תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
Dreamscenes כן אני יודע שם מטומם לסרטון רקע אבל בכל מקרה... במילים אחרות אני מחפש סרטוני MPG, WMV לשים ברקע. אני מחפש סרטונים בסגנון של מה שמוצע באתר הזה (מצד ימין) סגנון שקט כרגע יש לי נוף מרהבי עם נהר זורם פשוט עושה טוב על הלב ... מישהו מכיר אתרים שמכילים סרטונים קצרים באיכות טובה בפורמט הנ"ל בחינם?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש לי הרבה מאוד תוכנות ניידות על הDOK שלי והבעיה בPA שהיא לא מאפשרת מיון כלשהו מה שיוצר בלאגן בתפריט הראשי (יש צורך לחפש תוכנה ספציפית מתוך רשימה של עשרות). אשמח לדעת אם יש תוכנה חלופית לPORTABLE APPS שמאפשרת שליטה טובה יותר על התפריט.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
הגרסה מעודכנת והכול, אבל כשבאתי להיכנס לראשונה עם משתמש חדש אני רואה שהכול מחורבש ואני לא יכול לשנות את השם- עזרה :'( [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שבוע טוב. אני בדרך כלל לא מתנתק מהמסנגר, לפני יומיים באו אלי כמה חברים אז יצאתי ממנו שלא יכנסו לי לדברים שמה, ומאז שאני מנסה להתחבר שוב תמיד זה לא מצליח, רשום לי שאין אפשרות להיכנס כי השירות אינו זמן כעת. הקוד שגיאה שרשום לי זה 80048820. לא יודע יומיים זה כבר לא עובד. ניסיתי ריסט למחשב לכבות ולהדליק תאינטרנט, בסוף גם מחקתי תמסנגר והתקנתי עוד פעם מחדש, זה לא עוזר... למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש לילה טוב
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה הרעיון של הפורמט הזה? אחרי שגיליתי שאף תוכנה ברשותי לא מוכנה לנגן אותו, ערכתי חיפוש קצר וגיליתי שהוא קשור איכשהו לתוכנת סידור אמפים בשם mp3 collector.. לא ממש הבנתי בשביל מה אני צריך אותה, אני מסתדר די טוב בעצמי ונראה לי טיפשי להוריד את התוכנה רק בשביל לנגן כמה שירים. אין איזה קונברטור איפהשהו ?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הבנתי פחות או יותר איך להשתמש בתוכנה בצורה בסיסית, אבל לא הצלחתי להבין איך אני יכול לקבע/לשים תמונות חלקים במקום מסויים באתר ולא רק באמצע או בצד :-\ אם הבנתי צריך להשתמש בTable אבל ממש לא הצלחתי אם יש מישהו ישכול להסביר לי או להפנות אותי לאיזה מדריך (שיודע שזה מופיע שם) אני ממש אשמח תודה מראש, יוגב
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר השם שלו מופיע בפס הכחול בחלק העליון של החלון, אם יש טאבים הוא יופיע על שם הטאב ובנוסף השם מופיע גם על סרגל הכלים של הווינדאוס (איפה שה-start). התיאור אולי לא כל כך מובן, אז צירפתי תמונה. לא יודע למה אבל זה עולה לי על העצבים . יש איזה שהיא דרך להסיר את השם משלושת המקומות האלה? ניסיתי לחפש בגוגל הסבר, אבל לא ידעתי בדיוק איזה ערך לחפש! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני משתמש בגרסא 2.2 של ליאונארט . השאלה שלי היא , מה זה החצים ליד שם המשתמש שמוריד ממני , יש כאלה עם סמיילי שהם חברים שלי ויש שיש לידם שני חצים ,מה זה אומר ?