עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by steve_morse,

שלום אני פונה אליכם נואשות לעזרה. אני עבדתי עד היום עם WMP ובעזרת הlyrics plugin שמראה מילים של השיר בתוך הנגן פתאום הפסיק לעבוד.. לצערי אני צריך לעבור לWINAMP. משתמש בוינדוס 8 , עברית... אשמח לכל עזרה שהיא. תודה תום.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by prager,

מישהו מכיר תוכנה כזאת? או אתר או כל דבר? עדיף משהו שיכול לתרגם הרבה עמודים.. מקבצי אקרובט או וורד

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  3. קניתי נגן של סאןדיסק מדגם SANSA250 ואני רואה את השירים בעיברית בכתב ראי ואני מחפש דרייבר להפוך את זה....היכן ניתן למצוא ומה עושים???

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  4. הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  5. כשהדפסתי בוורד 4 עמודים לגיליון, אז כל דף A4 מחולק ל-4, ובכל חלק יש עמוד מודפס. הבעייה שזה יוצא עם פונטים ממש קטנים למרות שוורד משאיר המון מקום בין ארבעת החלקים של הדף A4!! איך אומרים לוורד שיצמצם את הרווח הלבן ובתמורה יגדיל את הפונטים עבור כל עמוד מודפס? מדובר על וורד XP אבל אני בטוח שזה לגבי כל גירסה.

6. Started by ShayGTi,

לא ידעתי אם לרשום את זה במשחקים או פה, אבל פה ניראה לי יותר מתאים. יש לי בעיה עם ההתקנה של פיפא 2007, כשאני מנסה להתקין, קופצת הודעה שאומרת שאני חייב שיהיה לי DIRECTX 9.0C או יותר חדש כדי להתקין. אז הורדתי DIRECTX, התקנתי, אבל שום דבר לא השתנה, התקנתי גם את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס שלי GEFORCE 6150 ונשאר אותו דבר. אגב זה קרה לי גם כשניסיתי להתקין את הדמו של ניד פור ספיד החדש. מה הולך פה?! למה אני לא מצליח להתקין אפילו אחרי שהתקנתי את הדיירקטX כדרוש? יש גירסא יותר מתקדמת מ9.0C?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  7. איזה חבילת מקודדים יותר טובה? klmcodec102 או Cole2k.Media.-.Codec.Pack.V6.0.5 הklmcodec102 לקוחה מפה http://www.maddog.us/forum/forum_posts.asp?TID=652&PN=1

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. צריך תוכנה שאתה יכול להתחבר ל כמה אי סי קיו בו זמנית זה ממש דחוף ותודה מראש.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  9. Started by binyamins,

אתמול הכל התחיל פתאום להבהב, לקפוץ ... רצ"ב קובץ תמונה כשחזרתי לגירסה 8 זה היה בסדר מה לעשות כדי לחזור שוב לעבוד בגירסה 9 ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  10. Started by moshen1169,

אני צריך:1. תוכנה לבדיקת תקינות של זכרונות ללא צורך בשימוש בדיסקט 2.תוכנה לבדיקת תקינות של דיסקים קשיחים

11. Started by Cyron,

אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות להמיר את קבצי ה-AVS, שנמצאים בתוך WinAmp לקבצי Mpeg ? תודה.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  12. Started by matsmets,

התקנתי את התוכנה וכל פעם שאני מנסה להפעיל אותה המחשב מאתחל במבחן הרביעיץ עיזרו לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  13. Started by pro,

נמאס לכם מאינטרנט אקפלורר הכבד אני משתמש בנטמייט 2002 (NETMYTH 2002) תוכנה אם סקינים אני תרגמתי אותה לעברית לכן עוד חודש באתר של החברה יצא התרגום לעברית http://www.fastale.com

