עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני לא יודע מה קרה לFF שלי אבל כל פעם שאני מוסיף סימניה היא נעלמת אחרי שאני סוגר את הFF למה ? איך אפשר לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  2. Started by computer_freak,

תשמעו יש לי בעיה רצינית יש לי תוכנה שמוצאת תוכנות זבל ומוחקת אותם הבעיה שהיא מצאה קובץ שהוא באמת זבל אבל שהיא מוחקת אותו אני לא יכול לגלוש יותר באינטרנט אקספלורר מישהו יודע איך אני יכול להתפתר מהתוכנת זבל בלי להרוס את המחשב???

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  3. אני אסביר את עצמי. סרקתי תמונה ישנה ישנה של משפחה בשחור לבן והצבעים לא משהו למרות שזה על המקסימום של האיכות שסרקתי. איך אני עושה אותה יותר טובה.כאילו לתת יותר צבע כזה. אם הבנתם למה התכוונתי. תודה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  4. אני מחפש ITunes 64 Bit ולא מוצא חיפשתי גם באתר של אפל ומצאתי רק נפט.יש מצב לעזרה

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by alexrta,

או קיי אז ככה אני גולש במירק באיזה חדר משוחח עם האנשים כשפתאום אחד האופים ביקש ממני את האיי פי שלי בתמורה לזה שאני יקבל אופ... לא הייתי דפוק ולא נתתי לו את האיי פי, פתאום הבן ז*נה (סליחה על השפה אני עצבני!!) מתחיל להביא עליי פרטים מי הספק שלי איזה חיבור יש לי והדבר הבא שקורה זה שהמחשב משתגע כל מני הודעות שגיעה מטומטמות מופיעות ואז הופיעה הודעה שסופרת זמן לאחור עד שהמחשב מתכבה באותו הרגע עשיתי ריסט... עכשיו עם מישהו בבקשה יכול להביא לי תוכנת פייראוול חינמית בבקשה אני צריך את זה דחוף!!! תודה מראש נ.ב אפשר דרך התוכנה לזהות איי פי כדאי להיתלונן לספק שלו?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  6. Started by shalomx,

בעיה במחשב על מיקרופון יש לי בעיה במחשב אני לא מצליח להפעיל תמיקרופון הנה אני מחבר יש 3 ירוקים תמונה:http://www.siz.co.il/my.php?i=xwmdlyodqmj4.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=xwmdlyodqmj4.bmp http://www.siz.co.il/upload.php?type=1 וגם איפשר ללחוץ על select תמונה:http://up131.siz.co.il/up2/3zyymdocjkmj.bmp בבקשה עזרה!!!!!!!!!!!!! __________________ (F.B.I)

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by scot,

בעייה בחיבור הנייד למסך מחשב. חיברתי את הנייד למסך 19 בחיבור dvi. הבעיה היא שלא ניתן לשנות לו את הרזולוציה. הוא נותן לי מקסימום של 1024*768. תודה הסתדרתי כבר.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by guyishai,

שלום, יש לי בעייה עם MPC. כשאני מריץ סרטים עם VMR9 Renderless (נחוץ בשביל כתוביות) ישנה רצועה דקה בחלק העליון של הסרט שבה יש כל הזמן קרטועים וקפיצות. הדבר מורגש בעיקר ב-fullscreen. אם אני משנה את הרנדר ל-system default הסרט נראה מצוין, אבל אני לא יכול להכניס כתוביות. ניסיתי כבר לעדכן דרייברים ו-DX, וזה לא עזר. אשמח לעצות, גיא.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  9. מה אתם משתמשים? בתוכנות הרגילות או משהו כמו מירנדה וכאלה לשימוש בכל התכונות יחדיו?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  10. פירמטתי עכשיו את המחשב והתקנתי u torrent ,ברגע שאני מגביל את האפולווד המהירות צונחת ל-0 כנראה בגלל שמי שבה את המוד עשה הגבלת בדיוק כמו שיש באימיול. אני לא רוצה להשתמש בנט לימיטר,איזה מודים של ביטורנט יש שהם טובים ואין להם את הדבר המעצבן הזה שיש ב u torrent ?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by leoleo,

יש לי תוכנת GHOST 8.2 , איך מריצים אותה ומבצעים גיבוי לחלק השני של הדיסק?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by Mr.wiz,

http://neworder.box.sk/codebox.links.php?key=icq&txt=ICQ%20exploits%20and%20utils שם התוכנה darkicq והאנטי ווירוס מגלה אותה כווירוס האים זה באמת וירוס?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by nils,

