תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עוד מישו נתקל במצב בו השועלאש קורס כשהוא מנסה לבצע LOG-IN לחשבון שלו ב PAYPAL?... (דרך paypal.com)
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/San-Of-Gloadis-89571555
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיועד לסרטים ואמפי3, הוא מחובר ל - TV וכשאני מפעיל איזה שהוא סרט ב BSPLAYER. המסך מתרחב ויוצא מגבולות הטלוויזיה, ואני מחזיר אותו למצב הדיפולט בפאנל של הכרטיס מסך. הכרטיס הוא NVIDIA 5200 - משהו כזה של גיגהביט יש איזה פתרון ? זה באג מוכר? תודה עריכה: הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים מהיום, וה - BSPLAYER הגירסה הכי חדשה.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שבוע טוב. אני בדרך כלל לא מתנתק מהמסנגר, לפני יומיים באו אלי כמה חברים אז יצאתי ממנו שלא יכנסו לי לדברים שמה, ומאז שאני מנסה להתחבר שוב תמיד זה לא מצליח, רשום לי שאין אפשרות להיכנס כי השירות אינו זמן כעת. הקוד שגיאה שרשום לי זה 80048820. לא יודע יומיים זה כבר לא עובד. ניסיתי ריסט למחשב לכבות ולהדליק תאינטרנט, בסוף גם מחקתי תמסנגר והתקנתי עוד פעם מחדש, זה לא עוזר... למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש לילה טוב
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הי חברים קניתי מחשב חדש ועליו מותקן ויסטה 64 אולטימיט ואני סובל מבעיית מסכים כחולים ללא הפסקה אחרי שביררתי את מקור הבעיה היה כתוב שהבעיה נובעת מדרייבר לקוי בשם RTLH86 Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS\( מה אני עושה במצב כזה מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה? אשמח לעזרה תודה מראש אלירן דהן.
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה הרעיון של הפורמט הזה? אחרי שגיליתי שאף תוכנה ברשותי לא מוכנה לנגן אותו, ערכתי חיפוש קצר וגיליתי שהוא קשור איכשהו לתוכנת סידור אמפים בשם mp3 collector.. לא ממש הבנתי בשביל מה אני צריך אותה, אני מסתדר די טוב בעצמי ונראה לי טיפשי להוריד את התוכנה רק בשביל לנגן כמה שירים. אין איזה קונברטור איפהשהו ?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הבנתי פחות או יותר איך להשתמש בתוכנה בצורה בסיסית, אבל לא הצלחתי להבין איך אני יכול לקבע/לשים תמונות חלקים במקום מסויים באתר ולא רק באמצע או בצד :-\ אם הבנתי צריך להשתמש בTable אבל ממש לא הצלחתי אם יש מישהו ישכול להסביר לי או להפנות אותי לאיזה מדריך (שיודע שזה מופיע שם) אני ממש אשמח תודה מראש, יוגב
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים התקנתי את הגרסה החינמית של התוכנה avast וביצעתי איתה סריקת וירוסים והתוכנה לא מצאה שום דבר. לאחר שהוספתי סריקה ב PUP(לא יודע מזה) פתאום התוכנה מצאה 5 וירוסים(מצורפת תמונה). מחקתי את הוירוסים ולאחר בחינה נוספת של הקבצים שנמצאו ולאחר שהמחשב הפך להיות איטי יותר (אולי בגלל התוכנה?), אני דואג שאולי מחקתי קבצי מערכת חשובים. השאלה שלי היא האם מחקתי קבצים חשובים או וירוסים? ואם מחקתי קבצי מערכת, מה כדאי לעשות כדי לתקן את הבעיה? מצטער על ההסבר הקצר והלא מפורט אך אין באפשרותי לפרט יותר כרגע. תודה *המחשב הוא מחשב גיימרים (4 ליבות וכו') והוינדוס הוא ויסטה 64 ביט
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
-
היתקנתי את הפירפוקס החדש על מערכת WIN7 גירסת 64 סיביות ואחרי יום > למרות שהפיירפוקס עובד והוא ברירת המחדל > נעלם לי האיקון עצמו של הדפדפן > לא הקיצור דרך שעובד האיקון גם נעלם מתיקיית התוכנה ומחליף אותו איקון של תוכנה לא מזוהה > למרות שהכל עובד!!! למה זה קורה? ??? ואיך מתקנים את זה? :s05:
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר כמה ימים אני מנסה להתחבר לMSN שלי וזה רושם לי : 81000314 error מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
בזמן האחרון ב-liveupdate הוא עושה לי X אדום על Virus Definitions.. כשאני לוחץ על השורה הזאת הוא רושם לי למטה: LiveUpdate could not determine if there is an update for this product because the update list for this product is corrupted. מישהו יודע כיצד לפתור תבעיה? ניסיתי להתקין את אותה גירסא שוב ושוב והוא לא נותן עדיין לעדכן.. תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני זקוק תוכנת קיבוץ לויסטה 64 וינראר פשוט עובד על 32 אז האם יש תוכנה כל שהיא שעובדת עם 64?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
בפעם הלפני אחרונה שמתי לב שהוא מציג לי 2 טמפ' - של המארז ושל המעבד, כאשר המעבר הוא כ~30 והמארז כ~35. זה היה לי די מוזר, גם משום שהטמפ' של המעבד אמורה להיות יותר גבוהה מזו של המארז וגם משום ש~30 זה קצת (הרבה) נמוך למעבד. כשפתחתי את התוכנה היום בשנייה-שתיים הראשונות הוא הראה לי שהטמפ' של המעבד היא 55 (הגיוני יותר, למרות הAX7 ושלושה מאווררים של 40 CFM :\ ) ואז ירד מיד שוב ל~30. מישהו יודע איך גורמים לתוכנה להראות את הטמפ' האמיתית?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הכותרת אומרת כבר הכל אני חייב איזה תוכנה או כל הסבר איך להפטר מהספייוור . תודה!
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד משהו גדול מביטורנט של כמה גי'גות חייב תמיד להיות לפחות קובץ אחד פגום שם... ניסתי כמה מודים של ביטורנט ובהכל זה חוזר הבעיה היא שאני לא יכול להוריד שוב רק את הקובץ הפגום אלה את הכל מחדש [ד"א יש מקום שאני יכול להוריד חלק ספציפי ולא תמיד את הכל ?( חוץ מ FTP)] ואני עוד מוריד את זה מאתרים סגורים ... באימיול היה לוקח יותר זמן אבל לפחות היתי יודע שזה יעבוד בסופו של דבר למישהו יש מושג איפה הבעיה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
עד היום הייתי משתמש בתוכנה GHOST 2003 שהיתה עובדת מצויין בעת כול תקלה ציק צק הייתי עושה שיחזור למערכת והכול היה חוזר לקדמותו... עד ש.... התחילו לצוץ כונני הרד דיסק בתקן SATA!! וברוב המחשבים עם הכוננים הללו (לא בכולם) לא עובדת הגירסה הנ"ל עכשיו מה זה אומר לא עובדת.... זה אומר שכאשר אני מנסה לגבות כונן הוא כמובן עושה ריסטרט למחשב ואז ניכנס למצב דוס ושם עושה העתקה לכונן... וכנ"ל לגבי שיחזור המערכת.. אבל בכונני SATA (שוב לא בכולם.. אולי זה תלוי גם בלוח אם למרות של ניראה לי כי בדקתי את זה עם כונן ATA ואז זה עבד) זה פשוט מגיע למסך הכחול של טעינה של התחלת פעולת הגואוסט ואז זה פשוט ניתקע וזהו... אין מה לעשות יותר!!! אוקי אז עברתי ל- GHOST 9 גירסה יותר מיתקדמת שאפילו עושה את הגיבו…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אין לי אופיס על המחשב. אני עובד עם ווינדוווס 7. איזה אופיס להתקין ? האם זה משנה ? והאם התקנת אופיס הינה פשוטה ? תודה מראש לירוי
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בפורמט MPEG 2 התמונה לא נפתחת על כל המסך (יש שוליים שחורים מלעלמה ולמטה ) ההגדרות שם הם HIGHT 768 WIDHT 576 4:3 מה צריך לשנות כדי שהתמונה תפתח על כל המסך ?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יצרתי בעזרת 3DS MAX 7 ע"י עבודה עם סרגל והתבוננות במציאות על המארז שלי. רינדור זה לא הצד החזק שלי מכיוון שאני עובד לרוב על מטוסים ל FS2004
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון... רציתי לדעת אם אני עובד על VMWARE האם זה פוגע ב-HD ? האם מומלץ להשתמש ב-HD נפרד רק לצורך העבודה עם מכונות וירטואליות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
the application or dll C:\Windows\system32\mmmzkhrx.dll is not a valid windows image please check this against your instalation diskette. במחשב עם חלונות XP. לא מצאתי שום דבר דומה בחיפוש בגוגל והדיסק ממנו הותקן הווינדוז לא מתאים כיוון שגרסתו ישנה יותר מזאת שבמחשב.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם מישהו חווה בעיות באיציק בזמן הפעלת המיול? אם כן, האם יש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי סרט DVD-R במחשב בפורמט של קבצי VIDEO_TS ואני מעוניין לצרוב אותו בנרו בצורה כזו שאוכל לראות אותו עם תפריט וכו"....כמו שצריך במכשיר ה- DVD ....איך אני עושה זאת בנרו....ואם אפשר את הדרך המלאה כי זה נראה לי מסובך......תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-