תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי XP HOME ניסיתי לאתחל מכל סוגי הדיסקים אך לשווא יש למישהו רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה ממכם עזרה מאיפה אפשר להוריד תוכנת קודים חדשה שתפתח לי משחקי דמו למשחקים מלאים כמו ה-serials 2000. נ.ב. האם יש גרסא חדשה ל-serials 2000
-
-
היום הורדתי את התוכנה serials 2000 ואני לא ממש איך להשתמש בה אז בבקשה עיזרו לי
-
אהלן. אני מוריד לאבא שלי סרטים. קובץ הסרט וקובץ התרגום(srt) שם על DOK שם בטלויזיה והטלויזיה מנגנת את הסרט+התרגום. הבעיה - הטלויזיה מראה את הכתוביות בקטן ולאבא שלי קשה לראות אותם. לא ניתן להגדיל דרך הטלויזיה אין אופציה כזאת מה שאני מחפש - דרך להגיד לטלויזיה שהכתוביות גדולות יותר מבלי לקודד את כל הסרט מחדש עם כתוביות בגודל גדול יותר. או תוכנה שתצרף את הכתובית לסרט וגם תגדיל אותו מבלי לעשות קידוד וידאו מחדש של שעה+ אלה בכמה דקות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן. הסיפור הוא כזה: יש איזו תוכנה שאני צריך לעבודה. אחי הקטן בנסיון לחסוך כסף התקין לי אותה פרוצה. לאחר מעט זמן התוכנה זיהתה את זה ונעלה את עצמה. עכשיו אני רוצה להסיר אותה ולהתקין עותק חדש ולקנות את הרשיון עבורה. אבל לא משנה כמה אני מסיר אותה ומתקין אותה מחדש ישר אחרי ההתקנה היא מזהה את הרשיון שאחי הזין לה ונועלת את עצמה. ניסיתי להסיר עם revo uninstaller בצורה הכי יסודית פלוס נקיון הרגיסטרי אבל כלום לא עוזר תמיד זה חוזר על עצמו. עצות?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
סוף סוף גרסת 64BIT שתדע לנצל את הזיכרון של המחשבים המודרניים! גירסה חינמית זמינה להורדה באתר החברה - http://www.sketchup.com/products/sketchup-pro/new-in-2015
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן חברה, ה-Context Menu שלי עמוס מידי עם מלא דברים שאני בכלל לא משתמש בהם ולא אשתמש בהם. זכור לי שיש דרך לערוך את מה שרוצים בתפריט הזה דרך ה-Control Panel אבל אני לא זוכר איך ובחיפוש באינטרנט כל הזמן שולחים אותי לregedit שמבלבל אותי לגמרי... מישהו מכיר תוכנה נוחה, פשוטה ובלי זבל בשביל לערוך את התפריט הזה? או יותר פשוט יודע להגיד לי איפה למצוא את זה בלוח בקרה? (חפרתי שם חצי שעה ולא הצלחתי למצוא את זה...). תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום נכנסה לי למחשב תוכנה בשם radio canyon. היא מפציצה לי את הדפדפן בחלונות קופצים. ניסיתי להסיר אותה וקיבלתי הודעת חסימה מהאנטי וירוס (אווסט). אחרי זה ניסיתי עוד ולא הצלחתי בכלל (גם לא קיבלתי הודעה). מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
יש באתרים קישור לשליחת מייל בתצורה הזאת MAILTO:XXX@XXX.COM עכשיו אני רוצה שזה יקשר לי לגימייל שבCHROME כל פעם. איך עושים את זה? בעבר כאשר היה מותקן לי OUTLOOK זה היה מקשר אליו בתור ברירת מחדל משום מה תודה
-
- 1 תגובה
- 6.5k צפיות
-
-
מחובר לי למחשב בUSB סטיק לקליטת עידן פלוס הוא די יישן והתוכנה שהגיעה איתו לא תומכת בווינדוס 8 לכן עד היום השתמשתי ב Splash lite החינמית מחפש משהו יותר נחמד ויציב ובכלל המלצות כלליות למקלט עידן פלוס
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום המפרט שלי זה זה http://www.tms.co.il/preview/spec/dk3h1tlc המחשב רץ מעולה תקופה של כמה חודשים,ללא וירוסים וללא שום התקנה מיוחדת בימים האחרונים פתאום הוא החל לפתוח תיקיות ממש באיטיות וגם בדפדפן עובד מאד לאט המחשב עצמו עולה כרגיל במהירות הרגילה ומהירה. דיברתי עם תומך של TMS הוא השתלט על המחשב מרחוק וכשהוא שלט אז התנועה עבדה כרגיל בצורה תקינה גם כשאני הזזתי כל עוד התוכנה פעלה. ברגע שיוצאים ממנה האיטיות חוזרת. הוא המליץ לפרמט ואם לא יעזור הם יקחו את המחשב לבדיקה. אני רוצה לברר אם יש עוד אפשרויות לפני הפירמוט... תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
על איזה חברה אתם ממליצים? (כמובן מאלה שמשתתפים ב BF)
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה שלא ברור לי איך זה הגיוני. אני מוריד כתוביות מאתר מסויים והכל זורם חלק ועובד בקלות. אני מוריד כתוביות מאתר אחר והכתוביות מסרבות לעבוד. לא משנה איזה תוכנה הפעלתי הכתוביות מסרבות לעלות מאותו אתר. אני משתמש ותיק אבל טרם נתקלתי בכזאת בעיה מוזרה. זה בסדר אם אני יפרסם את שמות האתרים ?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
-
מדובר על כרטיס ATI HD4870x2 ותוכנת Sony Vegas pro 10, בכל פעם שאני מנסה לרנדר וידאו בעזרת הGPU התוכנה קורסת והדרך היחידה בה ניתן לרנדר היא בעזרת ה CPU בלבד... אשמח לעזרה בנושא!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כשמנסה להתקין מופי לי השגיאות הבאות : http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי Mini Windows 7 בדיסק Hirens גרסה 15, השאלה שלי, אם יש שם כבר דרייברים של USB3, ואם לא, איזה מהם אני צריך להתקין על מנת להעתיק GHOST מדיסק נייד דרך USB3? הכוונה שלי, דרייברים שאני מתקין רגיל שמותאמים ללוח האם שלי, או שיש דרייברים מיוחדים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לשים על דיסק חיצוני Portable Windows 8.1 יש לי מספר שאלות: 1. בעבר הכנתי עם recimg קובץ Refresh והוא נשמר כקובץ אחד עם סיומת wim אם אני שם את הקובץ בדיסק נייד, וניגש אליו באמצעות boot, האם תהיה לי אפשרות לעלות ממנו וזה יהיה בעצם Windows portable? 2. אם לא, יש לי אפשרות ליצור את זה עם Windows to go בגרסת ה-Enterprise של מערכת ההפעלה 8.1. השאלה שלי, אחרי שאני מכין את זה, הדיסק הקשיח שלי "נעלם" והוא מוסתר. אני עדיין יכול לגשת אליו ולשמור שם קבצים? כלומר, אם אני שומר שם את הגיבויים שלי, באותה המחיצה איפה ששמורה מערכת ההפעלה, בעת הרצת המערכת מדיסק הקשיח, האם זה ימחק לי קבצים לא קשורים? (כלומר, קבצי גיבוי אחרים שיש לי שלא רלוונטיים למערכת הפעלה שיושבת בדיסק). תוד…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בוורד 2010 :בעבודה בעקוב אחר שינויים כיצד מצמצמים רווחים בין שתי הערות שוליים, כאשר אני מנסה לצמצם את הרווח מופיעה הערה: "פעולה זו אינה חוקית עבור הערות שוליים"... תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
לא מצליח לעשות Activate ל Office 2013 עם Microsoft Toolkit 2.5.2, מערכת ההפעלה שלי היא windows 8.1 הtoolkit רץ הרבה זמן ובסוף מוציא את ההודעה: ---------------------------------------- Installing Any Matching Volume Keys. ---------------------------------------- Attempting To Activate Microsoft Office Attempting to Activate OfficeProPlusVL_KMS_Client Attempting to Activate OfficeVisioProVL_KMS_Client ממה שראיתי באינטרנט צריך לבצע הסרה של מתאמי רשת: TAP ו ISATAP ואז זה אמור לפעול. אמנם עשיתי את ההסרה הזאת אבל עדיין אני מקבל את אותה ההודעה שלמעלה. בנוסף ראיתי שיש איזשהי בעיה עם גרסאת ה Office, צריך שהיא תהיה VL ולא Retail. בדקתי אצלי והיא VL. יש רעיונות אחרים?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
איזו תוכנה יכולה להוריד סרטון מהאתר הישראלי MAKO.CO.IL ?
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
היי חברים, לא מזמן נתקלתי בתופעה מוזרה אצל חבר. הכרום שלו מציג את העברית בשורת התפריטים בתור ריבועים ריקים (באופציות השונות בתפריט, במועדפים וגם בכתיבה בשורת הכתובת). בדקתי את הגדרות ה-Region and Language והאיזור מוגדר על ישראל. גם ההגדרות עבור תוכנות שאינן unicode הן "ישראל". הסרה והתקנה מחדש לא שינתה דבר. אנגלית מוצגת כהלכה בתפריט. אשמח לעצות
-
- 1 תגובה
- 6.6k צפיות
-
-
שלום . כאשר אני מסמן דף לשמירה בדפדפן , הדף ישר מועבר לשמירה בתיקיה "סימניות לא ממוינות" . פעם , היה נפתח חלון דו- שיח שהיה מאפשר לי לבחור תיקיה לשמירה . איך אני מחזיר את החלון הזה ? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שיודעת לזהות סרטונים זהים נניח לפי השוואה בין 20 פריימים זהים/דומים באותו סרטון(נניח FLV, AVI, MP4) שתצביע עליהם ותוכל למחוק אותם. אני לא מדבר על BYTE BY BYTE, כי יש מצבים שאותו סרטון יהיה באיכות יותר נמוכה או יותר קצר מהשני, אבל ההתחלה רוב הפעמים תיהיה אותו דבר כך שהתוכנה אמורה לזהות אותם. קיימת תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-