמחשב בעבודה זה עובד. למישהו יש רעיון? �״�אJFIF``��C $.' ",#(7),01444'9=82<.342��C 2!!22222222222222222222222222222222222222222222222222�ְ÷"�ִ �ִµ}!1AQa"q2‘¡#B±ֱRׁנ$3br‚ %&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyzƒ„…†‡ˆ‰’“”•–—˜™¢£₪¥¦§¨©×²³´µ¶·¸¹÷ֲֳִֵֶַָֹֺׂ׃װױײ׳״��בגדהוזחטיךסעףפץצקרשת�ִ �ִµw!1AQaq"2B‘¡±ֱ #3Rנbrׁ $4ב%ס&'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz‚ƒ„…†‡ˆ‰’“”•–—˜™¢£₪¥¦§¨©×²³´µ¶·¸¹÷ֲֳִֵֶַָֹֺׂ׃װױײ׳״��גדהוזחטיךעףפץצקרשת��?פ_ רOֳ—> ׀חֳתT³I§ְן#�ֶּלcRI$rIן[נ†ר[‏…½�b�גhנo�ˆ��°m·‏…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by kakibakis,

שלום חברים! יש לי בעיה ממש רצינית קניתי מחשב Dell חדש (שמיועד למשחקים) שבוע שעבר ואתמול התקנתי עליו Call of Duty MW3 פרוץ של RELOADED. התקנתי את המשחק בתיקיה (Program Files (86x בכונן 103SSD ואז העברתי אותו לתיקיית Activision שיצרתי ב-(Program Files (86x. ניסיתי ע"י מדריכים להפעיל את ה-MP של המשחק וכשראיתי שזה לא הולך כ"כ טוב (בין השאר גם ה- SP לא עבד בגלל זה) החלטתי למחוק את המשחק ולהתקין אותו שוב. אחרי שמחקתי את התיקייה ידנית אני מתקין שוב את המשחק ואני מחפש את התיקייה ופשוט אין תיקייה כזאת(?!). עושה חיפוש- לא מוצא. מחפש במנהל התקנים- לא מוצא. מסתכל על כונן C ורואה שאכן המשחק תפס נפח- אבל אין משחק! החלטתי להתקין שוב ולראות אולי התקנתי בתיקייה אחרת ואני לא מוצא…

10. Started by uriya,

hi everyone , hope all is good with you today So here's the deal, I wanted to retrieve a password yesterday so I went to my chrome password manager, however, when I wanted to click my administrator password in order to see the password the window looked different Like this It is not what I'm use to before hand My platform is an AMD laptop with legit Windows OS and fully functioning Windows defender Can you please tell me if my computer been hacked? Thank you guys. FYI, you can replay in Hebrew update the normal window need to look like this

11. Started by עודד ברטוב,

חיפשתי בנרות ולא הצלחתי למצוא קיובייס בגרסא עדכנית להורדה.... אני מאוד אשמח ואעריך עזרה!!! אני מחפש גירסת פרו 9.5 אבל מוכן להתפשר

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  12. Started by GMTK,

אז ככה הלוח עושה בעיות בשביל שהוא יתמוך ב6 כרטיסים הייתי צריך להוריד עידכון מיוחד שלהם. כי עד עכשיו הוא תומך רק ב5 ויש דברים בביוס כמו בכל הלוחות 4D שלא הייתה לי. אז עשיתי עידכון שקוראים לו F8A כי עד עכשיו הוא היה מעודכן על F8B העידכון שמופיע באתר אבל לא תומך בפונקציות של 6 כרטיסים. ככה הם רושמים לפחות . אז עשיתי את העידכון F8A והוא לא מגיע לי לוינדוס 10. הוא ישר מעלה תביוס ונכנס אליו ואני כבר אבוד עצות עם הלוח הזה . לוח של ג'יגה ביט Z270P D3.

13. Started by Boaz Halevi,

אהלן חברים אני מחפש דרך לבצע רינדורים שלא אורכים ימים.. הגדרות מומלצות או אפילו (שמעתי שאפשרי) שימוש ברינדור בעזרת GPU , שלפי איך שראיתי באינטרנט והגדרתי..הויריי שלי קרס!!!. אני משתמש ב3DS MAX 2015 ומנוע הרינדור שלי הוא ויריי. מפרט המחשב די חזק. GPU=GFORCE GTX 1080 CPU=4 CORE 4 MHRZ תודה מראש לעונים.. לא מצאתי בארץ הרבה חריפים עם תשובות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. היי חברים משהו מוזר קרה לfirefox portable אצלי.. כאשר אני מעלה את המחשב לאחר שכמה זמן לא פעל (למשל אחרי לילה במהלכו היה סגור). ואני מנסה להפעיל את firefox portable (לרוב גרסה אחרונה, כרגע 59.0) נראה שהתהליך מתחיל אבל התוכנה אינה עולה. למעשה הבעיה אינה חדשה. כבר מזה עמה זמן שהיו בעיות עם הדפדפן: בפעם הראשונה שזה קרה נראה היה שאיני יכולה לגלוש דרך שום דפדפן ומצאתי עצמי מתקינה מחדש את חלונות 10. אחר סתם הנראה היה שלוקח לה זמן רב להפעילה אבל עלתה ופעלה. מאז היו מקרים שניסיתי להפעיל ולא פעלה (אם כי תהליכים התרחשו וראו אותם במנהל המשימות) ויותר מפעם אחת נאלצתי לסגור את התוכנה ולפתוח (לא להתקין כי מדובר בתוכנה פורטבלית ולא מותקנת) מקובץ סגור. לפני כמה ימים כשנסי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by royymmm,

שלום אני מחפש תוכנה לדיוור בוואצפ מישהו מכיר ? האם קיימת תוכנה חינמית כזאת ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by RAZIEL98,

שלום הייתה לי גירסה 3.4.9 של התוכנה ושינמכתי ל2.2.1 אבל יש לי בעיה שחסרים חלק מהטורנטים וגם אני מקבל הודעת שגיאה שאני יוצא מהיוטורנט בגירסה 2.2.1 אני מצרף צילומי מסך תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. שלום רב, התקנתי אאוטלוק 2013 על מחשב חדש והעברתי את פרטי החשבון באופן זהה לאאוטלוק החדש אך משום מה אני לא מצליח לשלוח הודעות ולקבל אני כן מצליח. כך נראית השגיאה (מצורפות תמונות 1 + 2). אני מציין שעברתי כבר על מדריך שהכווין אותי מהפורום הזה אך זה לא עבד (ראו תמונה 3) תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Dead_pool,

למשהו יש ניסיון עם תוכנות כגון http://www.retroarch.com או https://emulationstation.org/ איזה תוכנה עדיפה מביניהן ? מאיפה אפשר להשיג משחקים לאימולטורים אלו ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by תושב העיר,

העלתי קובץ PDF כתוב ל WORD ובמקום לראות את הכתוב בעברית רואים בגיבריש מה צריך להגדיר שם unikod hebrew ... מה בדיוק בשביל שאראה את הקובץ כתוב בעברית ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אני רואה שאחרי חודשיים-שלוש יוצא כבר כמה גרסאות חדשות. האם Google Chrome מעדכן את עצמו אוטומטית בכל הפעלה מחדש? או שאצטרך לעדכן בעצמי?

21. תוכנה לעריכת תמונות וצילום מגנטים.. תודה מראש לכל החברים העוזרים

22. מכיר ולא מעוניין ב-TEAMVIEWER (מאז שהם תחמו את זמן השימוש החינמי והגבילו את תקופת השימוש). וגם CHROME DESKTOP פחות רצוי בגלל שהוא מאוד בסיסי ולא גמיש. אם יש תוכנה שמאפשרת שליטה הן ממחשב PC אחר והן מאנדרואיד - עוד יותר טוב. אם חינמית - גם טוב. אשמח להצעות. תודה מראש!

23. Started by ag43,

אני מחפש תוכנה שתאפשר ל2 מחשבים לשתף את הוידאו והאודיו שלהם אחד עם השני ברשת מקומית. בעצם מדובר על שיחת וידאו. ניסתי עם סקייפ אבל הDELAY גבוה מדי. יש תוכנה המאפשרת לשני מחשבים מריצי WINDOWS לעשות שיחה כזו על גבי רשת הWIFI המקומית?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. ועוד כזה פרש ...

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  25. אני רוצה לשלוח פקודה לשרת FTP ולקבל את גודל התקיה מה הפקודה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.