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הממ.. טוב אז ככה.. יש לי מסרטת וידאו ישנה של סוני ובקיצור אני רוצה לחבר אותה לכרטיס טלויזיה שקניתי היום... עכשיו בכרטיס יש את החיבור הצהוב אבל שאני מחבר אליו תחיבור הצהוב של המצלמה זה לא קולט לי כלום,ואם אני מעביר בתוכנה למצד של S video שומעים רק סאונד ולא רואים תמונה כי זה מכוון לחיבור אס וידאו.. מה אפשר לעשות עם זה? איך אפשר לחבר תמסרטה ואיך אני יכול לדגום סרטים בלי הרבה סיבוכים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי חשבון Gmail שבו יש כ 2.5 ג'יגה של מיילים השמורים ב Lables שונים (הררכיים), ע"מ לבצע גיבוי מסויים, הגדרתי את ה Outlook מול אותו חשבון Gmail וקינפגתי אותו כ IMAP, ואכן רוב המיילים ירדו למחשב בצורה של תיקיות. המטרה שלי היא להעתיק את כל המיילים מחשבון ה Gmail הנ"ל, לחשבון Gmail אחר, תוך שמירה על כל ה Lables גם בחשבון Gmail החדש. חשבתי פשוט להוריד את הכל כפי שעשיתי דרך ה Outlook, ואז לחבר את ה Outlook לחשבון Gmail חדש, ולבצע העלאה של כל המיילים, כך שלאחר ההעלאה, התיקיות/Lables יווצרו בחשבון החדש, יחד עם המיילים הרלוונטים. 1. האם יש פתרון טוב יותר להעתקה של 2.5GB של מיילים מחשבון Gmail אחד למישנהו, תוך שמירה על תיוג/סימון ה Lables של כל המיילים הנ"ל? (חשוב מאוד, בלעדי ז…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כרטיס קול CREATIVE CT4170 SB16 VIBRA 16XV ISA אני צריך דריברים לוינדוס אקספי לא מצאתי בשום מקום מישהו אולי יודע איפה אפשר למצוא?
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. אחרי פירמוט ל XP SP2 מצאתי שחסרות לי 2 יציאות COM2 במנהל ההתקנים - צירפתי תמונה. זהו מחשב ישן עם P3 , ואין לי את הדיסק של לוח האם. האם זהו משהו קריטי שחסר, או שאפשר להסתדר בלעדיו ? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את תאריך יצירת הקבצים ושינוי אחרון של קובץ. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד משהו גדול מביטורנט של כמה גי'גות חייב תמיד להיות לפחות קובץ אחד פגום שם... ניסתי כמה מודים של ביטורנט ובהכל זה חוזר הבעיה היא שאני לא יכול להוריד שוב רק את הקובץ הפגום אלה את הכל מחדש [ד"א יש מקום שאני יכול להוריד חלק ספציפי ולא תמיד את הכל ?( חוץ מ FTP)] ואני עוד מוריד את זה מאתרים סגורים ... באימיול היה לוקח יותר זמן אבל לפחות היתי יודע שזה יעבוד בסופו של דבר למישהו יש מושג איפה הבעיה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
זה התחיל אתמול שהמחשב לא פותח חלק מהחולונות של internet explorer. המחשב לא נותן לבצע עדכון לתוכנה registry booster/ אני אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי, לצערי זה נופל לי בתקופת מבחנים סוף סימסטר ואני חייב את המחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
למי שיש ניק בעברית מופיע סימני שאלה במקום עברית איך מסדרים?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
עד היום הייתי משתמש בתוכנה GHOST 2003 שהיתה עובדת מצויין בעת כול תקלה ציק צק הייתי עושה שיחזור למערכת והכול היה חוזר לקדמותו... עד ש.... התחילו לצוץ כונני הרד דיסק בתקן SATA!! וברוב המחשבים עם הכוננים הללו (לא בכולם) לא עובדת הגירסה הנ"ל עכשיו מה זה אומר לא עובדת.... זה אומר שכאשר אני מנסה לגבות כונן הוא כמובן עושה ריסטרט למחשב ואז ניכנס למצב דוס ושם עושה העתקה לכונן... וכנ"ל לגבי שיחזור המערכת.. אבל בכונני SATA (שוב לא בכולם.. אולי זה תלוי גם בלוח אם למרות של ניראה לי כי בדקתי את זה עם כונן ATA ואז זה עבד) זה פשוט מגיע למסך הכחול של טעינה של התחלת פעולת הגואוסט ואז זה פשוט ניתקע וזהו... אין מה לעשות יותר!!! אוקי אז עברתי ל- GHOST 9 גירסה יותר מיתקדמת שאפילו עושה את הגיבו…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קיבלתי הרבה הודעה כאלה: Look, a new office killer game. Go download and join the rest of us! My nick there is Miril! http://iq.quijindeshkinma*s.com/programs/lkncs/eco/msdfg.zip (בלי ה-*) לא פתחתי אבל אני מאמין שזה ויורס נוסף (אולי כמו השאר ואולי גרוע יותר) שכנראה גם הוא מפיץ את עצמו ברשימה שלך . . . רק לא כ"כ הבנתי מה נכנס באנשים שהם מפיצים כ"כ הרבה וירוסים |: מישהו פה פתח אותו ? מה ההשפעה ?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מבקש המלצה על תוכנה חינמית לשיחזור קבצי mp3 שנימחקו לי בטעות מהמחשב. (היו על מחיצה D בדיסק הקשיח) תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. לפני שפירמטתי את המחשב היתה לי התוכנה Cubase SX-3 והיא פעלה מעולה בלי שום בעיות. (היא היתה שמורה על D, ופרמטו לי את C) עכשיו, אחרי שהחזירו לי את המחשב התוכנה לא עבדה אז מחקתי אותה וניסיתי להתקין אותה מחדש, ואז בשלב בהתקנה שבו כתוב: "Cubase is now ready to be installed" או משהו כזה, כשאני לוחץ על NEXT ההתקנה נתקעת.. ואז אני יוצא ממנה ב-Ctrl Alt Delete וזהו... הבעיה היא רק במחשב שלי, כי התקנתי עם אותו הדיסק שבו התקנתי לפי הפירמוט ושבו חברים שלי התקינו במחשב שלהם ללא כל בעיה. הייתי שמח אם תעזרו לי...:\ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני יודע שבגרסאות החדשות של המסנג'ר הרשמי אפשר להיות מחוברים משני מקומות במקביל (למשל במחשב ובאייפון וזה לא מתנתק) השאלה אם אפשר לגרום לזה לעבוד בדיגסבי או מירנדה או פידג'ין? עם עדיפות לדיגסבי בה אני משתמש מניח שזה מצריך עדכון של הפרוטוקול מסנג'ר או משהו, לא הצלחתי למצוא מידע בפורום של דיגסבי לא ממש אוהב את המסנג'ר הרגיל והפיצ'ר הזה חסר לי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
טוב אני זקוק לתוכנה כזאת אני מתכיל פרוייקט חדש.
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
the application or dll C:\Windows\system32\mmmzkhrx.dll is not a valid windows image please check this against your instalation diskette. במחשב עם חלונות XP. לא מצאתי שום דבר דומה בחיפוש בגוגל והדיסק ממנו הותקן הווינדוז לא מתאים כיוון שגרסתו ישנה יותר מזאת שבמחשב.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי Windows XP® Home Edition Service pack 2 (המערכת חדשה, ובשפה האנגלית) הורדתי את גרסת נסיון של התוכנה Adobe InDesign CS בשפה עברית, מהאתר http://www.karatsoft.co.il (הם הנציגים של חברת Adobe בישראל). הורדתי גם במחשב הנייד השני שלי,שיש בו Windows XP® Home Edition Service pack 2 (המערכת בגרסה עברית). וכאשר אני מפעיל את התוכנה בשתי המחשבים, מופיעה השגיאה הבאה:
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-