עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by uriya,

שלום לכולם\כולן הדפדפן שלי עושה לעיתים קרובות בעיות של "בעיה חמורה" או משהו כזה ואח"כ הוא מודיע על שליחת הודעת שגיאה או דו"ח שגיאה, משהו כזה....... עכשיו, מה יכולה להיות הבעיה, המחשב חדש יחסית (3-4 חודשים) נקנה כמחשב בנוי, עם תוכנת nod 32 שמעודכנת ואני סורק את המחשב גם עם זה וגם עם lavasoft ad-aware , ואין בעיות שמתגלות עם התוכנות הנ"ל.... אז למה בכל זאת זה קורה?, ניסיתי לתת יותר זיכרון וירטואלי, חשבתי שאולי זו יכולה להיות הבעיה. אנא עזרו לי בתודה מראש, אוריה

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  2. Started by Br33z3R,

שלום, יש לי בעיה בקבלת הקבצים מאז התקנת ראוטר אלחוטי של EDIMAX. המחשב שלי הוא זה שמחובר ישר לראוטר. הקטע הוא, שלא כתוב לי כלום כשמנסים לשלוח, פשוט את ההודעה של השליחת קובץ אבל שום דבר לא זז! מה עושים? צריך לפתוח פורט בראוטר? להגדיר משהו אחר בטאבים של ההגדרות איסיקיו? (ד"א עשיתי כבר חיפוש בפורומים ולא מצאתי פתרון ). עכשיו, ההגדרות באיסיקיו מוגדרות כך: http://www.hwzone.co.il/newspics/theporscher/Stuff/icq-connections1.png

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by Posford,

איך אני יכול להוריד את התקן הג'אווה המלא ולא מהשרת שלהם כדי להתקין? יש לי בעיה עם ההתקנה ONLINE.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  4. אני חוזר להתאמן בתלת מימד והחלטתי על פרוייקט שיעבור בין poser 3dmax ps סקיצה התחלתית: תגובות- חופשי חופשי לטוב ולרע [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני מתכוון לכך שנכנסים לתקייה, עם סרטים, לכל סרט מוצגת תמונה מעין "תצוגה מקדימה" מלבד לקבצי mkv (שפשוט רשום mkv עם הלוגו של splash). יש דרך לסדר זאת או שכך התוכנה בנויה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. יש לי תוכנה נהדרת של חברת acdsee ,אולם נגמר לה תוקף השימוש ואני לא מוצא קראק לתוכנה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ,אך זה לא עוזר , היא לא נותנת לי לעבוד. אשמח אם תוכלו לתת לי לינק לתוכנה חדשה שעושה את אותן הפעולות , או להעביר לי לינק לקראק זמין , AcdSee למערכות ניידות תודה וצום קל

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  7. יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים ברשת בראוטר, לאחרונה החלפנו את אחד המחשבים באחד חדש, התקנתי עליו מסנג'ר אבל הוא פשוט לא רוצה להתחבר בטענה שיש חומת אש שמפריעה לו, מיותר לציין כי ביטלתי את החומת אש של הווינדואס. במחשבים האחרים המסנג'ר עובד.... מישהו יודע מה הבעיה?(במחשב הישן שהיה לפניו המסנג'ר התחבר בלי בעיה) יש אולי איזה פורטים שצריך לפתוח? תודה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by iakovl,

בקיצור בגלל שאני כל הזמן בצבא, אין לי זמן לבדוק לאיזה תוכנות יצאו עדכונים יש במקרה תוכנה שעושה את זה בשבילי? אני זוכר שהיה אמור להיות משהו דומה אני יודע שיש דבר כזה לדריברים, השאלה היא האם יש דבר כזה לתוכנות

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by dominic16,

כשאני ניכנס למישחקים קלים כמו למשל READ ALERT (1) הוא אומר שהוא לא מוצא "UNABLE TO FINDE VIDEO BUFFER" וGUNBOUND משהוא דומה אבל מישחקים רגילים (כבדים יותר הוא מפעיל) יש לי את הדריבר האחרון

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה לסינון אתרי סקס למערכת הפעלה XP מישהו מכיר תונה כזו שם משהו

11. Started by ex_,

היי אני(שוב)מחפש מדריכים ל3dmax לאחר ששידרגתי לגירסה 8 + הרבה זמן לא עבדתי על התוכנה אני מאוד חלוד מישהו מכיר מדריך/ים טובים שעוברים על הכל מבסיס עד למתקדם?? כל פורמט יהיה טוב אם יש לינקים או אפשר לשלוח לי pdf או בכלל איפה אפשר לחפש כי עד עכשיו לא מצאתי משהו מקצועי וטוב לגירסאות 7 או 8 תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. הי, מנסה להמיר DVD או את הקבצים שלו שהעתקתי לדיסק קשיח לקובץ XVID ודבר אחד שלא מצליח לעשות זה למקם את הכיתובית העברית כך שלא תיפול על השוליים השחורים למטה. ניסיתי מגוון תוכניות שלא אפשרו לי למקם את הכיתובית על הסרט עצמו כך שבפורמט 16:9 שתי שורות הכיתובית ייראו ואחת לא תברח מתחת למסך. בתוכנת WINX DVD RIPPER למשל יש אפשרות לשים כיתובית top או bottom או center אבל זה לא משפיע כלל על המיקום הסופי אחרי ההמרה. ניסיתי גם ליצור SUB ו-IDX, להמיר ידנית ל-SRT ואז למזג עם ה-XVID ללא כיתובית ומשום מה לא קיבלתי קבצים תקינים לצורך זה, אולי בגלל העברית? ניסיתי למשל את DVDSUBEDIT אבל ה-OCR שם לא מזהה עברית יש מישהו שיודע ספציפית איך למקם כיתובית או לקרוע כיתובית SRT עברית מדיוידי?…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הורדתי קטע וידיאו שמחולק ל 12 חלקים ואני רוצה להפוך אותם לסרט אחד, איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  14. שלום לכולם...נתקלתי פה בבעיה מעצבנת היום התקנתי את הMCAFFE פיירוול לאחר מכן הסרתי תתיקייה כי חבר שלי הביא לי אינטרנט סקיוריטי 2005.... הבעיה שכל פעם שאני מפעיל תמחשב אני מקבל הודעה מה - MCAFFE בהודעה רשום שכדי להמשיך תהתקנה של התוכנה הזאת צריך לעשות ריסטארט, עשיתי ריסטרט 2000 פעם כבר אבל זה לא משנה כרגע כי זה מעצבן ההודעה הזאת! וכמובן מחקתי תתייקייה בעת הפעלה מחדש התיקייה של התוכנה נמצאת כאילו חוזרת לאחר שכבר מחקתי אותה.. מה הבעיה פה ולמה יש תהודעה מהתוכנה המזדיינת הזאת?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by POD,

