תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שתחבר לי שתי חלקי סרט לחלק אחד. עדיף תוכנה פשוטה שלא תשנה קידודים או משהו בסיגנון. רק סימון של הקבצים שאני רוצה לחבר וזהו....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי עם וירטואל דאב ועוד תוכנה אבל החלק השני לא יוצא טוב מבחינת הקול והתמונה,ושמתי לב שכל הזמן זה ככה. מישהו מכיר משהו טוב?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
טוב הכותרת דיי אומרת הכל אבל אני קצת אפרט, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה לחיבור של כמה קבצי AVI ביחד? משהו לא מסובך מדי וקל להבנה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאוכל לחבר כתוביות לסרט שאוכל ליצרוב את הסרט ושאני יראה את הסרט יחד עם הכתוביות שהתוכנה תהיה קלה לשימוש ולא יותר מדי מסובכת תודה
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אתמול הובחנתי כבעל אוזניים רגישות במיוחד.. רציתי לדעת מהו גבול קצה היכולת שלי
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לחילוץ audio מקובץ וידאו כלשהו (נניח MKV, MP4, AVI וכו') והטמעתו בקובץ וידאו MKV. המטרה: יש לי שני קבצים של אותו וידאו, אחד עם שמע בשפה שאני מעוניין בה, אבל באיכות וידאו נמוכה. השני הוא MKV באיכות וידאו גבוהה, אבל בלי השמע שאני רוצה. אני רוצה לקחת את השמע מקובץ הוידאו הראשון ולהטמיע אותו בקובץ השני שהוידאו שלו באיכות גבוהה יותר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לדוגמא אם אני שומע עכשיו רדיו מהאינטרנט, שאני אוכל לשמור את השיר או את התוכנית שאני שומע כרגע...
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מספר תכנים הבנויים מקבצי WINRAR רבים. כאשר אני מנסה לבצע חילוץ, הפעולה דורשת הכנסת סיסמא אבודה, או שלא ידועה לי. עשיתי חיפוש לגבי תוכנות כאלה לגילוי סיסמאות. כל מה שמצאתי הם תוכנות בתשלום. אם מישהו מכיר תוכנה חינמית, שעושה את העבודה היטב, אז אשמח לשמוע. במידה ואין ברירה וחייבים לשלם, אשמח לקבל המלצה לגבי התוכנה הטובה והפשוטה ביותר לשימוש. אני מתכוון לתוכנה כזו שאחר כך לא אצטער על הכסף שזרקתי... (עדיפות לתוכנה שמתאימה ל -ויסטה, וגם לווינדוס 7) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קצת התבלגן עם איחוד מחיצות. הווינדוס מסרב לעלות, אבל כשהוא מנסה את ההארדיסק במחשב אחר, הוא יכול לגשת לקבצים., הבעייה שהתיקייה שאמורה להכיל את הקבצים שאוחדו מהמחיצה השנייה לא נגישה עקב הפעולה שלא הושלמה. השאלה היא אם מישהו מכיר ויכול להמליץ על איזה תוכנה טובה לחילוץ הקבצים הללו, שנמצאים פיזית על ההארדיסק? תוכנה כמו FILE SACAVENGER למשל. תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בדרך מוזרה כולשהי שהעתקתי ספריית מוזיקה מהארד דיסק אחד לאחר כל השירים הסתדרו בתיקיות עפ"י שם אומן. אני מחפש תוכנה שתחלץ את הקבצים שיש באלפי התיקיות לתיקיה אחת. תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי בעייה שיש לי בסביבות ה 70 מעודפים ולפעמים שאני מחפש איזה אתר לוקח לי משהו כמו חצי דקה ויותר ואי אפשר למצוא אתר לפי סדר האותיות כי לפעמים המילה הראשונה במעודפים היא לא שם האתר אז אני מחפש תוכנה שאני ילחץ על מעודפים היא תציג לי שורה כזו (בסגנון של החיפוש כאן באתר) למלות חלק מהמילה של המעודף והיא תמצע לי אותו.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי המון קבצי word ורציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול להריץ בה חיפוש חיצוני , לא בתוך הוורד עצמו, שיוכל להפנות אותי אל המידע הרלוונטי שאני מחפש? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום! ראשית התנצלות על שם הנושא המזעזע - פשוט לא ידעתי איך להגדיר בקיצור אני מחפש תוכנה שמאפשרת חיפוש בתוך תיקות web (כאשר אני משתמש ללא הזדהות - לא בעל הרשאות של שינוי, העלה או מחיקה) אני לא בטוח שקוראים זה תיקיות web הרעיון זה משהו כמו הממשק באתר הזה (תראו בתמונה - סליחה על חשאיות אתר פרטי) ממשק דומה ישנו בלינק הבא: http://www.superjer.com/transfer/ אז אני צריך לחפש קבצים בתוך ממשק דומה רק שם זה נראה קצת אחר קודם תאריך ושעה אח"כ גודל ובסוף הלינק לקובץ בנוסף או לחילופין תוכנה שאפשר להוריד תיקיות שלמות כולל קבצים במבנה המקורי למחשב (אז אני יעשה כבר חיפוש לוקלי) יש למישהו פיתרון? תודה מראש טל [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה טובה שמחפשת דרייברים ?
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
פעם הייתי משתמש ב THE ALL SEEING EYE שלמרות שבוטלה הייתה עובד עד לאחרונה עכשיו אני מחפש משהו חדש, עדיף תוכנה קלילה שמאפשרת למצוא שרתים כל שאר הפיצרים זה מיותר מבחינתי.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבודקת בעיות בהארד דיסק ומתקנת אותם קיימת כזאת תוכנה ?
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ל- Media Player יש אופציה לחפש על פי שם הקובץ מידע על השיר (אלבום, זמר, שנת יציאה וכו'). האם יש עוד תוכנות שיכולות לעשות זאת? האם יש תוכנות שעושות רק את זה (מין ID Taggers שמסתנכרנים עם מסד נתונים און ליין)? תודה.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתחפש לי מילים בקבצי וורד, שיהיה מצב של : מילה AND מילה AND מילה ובנוסף OR מילה OR מילה. אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני אשמח מאד תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצאתי אחת בשם Spybot - Search & Destroy מישהו מכיר? היא טובה מספיק? והאם אתם מכירים תוכנה טוב אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
יש לי תיקייה עם אלף קבצים, ואני רוצה לדעת מה גודל הקובץ הממוצע בה. יש תוכנה שמחשבת לי את זה? אם לא, זה לא צריך להיות קשה לתכנות.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני מכניס לה כמה שעות עבדתי והיא נותנת לי כמה כסף מגיע לי למרות שזה קצת חפירה כי משעה שמינית והלאה אני צריך לקבל 125% שעה עשירית ומעלה 150% ואחרי שאני עובר 45 שעות שבועיות זה כבר שעות נוספות בכל מקרה כאילו שמונה שעות מראשון עד חמישי ושישי חמש שעות ואחרי זה שעות נוספות אם קיימת תוכנה שיכולה לעשות את זה זה יהיה מעולה
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מתכוון לפורמטים כאלו שאני עורך ל-VCD,SVCD.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שחותכת סרטי AVI שתהיה פשוטה כמוAVICHOP (ז"א להגדיר קובץ כניסה וקבצי יציאה ואת הגודל הרצוי) ותפעל על WIN2K
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב את הסרטים שיש לי בפורמט avi ו mpeg אבל הם גדולים מדיי.. מכירים תוכנה שמאפשרת לחתוך את הסרטים ושלא הורסת את הפסקול?