עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ניסתי למחוק תוכנה דרך הוספה או הסרה וקבלתי שגיאה

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by Spiritus,

מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  3. פשוט לא יאומן איזה אתר איטי ביותר,אני מנסה להוריד דרייוורים משם וההורדה כל הזמן נתקעת באמצע נשאר לי רק הכרטיס קול והכרטיס מסך ואני לא מצליח להוריד,ניסתי עם פלאשגט ועוד תוכנות דומות ואני לא מצליח להוריד אולי מישהו מכיר את האתר ובמקרה יש לו איזה שיטה להוריד משם? בעקרון אני צריך דרייוורים מפה http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/ex_5200.html תודה רבה רבה למי שיעזור לי

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by יוגב1,

הבנתי פחות או יותר איך להשתמש בתוכנה בצורה בסיסית, אבל לא הצלחתי להבין איך אני יכול לקבע/לשים תמונות חלקים במקום מסויים באתר ולא רק באמצע או בצד :-\ אם הבנתי צריך להשתמש בTable אבל ממש לא הצלחתי אם יש מישהו ישכול להסביר לי או להפנות אותי לאיזה מדריך (שיודע שזה מופיע שם) אני ממש אשמח תודה מראש, יוגב

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  5. אני צריך שייקח כמה שפחות מהזכרון...כיוון השמחשב של אחי הקטן ישן מאוד ובעל 256 RDRAM הוא איטי כתוצאה מהאנטי וירוסים השונים.. אם אפשר המלצה אני אשמח תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  6. שלום, לחבר שלי יש בעיה שביקש את עזרתי, ועכשיו אני מבקש את עזרתכם. יש לו 2 מחשבים שמחוברים עם ראוטר לאינטרנט. אתמול אחד משני המחשבים לא העלה אף אתר אינטרנט עם האינטרנט אקספלורר, אבל ה-icq מתחבר בלי בעיה, אבל ה-skype לא מצליח להחבר. במחשב השני הכל בסדר. ניסינו לחבר את הכבל של המחשב שלא עובד למחשב שעבד והוא המשיך לעבוד. ניסינו לעדכן דרייבר של הכרטיס רשת, ללא הצלחה. בנוסף ניסיתי לעשות ping לאתר (ניסיתי למשל ל-walla) והוא רשם שהצליח להתחבר. ניסיתי גם לסגור את ה-firewall והאנטי וירוס - לא עזר. עדכון: ה-firefox עובד ואין שום בעיה. מצד שני האנטי וירוס (zone alarm security suite) לא מתעדכן. מדובר במחשב עם Windows XP ואינטרנט אקספלורר 6. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש,…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by rk666,

מסיבה מסויימת כל השמות רשומים לי לפתע בסינית מקום שיהיו באנגלית בתוכנה GOOGLE EARTH שיחקתי עם הפונטים והכי טוב שהגעתי זה לריבועים במקום. שיניתי שפות שינית אפילו SCRIPT של שפה, ובנוסף אפילו שזה לא קשור אפילו את הרינדור. שום דבר לא עוזר ואני משתגע. זה קרה פתאום לפני איזה שבועיים ומאז רק סינית... תמונה: למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by sagi_10,

שלום לכולם יש לי בעיה במסנגר - הרבה פעמים באמצע שיחות ומה לא , המסנגר מתנתק לכמה שניות ואז חוזר . זה קורה בערך כל חמש דקות ממש...וזה ממש מטריף אותי ! מה אפשר לעשות ? יש לציין שהבעיה לא קיימת באיסיקיו או כל תוכנת צאטים אחרת . אני אשמח לפיתרון !! תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  9. יש לי ארבעה מחשבים בבית ואני היחיד שהאינטרנט שלו לא יכול לטעון סרטים ביוטיוב ברצף או להוריד איזה משהו בלי שתהיה שגיאה באמצע, לפעמים אני מוצא את עצמי לוחץ שש פעמים ENTER כדי שהאינטרנט ייכנס לאתר כלשהו... אני חושב שאולי יש לי איזה תוכנה שמפריעה אחרת זה לא הגיוני, בבקשה תעזרו לי.

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by MOsheAInouz,

את שתיהם יש לי... הרככבתי והורדתי את התוכנה TVTOOL בהמלצת דוד שלי הטמבל.. הפעלתי איתה את המסך בטלוויזיה.. פעל קצת שחור אבל הסקתי שזה בגלל שהטלוויזיה לא מתאימה למרות שרציתי להבהיר קצת ולא הצלחתי.. בכל מקרה אחרי זה ניסיתי לעשות שיפעל על שתי מסכים בטלויזיה סרטים במחשב יהיה אפשר לעבוד..... לא הצלחתי לבצע את זה ובמקום זה קרה מצב שאני רואה הכל שחור לבן בטלוויזיה.. לא משנה שאני עדיין לא מצליח להפעיל על שתי המסכים (יכול להיות שהכרטיס הדפוק שלי לא תומך בזה?) בקיצור... עזרה חבר'ס ... ממש דחוף לי לסופשבוע. חשבתי לרשום את זה פה בגלל שלא מצאתי פורום אחר שעוסק במולטימדיה.. אם זה לא מתאים תעבירו לפורום המתאים אבל בבקשה להודיע לי לאיזה פורום זה עבר...