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  14. Started by masnij,

תוכנה בשם security center השטלתה לי על המחשב והיא מונעת ממני לפתוח כל תוכנה אפשרית המותקנת לי על המחשב ומאלצת אותי להתחבר אל התוכנה. המחשב שלי פשוט מושבת ואי אפשר לבצע איתו שום פעולה.. מבקש את עזרתכם.. תודה מראש...[br]פורסם בתאריך: 25.12.2009 בשעה 10:24:07 התוכנה security center לא נותנת לי לפתוח שום תוכנה או כל דבר אחר פרט לתקיות ואינטרנט אקספלורר.פרט לזה אני לא יכול לעשות שום דבר במחשב שלי, אני לא יודע בכלל איך התוכנה הגיעה לי למחשב אני לא התקנתי אותה או משהו.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  15. יש איזה מנהל הורדות טוב שעובד כמו שצריך עם רפידשייר (פרימיום)? לא ממש אהבתי את JDownloader, הוא לא עובד לי כמו שצריך, מוריד לאט, לפעמים לא מוריד בכלל, נתקע באמצע הורדות (ההורדה סתם נעצרת בלי סיבה ואפשרות להמשיך את ההורדה) וכו' אשמח להמלצות, תודה

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  16. Started by hatzhaik,

נגיד שאני ממיר סרט בפורמט DIVX שדיחסת הווידאו (ביטרייט) שלו 0.9mbs לקובץ MPG 2 (פורמט DVD ) אז לכמה אניח יכול להוריד את הביטרייט בפורמט הDVD כדי שהאיכות לא תיפגע (או כמה שווה דיחסה של 0.9mbs ב divx בקובץ MPG)

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. Started by coorva,

במה עדיפה CCleaner על disk clean up המובנה ב- windows xp?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  18. חבר שלי שאל אותי על תוכנה לעריכת קבצי AVI - הוספת בהירות וכו'... אין לי ידע בתחום הזה בגרוש, מי שיכול לתת המלצות על תוכנה טובה ופשוטה להבנה ... תודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  19. Started by Itzik208,

שלום. אני מחפש תוכנות שעוזרות לאנשים בעלי ליקויי ראייה להשתמש במחשב. החיפוש שלי מתפרש על פני שני תחומים של תוכנות: א. תוכנת "זכוכית-מגדלת" (מעין התוכנה שמובנית ב- Windows ב'עזרים->נגישות->זכוכית מגדלת', אבל עם יותר פונקציות ומקשי קיצור שאפשר להשתמש בהם). ב. תוכנת "דיבור". כלומר תוכנה שאפשר לסמן לה טקסט, והיא מקריאה אותו במילים. אני יודע שיש תוכנות כאלו באנגלית, אבל אני צריך אחת כזאת בעברית. יש לציין שעדיפות תוכנות שאפשר להקצות לפונקציות שלהן מקשי קיצור קלים, כך שגם אדם שלא רואה כ"כ טוב - יוכל להשתמש בהן. כל מידע יתקבל בברכה. תודה.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  20. שלום, יש לי סיכום בפורמט pdf שסרוק מכתב יד ובחלקו הוא לא כל קריא, לא בגלל כתב היד עצמו אלא מכיוון שהוא מטושטש. איך אפשר לערוך אותו, להוסיף לו אולי ניגודיות או כל דבר אחר שאפשר לעשות ובעזרת איזה תוכנה זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  21. תוכנה שתפעל כמו התוכנות שמקבלים עם כרטיסי הקול(עם שלי לא קיבלתי אחת כזו) שתשלוט על הבאס ושאר הצלילים שאני שומע כמו בתמונה http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/kulas/icom-acer/realtek.png עריכה: ממש לא שלחתי את זה בפורום מתאים חחח עריכה: יווו העבירו לי ולא שמתי לב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ben060,

יש חלונות שנפתחים בגוד מינימלי או משונה אני רוצה שהחלון של ה IE או כל דבר אחר יפתח תמיד בגודל מלא מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by Thant,

שלום, ברשותי sony vegas 9 64bit על גבי חלונות 7 64bit. ברצוני לשמור סרטים בצורה מכווצת יותר ממה שהcodecs שבאים עם התוכנה מאפשרים. חשבתי אולי על xvid או משהו בסגנון. ניסיתי להתקין גרסא ניסיונית של ffdshow ב64bit אך זה לא עבד לי. מישהו מכיר חבילת codecs טובה ב64bit או פתרון אחר לבעיה? או במקביל המלצה על תוכנה (רצוי חינמית) שאפשר להמיר ולכווץ איתה סרטוני WMV או MP4 שאני יוצר בתוכנה בלי לאבד מאיכות הסרטון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by oreinis,

התקנתי את התוכנה סוני וגאס כל ההתקנה הלכה בסדר וכשניסיתי לפתוח את התוכנה היא לא ניפתחה וגם לא אמרה שיש בעיה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by nore0,

50CENT- Fulldvd איך פותחים את הקבצים האלה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.