תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4S533-MX שמשלב בתוכו כרטיס קול, בדיסק שקיבלתי איתו יש את הדריבר שאני צריך (SoundMax) ניסיתי להוריד SoundMax אבל מתקבלת לי הודעת השגיאה הבאה: כמובן שניסיתי להדליק את המחשב מחדש ולהתקין שוב.. אז כנראה הדריבר הזה לא מתאים.. אז מה אני עושה? מצאתי הדף הזה: http://www.dealtime.com/xFS?KW=P4S533MX&FN=Motherboards&FD=1717&x=8&y=14 יש שם את כל המידע על הלוח אם שלי כולל ה Audio Drive ! תודה לעוזרים.. אם מישהו ימצא לי את הדריבר של הלוח אם ולא רק של הכרטיס קול, זה יהיה ענק! ככה אני אצרוב את זה כבר יעשה לי חדש.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יצרתי בפיקסה סרט אבל הוא מייצר קובץ WMV עם הגנת זכויות יוצרים (DRM). אני מעוניין להוריד את ההגנה כדי לקבל קובץ חופשי לשימוש. אשמח להמלצה על תוכנה או שיטה לעשות זאת - עדיף משהו מוכח ולא מחיפוש בלבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם ומעבד והאימול נמחק לי מהמחשב. יש אפשרות לעשות שיחזור של ההורדות והקובץ קליינט ???
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לעיתים קרובות מאוד, כאשר אני מנסה לצרוב דיסק אודיו, גם מהדיסק הקשיח וגם בשכפול דיסק, הצריבה נעצרת באמצע ומופיעה הודעת שגיאה שבה רשום Track Following Error. אותה הבעיה מתרחשת גם כאשר אני מנסה למחוק דיסק רב-פעמי. כרגע אני משתמש בנרו גיסרא 6 אך הבעיה הייתה קיימת גם עם גירסא 5. מישהו נתקל פעם בבעיה כזו ויודע כיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש :ylsuper:
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
האיקון שלו מופיע לי למטה (עם כל המשתמע מכך - אפשר לסגור אותו, להעביר בין מצבים, להחליף בין יוזרים וכולי), ואני מקבל הודעות, אבל דאבל קליק שמאלי עליו, שאמור בדר"כ לפתוח את החלון שלו לא עושה כלום ניסיתי לסגור ולפתוח מחדש, לעשות ריסט, להתקין מחדש, כלום כמובן שאם פותחים משתמש חדש הכל בסדר, אבל אני רוצה להשאר עם הישן שלי
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני צריך רוצה ליצור אפשרות לעשות חיפוש עבור מחרוזת במספר מחשבים ברשת. האם למישהו יש תוכנה שיכולה לעשות את זה ולזרוק את התוצאה לקובץ לוג, או אולי תוכנה שעובדת דרך command line?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://img396.imageshack.us/img396/9224/virtualdubmodpi5.jpg איזה תוכנה תוכל לחתוך לי ללא הבעיה הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מישהו יודע איך להתגבר על זה? נגיד, כשאני משחק במשחק כלשהו, ולוחץ קצת זמן על מקש מסוים במקלדת, המחשב מתחיל לצפצף, וחוצמזה (למשל בפיפ"א) לא נותן לי לזוז באלכסון! מה עושים...? תודה!
