עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by md22,

אני מחפש תוכנה (או אתר) לשליחת SMS ללונדון (בICQ אין אפשרות לשלוח ללונדון) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  2. איך אני מגדיר כתובת משלי בתוכנה הזאת ? אני צריך שרת ? אשמח אם תפרטו לי איך לעשות כתובת משלי

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. ועכשיו כשאני מכניס משהו בשדה של הכתובת מתבצע חיפש ב Google ולא ב: I FEEL LUCKY של Google. אני רוצה להוסיף Bookmark ל I Fell Lucky של Google עם Key word כל שבכל פעם שאני אכתוב בשדב הכתובת את ה Keyword+ מילה אני אקבל אוטומטית את התוצאה הראשונה של I fell locky. מה "הקוד" (Location) שאני צריך להוסיך בשביל ה Bookmark הזה...

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by eladbu,

שאלה קלה בווינראר עיברית אני מנסה לדחוס קובץ ורציתי לדעת איזה פרמטרים עלי לסמן בכדי לקבל את הדחיסה הכי טובה בכדי לקבל קובץ כמה שיותר קטן?

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  5. אני מקווה שזו לא שאלה דבילית אבל לאחר פירסום בbetanews בחדשות שלהם על תוכנת VOIP חדשה {שבמקרה :-\ באה עם 1 דולר בחינם לשיחות רגילות IPTV וכו } החלטתי לנסות אותה ובאמת הצלחתי להתקשר לסלולארי שלי וגם לבית אבל אני לא שמעתי שום דיבורים אלה רק צליל חיבור ולאחר מספר שניות ניתוק : בבקשה מישהו יכול לנסות אולי הבעיה רק אצלי . אגב אם היא עובדת באמת { ולא חרטה כי אין שום דבר בחינם } זה הולך לחסוך והמון נוסחה פשוטה __פרסומות חסרות תועלת =שיחות IPTV וכו האומנם ? הנה הפרסום http://www.betanews.com/article/Lycos_Launches_VoIP_MP3_Offering/1143478544 הנה דף הבית http://www.globe7.com/ הקידומת לפלאפון בארץ {לכול פלאפון היא 9725 אחרי 5 צריך להניח את הספרה של המפעיל שלכם אורנגד…

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  6. Started by yaniv_z,

כאשר אני פותח את תקיית התמונות לפי תצוגה של סרט צילום מופיעות לי התמונות בצורה מוזרה. ברגע שאני לוחץ על תמונה כדי לראות תצוגה מקדימה, מופיעה לי תמונה אחרת מהתיקייה, כך שכל התקייה מבולגנת ולא תואמת את שם הקובץ לתמונה...

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  7. הכותרת אומרת הכל..

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by davidcohen,

אהלן ! פעם ידעתי איך עושים את זה אבל שכחתי... אני מעוניין לצרוב קובץ ולשמור את ה-image שלו במחשב כדי שאוכל להשתמש בו שוב בעתיד. מישהו יודע ? תודה !

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  9. Started by hal,

היי, לפעמים כשאני רוצה לצפות בסרט תוך כדי הורדה ,במקום סרט מופיעה כתובית שהקובץ לא חוקי או שתבנית הקובץ לא חוקית,מה זה? ואם אפשר לפתור את זה בצירוף codec תביאו לי לינק בבקשה.(תוכנת קאזה) תודה.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by zivg,

טוב, יש לי קובץ, בכלל mp3 ישן שבמקרה ניתקלתי בו - שאינו נחמק ואינו מגיב ותוקע את כל המחשב ברגע שהסמן של העכבר רק עובר עליו! אחח... איזה תיסכול, ניסיתי למחוק, ניסיתי למחוק בסייפ מוד, ניסיתי לעלות עליו עם קובץ אחר באותו שם, ניסיתי לבודד ולמחוק דרך הNOD32 - כלום, וכל פעם הכל נתקע ולהפעיל מחדש. איך אני נפטר ממנו???

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  11. מה עושים במצב כזה?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by yehob,

יש לי מצלמת אינטרנט ללא חברה קיבלתי אותה מתנה.(מנייטויזן) הבעיה שהמחשב לא מזהה אותה, ואין לי את הדריבר, ואני לא יודע מה לעשות. יש לי פה win98. זה ממש ממש חשוב לי מפני שאני נימצא בחו"ל. במנהל התקנים הוא רושם שיש חומרה לא מזוהה אבל אין שום דבר מתאים. גם באוורסט הוא לא מזווהה... האם יש איזה דריבר שמתאים לרוב המצלמות או להרבה? או איזה אשף שהמחשב יזהה... או פיתרון אחר..עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש תשובה בעניין... אני ממש יודה לכל מי שיקרא וינסה לעזור..תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  13. האם יש אופציה בתוכנת דוא"ל כלשהי, לבטל אצל הנמען דוא"ל ששלחתי לו בטעות? (אני חושב שזה אפשרי באאוטלוק ובתנאי שהנמען עדיין לא פתח את הדוא"ל. אבל לא יודע האם אני צודק וגם לא יודע איך)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. כמו שנאמר בכותרת אני צריך תוכנה שבצורה הקלה והנוחה ביותר תוכל "לגזור" חלק משיר, ותוכנה שתקודד קבצי MP3 ל AAC, עם כמה שפחות ירידה באיכות...

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  15. חחח מה יהיה הסוף איתי אני לא מרוצה מכלום אפילו מהאתר ההוא שכולם אמרו שהוא יפה לא ממש אהבתי.. הגעתי לתוצאה שמספקת אותי חסרים פה ושם כמה ליטושים... אבל חוץ מזה נראה לי זה דיי סופי שזה האתר.. הפעם עשיתי לכם את הדוגמא קצת פחות מציקה שלא תגידו כמו תמיד לא מבינים זה מציק.. אז מה אני מבלבל הנה האתר: דעתכם?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום! רציתי לשאול האם למישהו יש ניסיון / יודע בוודאות אם יש איזה שהיא בעיה לרכוש שירים דרך החנות המקוונת של ITUNES (ארה"ב), עם כרטיס אשראי בינ"ל, כמובן? אני מדבר גם על בעיה חוקית (אולי לא מרשים לרכוש שירים מחוץ לארה"ב בחנות של ארה"ב) וגם על בעיות טכניות של התהליך... תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי את התוכנה Avast! Antivirus עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) מה זה שתי האיקונים האלו בצד שמאל למעטה?: מה עושים איתם? 2) מה זה החלון הזה ומה עושים איתו? במה הוא עוזר?: 3)מה עושים עם החלון הזה ומה עושים איתו? איך משתמשים בו?: תודה לעוזרים ואם למישהו יש מדריך זה יעזור מאוד

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  18. אני מחפש תוכנת מוזיקה שמאפשרת לך לערוך שיר....למשל לשלוט בווליום של הכלים שמנגנים כמו להשתיק תגיטרה\בס\תופים וכו' למשל אם יש אפשרות להקלטה זה גם בונוס כי מה שמגיע עם הווינדוס מאפשר הקלטה של דקה בלבד אם אלה שתי תוכנות נפרדות אז גם בסדר... אם רק אחת מהן קיימת אז אין ברירה אבל אם יש את שתיהן זה עדיף תודה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by MATOK,

אני מקבל דואר רגיל,אבל כשאני מנסה לשלוח אני מקבל את ההודעה הבאה: איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by TARON,

כל מי שיש לו סמסונג 990 יוכל להעלות לי תתוכנה SAMSUNG PC Studio 2.0.9 למה אין לי אותה ואין אותה באינטרניט בבקשה מתחנן מצווה ואל תנעלו אני ממש מתחנןןןן :jump:

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  21. פשוט שאני פותח אותו על המחשב הוא TRACK ואפשר להפעיל אותו על המחשב,אבל כשאני מעתיק אותו לשולחן עבודה/MP3 הוא לא עובד האם יש אפשרות לעשות שהוא לא יהיה TRACK או שיעבוד. פשוט אני רוצה להעביר את השירים מהדיסק(מקורי) לMP3.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. כמו האיסיקיווהמסנגר ושלל התוכנות שעולות עם עליית המחשב.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by mci10mat,

אהלן רציתי לשאול: קניתי אופיס 03' וכן windows xp . הם באנגלית. מאוד הייתי רוצה לעדכן את הגירסה לעברית. יש דבר כזה שזה יהיה בעברית מלא?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  24. Started by mci10mat,

אהלן לכולם!! יש לי חיבור של 'הוט' במחשב.אין לי טלפון בבית ואני רוצה לשלוח פקסים דרך המחשב. א.איך אני עושה זאת? ב. האם זה נכון שwinfax זה רק למי שיש טלפון בבית? ג. אני מבקש תוכנה חינמית, ולא פרוצה, יש דבר כזה? ד. האם יש גם משהו שתומך בעברית? ה. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  25. וגם לצ'יפ וגם ל usb 2.0 המידע מצ"ב [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים