עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי שיר שאני רוצה לחתוך את ה40 שניות האחרונות ממנו אם אתם מכירים תוכנה כזאת אני ישמח. גם אם אפשר שיהיה תוכנה קלילה ולא אחת ששוקלת 500 מגה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by nimrods,

שלום לכולם אחרי שהרבה זמן לא הייתי פה.! אני צריך תוכנה לחתוך שירים יענו לעסות צילצולים לפלאפון.!! תודה לעוזרים.!

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by galz,

אני מחפש תוכנה שאפשר ליצור בעזרתה טולבארס כמו הטולבאר הצדדי הנפתח שיש בaston shell, רק במעטפת הרגילה של אקספי. אם יש אני אשמח מאד

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  4. Started by M7a,

יש לי סרטון MOV אני רוצה להפוך אותו ל wma או avi? אפשר תוכנה בבקשה, זה דחוף! תודה

5. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתעזור בייעול העבודה שלי ושל עובדיי. אתן קצת פרטים, אולי זה יעזור להבין מה בדיוק אני צריך: אני עצמאי שעובד מול המון (עשרות רבות) של חברות בארץ ובחו"ל. בכל חברה יש את אנשי הקשר השונים, מיילים, טלפונים ועוד פרטים שצריך לדעת עליהם. כרגע הכל מרוכז במחברת גדולה ומבולגנת. הייתי רוצה כמובן תוכנה שאליה אכניס את כל המידע הזה באופן מסודר. יש לי גם מספר עובדים שמבצעים בשבילי משימות. כרגע אני מתקשר אליהם פעם בכמה ימים, בודק מה הספיקו לעשות ובהתאם לכך נותן להם משימות חדשות. הייתי רוצה שכולם יוכלו להתחבר אליי בתוכנה, לקבל ממני משימות ולעדכן בזמן אמת את התקדמותם. כמו כן הייתי רוצה שתהיה להם גישה לחלקים מספר הכתובות. מבחינת עומס, לפעמים כשיש 20 משימות לבצע בו ז…

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  6. הי, אני מחפש כזו תוכנה שיודעת לייצב את הווליום בשירים, כך שלא אצטרך להעלות ולהוריד ווליום בנגן הנייד. לא מצליח למצוא קישורים לתוכנות כאלה, למרות שבעבר קראתי על כמה כאלו... תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  7. תוכנה שתעבוד במחשב כמו הדיסקים שקונים מכניסים ויש סיםפור כלשהוא עם תמונות וקול ויש חיצים לעבור הבא וכך עד הסוף גם נגיד כל מיני אפשרויות כמו פנים כלשבם שיגידו דבר מה... לדוגמא: סיפור פסח ולוחצים על משה והוא אומר משהו קשרו...משהו בסגנון לא יודע איך להסביר

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  8. שלום, פעם היה לי מדריך עם איזשהי תוכנה שדרכה אני יכול ליצור דיסק עם תפריט שממנו אני יכול לבחור איזה תוכנות להתקין ,וזה נוח מאוד לאחר פרמוט.. יש למישהו את התוכנה הזו? או אוליי דרך אחרת ליצור דיסק התקנה שכזה? (זה נראה כמו תפריט שאתה בוחר סרט\תרגום וכו שעושים בנרו ) תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  9. תודה לכל העוזרים :s05:

10. Started by danik,

היי אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול ליצר ICON פעם הייתה לי תוכנה כזאת אבל שחכתי את שמה....

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  11. משהו עם אפשרות להכניס סאונד ואולי קטעי מעבר. (חוץ מ-adobe premier).

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  12. Started by tzuriely,

אהלן, אני מחפש תוכנה (רצוי חינמית) שתאפשר לי ליצור מעיין נקודת שחזור מלאה. ז"א שברגע שאני ירצה אני יוכל לחזור לנקודה שהגדרתי, ואקבל עמדה נקיה לגמרי ,ז"א כל מה שהותקן אחרי לא יהיה קיים כנ"ל לגבי קבצים שנוצרו. ז"א שמבקרה שאני קובע נקודה מיד אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה, כשארצה לחזור לנקודה זה בדיוק מה שאקבל. אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה לאחר כל ריסט, השאלה שלי היא האם אני יכול להגדיר את זה אחרת שרק כשארצה יתבצע השחזור? ואם כן אמח אם תמליצו על אחת כזאת. תודה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by hagay,

מישהו מכיר? רצוי שתהיה תוכנה קלה לשימוש ושלא תתפוס יותר מדי זיכרון...

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  14. Started by uriby,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה או דרך להפוך DoK ל-bootable ללא צורך לפרמט את ה-DoK. האם יש תוכנה או דרך כלשהיא לעשות זאת?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. פעם הייתי משתמש ב-ghost2k3 שהיה שוקל 1M, הייתי שם אותו על דיסקט, עושה BOOT ויוצר/משחזר את ה-IMAGE. מה קיים היום שתומך בחומרה העכשווית (SATA HD) עם אותו עיקרון פעולה? תודה.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  16. אני מחפש תוכנה שאני יוכל לגבות דיסקים (מקוריים כמובן! ) בתור image כלומר בפורמט ISO או CUE,BIN, אבל עדיף ISO.... המטרה היא להכניס על דיסק DVD מספר גיבויים של דיסקים ישנים, בגלל שהם בדרך להיהרס אני חושב... ואז לשחק בהם דרך DAEMON TOOLS. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Ariel_tangi,

hi I have a legal copy of battlefield 2142 but I want to play it without the need to insert disk do you know software that does that or a software that I can make copy of the disk that will work (I tried with alcohol 120% but it didn't work thanks

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by cohenha,

שלום לכולם אני מנסה למצוא תוכנה שבעזרתה אוכל להכין silent install לרשימת תוכנות שאני רוצה להתקין אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על אחת כזאת תודה מראש הראל כהן

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by srulikg,

תוכנה שתיצור גיבוי בקלות של מערכת ההפעלה וכל הדברים הנלווים לה. דרייברים וכו'.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  20. Started by card,

שלום אני מחפש תוכנה שמאפשרת ליצור אובייקטים בתלת-מימד. כיוון שאני עושה את זה כתחביב, אז חשוב לי שהתוכנה תהיה קלה מאד לשימוש. תודה רבה card

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל ליצור בסופו של דבר דיסק עם תמונות, באיזשהו תפריט נוח ויפה. אני פשוט מכין דיסקים לכבוד סיום קורס בצבא. אם למישהו יש ניסיון עם תוכנה מסוימת, או רעיון איך לעשות את זה, אני אשמח. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by yotamoo,

אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת אני רוצה ליצור אלבום מתנה לידידה... בכל מקרה לא מדובר באלבום תמונות, אלא מן ספרון קטן שיכיל גם תמונות אבל בעיקר מידע. לאחר מכן אני רוצה להדפיס את זה בבית דפוס. עדיף שהתוכנה תהיה פשוטה להפעלה, מן הסתם. מקווה שהייתי מספיק ברור

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  23. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני מחפש תוכנה ליציאת אנימציות ופלאש. עשיתי חיפוש ומצאתי תוכנה מומלצת שנקראת CoffeeFire41.exe, אבל הקישור אליה לא עובד. המלצות וקישורים? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by n9555,

משהו כמו FROOTY LOOP תוכנה שאני יוכל ליצור איתה גם באסים ואורגן כמו FL SUDIO לא E.J תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 4.1k צפיות
  25. Started by s_b54,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם מישהו מקיר תוכנה שאיתה אפשר ליצור התקנה למשחקים שהכנתי תודה_b54

• 6 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.