עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by coorva,

הגדרתי ב- NERO שאוכל לצרוב דיסקים של מוסיקה בגודל 900MB דרך ה- expert featurs בתוכנה. מבחינת צריבת דיסקים של אודיו אין בעיה, אך שאני מנסה לצרוב דיסק data במצב overburning אני מקבל הודעה שאין לי מספיק מקום בדיסק. האם ניתן לעשות overburning רק לקבצי אודיו?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  2. היי, אני מחפש דרייבר למצלמת רשת Samsung Trution TWC-1200 למערכת הפעלה ויסטה... אני לא מצליח למצוא בשום מקום! בבקשה תעזרו לי! תודה!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  3. לרגל קניית המחשב החדש רציתי לבדוק כמה אני מקבל ב3Dmark06. לאחר שהורדתי את התוכנה כמה פעמים ממקורות שונים, התקנתי אותה והזנתי את הסיריאל בשדה המבוקש בהתקנה נוצר מצב שכאשר אני מפעיל את התוכנה היא נתקעת (לאחר שמציגה את סמל החברה והוראה לחכות עד דקה). חיכיתי חצי שעה בכל אחד מהמקרים ושום חלון לא נפתח לי. :'( :'( :'( המפרט שלי: 4850 P5E Q9300 500GB 4GB 800MHZ CL4 525W ENERMAX XP 32BIT תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by hedva,

איך ניתן למנוע ממנו, להקפיץ חלון שמודיע לי על הגרסה החדשה? בהתחלה ניסיתי ללחוץ על "תן הודעה מאוחר יותר", בהמשך עברתי ל "אף פעם" אבל זה לא עוזר והוא שב ומציק בכל פתיחה חדשה של הדפדפן. מה לעשות (ובבקשה תחסכו ממני את ההמלצה לעבור לגרסה 3).

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  5. היי יש לי את הנייד הזה compaq presario c700 (וליתר דיוק זה הדגם המדוייק c795ej) הגיע עם ויסטה עליו שנמאס ממנה כבר התקנתי XP PRO SP2 הצלחתי להתקין את כל הדרייברים חוץ מהכרטיס קול... וניסיתי כ"כ הרבה דברים שאין לכם מושג כמה אני ישמח שמישהוא יצליח לעזור לי... אז יש פה יחיד סגולה? :-\

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by nir1992,

מה ההבדל בין שתי התוכנות האלה ומי יותר טובה לבניית אתרים?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by ran19,

גירסה חדשה של התוכנה המצליחה מכולן הגיעה בידיוק אחרי spyware doctor לא שחכו אותה registry machanic עם גירסה חדשה 5.2 . קודם כל שיחררה עם הגרסה הזאת כלי יחודי פרי פיתוח PCTOOLS כלי חדש הניקרא Registry Monitor שממה שהבנתי הוא יכול לזהות בזמן אמת כל שינוי הנערך ברג'יסטרי ויכול להראות לכם על כתוב מה הישתנה. ויש עוד כמה פרטים תבינו בעצמכם מהתמונות ניראה פצצה מה שהם עשו כל הכבוד!!! ~~~ כל מי שמישתמש בתוכנה מוזמן להוריד תגירסה החדשה מפה.. http://www.pctools.com/registry-mechanic/ איזה שינוי נכון?! לא ציפיתי שאפשר ליתפוס משהו כזה כלי נהדר וגם מעכשיו היא יכולה לשבת על שורת המשימות ולעשות תעבודה. יאללה אנשים יום טוב לכולם! כל הכבוד להם באמת אחת החברות המצליחות בעולם ההי…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

לשינוי הגודל שלהם, גזירה של המימדים וכו, כמובן תוך כדי שמירה על תזוזת האנימציה... תודה (:

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. שלום לכולם , אני גולש באינטנרנט לא משנה איזה אתר nana ,walla פתאום עולה לי הדף הזה: http://publicity.ovh.org/ עשייתי סריקה אם תוכנות ריגול שום דבר לא עוזר.. יש למישהו אולי פיתרון לבעיה?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  10. אממממ יש לי תוכנה שאני עושה איתה RIP לדיסקים מקוריים עכשיו הבעיה היא שבדיסקים ישראלים היא לא קולטת את העברית.. לדוגמה במקום דנה כתוב Dana וככה זה בכל ה ID3 שהיא קולטת.. יש דרך לסדר את זה? התוכנה היא Easy CD-DA Extractor 9 תודה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by yehielio,

שורת adress bar לא מופיעה למרות שבקליק ימני על העכבר אני רואה סימן V ליד address bar? תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  12. חברה אני צריך אנטי וירוס נוד 32 תישלחו לי לינק ישיר האם אפשר אני צריך את זה דחוף מאוד !!! :-\

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  13. שלום התקנתי את Macfee ואחרי ההתקנה יש לי אפשרות להתקין פיראול ועוד אז לאנטיוירוס זה לתמיד אבל לפיראול ולתוכנות האחרות אם אני מתקין זה רק ל30 יום אך אני עושה שזה היה לתמיד? הגירסא של ה-Macfee היא 8.0 Professional

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by e-r-a-n,

הכוונה היא לאותו פס כחול שיש בקצה העליון של כל חלון שפותחים במחשב..ששם יש 3 כפתורים בפינה למזער\להגדיל\לסגור. בזמן שלא הייתי בבית אחותי גרמה למעט נזק..הפעם אני לא יודע איך לסדר אתזה. אשמח לעזרה...אוונט 10 ואקספי.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by groul,