שלום! יש לי בעיה עם WMP 11 ע"ג ויסטה, אני מקבל הודעת שגיאה C00D11BB. במחשב אחר שמריץ את אותה מערכת הפעלה עם אותה גרסה של WMP אין בעיה. (שניהם ניידים, גרסאות חוקיות) אחרי חיפושים רבים נראה לי הבעיה היא בהעדר של הגדרות, אני מצרף פה את הודעת השגיאה ושני צילומי מסך מתוך ההגדרות של המדיה פלייר אחד מהתקין ואחד מהלא תקין. אם מישהו יודע איך להוסיף את הפרוטוקולים החסרים, אני אשמח לעזרה!!! ניסיתי לחפש את מה שכתוב מתחת, אבל לא מצאתי שום דבר. תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  14. Started by lordgod,

אני רוצה תוכנה כמו זאת : http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5057 אך איני רוצה שתסתיר את כל החלונות ושתהיה מאחורי כל דבר ,שלא תסתיר אייקונים וכו' .. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by i.k,

אני לומד כרגע Exchange 2003/2007 ומחפש חומר בעברית. מישהו מכיר איזה אתר טוב שאפשר למצוא שם סיכומים או מדריכים בעברית?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  16. שלום לכולם . יש לי בעיה ש וינדוס מסרב להתקין פייאר וול ונורטון אנטי וירוס , מדובר בפנטיום 4 בתחילה המערכת הפעלה אקס פי גירסאת בית , הייתה על כונן D . ו ... E ו.. C היו כוננים של גיבויים . פרמטתי את את C, כמובן גבויים לפני זה , והתקנתי את אקס פי הום על C . מכיון שהיו הבדלי קיבולת בכוננים ש C היה 9 ג'גה ו D 20 \ ו E 11 ג'יגה , חלקתי את הכונננים מחדש עם פרטישן מג'יק את C עשתי 15 ואת D עשתי 10 ואת E עשתי 15 , הכל טוב ויפה , עד שהגעתי להתקנת נורטון אינטרנט סקיוריטי , אחרי ההתקנה לא מופעל שום דבר כלומר שום דבר לא עולה באתחול . ומה גם שנסיתי להסיר אותו הוא סירב בכל תוקף להסרה . נסיתי ידנית מהריגיסטרי והפלא ופלא איך שאני מגיע לעורך רישום של הנורטון עורך הרישום נסגר . לא הייתה…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  17. עדכנתי לגרסא 3.5 וכשאני גולש דרכו הוא קורע את המחשב. מנצל 50% מ-CPU. אני חושב שמדובר בדפדפן שעושה את הבעיות. המחשב נתקע הרבה וקשה מאוד להשתמש. פתחתי טרד גם בחומרה עם הנתונים אולי יצליחו לגלות מה הבעיה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418418.new#new

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  18. שלום, יש לי תמונה שהכנתי במחשב שבה יש ברכה עם תמונות יפה מאוד, השקעתי הרבה זמן בזה , הרזולוציה של התמונה היא 800*1445 , רוחב המסך של הבחורה שתראה את זה הוא 800 אבל הייתי מאוד רוצה שהיא תפתח את הקובץ והוא יגלול עצמו לאט לאט כך שהיא תקרא את הברכה ותראה הכל יפה כזה, ושירוץ ברקע שיר יומולדת עם איזו תוכנה ניתן לבצע זאת?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by Gorge25,

קניתי מחשב נייד חדש של טושיבה מסידרה L300 אשר תומך ב bluetooth המטרה שלי הייתה לחבר עכבר אלחוטי בלוטות' לניידים. בעזרה של ויסטה כתוב שאני אמור להיכנס ללוח בקרה -> התקני קול וחומרה -> bluetooth (לא זוכר כרגע את הקיצור במדוייק אבל אפשר להבין מזה) הבעייה שלי היא שאני לא מוצא את הקיצור ל bluetooth שם. מישהו יודע איפה אני מוצא את זה??

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  20. למה זההה??? זה רק אצלי?? ואם משהו יודע איך עושים פייד או מאיפה מורידים פלאגין שיגרום לזה שיהיה פיידד שיצור איתי קשר... או פה או באיי סיק יו 178957741... תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.

21. מה זה יכול להיות??

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  22. הכי חשוב שהציור יהיה אמין מבחינת היחס בין החלקים ולא שרבוט כמו שעושים על דף נייר (אני לא רוצה לקחת סרגל ולהתחיל ללמדוד ואז לעשות טעות קטנה וצריך להתחיל את הציור מחדש)

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  23. Started by sSs Dragon,

שלום לכולם, ראיתי שלהרבה אנשים יש everest ultimate והשאלה שלי מאיפה אפשר להוריד גרסה חינמית טובה של everest כי אני יודע שהגרסאות האחרונות הם בתשלום???

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  24. Started by SUBX2,

התקנתי את התוכנה והיא פשוט נתקעת לי כל פעם שאני מפעיל את התוכנה מה יכול לביות גורם לבעיה ???

דיונים חדשים בפורומים