תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת (אם אחר, ציינו איזה ומה היתרונות שלו)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד אז פתחתי אותו פה, תעבירו לאן שאתם מוצאים לנכון. מערכת ההפעלה היא WIN 7 RTM חוקי ומעודכן על בסיס יומי. מדי פעם כשאני מדליק את המחשב, ישר עם עליית הדסקטופ הוא פשוט נתקע ולפעמים כמה שניות אחריי. אין לי מושג למה...האם זו מערכת ההפעלה? או אולי הזיכרונות? [את המפרט ניתן לראות בצד - אם כי העברית באתר לאחרונה מופיעה כג'יבריש ב"מפרט מחשב"] בתודה מראש, אורן.
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
ניסיתי למחוק תקבצי פרופיל - לא עזר (רק מחק תתמונה שלי ותסמיילים) צריך למחוק ערך ברג'יסטרי ? או קובץ מסוים ?
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על סדרת עיבוד התמונה הזאת??? אנשים תגובות בבקשה! :) http://www.kishkush.co.il/content/view/1065/36 נ.ב. עוד מעט יוצא SC3 יש כבר REVIEW באינטרנט, לא הרבה השתנה אבל יש כמה פונקציות חדשות
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מתחיל להתענין במחשב מרכזי שישמש בעצם להכל-מרכז בידור בסלון חיבור ראשי לרשת האינטרנט ולרשת ביתית(ממנו כל ההתפצלויות) אין צורך עדיין במפרט אבל חשבתי על 8000 ש"ח +-.(ההתייחסות לתווך של 5שנים של שימוש) 1.מחשב כזה יכול לעמוד בתחרות מול הקונסולות למניהם מבחינת הרצת משחקים? 2.המערכת החדשה של מיקרוסופט שנעשתה בשביל זה מספיק טובה(הכוונה לא לויסטה)? 3.יש מערכות הפעלה אלטרנטיביות לזה? 4.אמולטור זה חוקי? אם כן זו אופציה מספיק איכותית להרצת משחקים של קונסולות? 5.יש רכיבים מיוחדים לשימוש הנ"ל מבחינת חומרה שצריך להתחשב בהם? 6.קירור פסיבי איכותי לכל הרכיבים זה מספיק טוב או בעייתי? תודה
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מספר בעיות עם יוטיוב כשאני גולש עם הדפדפן (FireFox): 1. אני לא יכול לנגן סרטונים של 1080P (ומעלה) שעובדים בקצב ריענון של 60FPS - אחרי כמה פריימים אני מקבל דרופ ענק של כמה מאות פריימים ומלא תקיעות ואני נאלץ להסתפק "רק" ב-720P. עם כרום זה לא קורה. 2. קורה לי ראנדומאלית בסרטונים שונים - לפעמים ה-BUFFER טוען על אינסוף ונתקע ככה 5 דקות עד שהנגן (ה-HTML5) קורס ועובר לנגן ה-Flash. בכרום זה לא קורה אף פעם. אציין שאני לא סובל את נגן הפלאש כי הוא גורם לי לתקיעות לפעמים בדפדפן. ניסיתי לנטרל את כל התוספות - לא עוזר. מצב בטוח - לא עוזר. כמו כן: זה תקוע לי ככה. ובנוסף: עזרה?
-
- 11 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
היי, לאחרונה נתקלתי במכה של וירוסים, ורציתי לשאול מה הדרך הטובה ביותר לטפל בוירוסים, ללא גיבוי פרמוט והתקנה מחדש..
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
באמצע המשחק זה מראה מסך כחול עם הודאה שיש שגיאה בקובץ NV4_DISP.DLL האם זה אומר שהמשהו בכרטיס מסך לא טוב? הדרייבירים מעודכנים, זה עובד בסדר במשחקים אחרים אבל בAC אחרי איזה 10-15 דקות זה מגיע למסך הכחול מה זה הקובץ הזה וכיצד ניתן לתקן אותו? תודה רבה מראש, גיל
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הורדתי קובץ AVI של ג'יגה וחצי ואני לא מצליח לראות אותו... למישהו יש רעיון?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חבר'ס יש לי מחשב אכסון שאליו אני מוריד את כל הקבצים באופן תמידי דרך הרשת, הם בכלל לא נשמרים במחשב הראשי. אני מעוניין בתוכנה שתרוץ עצמאית במחשב האכסון פעם ביום ותבצע מספר פעולות: תבצע בדיקת PAR לכל הקבצים. תבצע extract לכל קבצי ה-RAR שקיימים בספריה מסויימת לספריה אחרת, אולי גם שתמחוק את הקבצים לאחר מכן. *הקבצים יתחלפו מדי יום כמובן.. אני רוצה שזה ירוץ אוטומטית כי אחרת אני צריך או להשתלט על המחשב מרחוק דרך הרשת (שזה לא ממש נוח), או לבצע את זה במחשב הראשי דרך הרשת ואז הפעולות מתבצעות באיטיות מעצבנת. מה אני צריך לחפש בכלל כדי למצוא תוכנה כזו? תוכנות Macro? או אולי מישהו כבר מכיר משהו ייעודי בסגנון? אשמח לכל עזרה או המלצות בנושא!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מצלמה עם קלטות קטנות. איך אפשר בצורה המקצועית (ואם אפשר קצת פשוטה), לדגום את הסרט שצילמתי. ואחרי זה לערוך קטעים ולמחוק חלקים לא רצויים? לא אכפת לי מחיר של התוכנות, העיקר שאני יקבל את העבודה האיכותית ביותר. תודה רבה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