שלום! מישהו מכיר תוכנת שיחזור קבצים שיודעת לשחזר סיפריות עם כל הקבצים שהיו בתוכה. ניסיתי מלא תוכנות ואף אחת לא יודעת לעשות את זה. דרך אגב, עדיף שהתוכנה תוכל לעבוד ב- DOS. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yossikfir,

שלום פעם ראשונה שסרט HD מקרטע לי, זהו סרט בפורמט MKV למרות שיש לי כרטיס מסך מובנה intel 945 gma הכל עבד עד היום חלק יש למישהו רעיונות למה? עדכנתי קודקים klite ודרייברים של הכרטיס מסך מצאתי גם איזשהי תוכנה GMABooster שמאפשרת לקבוע את התדר של הכרטיס מסך, לא ממש עזרה . תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. הי לכולם חיברתי מחשב לטלוויזיה, ואני רוצה לשפר את חווית המשתשמש בעת הפעלת משחקים. 1. האם ידוע לכם על תוכנה שיש לי ממשק גרפי יפה שמאפשרת הפעלת משחקים? לדוגמא כמו שBoxee עושה לסרטים : http://www.google.com/imgres?q=boxee+interface&um=1&hl=en&sa=N&rlz=1C1CHEU_enIL458IL458&nord=1&biw=1333&bih=621&tbm=isch&tbnid=DIB6whT8sHbTyM:&imgrefurl=http://downloadsquad.switched.com/2009/12/07/boxee-beta-unveiled-cross-platform-media-player-gets-a-major-fa/&docid=Gf5hmzZwqyDkNM&imgurl=http://www.blogcdn.com/downloadsquad.switched.com/media/2009/12/boxee-beta-tv.jpg&w=575&h=359&ei=v7XKTqq9G6z_sQK0uLhJ&zoom=1&iact=rc&am…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. אני בא להפעיל ת'סרט ועלה לי השגיאה הזאת לפניי כמה ימים זה פעל

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  19. אני מנסה להתקין דריבר לכרטיס קול שלי... sis 7012 הורדתי מהאתר של החברה את הדריבר ועכשיו שאנ מנסה להתקין אותו אז הוא מביא לי שגיאה באמצע ההתקנה.. זאת השגיאה מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה פה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by termister2000,

היי יש לי בעיה דיי רצינית. המחשב שלי עולה רק בסייפ מוד. ביטלתי את הדרייבר של הכ.מסך והדבר לא עזר אלה רק החמיר את הבעיה. בקיצור איך אני יכול להפעיל(ENABLE) את הדרייבר דרך REGEDIT אן כל דרך אפשרית בSAFE MODE. תודה--- ממש דחוף!!!!

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  21. יש לי בכל סניף כרטיס של MAGIC RADAR ולכל סניף יש IP שונה. אני רוצה לחבר אצל משהו בבית מחשב שהוא יכול לראות את כל המצלמות בכל הסניפים בו זמנית. כרגע מה שהוא עושה, הוא כל הזמן יוצא מהתוכנה ובוחר IP אחר וצופה. איך אני עושה את זה? יש איזה תוכנה שיכולה להציג לי את כל המצלמות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by xlSnaK,

מישהו יודע האם אפשר לבטל את התמונות של האתרים האחרונים שנכנסת אליהם כשאתה נכנס לתוכנה ? ועוד משהו האם אפשר לעשות כך שזה לא יזכור בשורת הכתובות את מה שכבר כתבתי תודה

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by omry3000,

יש לי משתמש ב RS ועד לפני כיומיים הורדתי ללא בעיות ב RS Manager . יש לי בעיה ,כל איזה שעה בערך הRSM נתקע וצריך להפעיל אותו מחדש. למישהו יש מושג איך לסדר את הבעיה הזאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by achiya1,

שלום שמתי לב שאני לא יכול לצפות בסרט דרך הBSplayer בזמן שהאימיול פועל הסרט מתחיל להיות קטוע כזה כאילו מה הקשר בכלל שיכול להפריע לזה? זה לא שאני רוצה לשחק ברשת ולהוריד ביחד עם ביטורנט אין בעיה כזאת זה רק האימיול הסבר מישהו? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by StorM FighteR,

אני מחפש מדריך לפוטו שופ 8 בעברית שיסביר לי קצת על התוכנה ואיך להשתמש בה.. תודה

• 2 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.