תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
זו תקלה שנמשכת דיי הרבה זמן כך שאין לי מושג אם משהו שהתקנתי לאחרונה גרם לזה אבל בכל זאת, ברוב הסרטונים שאני מנסה לנגן ב-YouTube אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה:"we're sorry, this video is no longer available" הבעיה נפתרת אם אני מחליף לאקספלורר אבל אני שונא לעבוד איתו ובלי קשר זה לא פותר את הבעיה. יש למישהו פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
החיבור שלי הוא חיבור מהיר דרך כבלים אף פעם לא מתנתק לי אבל ברגע שאני מפעיל את ה outlook ובודק עם יש דואר החיבור מתנתק לי עם משהוא יוכל לפתור את הבעיה אני יודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים משתמש ב-Outpost Pro והתרגלתי אליו, אבל הוא התחיל להתחרפן לאחרונה. אני מכניס סריאל, מקבל הודעה Thanks for registering ואז מקבל עוד הודעה שאומרת The serial provided is incorrect או משהו דומה. בקיצור אני מחפש פיירוול חדש וטוב יותר, יש המלצות? אני כרגע מסתפק בפיירוול העלוב של ה-XP ואני מעדיף להפטר ממנו כמה שיותר מהר.
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הפעלתי NOD32 ומחקתי כ4 מזיקים, הפעלתי פעמיים את הAd Aware 2007 וזה מצא כ200 ספייווארס, עכשיו אני מפעיל גם את Ad-watch ברקע (קצת מוזר שזה בינתיים לא מצא כלום, כי לפני כן הוא מצא כ200-300 בשבוע), והווירוס עדיין פועל ברקע! הוא מפעיל פופ אפים של התוכנה virus heat ומראה לי כאילו יש לי ווירוסים במחשב... כשאני מנסה לצאת דרך מנהל המשימות זה לא מאפשר וזה מופעל שוב ושוב.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
(שוב אני מדגיש,יש לי קספרסקי כאנטי-וירוס,בנורטון אני משתמש רק לשם speed disk optimise ) (בבקשה בלי הערות כגון "תמחק את נורטון זה לא שווה" וכו' .) אז תראו.... כשאני מפעיל את הnorton systemwork וזה מבקש לעשות active אני בא ללחוץ next אבל המסך תקוע .... זה מאוד מוזר ...הוא ישר תקוע ואני רק רואה חלון שצריך ללחוץ next אבל אני לא יכול זה מראה את הסמן כשעון חול...(שצריך לחכות קצת כשזה טוען) אבל לא הגיוני שזה טוען שעההההה.....זה תקוע . מה עושים? (וניסיתי להתקין מחדש לא עזר)
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לויסטה VMWARE PLAYER לא מסוגל להריץ דיסקים וכוננים מדומים אלא רק קבצי VM מיוחדים יש לי גירסה ישנה של WORKSTATION אבל היא לא תומכת ויסטה האם גירסה יותר חדשה כן תומכת? או שצריך בכלל משו אחר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי פנדה פלאטינום 2005 שאני מנסה להתקין את TruPrevent הוא לא מאפשר כניראה ששני התוכנות לא יכולות לרוץ במקביל כי הוא מבקש להסיר את אחת מהן איזו מבין שני התוכנות עדיפה בסיכול כללי וניקיון
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם asroch h61m/u3s3 אני מעוניין להוריד את המהירות של המאווררים שמחוברים ללוח אם אבל מהspeed fan לא ניתן לשלוט על המאווררים. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה מעצבנת, כל פעם שאני לוחץ על לינק כלשהו שאמור להיפתח בדף חדש (לא טאב), אני מקבל שגיאה: TypeError: url has no properties (אם אני לוחץ על הכפתור הימני ובוחר open link in a new window אין את השגיאה). אני לוחץ על OK והדף עולה לי בסדר אבל השגיאה מעצבנת, הכל התחיל עם איזה תוסף שהתקנתי אבל העפתי אותו, איך אפשר לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. נתון מחשב נייד חדש שנרכש בארה"ב תוצרת HP בו מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA. במחשב קיים דיסק קשיח בנפח - 300G, שמחולק מראש ע"י היצרן לשתי מחיצות: מחיצה C בנפח 280G ומחיצה D בנפח של כ - 10G ( בה נמצאים כל הנתונים הבסיסיים של HP ). אני מנסה לחלק את הכונן הקשיח ( מחיצה - C ) לספריה נוספת ולא מצליח. ניסתי באמצעות שתי תוכנות ניהול ולא הצלחתי ע"י שתיהן: PARTITION MAGIC 8 - כשאני מנסה להפעיל את התוכנה מתקבלת הודעה: התוכנה אינה פועלת במחשבים בהם מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA, אלא רק במחשבים בהם מותקנת תוכנת הפעלה מסוג - XP או NET. מוזר - כי בעבר כן הצלחתי באמצעות תוכנה זו לחלק דיסק במחשב נייד שבו מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA. PARAGON PARTITION MANAGER - בתום הפעולה לאחר הקשה על APPL…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
WMP11 שוחרר אתמול לXP (לפחות זו הפעם הראשונה שאני ראיתי), הורדתי, ואני חייב להגיד שזה מוצר מדהים. קודם כל מיקרוסופט קלעו בול עם הלוק & פיל, מראה שחור עם הרבה ברק והשתקפויות. לכל אלבום יש את העטיפה שלו, ואם התוכנה לא מוצאת לבד אז אפשר להדביק בקלות. הסינכרון עם נגני הMP3 השתפר רבות, עכשיו יש גם אוטו פלייליסט וגם DRAG &DROP. האיכות סאונד ללא ספק השתפרה והיא משמועתית עדיפה על ווינאמפ וITUNES. קל מאד גם למצוא שיר/להקה שאתה רוצה ויש תמיכה מלאה בעברית. אני חייב להגיד שמי שמחפש ITUNES לנגן שהוא לא IPOD - בהחלט צריך לבדוק את WMP11.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי רציתי להוסיף שורה בקובץ CFG של מישחק קריסיס ,פתחתי עם תוכנת הכתבן , ברגע שאני רוצה לשמור, זה כותב שלא ניתן לשמור. מה עושים? רוני
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
מחפש דרייברים למחשב נייד vio vgn-b88c חיפשתי כבר בכל הרשת אני מוצא רק דיסקים שצריך לרכוש וכאלה מישהו יכול לעזור לי??
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
"קיים איזשהו סיכון ביצירת מחיצה נוספת בעזרת partition magic? (למטרת גוסט)" מחשב XP עיברית ללא SP עם מלא מקום פנוי (אחרי פירמוט) אני מעוניין ליצור גוסט כי לעיתים קרובות המשתמש דופק את המחשב וחשבתי שזה יכול להיות פיתרון טוב. מה דעתכם על השיטה הזאת? נ.ב NORTON GHOST תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי אני צריך להוציא מסרט מסוים קטע של כמה דקות, לצורך מצגת. לפני כמה ימים השגתי מחבר שלי את הסרט ב-VCD, בשני דיסקים. הכנסתי דיסק אחד למחשב, ואני רואה את התיקיות האלה: בתוך התיקיה F:\MPEGAV יש קובץ בשם AVSEQ01.DAT, שאני מניח שהוא הסרט (הוא שוקל 460 מגה...). עכשיו, העברתי את הקובץ למחשב, וכששיניתי את סיומת הקובץ ל-mpg הוא התנגן חלק במדיה פלייר, וגם עלה ב-virtual dub, ככה שיכולתי לחתוך ממנו את הקטע שהייתי צריך. הבעיה התחילה עם החלק השני של הסרט: אותן תיקיות, אותו קובץ... העברתי למחשב, שיניתי סיומת, והסרט עובד. אבל מה? בבאר התחתי של המדיה פלייר כתוב שאורך הסרט הוא 0:40:20 - רק שבעצם הסרט יותר... וכשמגיעים לסוף, הטראקר במדיה פלייר מגיע לקצה ונעצר, אבל הסרט ממשיך להתנגן…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמשמש לאינטרנט בעיקר למחשב יש לוח אם של אינטל intel desktop 850 GB הלוח יצא מזמן מהייצור ובאתר של אינטל אין תמיכה של דרייברים ב WIN XP PRO השאלה הנשאלת האם כדאי להתקין את הדריברים של WIN XP HOME EDITION :s05: על WIN XP PRO או שזה יגרום לבעיות\תקלות במערכת תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת . וגם (אפשר תוכנה נפרדת) שהתוכנה תאפשר לחלק אותו לכיבולת של דיסק צריבה רגיל. תודה מראש, slim_shady.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
היה לי קזאה כחול לבן המגעילה, שעבדה סבבה. מחקתי אותה והורדתי את הקיי++ הישנות, ואף גרסא לא מתברת. אז הורדתי שוב את הכחול לבן, וגם היא לא מתחברת יותר. התוכנה עולה ופשוט נשארת עלconnecting. מה עושים? הפיירוואל מוגדר לאפשר לה גישה חופשית, ובכלל, אף הגדרה לא השתנתה במחשב מאז שהקזאה עבדה בסדר.