גירסה 3 !! כן כן דווקא את הגירסה הזאת אני צריך ודחוף כדי להסיק את הקיים יש שתי אפשרויות אחת להשתמש בתוכנה מיוחדת לכך שלא תמיד עוזרת והדרך השניה והבטוחה יותר היא להתקין את הגירסה הישנה גירסה 3 והיא תסיר לחלוטין את הקיים (גירסה 8) בטח תשאלו אז מדוע לא להשתמש בגירסה אחרת כמו גירסה 5 ? כך נאמר לי שרק הגירסה הישנה יכולה להסיר כל גירסה אחת אנא עיזרו לי למצוא ברשת את הגירסה הישנה (3) חחיב להוריד אותה אם יש למישהו את הגירסה הישנה עוד מהמחשב הישן אשמח לקבל אותו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כותרת אבל לא מהאתר הראשי כי ההורדה לא מתחילה ותודה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 681 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1092837 רק זה היה חסר לנו.. עוד תחום שמיקרוסופט תעתיק ותהרוס.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסנכרון צריך להתבצע דרך האינטרנט (לא רק לוח שנה!). רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מבקש תוכנה חינמית לשיחזור קבצים בדיסק חיצוני בטעות בזמן ביצוע פירמוט למחשב - בוצעה גם מחיקה של המחיצה ששיכת להרד דיסק החיצוני (שיש בו את כל הגיבוי - סה"כ 1 טרה של סיגייט) ואם אפשר שזה יהיה יחסית מהיר כי אני תקוע בלי החומר שלי ! תודה
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני משתמש בחומת האש המובנת של חלונוצ XP וכנ"ל משתמש בתוענת האימיול ורציתי לדעת איך פותחים את הפורטים ואיזה בידיוק על מנת לקבל גישה מלאה של האימיול
-
- 11 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
איך ממירים סרט MKV File שנפתח עם Media Player Classic לקובץ שנפתח עם Windows Media Player
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
איזה תוכנה יודעת לעשות העתק מושלם אבל אני מתכוון מושלם של דיסק מידע כלשהו...?(ואתם יודעים למה אני מתכוון ) ניסיתי עם CloneCD אבל זה לא כל כך הצליח :-\ 10x
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אמולטור\תוכנה להרצת משחקי פלייסטיישן2 אם למשהו יש שישים כאן לינק תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה דרייבר למכשיר ברקוד שקורא קודים של מוצרים וכו' של חברת cipher lab model 1100 בבקשה זה דחוף מאודדד אני מתחנן אליכם!! תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לפני כמה חודשים חיפשתי תוכנה להעתקת קבצים אחד אחרי השני (שלא יהיה בו-זמנית כי זה מאט את המחשב בצורה קיצונית). קיבלתי כמה תשובות, ובדקתי את התוכנות ובסוף החלטתי להשתמש ב- TERA COPY. ככל שאני משתמש יותר בתוכנה הזו, אני מוצא חיסרון שמפריע לי יותר ויותר. החיסרון בתוכנה היא שלא ניתן להגדיר מראש מה התוכנה תעשה במצב מסויים (אם הקובץ קיים: לדלג/להעתיק עליו/לשנות שם כו'). בתוכנה TOTAL COMMANDER אפשר להגדיר זאת, אבל אבל לא ניתן לבצע "דלג רק על קובץ אחד" אלא "SKIP ALL" שבו משום מה הוא מדלג על כל הספריה. האם יש תוכנה כלשהי שבה אוכל להגדיר מראש מה יקרה אם...? תודה, מושיקו
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כבר כ5 שנים אני משתמש בmaxthon בכל הזמן הזה הוא שירת אותי ולא נתקלתי איתו בבעיות מיוחדות. הסיבה היחידה שנשארתי עם הדפדפן עד עכשיו היא רק בגלל האפשרות של לפתוח לינקים על ידי גרירה ושחרור הלינק ע"י הלחצן הימני בעכבר , אני נורא אוהב את האפשרות הזאת והיא נורא נוחה לי , אני יכול לפתוח כך הרבה לינקים בזמן קצר. הבעיה היא שmaxthon 2 הוא כבר דפדפן מיושן , ברמה של explorer 6\7 ואני רוצה להתקדם, התקנתי את maxthon 3 החדש והוא פשוט נוראי, אני לא מצליח למצוא את האפשרות של עריכת הסרגל כלים, אין לו תמיכה בהמון אתרים, האופציה של הפתיחת לינקים האהובה עלי לא עובדת בגוגל , צימצמו את האפשרויות לערוך את הטאבים ועוד. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דפדפן שיש לו תוסף או אופציה של פתיחת לינקים כמ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנות שהמטרה שלהם היא שאתה עובד על מערכת ווירטואלית והמערכת שלך נשמרת... ככה זה באמת עובד? לא הבנתי בדיוק מה הולך שם אז אם אני משתמש בתוכנה שהיא טריאל היא לא תגמר בעצם? ואפשר איכשהו להשיג את המערכת הזאת ולהשתמש בה כדיסק שחזור? בעצם כל המערכת שמורה כולל כל הקבצים שבה? זה לא כבד קצת? ככה גם עובד יצירת דיסק שחזור למערכת? או שזה רק שומר את הקבצים של המערכת לא כולל תוכנות ודברים כאלה? דיסק שחזור מערכת משתמשים בו מהBOOT או מהמחשב עצמו דרך שחזור מערכת? תודה למי שיכול לענות על איזהשהי שאלה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ דיסק בפורמט TOAST וכמו שהבנתי אפשר לפתוח אותו רק על מאק. אני צריך להמיר איכשהו את הקובץ לISO או קובץ דיסק איזשהו שאפשר יהיה לפתוח בווינדוס... הבעיה שאין לי מאק, אז אני צריך דרך לעשות את זה על ווינדוס...
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-