עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shl122,

שלום יש לי מספר סרטים מסוג DIVX ו-XVID בעלי סיומת AVI... לסרטים מצורפים קבצי טקסט מסוג SUB,SRT,SSA ו-TXT שהם בעצם התירגום העיברי של הסרטים. ברצוני להמיר את הסרטים הללו לסרטים מסוג SVCD על מנת שאני אוכל לצפות בהם בנגן הדיוידי שיש לי. שאלתי היא, איך אני ממיר את הסרטים לסרטים מסוג SVCD ? בנוסף, איך אני מוסיף את התירגום לסרט כך שאני אוכל לראות את הסרט עם תרגום ? ולסיום, איך אני מחלק את הסרטים כך שיתאימו לגודל של דיסקים לצריבה ? בתודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  2. Started by SupreMe,

שלום! אני חדש באתר ויש לי בעיה- התקנתי אתמול ויסטה, ויש לי את המערכת רמקולים של קריאייטיב INSPIRE T6060, הלוח אם שלי הוא MSI NEO P965, אני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שמובנה על הלוח, וזה כותב לי שהדרייבר לא תומך בווינדוס ויסטה, ואני חייב את הדרייבר הזה כי רק דרכו אני יכול לשנות את ההגדרות של הרמקולים שישמעו מכולם, יש לי מערכת 5.1 ועכשיו שומעים רק מ2 רמקולים. אולי גם דרייבר של הרמקולים יוכל לעזור כי כנראה גם דרכו אני אוכל להגדיר את השמיעה ברמקוילם. מה שאני בעצם מבקש זה דרייבר לכרטיס קול או לרמקוילם שלי, או הדרכה איך להפעיל את כל הרמקולים. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  3. היי עם אזו תוכנת ריפ טובה כדאי לעבוד? ואחרי זה = עם איזו תוכנה אפשר ליצרוב את זה בהתאמה לDVD קונבנציונאלי (4.7G ) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  4. האימיול כל הזמן עושה לי ריסטרט(אני יודע שזה האימיול כי רק כשאימיול דולק זה קורה, עם UTORRENT זה לא קורה), ניסיתי לחפש וירוסים, ספייוורים ולהתקין מחדש. אני צריך אולי גירסה אחרת של אימיול? איזה גרסה טובה יש?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  5. אני משתמש בגירסה שכל האותיות הפוכות בעברית... יצא כבר חדשה ומשופרת?

6. Started by A.Iniesta,

בזמן האחרון כבר ממש ממש קשה לגלוש, כל הזמן הדפים נתקעים ולוקח להם הרבה זמן להיטען, בד"כ אני פותח הרבה טאבים ובזמן שאני קורא טאב אחד אז השאר נטענים בינתיים וככה הלאה, אבל עכשיו טאבים אחרים בקושי נטענים בלי שאני בפוקוס עליהם, שלא לדבר על תמונות שלוקח כמה דקות לפתוח. זה לא בעייה באינטרנט כי בזמן שאני מוריד קובץ אז אני מוריד על מקס' מהירות. אין וירוסים \ רוגלות, ניקיתי קוקיס וקבצים זמניים. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  7. אז ככה רץ ברקע אקספלורר+קרום והוא על 100 אחוז קורה מצב במקביל שאני בסקייפ, ובוינאמפ ומתחילים לשמוע גרוע כאילו הוא משתמש בכל החומרה שלו וגם המסנג'ר מה עושים ? מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box + THERMALTAKE BIGTYPHOON ASUS P5W DH Deluxe 2X G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID WD 200GBJS 7200RPM SATAII CONNECT3D Radeon® X1950 XT 256MB GDDRIII GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ZALMAN ZM-F3 120MM NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK כונן דיסקטים שחור Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series WD 250GB + WD 200GB + SEAGATE 500GB מערכת הפעלה : VISTA 64 BIT

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  8. כמה שחיפשתי, לא מצאתי את הכפתור שיחזיר אותו להגדרות המקוריות (Default). מישהו יכול להנחות אותי איך עושים את זה?

9. שלום לכולם. בזמן האחרון התחלתי לימצוא יותר ויותר דיסקים עם מוסיקה ישנה וטובה, אבל שמתי לב שהמערכת לא קוראת את כל השירים כמו שצריך יש מעין תעיקות כאלו~ אז חשבתי לעצמי, הממ.. בטח יש איזו תוכנת פלא שיכולה לקרוא את הפורמט של השירים בדיסקים של מערכת הסטריאו שלי, שהם בפורמט WAV (תקנו אותי אם אני טועה) ואז להפוך אותם לשירים בפורמט MP3 כך שאוכל לגבות אותם גם על הHD שלי וגם על דיסקים חדשים (ובכמות רבה יותר) ובכן, אם ישנה תוכנת פלא שכזו אשמח לדעת. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by gilp123,

