תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הרעיון עלה לי מאחר וראיתי תוכנה נחדה בשם "Volary" או משהו כזה, עדיין בגרסאת בטא, שמאפשרת לבחור מרשימה של תוכנות באתר שלה וליצור מכולם התקנה אחת ויחידה. מאחר ואני מדי פעם מתקן מחשבים של אחרים ומתקין הרבה תוכנות, חשבתי שאני גם רוצה לעשות מכל מיני תוכנות "התקנה אחת" אבל מהתוכנות שלי, שאני בוחר. האם הדבר אפשרי בכלל? אם כן אשמח לדעת איך (ואם יש דרך יחסית קלה, עוד יותר טוב). אשמח אם יהיה אפשר לשים את זה על DOK למשל
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
נשבר לי מהמסנג'ר החדש 2011, והחלטתי לחזור לגירסה שהכי אהבתי(7.5), אחרי שהתקנתי זה לא נותן לי להשתמש בתוכנה זה מכריח אותי לעדכן. משהו שמע על פתרון?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה צריך להיות כאן בגלל הדרייברים (תוכנה) או בכרטיסי מסך. בכל אופן, אני מכיר שלכל כרטיס יש את הדרייברים שלו (אלה שבאים עם הדיסק/ עידכונים מהאינטרנט), אבל אני רואה פה אנשים ממליצים על דרייברים אחרים. ניתן להתקין דרייבר של חברה מסויימת על כרטיס אחר? כלומר דרייבר שלא פותח ע"י החברה שיצרה את הכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, יש לי 512MB של זכרון RAM. עכשיו, אני משתמש בתוכנה שנקראת Free RAM XP Pro שהיא "מנקה" את הזכרון ומפנה מקום. אני לא מבין למה כאשר אני משתמש בה בממוצע מופיע שיש לי 250 זכרון בערך... ואיך שאני מפעיל את האיי סי קיו, מסנג'ר והדפדפן התוכנה מראה שהזכרון צנח ל130 בערך. למה? הרי אני לא מבין יש לי 512, איך שאני מפעיל את המחשב עם פיירוול, אנטיוירוס והFreeRAM יש רק 280-270. מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל לפנות יותר זכרון ולעבוד יותר בחופשיות? תודה רבה רבה, אופיר נ.ב. אם למישהו יש איזשהי הצעה לתוכנה יותר טובה אני אשמח גם כן.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר את המקסטון שלי כברירת מחדל! אז נכנסתי לאקספלורר ושם הורדתי את הוי מהנסיון של אקספלורר לבדוק אם הוא דיפולטהעניין הוא שכל לינק שנשלח לי נפתח אוטומטית באקספלורר מה שלא רציתי כל כך שיקרה! יש איזה קומבינה להעביר את העל למקסטון! דרך אגב מי שלא ניסה את מקסטון אז הגיע הזמן ממש מעולה!
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, יש לי תמונה שהכנתי במחשב שבה יש ברכה עם תמונות יפה מאוד, השקעתי הרבה זמן בזה , הרזולוציה של התמונה היא 800*1445 , רוחב המסך של הבחורה שתראה את זה הוא 800 אבל הייתי מאוד רוצה שהיא תפתח את הקובץ והוא יגלול עצמו לאט לאט כך שהיא תקרא את הברכה ותראה הכל יפה כזה, ושירוץ ברקע שיר יומולדת עם איזו תוכנה ניתן לבצע זאת?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש של טושיבה מסידרה L300 אשר תומך ב bluetooth המטרה שלי הייתה לחבר עכבר אלחוטי בלוטות' לניידים. בעזרה של ויסטה כתוב שאני אמור להיכנס ללוח בקרה -> התקני קול וחומרה -> bluetooth (לא זוכר כרגע את הקיצור במדוייק אבל אפשר להבין מזה) הבעייה שלי היא שאני לא מוצא את הקיצור ל bluetooth שם. מישהו יודע איפה אני מוצא את זה??
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
ללמה זה לא מתחבר לי מה יכולה להיות הבעיה ? .. אני רושם אני האייסי שלי ואת הססמא .. והוא לא מתחבר לי זאת הודעת השגיאה ----- הקשר נכשל השרת דחה אותך מסיבה לא ידועה זה קורהב כאשר המספר שלך נמצא כבר בשימוש זה לא יכול להיות
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה זה יכול להיות??