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  11. מבקש המלצה על תוכנה חינמית לשיחזור קבצי mp3 שנימחקו לי בטעות מהמחשב. (היו על מחיצה D בדיסק הקשיח) תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  12. הכתובת לא משנה כרגע, אתר ישראלי, פורום עופר ניסים אם אתם מכירים. רק אצלי הוא לא עובד, כל שאר הדברים עובדים. יש לכם מושג למה זה קורה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by Styx,

שממירה .msg to .csv יש כזה דבר

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. ישנה אפשרות להעלים את הכוננים של הגוגל דרייב מהמחשב שלי ? אם כן, אשמח לדעת איך. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by ariel-ro,

שלום לכם, ברגע שאני מתחבר לפייסבוק דרך פיירפוקס, אז הוא הפייסבוק נדפק, הוא לא שולח הודעות(ככה אומרים לי), הוא מנתק אותי כל הזמן, הוא תוקע את הדפדפן. מה זה יכול ליהיות? אני כרגע עם IE. אריאל

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by DUDEnamE,

כשאני כותב MYSQL בCMD זה מה שאני מקבל Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO אני מנסה להתקין על XP בכל מקום שאני רואה בגוגל רשום לאפס סיסמא לROOT כדי שזה יעבוד אבל פה הוא בכלל לא מנסה לי להתחבר אם ROOT כן חפשתי בגוגל אבל לא הצלחתי להבין אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  17. נכנסתי לאתר מסויים.. נגיד שאני רוצה להכנס אליו שוב אחרי כמה דקות אז מספיק שאני מקליד את ה 2/3 אותיות הראשונות של כתובת האתר ואז יש חלון קטן מלמעלה שמראה לי את הכתובת המלאה.. וגם בנוסף לזה,הדף יטען לי יותר מהר כי הוא נשמר ב temporary internet files עכשיו,נגיד שלאותו אתר אני רוצה להכנס אחרי שבוע(ממתי שנכנסתי אליו בפעם הראשונה) אז כשאני רושם את ה 2/3 אותיות ראשונות זה לא מראה לי חלון עם הכתובת המלאה! הוא "שכח" ! .. או מקרה אחר-שנגיד הוא כן זוכר את הכתובת המלאה,אבל אם אני במקרה של לגלוש ofline (אני משתמש בזה לעיתים)אז זה לא ייכנס לאתר,ואני כן רוצה שזה ייכנס! אז במקרה הזה הוא זוכר את הכתובת אבל שוכח את האתר! .. עשיתי 3 דברים שבכל זאת ל א עזרו לי שהם- 1.ב tools-> intern…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by SUBX2,

התקנתי את התוכנה והיא פשוט נתקעת לי כל פעם שאני מפעיל את התוכנה מה יכול לביות גורם לבעיה ???

19. שלום... אני התקנתי OUTLOOK EXPRESS 6 על המחשב שלי... ועכשיו כל פעם שאני מפעיל אותו לוקח לו הרבה מאד זמן עד שהוא עולה. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהוא בודק את תיבת הדואר ברגע שאני פותח את התוכנה אז ביטלתי את האפשרות הזו ועכשיו אני מפעיל את זה ידני, אבל זה לא עזר כי עדיין כשאני מעוניין להפעיל את התוכנה ואני מפעיל אותה לוקח לו יותר מידי זמן עד שהוא נפתח. אחרי זה חשבתי אולי שזה בגלל שיש עוד תוכנות פתוחות כמו ICQ MSN ועוד כמה קטנות כאלו, אז סגרתי הכל. וגם זה לא עזר. עם מישהו יכול לעזור לי אני מאד יודה לכם. תודה מראש Some THing,,,

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  20. Started by kikkler,

מה הרעיון של הפורמט הזה? אחרי שגיליתי שאף תוכנה ברשותי לא מוכנה לנגן אותו, ערכתי חיפוש קצר וגיליתי שהוא קשור איכשהו לתוכנת סידור אמפים בשם mp3 collector.. לא ממש הבנתי בשביל מה אני צריך אותה, אני מסתדר די טוב בעצמי ונראה לי טיפשי להוריד את התוכנה רק בשביל לנגן כמה שירים. אין איזה קונברטור איפהשהו ?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  21. http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/ScreenHunter_002.bmp

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by dan105,

המחשב איטי לאללה התקנתי כבר מלא תוכנות נגד וירוסים לא מצא כלום וגם הרבה תוכנות נגד תוכנות ריגול וגם לא עזר... אני חושששששד שזה בגלל התוכנה EXEEM - יכול להיות? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 17:51:32, on 29/01/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C…

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  23. באימיול הישן היה אופציה במקש ימני בעכבר ואפשרות לזרוק מקורות עם תור מלא , אין חלקים וכו' באימיול החדש זה לא מופיע , או שזה אחרת מישהו יודע ? תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by amir.o,

איך אני יכול לשנות את הבהירות של סרט ? שיהיה יותר בהיר ? במדיה פלייר יש אופציה כזאת

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  25. הסרתי תקספרסקי פרסונל שכן סרק תאאוטלוק אקספרס והתקנתי תקספרסקי פרופשיונל והוא אמר שהוא לא מצא OUTLOOK (לא אקספרסס) ולכן הוא לא מפעיל את הבודק מיילים.............מחפש תוכנה לבדיקת מיילים באאוטלוק אקספרס.תודה עריכה: או למי שיש קספרסקי פרופשונל ויודע איך להפעיל תבודק על אאוטלוק אקספרס...טנקס

דיונים חדשים בפורומים