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום היה לי פה דיון על ה NLITE וכיצד לעשות מודינג להתקנה של וינדוס.ובכן עשיתי כמה שינויים כמו התקנות דרייברים לתוך המערכת.וגם כמה טוויקים שהוסיפו לי 4 איקונים ב"מחשב שלי" אבל אני כרגע אחרי שימוש שוטף מגלה כי המערכת לא הכי יציבה ודיי קורסת.חשוב לציין ששילוב הדריברים הוא הכרחי משום שהמערכת הפעלה יושבת על מערך רייד שיושב על בקר SI3114 בלוח והוא מחייב התקנה לפי ההתקנה בכונן דיסקטים...מה שאין לי כרגע לכן שילבתי את הדרייבר דרך האנלייט. חשוב לציין שהמערכת עדיין ללא עדכונים וללא אנטי וירוס (כרגע היא עם AVG 8) ובזמן הקריסה במסך הכחול כתוב לי SYSTEM 32 משהו.. האם זה מחייב התקנה נקייה מחדש או עדכונים יפתרו את הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מצפה לפיתרון כי כבר נשבר לי הצורה מלנסות להפעיל את האיינשטיין הזה מההארדיסק הבעיה היא שכאשר נכנסים לתפריט ניהול קבצים כדי לשמור או לטעון קובץ אז התוכנה קורסת לדוס (או לווינדוס) עם divide overflow error אם אני מריץ מדיסקט זה נכנס לתפריט בלי בעיה ניסיתי גרסאות של מערכות הפעלה כולל dos 6.22 הגדרות זכרון ..path ואפילו מעבר מfat32 לfat16 עוד דבר שכחתי להזכיר זה שמההארדיסק הישן (500mb) זה רץ יופי לא מבין מה הקטע אם משהו מכיר טריק לגרום לזה לרוץ אז בבקשה תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אחותי בקלידה בWORD 2003 מסמך באנגלית אבל היא רשמה את כולו ב CAPITAL ועכשיו היא נזכרה שהיא רוצה רוצה אותו באותיות קטנות רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה פקודה בWORD שהופכת אותיות גדולות לקטנות או יש איזה שהיא תוכנה שעושה את זה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
אז קיבלתי אזהרה, ואני יודע שבדרך כלל זה כלום אבל עכשיו אני לא יודע נראה לי כמו מקרה אמיתי.. לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מי שמעוניין להיות חלק מהצוות להיכנס שותף בתור מעצב של הפרוייקט שיצור עימי קשר פרטים על הפרוייקט ניתנות ע"י יצירת קשר בלבד. מסנג'ר: wibes16@gmail.com אימייל: NesheR16@gmail.com מירק: סרבר Qnet חדר NesheR# הנושא דחוף, תודה מראש לפונים. ד"א אני חדש בפורום
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני עושה הקלטות על פלייבקים ואני רוצה לדעת מהו האפקט שמגביר את הקול שהוא נמוך.. אני יודע איך עושים אקו ושינוי טונים ואני צריך לדעת את האפקט שמגביר את הקול/עוצמה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בפורטים מתחת ל 1024 לתוכנות P2P? האם ניתן להשתמש בפורט 80 לתוכנות P2P או שצפויות איזה שהן בעיות?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-