שלום, אני מחפש תוכנה טובה שאפשר להקליט באמצעותה את השירים שאני שומע דרך רשת האינטרנט. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  11. אני כרגע משתמש בפקס הברירת מחדל של ווינדוס והוא מוגבל באפשרויות , אני לא יכול לשלוח איתו מסמכים שסרקתי או קובץ DOC למשל , יש תוכנה שיכולה לעשות את הדברים האלה?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים של HWZONE נתקלתי לא מזמן בבעיה שקשורה למסמך PDF. כשאני מנסה להדפיס את המסמך מתקבלת אצלי הודעה (תמונה מצורפת) שאומרת שאני לא יכול להדפיס את המסמך הזה. ניסיתי גם באקרובט וההודעה היתה פחות או יותר זהה. עם מסמכים אחרים לעומת זאת לא היתה לי בעיה להדפיס אותם. מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל להדפיס בכל זאת את המסמך? אשמח לתגובות ולעזרה כי זה נורא חשוב בשבילי בתודה מראש. ניר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by gabriel,

במידה ויש לי כרטיס קול שיכול לעבד לפחות 96kHz/24bit איך אני יכול לשמוע על המחשב דיסקים של DVD-Audio? אני יודע שרוב תוכנות הדי.וי.די הפופולאריות לא תומכות בתקן הזה (למשל PowerDVD), ואני לא יודע אם זה בגלל החומרה הנוכחית שלי (SB-LIVE) או בגלל שאין תמיכה בתוכנה עצמה. האם יש תוכנה שיודעת לנגן DVD-Audio? (אני בינתיים שמעתי ש-SoundBlaster Audigy2 בא עם תוכנה שיודעת לנגן את הפורמט הזה)

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. Started by leonid87,

אני רוצה להקליט שיר הכי פשוט בעולם קצב עם Fruity loops ועליו כמה רצועות קול מהמיקרופון ואולי גם גיטרה בline in תעזרו לי בבקשה למצוא א. תוכנה להקלטה עם המקרופון (בנתיים מצאתי רק את all sound recorder XP - זו תוכנה טובה?) ב. תוכנה שתאפשר הדבקה של כמה קבצי קול ביחד - אחד על השני ג. תוכנה להקלטה מ Line in

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  15. התקנתי את התוכנה ועכשיו כל מה שניסיתי לא מצליח להוריד אותה ...ניסיתי לעושת REPAIR שלא עובד UNI שלא עובד ...וכו אם איזה תוכנה ניתן להסיר אותה ?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  16. שתצפין קבצים-תיקיות וכ'ו עם סיסמה . אני ראיתי מלא תוכנות freeware וגם shareware . אני רוצה רק שתמליצו לי מניסיונכם. תודה.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by emailaya,

היי בעקבות לא מעט תגובות ובקשות לגבי גירסה 3.5.0, החלטתי לשחרר גירסה 3.5.5 אשר כוללת המון שיפוצים ותוספות מגירסה 3.5.0, לפני שאני ממשיך הלאה לגירסה 3.6.0. רשימת השינויים היא: * צ'יטוט מהיר עכשיו כטולבוקס * מידע רסס מופיע בתוכנה עצמה ולא בדפדפן חיצוני * גישה ישירה לאנשי הקשר דרך כפתור יצירת מכתב חדש * לאיימליה יש רסס משלה * יצוא אנשי קשר * הוספת תמונה לחתימה * לשונית צפיה בתמונות/וידאו גם בזמן יצירת מכתב חדש * סימון מכתב כלא נקרא * חיפוש ברשימת הספאם * גישה מהירה לצבע גופן/רקע האחרון שנבחר * הגדרת תווית למכתבים מסומנים * יבוא ישיר מאאוטלוק אקספרס * יבוא ישיר מספר הכתובות של מערכת ההפעלה * שיפור דרמטי במהירות הסינכון של IMAP * שיפור באינטגרציה עם freepops בעבודה מול דואררשת…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  18. אפשר להסיר את הEXPLORER ב"הוספה\הסרה של רכיבי WINDOWS" אם אני משתמש בפיירפוקס? זה לא יפגע בתפקוד של הדפדפן או משהו..? יש לציין שאני משתמש בIE TAB תודה

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by elad-k1,

יש לי נורטון 2005 ורציתי לדעת אם זה מאיט את המחשב או אינטרנט (אימיול).. תודה

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  20. תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת אם אפשר לראות את המפרט של המחשב שברשותי (לוח אם, ספק, וכו'). תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by omri_ro,

כל פעם שאני טוען את אתר YNET אני מקבל הודעה (בתמונה המצורפת) ואז אני צריך ללחוץ על הלינק ע"מ לראות את האתר יש איזושהי הגדרה לREFRESHBLOCKER הזה שפיספסתי? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  23. כרגע אני מקבל את הדף רק במרכז ה FF בגודל רגיל... אני גם רוצה להגדיל את הפונטים אני ממש לא רואה כלום כי הוא על רזולוציה של 1650

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by emperor,

שלום ! יש לי בעיית lowid ב emule. זאת הפעם הראשונה שזה קורה. התוכנה תמיד עבדה מצויין. אין לי שום פיירוול, והפיירוול של וינדוס מנותק. יש למישהו פיתרון תודה.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by i.k,

אני לומד כרגע Exchange 2003/2007 ומחפש חומר בעברית. מישהו מכיר איזה אתר טוב שאפשר למצוא שם סיכומים או מדריכים בעברית?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים