עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תגידו לי מה לעשות שלב שלב מההתחלה תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  2. Started by redead,

איך אני עושה שיהיה לי כזה פייד? הכוונה שהשיר לא נגמר וכבר יש את ההתחלה של השיר אחריו.. אני זוכר שפעם הם הוסיפו את האפשרות הזאת.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by Meir787,

אוקיי, אז ככה.. מהיום, הווינאמפ החליט שהוא לא מנגן שירים. כל שיר שאני מנסה לפתוח, הוא פשוט מריץ אותו ממש מהר (בלי סאונד) ועושה לו עותק ששוקל כמה עשרות MB'S בכונן C. למישהו יש מושג מה הבעיה ? אשמח לעזרה...

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by Wiz01,

בבקשה אם מישהו יכול , אפשר לינק לתוכנה שתיצור לי התקנה בסיסית של קובץ אחד בלבד מכמה קבצים, ואם אפשר שתהיה פשוטה ואת אתר הבית שלה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by רועי1984,

איך אני צורב בנרו 8 קובץ IMAGE ?

6. Started by eliau21071981,

אפשר בבקשה מדריך לGHOST זה מאוד שימושי וחשוב שכולנו נדע איך להשתמש בכך

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by mci10mat,

אהלן חבר'ה! אני מחפש בנרות דרייבר לIC25N010ATDA04 זה המודל של הhd הנייד שיש לי. שם המודל הוא sd2502a. כמובן שגיגלתי את הנ"ל וחיפשתי באתרים של Ibm ובעוד הרבה אתרים של downloads. קיבלתי עם הhd דיסק התקנה אבל הוא נשרט לי ואני ממש אובד עצות. אולי יש גרסא דומה שיכולה להתאים? המחשב מזהה אותו אבל אפילו הxp לא מצליח לעשות install כדי לקבל אותו. אשמח לעזרת מישהו... תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  8. שלום בזמן האחרון יש לי בעיה בכרטיס הקול המובנה עם הדרייבר של הSoundMAX(בגירסה 6.20.100.1362) שלפעמים אחרי כמה דקות אם לדוגמא ראיתי סרטון בדפדפן ואז הייתה בעיה בהתקני הערבול אז אני יכול להמשיך לשמוע כל דבר שקשור רק לדפדפן(פרסומות או סרטונים אחרים), זה קורה גם עם המסנג'ר או עם עם נגן המדיה ועוד נגנים שונים, הדבר האחרון שבדרך כלל שמעתי, רק דרכו אני יכול להמשיך לשמוע כאשר הבעיה מתחילה. ואז מה שאני צריך לעשות זה את הדבר הבא: למחוק את הערכי רישום הבאים ואז להפעיל מחדש את המחשב [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sensaura\Speaker] "ChannelConfig"=dword:00000033 "SpeakerGeometry"=dword:00000000 ואחרי ההפעלה מחדש הכל חוזר לעבוד, אבל אחרי כמה דקות הבעיה שוב חוזרת על עצמה ומשהו מוזר…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by HaEsrimVeArba,

איזה פורמט מומלץ? ואיזו תוכנה? (עדיף חינמית)

10. Started by binyamins,

בעבר הורדתי תוכנה שאפשר דרכה לראות את כל המיילים ולמחוק מה שצריך אשמח לקבל עזרה יש לי WIN 7 תודה, בני.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by shabo,

אני יודע שיצאה לפני הרבה זמן תוכנה מתחרה ל office חינמית ברשת.. הבעיה שאין לי מושג איך קוראים לה ואיפה מוצאים אותה.. אם מישהו יתן לי לינק אני אודה לו מאוד. שבת שלום

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by dlivneh,

יש לי שלוש תוכנות אבטחה: נורטון אנטי וירוס 2003 פירוול זון אלרם 4.2 SPY SWEEPER לאחרונה כשאני מקבל דואר, אחת התוכנות מוחקת לי את הקובץ המצורף בטענה שהוא חשוד (לא נגוע בוירוס) ההודעה שאני מקבל היא זו: OE הסיר את הגישה למסמכים המצורפים...... איזה תוכנה עושה את זה ? ואך עוצרים את זה ? למשיב,אודה.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by Ben N,

הורדתי את האינטרנט אקספלורר החדש (הגרסא 9 בטא שלהם), וממש אהבתי אותו. הדבר היחיד שמחרפן אותי זה שברגע שאני מוריד משהו הוא לא מראה לי את מהירות ההורדה אלא רק אחוזים.. יש דרך לשנות את זה שלא הצלחתי למצוא כשחפרתי שם? תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  14. למרות שאני לוחץ ok בכל פעם שההודעה מופיעה (בתמונה), היא ממשיכה לחזור. מה קרה לנורטון? ומה לעשות? ד"א בדקתי בנורטון וכל הסעיפים מסומנים ב-וי ירוק, הכל עובד ומופעל. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by BrAvE_HeArT,

התוכנה לא רוצה להתחבר לשרת של kazaa ואני לא יודע למה כשאני מפעיל את התוכנה זה כותב לי connecting וזה לא מצליח להתחבר ??? יש למישהו הצעות???