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
ז"א תוכנה שתוכל לחתוך קטעים מהשיר.. תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
not enough virtual memory to run the game your system total paging files most be at least 768 mb please consult the manual that come with your os מה שמוזר לפני שפירמטטי את המחשב המשחק עבד לי בלי שום בעיות עם מישהו יכול לעוזר לי למרות שאני חושב שזה לא כל כך קשור לפרום תודה
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני יודע שיש המון תוכנות. אני מחפש משהו קליל, איכותי, מהיר, תומך FF. תודה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שיהיה כמה פרופילים בשועל בימיוחד בישביל הקיצורים לאתרים בסרגל למעלה יש אפשרות לעשות את זה? לדוגמה שאני יפתח תפרופיל שלי יהיו אתרים -א-ב-וג בקיצור ושאחי יפתח יהיה -ד-ה וו בקיצור אני מיתכוון לסרגל למלעה שאפשר להוסיף לו תקיצורים לאתרים בתודה STONE
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן חברים, שמעתי על הפורום באמת דברים רק טובים והחלטתי סוף סוף להירשם. חברים אני מחפש תוכנה לעסק שלי. יש לי מוקד טלמרקטינג ובתוכו 20 מחשבים. הייתי רוצה להציג לעובדים את הנתונים שלהם בזמן אמת ולחבר את כל המסכים שלהם אל תוך מסך אחד האם הדבר אפשרי? האם ניתן לראות את כל המסכים של המחשבים במסך אחד מפוצל שכזה ? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית להמרת קבצי powerpoint עם פסקול לקבצים שניתן להציגם ב- dvd . ניסיתי את E.M. ppt converter והצלחתי להמיר את הקובץ אך ללא הפסקול בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הייייייייייייייי יש לי בעיה כזאת אני צריך לעבוד עם כמה קיבצי אייקונים של תוכנות אבל הבעיה היא שהם כולם נמצאים בקבצי EXE או DLL ואין לי איך להפוך אותם לJPG עכשיו אני זוכר משו על תוכנה שעושה את זה אבל אין לי מושג איך קוראים לה או איפה אני מביא אותה כי לפי מה שאני זוכר היא לא כזאת מוכרת אז אם מישו יכול בבקשה להמליץ לי על תוכנה...... בתודה עידו
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתוכל 'לקרוע' לי בלוגים, כך שבלוגים שאני ממש אוהב - אוכל לקרוא גם כשאני Offline. משהו כמו דפדפן אוף-ליין כזה, רק שבטוח 'יקרע' לי את כל הבלוג, ולא רק את המאמרים שאני גולש בהם. מישהו מכיר/יודע/שמע משהו? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
תוכנה שנועל את האפשרות למחוק או להעביר קבצים לדיסק און קי אבל שהפשר להיכנס לקבצים שבו לwin 7 אבל שהנעילה תעבוד בכל מערכת הפעלה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אשמח לקבל המלצה לתוכנת P2P שתצרוך מעט משאבי מערכת (יש לי מחשב די ישן וחלש),שלא תתקין לי תוכנות מעקב,רוגלות ושאר מיקרובים ושבאופן כללי תעשה עבודה טובה. מה מומלץ? אה כן ,היא צריכה להיות חינמית ותואמת ל-WIN98SE. ומה שמעניין אותי זה בעיקר מוסיקה,לא סרטים ועניינים אחרים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום! כבר כמה ימים תוכנת שיתוף הקבצים שלי (overnet) מתריאה לי שיש לי FIREWALL שחוסם לי את הטראפיק. המהירות צנחה מ90 ל30 ואין לי שום אנטיוירוס או FIREWALL מותקן... מה זה יכול להיות? עריכה: גם הדף 'שבודק אם יש חסימה', באתר של אוברנט מראה שיש... לפני זה המהירות תמיד הייתה 85-90 ועכשיחו היא לא עולה יותר מ35.. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שעושה המרה כזו ולא מוצא. אודה למי שמשתמש ויכול להמליץ לי.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שמעו אני צריך מעצבים שיודעים לעצב לוגו ועיצוב אתר מי שיודע לעשות את זה ויש לו ידע בפוטושופ או מה שהוא רוצה שישאיר לי הודעה בפרטי. תודה. מי שלא מכיר האתר הוא על המישחק החדש - age of empires 3
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו מכיר את הפרמטר שאני צריך להכניס על מנת לעדכן את Malwarebytes דרך שורת הפקודה. תודה לעוזרים. עריכה: לא חשוב חברה מצאתי את זה מי שמעניין אותו זה runupdate/
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן את הבטא של אינטרנט אקספלורר 7 לXP ומאז כל פעם שאני נכנס לחלון שיחה במירנדה ויסטה מופיע לי חלון כזה : מישהו יודע איך מבטלים את החלון הזה?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-