אז ככה, יש לי כרטיס קול ac97 שבא יחד עם הלוח אם (Ic7), ובערך לפני שבוע כל הקולות במחשב שלי נהיו פתאם עבים, עמוקים וכבדים, אני ינסה להסביר את זה יותר טוב - קול של בנות בשירים נשמע כמו קול של גבר. אז הורדתי דרייבר חדש לכרטיס קול (3.73), התקנתי אותו, ומאז אין לי קול בכלל, שום דבר, יש לי רק צפצופים מעצבנים וחזקים במקום קול. ניסיתי לחזור לדרייבר הישן שבא בדיסק עם הלוח אם אבל גם זה לא עוזר. בינתיים אני בלי קול וזה מאוד מתסכל, אני מאוד יודה לאדם הנחמד שיפתור את הבעיה :-*

• 10 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by ^HocK^,

יש לי מצלמת אינטרנט, מלפני כשנתיים... זוהי מצלמה של חברה לא ידועה, קניתי אותה דרך תפוז באיזה 99 ש"ח... אני רוצה להתקין אותה למחשב, איבדתי את הדרייברים והמחשב עצמו עם מערכת הפעלה של ווינדוס 2000 לא מזהה אותה... למישהו יש מושג של איזו חברה המצלמה? (אני הוספתי תמונה)

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by devek,

שלום כבר יותר משבוע שהEXPLORER שלי לא שומר COOKIES דיברתי עם התמיכה הטכנית של האינטרנט שלי והם ניסו איתי כל מיני דברים ב INTERNET OPTIONS אבל ניסיונות ללא הצלחה.. אמרו לי לנסות להוריד FIREFOX ולראות אם זה מסתדר.. וכן זה אכן מסתדר אבל זה דפדפן מגעיל ואני לא אוהב אותו אז רציתי לדעת יש לכם אולי משהו להציע לי איך לסדר את הבעייה המחורבנת הזאת שדרך אגב לא הסתדרה גם אחרי פירמוט.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by mbsh,

בזמן האחרון אני משתמש בתוכנה BITCOMET כדי להוריד קבצים הבעיה היא שהם עם סיומות שאני לא מכיר ואין לי מושג איך לפתוח אותם. משחק אחד ירד בשני קבצים mdf ו- mds משחק אחד ירד כקובץ gcm מישהו יודע איך אני יכול לפתוח אתם?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  19. למעבדה והם שמו לי Panda Titanium Antivirus 2005 ו-Microsoft AntiSpyware עכשיו אני בא להתחבר לאימיול והוא כותב לי ששרת ריזבאק מת (והאיקון של החמור באפור) הורדתי את כל ה-V ב-Panda ומרכז האבטחה של הווינדוס קפץ עם איזה הודעה והאיקון של הפנדה הפך לאפור האם המחשב נמצא בסיכון מסוים

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by nadav275,

שלום לאחר התקנת win xp התגלתה בעיה, שחלק מהכתוב (כמו למשל בדוא"ל נכנס בoutlook) מופיע סימני שאלה וג'יבריש במקום הכתוב בעברית. אני זוכר שנתקלתי בבעיה בעבר ופתרתי אותה, ואני מניח שהנושא גם נטחן בפורום, אבל קשה לחפש ולמצוא ת'רד ספציפי שעוסק בזה. אשמח לעזרתכם נדב

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by eliaz_b,

עד היום הייתי משתמש בתוכנה GHOST 2003 שהיתה עובדת מצויין בעת כול תקלה ציק צק הייתי עושה שיחזור למערכת והכול היה חוזר לקדמותו... עד ש.... התחילו לצוץ כונני הרד דיסק בתקן SATA!! וברוב המחשבים עם הכוננים הללו (לא בכולם) לא עובדת הגירסה הנ"ל עכשיו מה זה אומר לא עובדת.... זה אומר שכאשר אני מנסה לגבות כונן הוא כמובן עושה ריסטרט למחשב ואז ניכנס למצב דוס ושם עושה העתקה לכונן... וכנ"ל לגבי שיחזור המערכת.. אבל בכונני SATA (שוב לא בכולם.. אולי זה תלוי גם בלוח אם למרות של ניראה לי כי בדקתי את זה עם כונן ATA ואז זה עבד) זה פשוט מגיע למסך הכחול של טעינה של התחלת פעולת הגואוסט ואז זה פשוט ניתקע וזהו... אין מה לעשות יותר!!! אוקי אז עברתי ל- GHOST 9 גירסה יותר מיתקדמת שאפילו עושה את הגיבו…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by ran19,

אני רוצה ליראות במה חברי הפורום ממליצים/מישתמשים ככה יהיה יותר קל ליבחור אנטי וירוס וככה אנשים לא יפתחו דיונים בנושא.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מאמין שקיימת כזאת אבל אין לי ניסיון עם אחת... אם יש לכם המצלמה אשמח לתוכנה שקוראת EXIF מתוך קבצים

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  24. שלום אני מנסה לראות קובץ *.MOV עם הQUICK TIME וחלק מהסרטים הוא מזהה וחלק אני רק יכול לשמוע, למה ?!? אני משתמש עם הגירסא האחרונה (נראה לי שזה 7) מאוד אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  25. יש לי מיקלדת USB של HP אני מיתחרפן הפחתי עולמות בישביל לימצוא דריבר ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי חברה :HP שם: hewlett packard

• 2 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים