תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש לי WIN XP PRO לאחר שאני פותח 3 חלונות(תוכנות)שונות ב 4 מפסיק להגיב לא פותח אותו קליק ימיני לא עובד. מה העיה ואיך פותרים אותה ? תודה ויום טוב מיקי
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
למה זההה??? זה רק אצלי?? ואם משהו יודע איך עושים פייד או מאיפה מורידים פלאגין שיגרום לזה שיהיה פיידד שיצור איתי קשר... או פה או באיי סיק יו 178957741... תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בערך 2 דקות אחריי שאני מתחבר לאינטרנט אני שם לב שה PROCESS הזה לוקח לי 99 אחוז מהמעבד. איך שאני מסיים את ה תהליך הזה המחשב חוזר לתפקוד רגיל. למישהו יש מושג מה זה? ואיך אני מבטל את התהליך הזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש למישהו אולי מושג למה WINDOWS TASK MANAGER לא מראה לי איזה תוכנה משתמשת לי בעוצמת מעבד. התוכנה מראה שהשימוש במעבד עומד על 70% (מצב היפוטטי) ואז לאחר שאני נכנס לא PROCESSES הוא מראה לי אחוזים בודדים ולא את התוכנה שלוקחת את מירב עוצמת העיבוד. מישהו נתל בתופע או יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
היי יש לי על האייקון של אימיול שבשורת המשימות קו שחור על העיניים מה זה? כיצד ניתן לבטלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
Teleport Ultra v1.40 מישהו מכיר את התוכנה שמעתי שהיא זכתה בפרסים רבים וממש לא יודע איך משתמשים בה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן. אני משתמש בעיקר בדפדפן chrome , וכמעט כל קליק על קישור באתרים השונים ,קופץ לי חלון נוסף של איזה פרסומת. בהרבה אתרים ישראלים יש חלון ביניים של פרסומת כלשהי עם "דלג". זה דיי מעצבן ומתיש ,ואם יש איזשהי תוכנה או תוספת לכרום שמונעת את כל זה ,אני אשמח אם תעזרו לי...
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה כל פעם שאני מחבר תפלא שלי שהוא מסוג W910I סוני אריקסון אז הוא רושם לי שהתקן לא זוהה מה לעשות ?? נ.ב פעם זה עבד עכשיו התחיל הסיפור הזה לפני כמה חודשים התוכנה לא עובדת ופעם לא היה לי תוכנה היתי ניכנס דרך המחשב שלי
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הי חברים קניתי מחשב חדש ועליו מותקן ויסטה 64 אולטימיט ואני סובל מבעיית מסכים כחולים ללא הפסקה אחרי שביררתי את מקור הבעיה היה כתוב שהבעיה נובעת מדרייבר לקוי בשם RTLH86 Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS\( מה אני עושה במצב כזה מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה? אשמח לעזרה תודה מראש אלירן דהן.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה הרעיון של הפורמט הזה? אחרי שגיליתי שאף תוכנה ברשותי לא מוכנה לנגן אותו, ערכתי חיפוש קצר וגיליתי שהוא קשור איכשהו לתוכנת סידור אמפים בשם mp3 collector.. לא ממש הבנתי בשביל מה אני צריך אותה, אני מסתדר די טוב בעצמי ונראה לי טיפשי להוריד את התוכנה רק בשביל לנגן כמה שירים. אין איזה קונברטור איפהשהו ?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הבנתי פחות או יותר איך להשתמש בתוכנה בצורה בסיסית, אבל לא הצלחתי להבין איך אני יכול לקבע/לשים תמונות חלקים במקום מסויים באתר ולא רק באמצע או בצד :-\ אם הבנתי צריך להשתמש בTable אבל ממש לא הצלחתי אם יש מישהו ישכול להסביר לי או להפנות אותי לאיזה מדריך (שיודע שזה מופיע שם) אני ממש אשמח תודה מראש, יוגב
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ההורדות עובדות כרגע דרך הביוטרנט רק דרך AZUREUS, כשאני מנסה דרך תוכנות אחרות ההורדה ממתחילה כרגיל, אך אחרי פרק זמן לא קבוע היא פשוט נתקעת, התוכנה עצמה אלא נתקעת והחלון פעיל- אבל הוא לא מוריד כלום (למרותש עדיין כביכול כתובה בו מהירות הורדה), וגם השימוש במעבד של אותו חלון עולה. למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי את ABCת SHADOW'S EXPERMINTAL, BITCOMETתBITORNADO
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מנסה להכין דיסק xp דרך תוכנת nlite ואני נתקל בבעיה בהוספת תוכנת כי אחרי הוספת קבצי ההתקנה הוכנה בעצם מנסה להתקין את התוכנות וזה יותר לי בעיה כי כבר הן מותקנות ליעל המחשב.....בבקשה שמישהו יעזור אני צריך פיתרון בהקדם...
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי חשבון Gmail שבו יש כ 2.5 ג'יגה של מיילים השמורים ב Lables שונים (הררכיים), ע"מ לבצע גיבוי מסויים, הגדרתי את ה Outlook מול אותו חשבון Gmail וקינפגתי אותו כ IMAP, ואכן רוב המיילים ירדו למחשב בצורה של תיקיות. המטרה שלי היא להעתיק את כל המיילים מחשבון ה Gmail הנ"ל, לחשבון Gmail אחר, תוך שמירה על כל ה Lables גם בחשבון Gmail החדש. חשבתי פשוט להוריד את הכל כפי שעשיתי דרך ה Outlook, ואז לחבר את ה Outlook לחשבון Gmail חדש, ולבצע העלאה של כל המיילים, כך שלאחר ההעלאה, התיקיות/Lables יווצרו בחשבון החדש, יחד עם המיילים הרלוונטים. 1. האם יש פתרון טוב יותר להעתקה של 2.5GB של מיילים מחשבון Gmail אחד למישנהו, תוך שמירה על תיוג/סימון ה Lables של כל המיילים הנ"ל? (חשוב מאוד, בלעדי ז…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
זאת כבר הודעה שניה שאני פותח בנושא, כי אף אחד לא מצא פתרון. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע סאונד מהאינטרנט, לא ממשחקי רשת, כמו למשל Counter strike למי שמכיר, Youtube וכו' . מישהו שבאמת מבין יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
הIE שלי קורס לפחות איזה 5 פעם ביום, יש לי וינדוס 7 והדפדפן קורס מלא פעמים וכל פעם אחרי קריסה מאתחל את עצמו. מה עושים?
-
אהלן מצטער אם זה לא הפורום המתאים יש לי בעיה בסרטים מסוימים.... יש לי תיקיית סרטים עם איה 15 סרטים שבכולם נראה לי הסאונד ממש ממש נמוך אבל בקטעי וידאו שונים קצרים למשל אין בעיה של סאונד אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה בכמה סרטים הסאונד ממש נמוך אבל בסרטים אחרים (כשאני משתמש באותה תוכנה ואותם הגדרות סאונד) אין בעיה בסאונד.... מה יכולה להיות הבעיה כבר? תודה
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
את התמונות אני דוחס עם תוכנה של POWERTOYS אבל הסרטים יוצאים גדולים מאוד. עם איזו תוכנה כדאי לדחוס? יש לי CASIO S600. פורמט MPEG 4 סיומת AVI. תודה.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לרגל קניית המחשב החדש רציתי לבדוק כמה אני מקבל ב3Dmark06. לאחר שהורדתי את התוכנה כמה פעמים ממקורות שונים, התקנתי אותה והזנתי את הסיריאל בשדה המבוקש בהתקנה נוצר מצב שכאשר אני מפעיל את התוכנה היא נתקעת (לאחר שמציגה את סמל החברה והוראה לחכות עד דקה). חיכיתי חצי שעה בכל אחד מהמקרים ושום חלון לא נפתח לי. :'( :'( :'( המפרט שלי: 4850 P5E Q9300 500GB 4GB 800MHZ CL4 525W ENERMAX XP 32BIT תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר כמה ימים אני מנסה להתחבר לMSN שלי וזה רושם לי : 81000314 error מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
בזמן האחרון ב-liveupdate הוא עושה לי X אדום על Virus Definitions.. כשאני לוחץ על השורה הזאת הוא רושם לי למטה: LiveUpdate could not determine if there is an update for this product because the update list for this product is corrupted. מישהו יודע כיצד לפתור תבעיה? ניסיתי להתקין את אותה גירסא שוב ושוב והוא לא נותן עדיין לעדכן.. תודה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שפעם השתמשתי בה שהשמיעה מוזיקה רגועה ושקטה לעבודה מול המחשב. אני לא יכול לפרט הרבה יותר מזה. למישהו יש רעיון?. תודה בכל מקרה.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מצלם עם הכפתור הרגיל של ווינדוס על המקלדת, ברגע שאני מדביק על צייר זה מראה לי את התמונה שיש נכון לעכשיו בסירטון. (לדוגמא הרצתי אותו קדימה, התמונה שצילמתי ממקודם אוטומטית משתנה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכם. התקנתי על מחשבי הנייד החדש נורטון גוסט גירסה 14 ואני ביצעתי בהצלחה גיבוי למחשב. זה פעולה קלי קלות. אך הפעולה שסיבכה אותי הייתה ליצור image וליצרוב אותו על DVD. בתוכנה, האופציה היחידה שמזכירה בשם את הפיצ'ר שאני מחפש זה: Create aVirtual Disk - האופצייה הנ"ל מייצרת קבצים המתואמים לצריבה (לפי התוכנה) על גבי פורמט Vhmd (או משהו כזה). עכשיו תהיתי לעצמי כיצד אני צורב את הקבצים הללו? והאם זה כמו שהיה פעם בנורטון 9 שהיינו מייצרים קובץ GHO וצורבים אותו לCD ואז בבוט פשוט הוא מוצא את הגוסט ישר? או שיש תהליך אחר? אשמח להסבר על התוכנה החדשה מבית נורטון, פשוט חיפשתי אחר תמיכה באתרם וגם אודות הבעיה שלי בגוגל והחיפוש לא ממש הניב פירות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-