עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה שמקליטה את הוידאו שמשודר ב- WEBCAM שלי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  2. מחפש תוכנה להקליט "what you hear" ישירות ל-MP3 למשך כמה שעות ברצף תודה

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. מחפש תוכנה להקליט באיכות טובה משחקים בזמן משחק תודה מראש

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  4. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  5. יש לי סרט בפורמט MKV,בנסיונות להריצו עם התוכנות: BSPLAYER, MV2PLAYER, MEDIA PLAYER CLASSIC, MEDIA PLAYER 11 נתקלתי בשגיאה ממיקרוסופט של ''דוח שגיאות'' (עם ה"תשלח אל תשלח"....) כאשר רק עם VLC PLAYER הצלחתי להריץ את הסרט בצורה טובה מאוד רק עם בעיה של כתוביות שמסודרות לא טוב ניסיתי המון גרסאות של כתוביות והבעיה מופיע בעוד הרבה סרטים אחרים הינה דוגמא לבעיה: למישהו יש פתרון לבעיה ? (לסדר את הVLC שיוכל לקוא כתוביות/למצוא נגן MKV עם שמריץ כתוביות בעברית)

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by wow,

אני בודק במסגרת עבודתי את ה-WIMAX ואני צריך לבדוק TRAFFIC בעזרת תוכנה מסויימת (יכול להיות שזה גם נקרא Bandwidth Measurement Tool). אם אתם מכירים משהו חינמי וטוב עדיף שיהיה בה אפשרות לשמור LOG או איזה ממשק שבו אוכל לראות את ה-TRAFFIC אם אני למשל משאיר את זה כל הלילה. תודה.

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  7. שלום לכולם! יש לי בבית רשת של 3 מחשבים. אני מחפש תוכנה שבעזרת אני אוכל לשלוח הודעות בין המחשבים. אם אני שולח הודעה לאחד המחשבים, יהיה לו איזה סימן כלשהו שמראה שיש לו הודעה. אני מחפש תוכנה פשוטה ולא גדולה כמו ה OUTLOOK וחבריו. עד עכשיו אני פשוט משאיר הודעה על שולחן העבודה. קבעתי שכל אחד משולנות העבודה בכל אחד מהמחשבים הוא משותף וניתן לשנות בו קבצים. זה לא נוח במיוחד. כמו כן, אחיינים שלי לפעמים יושבים על אחד המחשבים, אז אני רוצה להיות בטוח שלא יקרו כל מיני פדיחות לא צפוייות ולא מכוונות. תודה רבה ושבת שלום, מושיקו

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  8. שלום! הקלטתי ישיבה מסוימת עם עט הקלטה מיוחד שהונח בתוך כיס. לפי בדיקות מקדימות שלי,את הבנאדם שדיבר ועליו הונח העט שמעו טוב מאוד ואילו את האחרים,טיפה פחות. האם ישנה תוכנה שיכולה איכשהו להשביח את איכות הקול או להגביה את הקולות הנמוכים ? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  9. יש לי כיתה שהמחשבים בה מחוברים ב-workgroup. סה"כ 10 מחשבים. אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לצפות ולשלוט (או לפחות אחד מהם) על התלמידים בכיתה ולראות מי מהם מחובר למשתמש ומי לא. אני יודע שאם אתקין מחשב נוסף שיתפקד כשרת החיים יהיו קלים יותר אבל כרגע זה לא אופציה. בעבר ראיתי אחת בפעולה אך שכחתי את שמה. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. עשיתי עותק לדיסק ואני רוצה לוודא במאה אחוז (לא סתם לבדוק את הנפח של שניהם), שהדיסקים זהים מצידי ברמת הביט. יש לי 2 כוננים אז אין לי בעיה לשים את שניהם בו זמנית במחשב אם זה מה שהתוכנה דורשת. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. או תוכנות, כמובן כמה שיותר, יותר טוב. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  12. Started by ag43,

אני מחפש תוכנה חינמית שתשווה בין תוכנן של 2 ספריות (ותת הספריות שלהן) ותדווח על קבצים שהשתנו\לא קיימים באחת מהן. אני לא מעוניין באפשרות סינכרון אלא רק בהשוואת התוכן ובהצגת המידע. עדיף שהתוכנה תהיה PORTABLE. אשמח להמלצות.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by iakovl,

אני מחפש תוכנה שיכולה להשוות קבצים לפי תוכן הקובץ (לא שם קובץ) ולמצוא קבצים כפולים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, אני צריך המלצה לתוכנה (עדיף חינמית; לwinXP) שתשווה בין קובץ לעותק שצרבתי על DVD או אחרי העתקה של קובץ\תיקייה. ביט לביט. אני יודע שיש אופציה לעשות VERIFY בזמן הצריבה אבל אני מחפש יישום שעושה את ההשוואה אחרי כן. תודה מראש למשיבים

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום. אני מחפש תוכנה שמשווה את תוכן של קבצי notpen (הגדרות ) היא בודקת את שני הקבצים ונותן לי לבסוף פלט: ערכים שאין , ערכים שישנם אך שונים וערכים זההים. תודה מראש. סתו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by iakovl,

יש לי בעיה יש לי כרגע גלריה של 7.5 גיג'ה (אל תשאלו) אבל יש לי פה ושם תמונות כפולות אני רוצה למצוא תוכנה שתחפש בגלריה שלי ותמצא כפולים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by david1977,

שלום, אני מחפש תוכנה (עדיף חינמית) שיודעת לנגן קבצי MP3 ברצף ולחבר בין הקצבים (BPM) של השירים בקיצור תוכנה שיודעת להעביר מסיבה מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  18. יש לי קבצי מידי, שמאוד עוזרים לי בדברים, אבל מה - זה נשמע כמו זבל! אז עשיתי חיפוש קטן באינטרנט ומצאתי את העובדה שאפשר להוריד - או סאונדפאקים לכרטיסי קול מסויימים (לי יש AC97 מובנה אם אני טועה, לא משהו מיוחד) או תוכנה שלוקחת את המידי והופכת אותו ל-wav עם סמפלים הרבה יותר טובים. וזה מה שאני מחפש. שמעתי על YAMAHA S-YXG (אם אני לא טועה) ועל ROLAND SOUNDCANVAS, אבל את שתיהן לא מצאתי (בעצם את הימאהה כן מצאתי אבל היא לא מתאימה לווינדוס XP) אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר, ויודע מאיפה להוריד את התוכנות האלו או אחרות, וגם סמפלים טובים (לבאס [אפשר גם פרטלס], לאקוסטיות, לדיסטורשן מטאל, לתופים בעיקר, אבל אשמח לעוד דברים) אשמח שיודיע לי!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לקריאת והשמעת קבצי flac למחשב. עד עכשיו לא מצאתי מחיפוש בגוגל, וקיוויתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי. תודה לעוזרים! אלון

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. תקשיבו, יש לי פטיש מוזר- אני אוהב להתקין משחקים ולצפות בסדרות בו זמנית. ממש קינקי. הבעיה שחלק מהמשחקים דפוקים ומגיעים עם מוזיקת התקנה. זה מטריף. הם מצפים שאני אסתכל על ההתקנה 10 דקות?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. משהו חינמי ופשוט בכדי שאוכל להשתלט על המחשב שלי מהעבודה,לפתוח ולסגור תוכנות וכו'. תודה.

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  22. שלום רב. ישנם המון תוכנות שאפשר באמצעותם להשתלט על המחשב מרחוק הבעיה כל אלו שאני מכיר צריך להתקין את התוכנה בשני המחשבים!!! אני מעוניין להשתלט על המחשב שלי בבית מהמחשב בעבודה על המחשב בבית אין לי שום בעיה להתקין כל תוכנה שהיא אך על המחשב בעבודה אין לי אפשרות להתקין כלום , יש רק אינטרנט - דפדפן של ווינדוס. האם קיימת תוכנה שבעזרת אני יכול להיכנס למחשב שלי דרך הדפדפן בלבד תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אז כמו ששאלתי ברצוני להתחבר ממחשב מקומי שממוקם בבית למחשב אחר דרך תוכנה כלשהי כאשר ברקע של המחשב הרחוק ניתן יהיה לראות מעקב של מצלמות במעגל פנימי... סה"כ צריך גם תוכנה להתחברות מרחוק וגם תוכנה של ניהול מצלמות פנימיות ואם צריך כרטיס מסויים שיהיה אפשר להתחבר לכמה מצלמות... תודה מראש,

24. Started by efod26,

שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה לקבל מס' קבצים ולהכין קובץ התקנה אשר יוכל לרוץ בכל מחשב אחר אם מישהו מכיר משהו טוב שיעדכן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים