תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כשאני כותב MYSQL בCMD זה מה שאני מקבל Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO אני מנסה להתקין על XP בכל מקום שאני רואה בגוגל רשום לאפס סיסמא לROOT כדי שזה יעבוד אבל פה הוא בכלל לא מנסה לי להתחבר אם ROOT כן חפשתי בגוגל אבל לא הצלחתי להבין אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, התלבטתי לאיזה פורום בדיוק לפנות אך החלטתי לפנות אליכם. אני מחפש המלצות לתוכנות של יצירת כתוביות שתומכות בעברית, ולא קשות להבנת הפעלתן. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
כאשר חיברתי לראשונה היום את הדל 23', הכל נראה מצויין, בבהירות וניגודיות טובה, אך לאחר שעברתי למצב CLONE עם עוד מסך 1080P ( 42 אינץ') הבהירות עלתה לרמה גבוהה מאוד(בשני המסכים), והכל נראה ממש לבן.. לאחר התקנה מחדש של הדרייבר אני לא מצליח להגיע לאותה תצוגה שהייתי בה בברירת מחדל, ולא משנה כמה שאני משחק עם הגאמה והבהירות דרך "לוח הבקרה של NVIDIA" אני לא מגיע לתוצאה טובה.. יש לציין שבמסך מראש העברתי את הבהירות ל-0 הצעות?? תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הורדתי את הפוטו שופ 7 והמחשב לא מזהה את הקובץ ההתקנה , הוא לא יודע איך לפתוח אותו , מה אני יכו לעשות.. ??? ??? ??? :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
טוב אני חייב להודות שאני ילד מפגר לא היה לי אנטיוירוס שנה שלמה כן כן... המחשב שלי שרד לא יודע איך אבל שרד.. זה התחיל מזה שאני אמרתי טוב אני מפרמט אז לא צריך גם ככה והמשיך בזה שעד היום לא מצאתי חבר עם איפוד שיכול לעזור לי לגבות מידע חשוב.. אמרתי יאללה מה זה משנה כבר ישבתי על המחשב מלא זמן מחקתי מלא תוכנות וקבצים שאני לא צריך עשיתי ניקוי דיסק דחיסה ואיחוי תיקנתי רג'סטרי אלפי סריקות של זיהו רוגלות בהרבה תוכנות שונות לוג פיילים מפה ועד להודעה חדשה ואמרתי יאללה נוריד אינטיוירוס טוב פעם אחת ולתמיד. אחרי מספר התיעציות בחרתי בפליצה.. התחלתי סריקה והוא מטורף לבנתיים הוא סרק רק קובץ אחד משהו S סרביס או משהו כזה והוא מצא כל כך הרבה נגועים מה יש זה הגיוני?? אני מתפעל אותו נכון?? [att…
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שכל פעם שאני עושה Adj Layer הוא עובד על כל התמונה. איך אפשר לגרום לו לעבוד רק על לייר אחד ? אצרף תמונה להמחשה. במצב כזה הAdj Layer עובד על כל התמונה, אני רוצה לגרום לו לעבוד רק על הלייר שמתחתיו (שקראתי לו Transparency Mask) בתודה מראש, מייק. עריכה: הצלחתי בעזרת Clipping Mask. ד"א אני לא מוחק את התראד משום שהוא אולי יעזור למישהו בעתיד. אם זה באמת מפריע למישהו הוא מוזמן לשלוח לי הודעה ואני אמחק את התראד. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
התקנתי עכשיו ff3. לאחר הגלישה,סימנתי לדפדפן שימחק את הכל: קוקיס,קבצים זמניים,הסטורית גלישה וכו' כמפורט בתמונה המצורפת. אחרי זה אני סוגר את הדפדפן,פותח מחדש,ואכן הכל נמחק,למעט הכתובות שהוקלדו בשורת הכתובת! עם ff2 לא היתה לי בעיה כזאת... תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה auto משהו... לאדריכלים, אך הבנתי שזה מגיע בכל מיני וריאציות וצריך להיזהר לא לטעות לגביה כי יש גירסאות למכונות בלבד ולאדריכלים ולשניהם.. אני מחפש לאדריכלים + תלת מימד בצבע באיכות פוטו (כאילו צולם במציאות) מישהו יכול לתת לי את הגירסא המדוייקת ע"מ שאוכל למצוא אותה?? הכי חדיש. הבנתי שזה 2004 sd משהו ועולה 10000 usd.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
איך ניתן למנוע ממנו, להקפיץ חלון שמודיע לי על הגרסה החדשה? בהתחלה ניסיתי ללחוץ על "תן הודעה מאוחר יותר", בהמשך עברתי ל "אף פעם" אבל זה לא עוזר והוא שב ומציק בכל פתיחה חדשה של הדפדפן. מה לעשות (ובבקשה תחסכו ממני את ההמלצה לעבור לגרסה 3).
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מסיבה מסויימת כל השמות רשומים לי לפתע בסינית מקום שיהיו באנגלית בתוכנה GOOGLE EARTH שיחקתי עם הפונטים והכי טוב שהגעתי זה לריבועים במקום. שיניתי שפות שינית אפילו SCRIPT של שפה, ובנוסף אפילו שזה לא קשור אפילו את הרינדור. שום דבר לא עוזר ואני משתגע. זה קרה פתאום לפני איזה שבועיים ומאז רק סינית... תמונה: למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד התקנה של Windows Live Messenger 8.0 אבל לקראת סוף ההורדה האנטי וירוס שלי (קספרסקי) אמר לי שיש בקובץ סוס טרויאני ולא נתן לי להוריד אותו. ניסיתי גם להוריד התקנה של Visual C# 2005 Express Edition ואותה הודעה על הסוס הטרויאני הופיעה לי גם לגבי זה. מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני רוצה שבכל פעם שאני מדליק את המחשב השפה תהיה על עברית ולא על אנגלית.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
לא משנה חינמית או לא , שתיהיה פשוטה מדויקת ולא תצרוך יותר מדי משאבים
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ב ATI TRAY TOOLS יש אפשרות לבחור ב HIGH Catalyst AI LOW Catalyst AI Catalyst AI OFF במה לבחור ומה זה בכלל?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם לפני שבוע שבועיים קניתי מחשב פנטיום 4 2.6 ג'יגההרץ 256 זכרון וירטואלי ושמונים ג'יגה המחשב הזה יושב בתחנת שידור מקומית [רדיו] והמטרה של המחשב זה לנגן את כל השירים שיש על המחשב באופן רנדומלי על המחשב רץ ווינדוס 98 חוקי לחלוטין וכל התחנה חוקית וכשרה למהדרין משום מה הוינאמפ לא מצליח לעבוד רצוף והוא כל הזמן נתקע מסיבה זו או אחרת מישהו יכול להמליץ לי על טיפים לייעול התוכנה ? להמליץ לי על תוכנה חוקית חופשית שאפשר להוריד שתנגן שירים באופן רנדומלי? תודה רבה לכם..
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם משהו מכיר את התוכנה הזו שמשמשת לניקוי שאריות במחשב של תוכנות לאחר הסרה וניקוי רג'יסטרי השאלה עד כמה היא אמינה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן , במפרט הבא: AMD 4200 X2 כרטיס מסך מובנה+GigaByte S-3RH 2GB Samsung 667MHZ X2 HD 160GB WD SATA II VISTA X64 בקיצור סרטי HD לא זורמים יש תקיעות , ניסיתי להוסיף עוד 2 GB זיכרון ממחשב אחר בבית זה לא עזר במיוחד , ניסיתי מספר מריצים כמו BSPLAYER , MICRODVD ועוד כמה , בכולם זה הה. יש קודקים על המחשב K-LITE 3.85 הם לא הבעיה כי במחשב השני (מה שיש לי במשתמש) אני רואה חלק. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו אולי זו ההגבלה של המעבד? אבל זה לא ממש הגיוני כי הוא יחסית "חזק" לצפייה בסרטי HD , יש רעיונות ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם יש דואר של יאהו וכאשר אני שולח דרכו אימל בעברית החוצה הנמענים אינם מקבלים את הדואר אך אינם רואים עברית אלא גיבריש . בדקתי את העברית במע' ההפעלה והיא מותקנת כמו שצריך ( win2000 pro ). כמו כן בדקתי את ההגדרות של העברית באקספלורר אך הכל נראה תקין . ( שחקתי עם הגדרות של ה- Encoding ) כלום ? אודה להצעות או הגדרות ? נ.ב. בדקתי ואין לי איזה תוכנת צד שלישי שמותקנת במחשב . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז ככה - אני עובד עם win xp ועם outlook express אני רוצה לפרמט את המחשב אבל רוצה שכל המייליים שכרגע שומרים בזיכרון יופיעו גם לאחר הפירמוט מה אני אמור לעשות ? איך מבצעים ???? תודה רבה לכל העוזרים ....
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי שיר ואני רוצה להוציא את הקול של הזמרת ממנו...איך עושים זאת? הייתי מעוניין באותו זמן גם לשמור על איכות כמה שיותר גבוהה! אשמח אם תוכלו לתת טיפים, תוכנות או שיטות לעשות מקובץ שמע רגיל שיר קריוקי.. בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
רבותיי מי שיצליח לעזור לי כאן אני מוריד לפניו את הכובע! אני עותב עבודה לאוניברסיטה וככזאת אני צריך להכניס באמצע משפטי העברית שלי שמות באנגלית. הבעיה שהוורד המדהים הזה מסרב לרשום את האנגלית אחרי העברית במקום זה הוא פשוט כותב את האנגלית בתחילת השורה או המילה. עזרה עזרה עזרה!!! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני יודע שיש המון תוכנות. אני מחפש משהו קליל, איכותי, מהיר, תומך FF. תודה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן. יש לי אקספלורר 8, והוא פשוט לא גולש לי.. ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר. ניסיתי להתקין 7 (שבזמנו עבד יופי), והוא לא גולש. כלומר, אני פותח את האקספלורר והוא כותב למטה connecting to site... וכו'... וזה ככה שעה ובסוף הוא לא נכנס לכלום. וזה בכל האתרים. והבעיה היא לא באינטרנט (בחיבור), כי בפיירפוקס הוא גולש יופי בלי שום בעיה.. באקספלורר 6 גם לא היו לי בעיות כאלה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה..? תודה!
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה פשוטה עם אפשרות גילוי תנועה,שליטה מרחוק, שליחת התראות ע"י המחשב פלאפון ואיימלים, כמובן הקלטה וצילום תמונה. אם יש תוכנות חינם אמשך לקבל לינקים. אם התוכנה בתשלום נא לציין תודה.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-