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
-
ZONE ALARM pro has blocked what appears to be VPN traffic ואחרי זה יש לי כתובת איי פי. מה זה בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מחקתי את כל הקבצים שהייתי צריך לעשות להם seeding, ואני רוצה לאפס את הרטיו בתוכנה. זה אפשרי? (אל תדאגו זה טורנטים חופשיים, אני לא מרמה) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הורדתי Office 2003 ומסתבר שזה office בכלל בשפה זרה כלשהי.. יש אפשרות לשנות את השפה? להוריד Patch או משהו בסגנון? או שאני חייב להוריד את הגרסה המלאה של אנגלית?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע עם איזה תוכנה אני יכול לצרוב סרט עם הכתוביות שלו *.sub תודה
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה לקוד את הצלV ל DVDHD ואז לצרוב אותו כדי שאוכל לראות אותו בDVD באיכות של HD תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בבקשה מיכם,אם מישהו מכיר שיתן לי בבקשה לינק. אני יודה למי שיביא לי לינק נורא,תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
התחלתי להישתמש במוזילה הכל טוב ויפה אבל כשאני נכנס ל blog tv בתפוז אני לא יכול להצטרף לצ'אט (את השידור החי אני כן רואה) מה אני צריך להוריד בשביל לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שלא תאפשר לצרוב את הדיסקים שאני מכין מצאתי כמה כבר אבל הם לא תומכות בDVD רק בCD ראיתי כבר שמישהו פה ביקש לCD אבל היא לא עובדת על דיוידי תודה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
המחשב מסרב להתקין את האופיס הוא מפסיק באמצע בכל פעם בטענה שחסרים קבצים שלא מאפשרים את תהליך ההתקנה. ניסיתי 3 גירסאות שונות גם כאלה שעובדות בויסטה. יש דרך להפוך את הוינדוס לSP2 או איזה פאץ' שיעזור בהתקנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
בשביל למשוך מייל צריך ללחוץ על שלח קבל מדובר במיקרוסופט אוטלוק 2003 שעובד מול אקסצ'ינג' 2007 כבר ניסיתי להסיר כולל מחיקה מהרג'יסטרי ולהתקין מחדש וזה לא עזר. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הזה - nvidia geforce 7600gt 256 mb אך אין לי את הדרייברים המעודכנים.. יש למישהו לינק להורדה או לפחות תגידו לי מה הדרייברים האחרונים לכרטיס הזה..
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לא מצאתי ת'רד קיים בחיפוש אגב, אני ונורטון ברוגז עברתי לפנדה שהיא תוכנה מעולה !!!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר זמן רב שאני מוריד קבצי טורנט מהרשת. לאחרונה התחלתי לחוש בירידה משמעותית במהירות של ההורדות, אבל רק בהורדות של קבצים גדולים (כמה GB). יש לציין כי יש לי ראוטר והפורטים פתוחים. למשל במשחק ששוקל בסביבות ה 7 ג'יגה.. בתוכנה רשום כמה משתמשים מעלים את הקובץ וכמה משתמשים מעלים רק בשבילך ואלה הם שבעצם נותנים לך את המהירות. בתוכנה (כמו UTORRENT למשל ובשאר רוב התוכנות) זה מופיע תחת הכותרת SEEDS (מספר המשתמשים שמעלים בכללי) מספר המשתמשים שמעלים בשבילך. וכמו שאני מאמין שאתם יודעים ככל שמספר המשתמשים שמחוץ לסוגריים יותר גבוה ככה המהירות כביכול תהיה יותר גבוהה. לאחרונה מספר המשתמשים שמחוץ לסוגריים פשוט כמעט ולא עולה.. פעם הוא היה מגיע ל 30-40 או אפילו יותר. עכשיו הוא…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מצטער על הכותרת הארוכה... אז ככה, למקלדת ישנם כאלה קיצורי דרך, פליי, סטופ, FF, וכל השטויות האלה אבל הבעיה שהם עובדים רק עם מדיה פלייר, ואני משתמש במוזיקה בווינאמפ, ולווידיאו בVLC, ובהגדרות של שתי התוכנות הללו לא ניתן להגדיר את זה. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-