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by Gorge25,

קניתי מחשב נייד חדש של טושיבה מסידרה L300 אשר תומך ב bluetooth המטרה שלי הייתה לחבר עכבר אלחוטי בלוטות' לניידים. בעזרה של ויסטה כתוב שאני אמור להיכנס ללוח בקרה -> התקני קול וחומרה -> bluetooth (לא זוכר כרגע את הקיצור במדוייק אבל אפשר להבין מזה) הבעייה שלי היא שאני לא מוצא את הקיצור ל bluetooth שם. מישהו יודע איפה אני מוצא את זה??

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  17. שלום רב יש לי WIN XP PRO לאחר שאני פותח 3 חלונות(תוכנות)שונות ב 4 מפסיק להגיב לא פותח אותו קליק ימיני לא עובד. מה העיה ואיך פותרים אותה ? תודה ויום טוב מיקי

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  18. משום מה לינקים חיצוניים(מתוכנות אחרות) לא נפתחים לי בFF למרות שהגדרתי אותו כדפדפן ברירת המחדל, למשל כל מיני לינקים בקבצי עזרה מתוכנות שונות מעדיפים להפתח במקסתון אצלי ולא בFF תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by SharonSx,

שלום לכם, התקנתי את ה DAEMON Tools 4.09 וכשאני לוחץ על הסמל בשביל לבחור קבצים מתוך הרשימה, התוכנה לא פותחת את חלון הבחירה ולא מגיבה יותר. זה מוזר מאוד כי לפניכן זה עבד ועכשיו לא... מחקתי והתקנתי שוב משהו כמו 10 פעם ועדיין לא עזר, אפילו ניסיתי עם גרסאות ישנות יותר וגם לא. מישהו יודע מה הבעיה? או מישהו ניתקל בא בעבר? תודה,

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by dd7,

<p>הגעתי לשלב שהוא שואל אותי מה שם השרת הנכנס שלך, ומתחת מה שם השרת היוצא (smtp) מה זה אומר?</p><p>דבר שני האם אני יכול לשים 2-3 תיבות דואר בתוכנה הזאת האם יש תוכנה כזאת?</p>

21. Started by djhenrya,

אני מחפש המלצות (+לינקים) לחבילות של קודקים. אני צריך שיהיו חבילות כמה-שיותר-מקיפות, וללא SPYWARE . פעם היה את The Codecs של תיאורטיקה סופט, אבל הוא עושה טיפה בושות. תודה

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  22. אין סימנים של איטיות. התחיל לאחרונה, כשבוע לאחר שהתקנתי את חלונות 7. אין תוכנות שונות מויסטא, שם לא נתקלתי בבעיה דומה.

23. Started by nadav1379,

יש לי צורב DVD ואני לא יודע איך לצרוב יש לי שני תיקיות AUDIO_TS ו VIDEO_TS ואני לא יודע באיזה תיקיה אני שם את התרגום XXX.sub \ XXX.txt אני צריך לפתוח תיקיה חדשה לתרגום או שאני זורק את זה באחת התיקיות שיש לי וידיאו אידיו?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה שמשגעת אותי לגמרי, אני עוד שניה ישבור משהו! יש לי ICQ 5 ויש למטה, מתחת לכל האנשים מין פרסומת כזאת ל012 FUN משהו כזה.. שכל פעם שמעבירים עליו את העכבר הוא עושה רעש של מטוס קרב כזה. יש איזה שהיא דרך להוריד את זה? אני פשוט לא יכול עם הדבר המעצבן הזה!

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by bugosdckh,

צילמתי כמה תמונות עם פלאש אבל בגלל טעות מכנית הפלאש לא היה כלפי האנשים ולכן יצא לי חלק מהתמונ בהיר מידי וחלק יותר שחור, האם יש אפשרות לאזן את הדבר הזה?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים