עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום ולילה טוב לכל קהילת HW. אני מחפש תוכנה ליצירת התקנות, לא משהו מסובך מדיי, אבל שיכיל את הפונקציה של ה Features ואני אסביר: נניח אני מכניס כמה סוגים של דברים לאותה ההתקנה, עכשיו יכול להיות שלאותו משתמש יהיו כבר חלק מן הדברים, ולכן הוא יוכל להוריד אותם מרשימת ההתקנות. נו אתם בטח מכירים שמסמנים V על DX9 או על איזו תוכנה למשחק ברשת... אני צריך אופציה כזו דומה. ניסיתי בעבר ליצור התקנה עם InstallShield, אבל זה סיפור מההפטרה בעיקר בגלל הקטע שיש שפת תכנות שנקראת InstallScript שצריך להשתמש בה ואני לא מבין בזה בגרוש. אני אשמח לקבל מכם המלצות, לתוכנות חינמיות או בתשלום אפילו אם אין אופציה אחרת. תודה, Daglas.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה שיוצרת התקנה אוטומטית של ווינדוס עם תוכנות או לחילופין רק תוכנות , חשוב לי לומר שראיתי תוכנות שעושות את זה (כמו ALMEZA), אבל אני מחפש משהו שאפשר להוסיף לו גם CRACK לתוכנות מסויימות וכדו' סריאל... בקיצור אני מחפש אפשרות לקינפוג את ההתקנה (להסיר V למיניהם בזמן ההתקנה, להוסיף קראק לתוכנות מסויימות). האם מישהו מכיר כזאת תוכנה ? אשמח לשמוע הצעות.. נ.ב: ראיתי ששאלו על זה כבר , אבל לא על מה שאני שאלתי בתודה רבה.. תומר.

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by lidorosh,

חברה אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל ליצור התקנות של דברים מסוימים! בתודה לידור

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by dj shay 30010,

אני מחפש ליצור התקנה של WINDOWS עם אופיס ועוד כמה תוכנות מישהו יוצע בעזרת מה יוצרים את זה

5. שלום, אני מחפש תוכנה שתעשה לי יציאת COM וירטואלית מהתקן USB אני רוצה לחבר התקן USB ושהמחשב יוכל להתייחס אליו כמכשיר שמחובר ביציאת COM כלשהי יש כזה דבר? תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. אני מקווה שיש כזה דבר...תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  7. אהלן.. אנשים אני חייב את עזרתכם! אני צריך תוכנה פשוטה ליצירת כתוביות/תרגום לסרטים. ניסיתי את Subtitles Workshop אבל זה לא הכי עזר לי יש לי בעיה עם תזמון הכתוביות לסרט וכו.. אם יש איזו תוכנה אחרת אשמח לשמוע -תודה רבה, נחום.

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  8. מישהו מכיר איזה תוכנה טובה ומקצועית יחסית ליצירת כרטיסי ביקור?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by club_501,

1) מחפש תוכנה ליצירת כתוביות. 2) מה ההבדל בין סוגי הקבצים שבהם נשמרים הכתוביות? 3) באיזה סוג קובץ מומלץ לשמור את הכתוביות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by djhenrya,

יש לי קבצי AVI (DIVX או XVID) - ואני רוצה ליצור כתוביות לסרט (או לתרגם אותו בעצמי, אם תרצו) אילו תוכנות קיימות יכולות לעזור לי עם זה ? אני מחפש גם כאלה חינמיות (שזה לא אמור להיות בעיה - כי כל הקודקים הם חינמיים....)

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  11. אני מחפש תוכנה שיהיה נוח לעבוד איתה וליצור מודלים של מכוניות, אבל שלא תהיה מסובכת מדי להבנה. מישהו מכיר איזו תוכנה ממולצת לדברים כאלו? אני יודע שלאליס (החברה של MAYA) יש תוכנה מיוחד לזה אבל אני חושב שזה מקצועי מדי,, אני מחפש משהו למתחילים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני לא מחפש את e.j -לא-לא-ולא!!!! fruity loop לא כול כך עזרה לי כי התוכנה יותר מתאימה לדאנס ולטראנס חשוב שהתוכנה הזאת תהיה מספיק טובה כדי ליצור איתה מוזיקה שקטה והיפ הופ-תודה מראש

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  13. משהו עם איכות ואם יש אז חינם

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  14. יש לי הארד דיסק של WD 80 ג'יגה SATA. אני משתמש בווינדוס 2000, ואין לי כוח להתקין אותו מחדש כדי ליצור מחיצות בזמן ההתקנה. 1. איך אני יוצר מחיצות בזמן התקנה? 2. איזו תוכנה יכולה ליצור לי מחיצה קטנה בהארד דיסק כדי שאני לא אצטרך להוריד הכל מהתחלה אחרי הפירמוט?

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  15. אחרי שהתיאשתי מהתוכנה המובנת בVISTA אני מחפש משהו אחר, יש הצעות ?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  16. אני יודע שזה לא הכי קשור לפה,אבל אני פשוט חייב למצוא את זה..בהתחלה פתחתי דיון בשאלה בפורום אודיו,אבל הפנו אותי לפורום תוכנה בכל מקרה-פעם היתה לי תוכנה כזו,ועכשיו אני זקוק לאחת בדחיפות... אני מחפש תוכנה שמסוגלת לשלב שני שירים ולהריץ את שניהם בו זמנית,וכן ליצור קובץ חדש של הקבצים המשולבים. אודה לכל מי שיעזור לי למצוא אחת.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by maorsh18,

מחפש תוכנה ליצירת מסוף בין שני מחשבים המחוברים ברשת ישירה

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  18. האם יש תוכנות חינם ליצירת משחקים פשוטים? כמו למשלAdventure Game Studio

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. כלומר במקום להעלות את כל התמונות לאתר תמונה אחר תמונה אני מחפש תוכנה המייצרת תמונה גדולה מכל התמונות ומעלה פעם אחת אבל לא כזו שתמונה נכנסת לתוך תמונה אלא כל תמונה יש לה את הריבוע שלה. תודה למסייעים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by dbx22,

אני מחפש תוכנה ליצירת מצגת SLIDESHOW שיהיה אפשרי להכניס בה את התמונות הרצויות בליווי מוזיקה שאני בוחר ולשמור את הקובץ בפורמט AVI או MPEG כדי שיהיה אפשרי אחרכך לצרוב ולצפות בדיוידי. מחכה לתשובות, תודה.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  21. תודה רבה מראש !

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by omrit,

היי, אני רוצה לעשות סרט- מעין תמונות שרצות עם אפקטים וסאונד, כמו מצגת אבל בפורמט של וידאו (ל-DVD). מישהו יודע אם איזה תוכנה אני יכול לעבוד? תודה!

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  23. Started by ruler,

שלום אני מחפש תוכנה ליצירת סרטונים מצוירים שיש מלא כאלו ברשת תודה

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  24. Started by iakovl,

אני מחפש תוכנה שתוכל לתת לי את המבנה של הHDD שלי ברמה של קבצים אני רוצה פשוט להכין רשימת שמות של כל הקבצים שיש לי בHDD מסויים ברמה של שם קובץ והיכן הוא ממוקם בHDD

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי, אני מחפש כבר זמן מה דרך להקל לי על השימוש באייפוד שלי. שימוש במסד הנתונים נוראי. במחשב השירים מסודרים בתיקיות לפי שמות האומנים (ובתוך התיקיות הנ"ל תיקיות של האלבומים). אני מחפש תוכנה שתוכל ליצור לי פלי-ליסטים בצורה אוטומטית, מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.